Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyiyizz be bijom bak ben yediklerimi yazmaya başladım. yoksa başka türlü olmayacak ya kimse olmasada ben buraya yazayımki içim rahat etsin demi:)) sen nasılsın denizler güzeli giriyon mu kızgın kumlardan serin sulara haa.

hadi bakalı haırlı olsun
bu hızla gelenler geri gider inşallah ....
yok cocom daha çarşamba günü çekinecek o güne randevu verdiler cumada sonuçları vercekler. annemdekide aynı benimkisi gibi .inşallah kanser belirtisi yoktur
ALLAH KORUSUN ....kaydirigubbakcemile

yok cocom daha çarşamba günü çekinecek o güne randevu verdiler cumada sonuçları vercekler. annemdekide aynı benimkisi gibi .inşallah kanser belirtisi yoktur

temiz çıkar İnş Mehalim
tiroid sorunu sanırım sintigrafi bildiğim kadarıyla onunla ilgili birşey
Allah şifa evrsin çok çok geçmiş olsun

günaydın mehalim opuyorumnanaktan
günaydın cocom

nasılsınız bakalımm
kaydirigubbakcemile2

günaydın Bijoomm

ben de bugünlerde biraz dikkati bıraktım valla mehalim. dondurma yiyorum,çekirdek yiyorum, bisküvi falan yiyorum.. yemekleri abartmasam da akşamları yemesem de bunlar bana kilo olarak döndü biliyorum ama ne yapalım artık dönünce ben de devam edicem diyetime ve yazıcam ben de senin gibi buraya kaydirigubbakcemile5

kızgın kumlardan serin sulara giriyorum valla mehalim hatta dün senin için durgun denizde yattım suyun üzerine 2 dk falan kulaklarım suyun içinde suyun sesini dinledim.güneşe baktım. bu mehalim için dedim opuyorumnanaktan 1 haftamız kaldı. haftaya bugün evimde olucam inşallah. ev leş gibi temizlikçi ayarlamaya çalışıyorum bakalım orda da bir maraton bekliyor beni. işte böyle..

ayyyy Şeniz

merhabalar arkadaşlar artık allahın izniyle bende buralardayım geziler tatiller bitti sıkı bir diyet zamanı geldi benim için hafta sonu boluya eşimin köyüne gittik tereyağları köy ekmekleri yedim valla şimdi bu hafta onları vermek için uğraşayım herkesler iyidir umarım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

geçen hafta 1. olmuşuz tebrik ediyorum mersacım ve cococum canım sayenizde yaz günleri bile kupayı sırtlıyoruz canım :hooray: :hooray: :hooray:
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

kallişm çok üzüldüm ya
ofsss
bu aralar ölümle ilgili bir kitap var elimde saldım ya

mehalim bende sendenim 65im yaaa

kadis biz buna benzedik ya

ahahahaha=D yerim ben seni ya

umarım iyisinizdir kızlar. annem hala bende. gayet de iyi bakıyor bana=) en kısa zamanda iyileşip dönücem aranıza.. şimdilik fazla giremiyorum nete. bi an önce kış gelsin, çok sıkıldım ben yaz mevsiminden.
tek tek öpüyorum hepinizi koskocamann Şeniz

gelinim şimdi bişey soracam çok aıp edecem. sen hastamıydın yahuu uatncımdan :) geçmiş olsun canım ne hastalığı böyle annenini getirecek kadar yanına

günaydın kızlar
neşeli bir giriş yapmak istemiştim ama Kallisimin verdiği haber çok üzdü beni
Allah rahmet eylesin

günaydın arkadaşlar bende okuduğum habere çok üzüldüm tanımıyorum ama allah rahmet eylesin. of ya böyle haberler almak ne kötü allah ailesine sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…