- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.121
kızlar birşey gördüm sizin de görmenizi istiyorum,ünlüler ya şişman olsalardı die fotoshopla fotograflarında oynamalar yapmışlar,ama gerçek oranlarda yapılmış bu oynamalar. Bakın kilo insanı ne kadar değiştiriyor !
Günaydın arkadaşlar:))
cocom sanada günaydın şekerim nasılsın hedefi çekecekmisin aşşaya yoksa mezun olacaksmısın söyle bakalım yerimseniben
temizlik arası
cocom bi foto koy da bakalım fikir verelim aa ne gizemli şeylersiniz siz öyle bakemm :umursamaz:
mehalim gördüm fotoları, şimdi biz zayıflayıp önce sonra fotoları yapınca kendimizi fotoşoplamış mı olcaz yani :roflol:
cocom soracam soracam unutuyorum boyun kaç senin .
hee aynen bijom kendimizi fotoşoplamış olacaz ancak bizim fotoşop işi az biraz zahmetli :))
gözün adın ceylan bijoma kavuştun haa:))
camlarım hepinize selamlar güzel günler olsun sabahtan girdim site arıza verdi işlerden ancak fırsat bulup girdim hepinizi çok çok öpüyorum
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım senağlama senağlama allahım rahmet eylesin inşallah başka mizginler yaşar canım sen elinden gelenin en fazlasını yapıyorsun zaten çok üzgünümm senağlamasenağlama senağlama
canım çok güzel çıkmışsın maşallah tekne geziside güzel olur valla bizim yerimizede gez canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kalliste canım kızınada allah zihin açıklığıu versin inşallah sınavı iyi geçmiştir ne sınavı bilmiyorum ama bu arada bizim sbs bir facia çok kötü puan aldı .canı saolsun dedik seneye sıkı tutacaz inşallah.
hepinizi çok öpüyorum .opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?