Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gözlükleri takıp
dibe dalmak vardı şimdi..
denizin o sessiz sesiyle başbaşa kalmak..
ama ben masa başında çalışıyorum şu an
olsun hayali de güzel:sinifsinif:

canlar şu ana kadar takım 1. durumda ama listeler tamamlanmamış şimdiden tebrik ederim mersa ve cococum ikinizide, muhteşemsiniz..

ortanca kızımla dışardaydım ev yapımı likörlere sardım şu günlerde :))) alkol almaya çıktım eczacıylada arkadaş olduk sohbet sohbet, yahu kırk yılda birde olsa şöyle rahatça kendim olarak sohbet edebileceğim insan çıkıyor ay bayıldım bugünkü hatunada :))).... kahve dünyasındada buzlu türk kahvesi içtik kızımla müthiş br tadı vardı evde deneyeceğim çok hşuma gitti...
regl oldum bu sabah aşırı sancım var gidip verandada azcık uzanacağım ilaç alıp, öptüm hepinizi şekerler...

13. TAKIM **. ETAP**

ad1 ( 53.0 /53.0 /0.0 /0.0 &#37
melis08 (59.6 / 59.6 / 0.0 / 0%)
dosba (70.5 / 71.0/-0.5 / -0,71%)
acıbiber2053 (65.2 / 64,5/0,7 /1,07 %)
melankoli_84(66.0 /66.0 /0.0 /0.0 %)
shopaholic (74.9 / 73.5 / 1.4 / 1.87% )
emirel (62.0 / 61.7/0,3 /0,48 % )
bhr.87 (81.0 / 81.4 / -0.4 / -0.49%) (yeni üye)

13. TAKIM TOPLAM KıLO ( 532,2/530,7 / 1,5/0,28 %)[/QUOTE]

kalisciğim listeyi hazırladım ben ama bi bakarsan sevinirim

geçmiş olsun dileklerin için ve avatar yorumun için teşekkürler canım
Mehalim Mesnevi mi okuyorsun canım
walla muhteşem sözler bunlar a.s.
ah cocom sorma elimden geldiği ve kafam boş oldukça okumaya gayret ediyorum .derinliği ve anlamı çok olan sözler bunlar okudukça yeni şeyler buluyorum içinde

sağol bijocum
şükür yarım kilom kaldı
hedefimi aşağı çeksem mi diye düşünüyorum
karar veremedim
ama mezun olsam da burdayım yaa bu takımı seviyorum benzemuszemus
hımm sakın gitme zaten bak bizde snei pek seviyoruz.
oh oh likörler buzlu kahveler ahanda vallaha çatlıcam bi yerlerimden yaa hayret bişi. madem yapıyosun ne gelip buraya yazıyosun allahım yarebbim ya:))
herkese merhabalar.....herkes iyidir inş....ben geldimmmmm
hg canım nasılsın sanıl gidiyor hayat

selam kızlar boş bir vakit bulup geldim ama kimseler yok kalistem le mehalim kimse gelmiyor diye birazcık bozulmuşlarmı ne kapıya kilit vuracaz gibi bişeyler okudum valla maymuncuk yaptırır gene girerim başınıza kaldım artık benden kurtuluşunuz yok

canım saolasın .likörde ne güzel gider alkolle aram yok ama bende seviyorum likörü afiyet olsun arkadaşım.
herkese merhabalar.....herkes iyidir inş....ben geldimmmmm

sanada merhaba tabucum uzun zamandır karşılaşamıyoruz umarım herşey yolundadır.

gözlükleri takıp
dibe dalmak vardı şimdi..
denizin o sessiz sesiyle başbaşa kalmak..
ama ben masa başında çalışıyorum şu an
olsun hayali de güzel:sinifsinif:

canım ben denizin havuzun dibindeyimde noluyor sanki hiç giremiyorum senin en azından hayal etme şansın var benim gözümün önünde olunca hayal etme şansımda yok ama pazar günü bir aksilik olmazsa sitede tekne turu düzenledim klimalı otobüs kapının önünden alacak ordan taşucuna limana götürecek ordanda tekneyle koyları adaları gezecez inşallah o zaman senin için dalarım denize canım bellimi olur belki birgün hep beraber dalarız .aslında ben dalamam en iyisi senin için yüzeyim .

ahanda tamam işte.
bedne oradan ev almak girişimlerindeyim allah nasip ederse 6-7 ay içinde aman pek ii oldu seni buldum . şimdi eğer sen burdan yazmak istemezsen bana özelden az detay ver bakım nerdesin nasıl bi yerdesin sizin oralarda varmı boş ev kaça . ayy bende mersinden ev istiyom yaff:))

tebrik ederim sizleri canlarım.
ben belirttiğim gibi rahatsızım bu aralar.. annem geldi memleketten bana bakmaya.. dikkat edemiyorum pek diyetime bu aralar.. ama iyileşip dönücem aranıza en kısa zamanda umarım..
öpüyorum koskoskoskocamaaan hepinizi=)

kallistecim dün için kusura bakma melzeyit halletmiş sğolsun ama seninle biraz iletşimi az olmuş. Ben çok yoğun 2 gün geçirdim nete giremedim bile doğru düzgün haber veremedim.
öpüyorum opuyorumnanaktan

Günaydın arkadaşlar. cocm tebrikler sayende :))
bende artık yavaş yavaş toparlamaya başlıcam arkadaşlar. ahanda buraya yazıyorum dün tartıda 66.6 gördüm cuma günü bildirim yapacam size tabi bakalım nasıl toplıcam :))

mehalim ve mersacım tşk ederim canlarım hoşbulduk...tatilden döndüm bende hayat iyi sayılır her ne kdr bütün zorlukların beni bulduğunu düşünsemde çok şeker bir bebeğim var ve onun için hayat mücadelesine dvm ediyor etmeye çalışıyorum...tatilde arada kaçamaklarda olsa kilo almadan ve hatta vererek döndüm arkadaşlar...
sabahları sahilde yürüyüşler ve yüzme etkili oldu sanırım....çok iyi geldi deşarj oldum geldim ancak ewdeki sorunlar aynı yerinde durduğu için hepsi yok olup gitti anlıyacağınız....

en büyük sorunum kızımın okulu idi...aç gözlü okul müdürümüz nuh dedi peygamber demedi...500 tl yatırdım maalesef böle sıkışık ve kötü bir zmnda...bunu halletim derken sabahçı öğlenci davası çıkıverdi....daha 5 yaşındaki bir çocuğun sabahın yedisinde kalkıp okula gitmesi uykulu uykulu bana ters gelio...sabahın köründe oyun mu oynıcak ne öğrenicek... öğlenci olmasını istiyorum ama kura çekilcekmiş...şimdide kafam buna takık...çocuk soğur okuldan diye düşünüyorum...

çok kötü bir okul yönetimine sahibiz hakkımızda hayırlısı olsun bakalım...normalde sabahçılar 250 öğlenciler 400 gibi bir kayıt parası ile yazılıolar...diğer okuıllardan en fazla parayı vermemize rağmen hala sorunlarla boğuşuoruz...

işte böle canlarım etrafımda destek olması gereken insanlar "altından kalkamazsın" gibi cümlelerle başlayıp beni demoralize etmeye çalışsalarda ben yılmıcam bu vicdanı 1 sene yaşayamam çünkü ben...çocuğumun "ben nie gidemiorum" cümlesini bir daha kurmasına izin vermicem...

özetle şimdilik okula yazıldı...pazartesi gidip öğlenci olması gerektiği konusunda baskı yapmayı denicem...eğer inatçı müdür yine inat yapıp umursamazsa alıcam başka okulda denicem şansımı...hayırlısı olsun artık....

hepiniz iyisinizdir inşallah...hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum...asyamı çikolatamı kalisteyi cocoyu sportiecimi bijomu hepinizi öpüorum...

selam Mehalim
wall canı msen de bildirim yap
bu 5. takım insana çook iyi geliyor kaydirigubbakcemile3

bu arada Mesnevi hakikaten bir derya bir deniz
okudukça okur insan..
hele Divan-ı Kebir yok mu...
tavsiyemdir arkadaşlar hepinize.. muhteşem eserler bunlar.

cocom seni nasıl kıskanıyorum anlatamam hele kilo çizelgeni gördükçe hayranlığım dahda artıyor 55 oldunya ben tüüü kendime diyoum bende en 55 olmalıyım yaa:))

tabum yıla evlat için herşey yapılır tabiki oda diğer çocuklar gibi en güzelini hak ediyor ve sende ona bunların iyisini vereceğine eminim

tşk ederim ablacım...elimden geleni ve daha fazlasını yapmaya çalışıcam...snn de dediğin gibi bnm prensesimde diğer çocuklar gibi herşeyin en güzelini en iyisini hak ediyor...annelik işte bu zmnlarda daha da baskın...pes edip yapamıorum yok demek yerine mücadele etmek evladı için...

bir anne için en güzel şey evladının eksiksiz olduğunu görmek...onu mutlu görmek...evladını mutlu edebilmek için elinden geleni yaptığını bilip vicdanı rahat uyuyabilmek...

ben ne anneler biliyorum ki evladı açken karnı tok durabilio....evladı çıplakken önce kendini düşünebilio...

bana "yap yap fedakarlık yap bol bol yap büyüyünce tşk eder bekle sen" diyenler oluo çevremde...

ben tşk beklemiyorum...isterse etmesin... ama vicdanım rahat mı yapabileceğimin en iyisini en güzelini vermeye çabalıyor muyum...çocuğumun geleceği için uykularım kaçıyor mu ben görevimi yaptım demektir...ister takdire değsin ister değmesin...evladım olmasa bu hayatta inanın hiçbir amacım yok...hiç bir idealim...Allah evlatlarımıza can sağlığı versin....uzun ömürler mutlu günler versin....

kallistecim dün için kusura bakma melzeyit halletmiş sğolsun ama seninle biraz iletşimi az olmuş. Ben çok yoğun 2 gün geçirdim nete giremedim bile doğru düzgün haber veremedim.
öpüyorum opuyorumnanaktan
canımcım olurmu öyle şey:1hug: hiç sorun etmeyiz böyle şeyleri biliyorsun geçen yüzyılda bıraktık bu tür takıntılarılmaz:

günaydın takımcım
güzel bir hafta sonu geçirmemiz dileklerimle
bu arada oleey 1. olmuşuz:lepi:
tebrikler mersacım ve cococum harika iş çıkarttınız fallaha

66.6 :roflol: bakalım nasıl toplıcam:
:roflol:kaydirigubbakcemile3:roflol

xtabucum canım hoşgeldin...a.s.

kızının kayıt işlemi için sevindim canım ama sabahçı olmasına bu kadar tepki verme, ben hiç bir çocuğumun öğlenci olmasına sevinemedim bu güne dek çünkü tüm günleri okula adapte olmuş oluyor öğlen olunca.. sen sabah zor uyanacak diye üzülüyorsun ama okula hevesi varsa o senden önce uyanır hazırlanır merak etme bak öğlenci sabahçı oluşu henüz okula hazırlık döneminde fazla etkili değil bana göre ama önünüzdeki yıllarda asla öğlenciliği tavsiye etmem çocuk geç uyanıyor hazırlanıp okula gidiyor akşam eve geliyor ve yemek dinlenmek derken derse vakit kalmıyor ama sabahçı çocuğun okul düzeni çok daha düzenli olmasına daha sorumluluk sahibi olmasına yarıyor ben bunu savunurum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…