Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese günaydın, evimden merhabalarr opuyorumnanaktan
aslında pazar dönecektik ama eşimi iş yerinden çağırdılar mecburen bugün gelmek zorunda kaldık. neyse bu kadarına da şükür süper bir tatil yaptım hem annemle babamlaydım hem de deniz güneş kum güzel arkadaşlıklar daha ne olsun di mi kaydirigubbakcemile3

gelir gelmez tartıldım inanamadım :1shok: gittiğim kiloda duruyorummm 65,5 sositososito bu cuma bildirim yapabilirim kurallara uygunsa. değilse de önümüzdeki cuma yaparım kallisim ve mehalim bir bilgilendirme rica edeyimmmmmmm Şeniz

evi hiiiç sormayın :roflol: saatin 9 olmasını bekliyorum heralde 3 tur süpürüp 5 tur silicem :roflol: pazar gün anca boşmuş alacağım temizlikçi bayan o güne kadar asla böyle oturamam o yüzden iş başa düştü. halı yıkamacı bulmam lazım, markete gitmem lazım, valizimi yerleştirmem lazım, kahvaltı etmem lazım, dışarı çıkıp bişeyler almam lazım. akşam yine ustalar gelicekler yan taraftaki de bize özendi heralde biz yokken banyosunu yaptırmış. nasıl kırdılarsa fayansları bizim duvar fayanslarından 3 tanesi patlamış. banyoya bi girdik şok olduk :bbo: allahtan yedekleri vardı, işte onları yapmaya gelicek usta. bi de banyo musluklarını falan takıcaklar. maraton başladı sayın seyirciler kaydirigubbakcemile3

tekrar aktif olarak aranızda olmak süpeeeeeerrrrrr Şeniz

Bijom hoşgeldin
baya koşturmacalı birkaç gün seni bekliyor
ama iyi olur spor olur gider kiloların hayırlısıylaopuyorumnanaktan

bu arada gittiğin kiloda dönmene çok sevinim
aslında kilo vermenin en büyük kurallarından biri
kiloyu kafaya takmamak.. relax olmak...
bence böyle daha rahat gidiyor kilolar...

Günaydın arkadaşlar:))

kadisim bu hafta bende korudumÇok üzgünüm çoook baya hatta tartıda 1 kg vermiş bile görünüyorum geçen hafta cuma 66.6 dı bakalım yarın kaç olacak :):sm_confused:

cocom sanada günaydın şekerim nasılsın hedefi çekecekmisin aşşaya yoksa mezun olacaksmısın söyle bakalım yerimseniben

Bijom hg canım yaa bayıldım gülmekten " 3 tur süpürecem,5 tur silecem ":roflol: ayy hala gülüyorum . Bu tatil yaradı sana bak kilonuda korumuşun maşallah vallaha yetiştinde geçtin bile bizi helal tıss sanakaydirigubbakcemile5

benimde öğleden sonra teyzemler geecekler ev toparlanacak ben hala sümsük oturuyorum net başında kaydirigubbakcemile3

Kızlar 6. takımdan çaldım geldimkaydirigubbakcemile3 bakın hele

temizlik arası

cocom bi foto koy da bakalım fikir verelim aa ne gizemli şeylersiniz siz öyle bakemm :umursamaz:

mehalim gördüm fotoları, şimdi biz zayıflayıp önce sonra fotoları yapınca kendimizi fotoşoplamış mı olcaz yani :roflol:

cocom soracam soracam unutuyorum boyun kaç senin .

hee aynen bijom kendimizi fotoşoplamış olacaz ancak bizim fotoşop işi az biraz zahmetli :))

kendime tamamdır dediğim yerde size fotolarımı göstercem kızlar
diyet öncesini göstermek istemiyorum ama :roflol:

cocom soracam soracam unutuyorum boyun kaç senin .

hee aynen bijom kendimizi fotoşoplamış olacaz ancak bizim fotoşop işi az biraz zahmetli :))

163 cm canımcım opuyorumnanaktan

Hepinizi öpüyorum güzel hanımlar.
İyi haberlerinizi almak için ve yarın için başarılar dilemeye geldim.
Ben 10 günlük izinden döndüm;ama kilo almadım.:dance:
Umarım yarın hepimiz için güzel haberler vardır.opuyorumnanaktan

canlar merhabalar bugün sıkıntıdan spora gittim valla uyuşmuştum evde :)) sonrada kızları çağırdım gezdik geldik sabahın 9 undan beri sokaklardayız birde işyerim varken sıkı bir müşterim vardı arkadaş gibiydik ama ben dükkandan sonra kimseyi arayıp sormamıştım ve tellerimide değişmiştim bu gün ona yakalandım :)) sohbet muhabbet çok iyi oldu.. hemen çıkıyorum yemek yapmadım çünkü eşim gelecek... gece okurum burayı kim geldi kim gitti :)).. mehalim kızımı sormuşsun şekercikim ama akşam için asılacaktı listeler ve bunu alabilir diye düşünüyorum önemli olan bir kaç gün sonrasında ki sınav bu ön eleme bakalım hayırlısı sonuç alınca haber veririm canım zaten... ..kaçtım kaçtımm..

iyi akşamlar herkese yine kimseler yok yazılanlara biraz baktım mehalim o resimler fotosop sa bizde gerçekleri var 6 ay önceki hallerimiz daha korkunç allahım bidaha o günleri göstermesin tabi önce sağlık versin hepimize.benim kilo durumum aynı vermedimde almadımda yine 78 kiloyum sabah giremezsem yazın arkadaşlar kilomu.

canzicim saolasın arkadaşım sanada uzun zamandır rastlamıyorum iyisindir inşallah ben sık giremiyorum ama fırsat bulduğum arada burdayım .

bijoux sende hoş gelmişsin canım tatilden kilo almadan dönmen süper olmuş.

kalliste canım kızınada allah zihin açıklığıu versin inşallah sınavı iyi geçmiştir ne sınavı bilmiyorum ama bu arada bizim sbs bir facia çok kötü puan aldı .canı saolsun dedik seneye sıkı tutacaz inşallah.

hepinizi çok öpüyorum .opuyorumnanaktan

canımcım bir çok kez aklıma gelmesine rağmen buraya geldiğimde hep unuttum yazıp sormayı ama kızının durumunu sen yazmışsın kusurumuza bakma ilgilenmedik sanma, bu yıl kötü bir dönem geçirdiniz etkilenmiştir mutlaka allahtan hayırlısı sağlıkları yerinde olsun diğerleri düzelir inşallah gelecek yla güzel sonuçlar elde eder..

benim kızım üniversiteye hazırlanıyor resim bölümü olduğu için öss sonrası yetenek sınavları var geçen yıl istediği bölüm olmamıştı bu yıl tekrar deniyor ay sonuna dek sınav maratonumuz var bugünde bursluluk için mülakata girecek geçen ilk elemeyi kazanmış opuyorumnanaktanama çok zor bu mülakatta şansı yok sanırım çok ama çok az kontenjan ayırmış okullar 5 er kişi gibi lmaz: hayırlısı bakalım..

bijocum dönmüş evine hoşgeldin canımcım, şimdi temizlik derdiyle tüm dinlenmen gider :)) bende öyle olmuştu felakat bir şey çamaşır vs derken kaç gün geçiyor haydi kolay gelsin canım sana..

arkadaşlar listeler için öğleden sonra bakabileceğim dün ufaklığa bir pantalon aldım belinde ipi yoktu denedikten sonra aynı bedenin belinde ipi olanı verirmisiniz dedim yanlış vermişler çocuk eve geldi olmuyor pantalon onu değiştirmeye gideceğim döndüğümde listelere bakarım..

günaydın kızlar
umarım herkes iyidir
Bijocum
evine hoşgelmiş
mersanın kızının sbs si kötü geçmiş. olsun seneye düzeltir annesi
kallisim pantolon almış küçük gelmiş kolay gelsin bu sıcakta canım benim değiştirmeye gidecek
mehalim neler yapıyor acaba gelse de yazsa kilo verdi mi merak ettim
sporti nerelerde özledim onu da
ölücüm anne bakımı bu tabi alacaksın kilo kaydirigubbakcemile3
ceylan ve beyzuşa da selam sevgiler
unuttuğum yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…