Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ohh ohh mersam vallaha çatlıcam bi tarafımdan şimdi:))

oy oy arkadaşım siz çok daha iyilerine layıksınız daha güzel yerlerde gezmişsinizdir benim bu sene tatil işi yattı gibi bunlarla idare ediyorum sizinlede paylaşmak hoşuma gidiyor.

evet bebeem.. 2 haftadır yazıyorum. görmemişsin demek ki=)
sanada geçmiş olsun arkadaşım umarım çok kötü bişey değildir.

selam mersasefan olsun
bizim yerimize de keyif yap opuyorumnanaktan

ölücüm
sen nasıl oldun
ne zaman iyi olcan gelcen yahu

saolasın canım siz çok daha güzel tatiller yapın. benim hepsi bu kadar sitedekilerle gittik ama çok eğlendik harika bir gündü .sakın nispet yapıyorum sanmayın ha sizlerle paylaşmazsam duramıyorum.

camlarım hepinize selamlar güzel günler olsun sabahtan girdim site arıza verdi işlerden ancak fırsat bulup girdim hepinizi çok çok öpüyorum
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çok kötüyüm canlarım

Mizgin meleğide uğurladık bugün haberi yeni gördüm şok yaşıyorum
canım senağlama senağlama allahım rahmet eylesin inşallah başka mizginler yaşar canım sen elinden gelenin en fazlasını yapıyorsun zaten çok üzgünümm senağlamasenağlama senağlama

mehalim sende burdaymışsın kızlar size tekne gezisinden bir resim gönderiyorum denizin esintisinide beraber yolladım serin serin bakın
canım çok güzel çıkmışsın maşallah tekne geziside güzel olur valla bizim yerimizede gez canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bir senenin yazıldıgı bu mubarek gecede . kaderinize hep mutluluk huzur ve saglık yazılsın inşallah .......

günaydınlar arkadaşlar KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN rabbim bu gece edilen duaları kabul etsin hepimizin gönlündeki muradı nasip etsin sağlık huzur mutluluğu tüm ailemizden ve tüm sevdiklerimizden eksik etmesin
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canlarım merhabalar 2 gündür mesajlara bakmadım çok üzgündüm toparlanmaya çalışıyorum şimdi bir göz atayım bakalım kim neler yapmış.. benim kusurma bakmayın nolur yazamıyorum..

kandiliniz mübarek olsun hepinize allah en başta sağlık ve huzur versin gerisi boş hemde bomboş... Kandil günü şu an kızım istanbulda sınavda, bu yılın ilk sınavı ben bir ön hazırlık olsun sınavın havasını alsın diye ısrarla yolladım yeditepenin bursluluk sınavı, girmesini beklediğimizden değil ama başlangıcımız oldu işte artık 3 er 5 er gün aralıklarla ay sonuna dek sınavla koşturacağız hepinizden dua istiyorum nolur eksik etmeyin yavruma..

kalişim ALLAH kızının zihnini açık etsin inşallah ..

kendini topla canım sen elinden geleni hatta daha fazlasını yaptın mezgin ve digerleri konusunda . kader böyleymiş ....:gitme: ALLAHdan gelene çare yok ... tek tesellimiz melek olmaları diger hayatta ...

kandilin mubarek ,hayırlara vesile olsun ...:Saruboceq:

canım benim Rabb'im kızına ve tüm yavrulara yardım etsin
umarım en güzel yerleri kazanır hakkında hayırlısı olsun hep

canım allahım kızının ve tüm saınava giren yavrucaklarımızın yardımcısı olsun inşallah kızın için en hayırlı olan neyse o olsun canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

annemi yolladım arkadaşlar.. bu cuma bildirimde bulunacağım ama biraz kilo almış olabilirim.. baştan söyliyim =) =(

canım allah kavuştursun olsun artık canım aldığın kiloları inşallah geri verebilirsin canım o zaman herşey daha güzel olur tatlım zemuszemus zemuszemus zemuszemus

kadis biz buna benzedik ya
ay canım ya sorma ama bu hafta korudum hep kendimi
listemide yazayım sabah bir kase k fleks
öglen karpz ve yogurt
akşam 2 kaşık yemek yada yine karpuz
sadece dün azıcık kaçırdım akşam
ama spor yapamıyorum ah bi yapsam
acayip hırslandım bu hafta
giitti gibi en azından 65 i görmüyorum
64 arası gidip geliyo
hedefim agustos 15 de 62 i görmek
başarırım inşallah

:roflol: bak yeni fark ettim gözün onun üstünde . ay ben göremem tabi gözüm butlardan başka yere bakmıyorki . hatta siz kaşık çatalla ben direk buda saldırmışım elle .. .:roflol:

ay abencim yani
sen de haklısın butlara baksana yaaa
ama tatlı olsa daha çok efdal benim için ya
bi bıraksam şu tatlıyıııı

sen naptın canım aynı kilodasın mı hala
tahlil falanda oldun aslında hala gitmiyosa
azcık kendi haline bıraklülülülülülü
eminim bu bıraktıgın zamanda azıcık alacaksın onları vermeye ugraşırsın
tecrübe ile sabittir

canım Allah yardımcın olsun ama bu süre zarfında kendini kasma
bak sabah bir hikaye okudum çok güzeldi
hikayeyi değilde özünü yazayım hemen buraya

Allah ım
Neye ihtiyacım olduğunu ancak sen bilirsin
Kendimi senin ellerine teslim ediyorum

çok hoşuma gitti

:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…