- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.101
ohh ohh mersam vallaha çatlıcam bi tarafımdan şimdi:))
sanada geçmiş olsun arkadaşım umarım çok kötü bişey değildir.evet bebeem.. 2 haftadır yazıyorum. görmemişsin demek ki=)
selam mersasefan olsun
bizim yerimize de keyif yap opuyorumnanaktan
ölücüm sen nasıl oldun
ne zaman iyi olcan gelcen yahu
canım senağlama senağlama allahım rahmet eylesin inşallah başka mizginler yaşar canım sen elinden gelenin en fazlasını yapıyorsun zaten çok üzgünümm senağlamasenağlama senağlamaçok kötüyüm canlarım
Mizgin meleğide uğurladık bugün haberi yeni gördüm şok yaşıyorum
canım çok güzel çıkmışsın maşallah tekne geziside güzel olur valla bizim yerimizede gez canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanmehalim sende burdaymışsın kızlar size tekne gezisinden bir resim gönderiyorum denizin esintisinide beraber yolladım serin serin bakın
kalişim ALLAH kızının zihnini açık etsin inşallah ..canlarım merhabalar 2 gündür mesajlara bakmadım çok üzgündüm toparlanmaya çalışıyorum şimdi bir göz atayım bakalım kim neler yapmış.. benim kusurma bakmayın nolur yazamıyorum..
kandiliniz mübarek olsun hepinize allah en başta sağlık ve huzur versin gerisi boş hemde bomboş... Kandil günü şu an kızım istanbulda sınavda, bu yılın ilk sınavı ben bir ön hazırlık olsun sınavın havasını alsın diye ısrarla yolladım yeditepenin bursluluk sınavı, girmesini beklediğimizden değil ama başlangıcımız oldu işte artık 3 er 5 er gün aralıklarla ay sonuna dek sınavla koşturacağız hepinizden dua istiyorum nolur eksik etmeyin yavruma..
canlarım merhabalar 2 gündür mesajlara bakmadım çok üzgündüm toparlanmaya çalışıyorum şimdi bir göz atayım bakalım kim neler yapmış.. benim kusurma bakmayın nolur yazamıyorum..
kandiliniz mübarek olsun hepinize allah en başta sağlık ve huzur versin gerisi boş hemde bomboş... Kandil günü şu an kızım istanbulda sınavda, bu yılın ilk sınavı ben bir ön hazırlık olsun sınavın havasını alsın diye ısrarla yolladım yeditepenin bursluluk sınavı, girmesini beklediğimizden değil ama başlangıcımız oldu işte artık 3 er 5 er gün aralıklarla ay sonuna dek sınavla koşturacağız hepinizden dua istiyorum nolur eksik etmeyin yavruma..
canlarım merhabalar 2 gündür mesajlara bakmadım çok üzgündüm toparlanmaya çalışıyorum şimdi bir göz atayım bakalım kim neler yapmış.. benim kusurma bakmayın nolur yazamıyorum..
annemi yolladım arkadaşlar.. bu cuma bildirimde bulunacağım ama biraz kilo almış olabilirim.. baştan söyliyim =) =(
ay canım ya sorma ama bu hafta korudum hep kendimikadis biz buna benzedik ya
:roflol: bak yeni fark ettim gözün onun üstünde . ay ben göremem tabi gözüm butlardan başka yere bakmıyorki . hatta siz kaşık çatalla ben direk buda saldırmışım elle .. .:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?