- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.061
hadi bakalı haırlı olsungünaydın arkadaşlar bugun kendimi toplarlamaya başlamak istiyorum bu nedenle eski günlere dönmek gerek snırsam . ayy çok heyecanlandım hemen yazayım
sabah itibariyle 66.4 kg ve yediklerimi yazayım hemen
sabah: 1 dilim kepek ekmek,kk dan az peynir bir katı yumurta 1/3 oranında salatalık ve domates,şekersiz çayy
benim devam edip bu ay son aldıklarımı vermem lazım yaa.birde totmu kaldırıp spor yapar yürüsem süper olacak
ALLAH KORUSUN ....kaydirigubbakcemileyok cocom daha çarşamba günü çekinecek o güne randevu verdiler cumada sonuçları vercekler. annemdekide aynı benimkisi gibi .inşallah kanser belirtisi yoktur
yok cocom daha çarşamba günü çekinecek o güne randevu verdiler cumada sonuçları vercekler. annemdekide aynı benimkisi gibi .inşallah kanser belirtisi yoktur
günaydın mehalim opuyorumnanaktan
günaydın cocom
nasılsınız bakalımm kaydirigubbakcemile2
iyiyizz be bijom bak ben yediklerimi yazmaya başladım. yoksa başka türlü olmayacak ya kimse olmasada ben buraya yazayımki içim rahat etsin demi:)) sen nasılsın denizler güzeli giriyon mu kızgın kumlardan serin sulara haa.
kızgın kumlardan serin sulara giriyorum valla mehalim hatta dün senin için durgun denizde yattım suyun üzerine 2 dk falan kulaklarım suyun içinde suyun sesini dinledim.güneşe baktım. bu mehalim için dedim opuyorumnanaktan 1 haftamız kaldı. haftaya bugün evimde olucam inşallah. ev leş gibi temizlikçi ayarlamaya çalışıyorum bakalım orda da bir maraton bekliyor beni. işte böyle..
çok kötüyüm canlarım
Mizgin meleğide uğurladık bugün haberi yeni gördüm şok yaşıyorum
kadis biz buna benzedik ya
kadis biz buna benzedik ya
aa bak masanın başındaki ben . yan yana oturanlar kadisle mehal de şu arkası dönük olanı çıkartamadım kalişmi .....kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?