- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.021
gel arkadaşım girelim beraber bide iskele koydurdum denize çok güzel oldu ama çok temiz değil sabah erken saatlerde güzel oluyor bu sene burdada deniz anası çok var ben fazla giremiyorum
yüzümü kestim ama çoğu yerimi gördünüz o gün düğünden gelmiştim süslüydüm yani birazcık.işte gördüğünüz gibi tombul topalak bir kadınım.
geçmiş olsun dileklerin için ve avatar yorumun için teşekkürler canımselam canlar
çikolaam bekliyoruz veözledik canımcım
mersacım sana da kolay gelsin
mehalim annene geçmiş olsun diliyorum a.s.
tek bildirimi ben yapıcaktım ama mersacım da gelmiş :icecream:
haaa Mehalim unutmadan
ah cocom sorma elimden geldiği ve kafam boş oldukça okumaya gayret ediyorum .derinliği ve anlamı çok olan sözler bunlar okudukça yeni şeyler buluyorum içindeMehalim Mesnevi mi okuyorsun canım
walla muhteşem sözler bunlar a.s.
hımm sakın gitme zaten bak bizde snei pek seviyoruz.
sağol bijocum
şükür yarım kilom kaldı
hedefimi aşağı çeksem mi diye düşünüyorum
karar veremedim
ama mezun olsam da burdayım yaa bu takımı seviyorum benzemuszemus
oh oh likörler buzlu kahveler ahanda vallaha çatlıcam bi yerlerimden yaa hayret bişi. madem yapıyosun ne gelip buraya yazıyosun allahım yarebbim ya:))canlar şu ana kadar takım 1. durumda ama listeler tamamlanmamış şimdiden tebrik ederim mersa ve cococum ikinizide, muhteşemsiniz..
ortanca kızımla dışardaydım ev yapımı likörlere sardım şu günlerde :))) alkol almaya çıktım eczacıylada arkadaş olduk sohbet sohbet, yahu kırk yılda birde olsa şöyle rahatça kendim olarak sohbet edebileceğim insan çıkıyor ay bayıldım bugünkü hatunada :))).... kahve dünyasındada buzlu türk kahvesi içtik kızımla müthiş br tadı vardı evde deneyeceğim çok hşuma gitti...
regl oldum bu sabah aşırı sancım var gidip verandada azcık uzanacağım ilaç alıp, öptüm hepinizi şekerler...
hg canım nasılsın sanıl gidiyor hayatherkese merhabalar.....herkes iyidir inş....ben geldimmmmm
canlar şu ana kadar takım 1. durumda ama listeler tamamlanmamış şimdiden tebrik ederim mersa ve cococum ikinizide, muhteşemsiniz..
ortanca kızımla dışardaydım ev yapımı likörlere sardım şu günlerde :))) alkol almaya çıktım eczacıylada arkadaş olduk sohbet sohbet, yahu kırk yılda birde olsa şöyle rahatça kendim olarak sohbet edebileceğim insan çıkıyor ay bayıldım bugünkü hatunada :))).... kahve dünyasındada buzlu türk kahvesi içtik kızımla müthiş br tadı vardı evde deneyeceğim çok hşuma gitti...
regl oldum bu sabah aşırı sancım var gidip verandada azcık uzanacağım ilaç alıp, öptüm hepinizi şekerler...
herkese merhabalar.....herkes iyidir inş....ben geldimmmmm
gözlükleri takıp
dibe dalmak vardı şimdi..
denizin o sessiz sesiyle başbaşa kalmak..
ama ben masa başında çalışıyorum şu an
olsun hayali de güzel:sinifsinif:
mersa canım bu resmini ekldiğin site hangi şehirde idi
canımcım olurmu öyle şey:1hug: hiç sorun etmeyiz böyle şeyleri biliyorsun geçen yüzyılda bıraktık bu tür takıntılarıkallistecim dün için kusura bakma melzeyit halletmiş sğolsun ama seninle biraz iletşimi az olmuş. Ben çok yoğun 2 gün geçirdim nete giremedim bile doğru düzgün haber veremedim.
öpüyorum opuyorumnanaktan
tebrikler mersacım ve cococum harika iş çıkarttınız fallahagünaydın takımcım
güzel bir hafta sonu geçirmemiz dileklerimle
bu arada oleey 1. olmuşuz:lepi:
:roflol:kaydirigubbakcemile3:roflol66.6 :roflol: bakalım nasıl toplıcam:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?