Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bijoux'm kavuştumm opuyorumnanaktan
Aaaaa dondurma yemedik hemşo
yemedik valla unuttuk muhabbetten. yiyelim bir akşam hemşom valla aha o da son olur daha da abur cubur yemem kaydirigubbakcemile3

:lepi:Çok teşekkür ederim :lepi:
Ver Elini Kütahya kaydirigubbakcemile3
Burdan çıkış yok ...İ;ncik suyundan içen kalıyor laelaelaelaelae
kızz ben de içtim o sudan, deme öyle gidicez biz 3 yılımız kaldı keşke hiç içmeseymişim o sudan kaydirigubbakcemile3

bijocum dönmüş evine hoşgeldin canımcım, şimdi temizlik derdiyle tüm dinlenmen gider :)) bende öyle olmuştu felakat bir şey çamaşır vs derken kaç gün geçiyor haydi kolay gelsin canım sana..
oyy sorma kallisim çamaşır yok annemlerden hepsini yıkayıp getirdim de zati çamaşır makinesi ortada istesem de yıkayamam :bbo: usta peşinde koşuyorum hala, pazar temizlikçi bayan gelecek benim daha banyo musluklarım yok düşünsenize :bbo:

herkese kocaman günaydın a.s.
ben bu hafta bildirim yapabileceksem az önce tartıldım 65,1 kg çıktımm :dance:

asya ve reyhan ablalar dönerler sanıyorum bu aralar. sportim nerde onu da özledim kaçırmışım tatile falan mı gitti :uhm: çikolatama da diyelim yeter bu kadar tatil lmaz: gelsin geçsin buradaki yerine devam edelim di mii

canlarım canzi mesaj çekmiş şimdi bana. bugün bilgisayar başına geçemeyeceğini ve kilosunun 75,9 olduğunu yazmışş..

bijoux ,cocostar sizleri gördüm hepinize günaydın
tartıya çıkıpta 1 kilo dha gittiğini görünce hemen oturdum bilgisayarın başına 77 kilo olmuşum tekrar başlıycam inşallah hedfim 70 ama bu sefer kendimi yormadan yavaş yavaş verecem bünyem çok sarsıldı hala toparlanamadım ama ipin ucunuda kaçırmadım en azından kilo almadım diyordum 1 kiloda vermişim .

arkadaşım hiç öyle düşünürmüyüm bende kimseyle ilgilenemedim işlerimin yoğunluğundan. herkesin birsürü derdi sorunu var hepimiz aynı durumdayız ben bide sık giremiyorum zaten şu sitenin başkanlığı benim bütün düzenimi bozdu evimi unuttum yönetim odasından çıkamıyorum.barajı aştı ama puan çok düşük hayırlısı dedik bakalım.inşallah kızın sınavı kazanır ama dediğin gibi kontenjan çok sınırlı.

saolasın canım geçen yıldan daha kötü geldi puanı aslında beklediğim puan geldi çok daha üstünde getirecek bir çocuk ama bir sürüde sorun yaşadık bu yıl hatırlıyorsan dersane kapandı ortada kaldık motivasyon tamamen düştü inşallah bu yıl toparlarız dediğim gibi önce can sağlığı .

mehalim günaydın canım seni bulmuşken hemen bişey soracam sbs de taban puan kaç bilgin varmı senin oğlundamı girmişti sınava yanlışmı hatırlıyorum öpüyorum seni arkadaşım.

ya güzel arkadaşlarım benim Kallisim bitanem listelerle ilgilen demiş bana ancak şimdi kafam karıştı siz yardımcı olun bakım bana.
bijom sen listede değildin izinliydin bu hafta listeye girecekmisin .

olu gelin bitanem sende girecek misin listeyen habi cevap yazın hayrınızaa :)))

cocom geldim geldim çokkk mutluyum tamm 1.8 kg vermişim yani 64.8 oldum hahahaha:))
vayy bravo valla mehalim durdun durdun coştun valla :roflol:

ya güzel arkadaşlarım benim Kallisim bitanem listelerle ilgilen demiş bana ancak şimdi kafam karıştı siz yardımcı olun bakım bana.
bijom sen listede değildin izinliydin bu hafta listeye girecekmisin .

giricemmmmm bomba gibi geri dönüyorum sahalara zemuszemus

mehalim günaydın canım seni bulmuşken hemen bişey soracam sbs de taban puan kaç bilgin varmı senin oğlundamı girmişti sınava yanlışmı hatırlıyorum öpüyorum seni arkadaşım.

yok canım benim . benim oğlan bu sene girecek sınava

yanlış bilmiyorsam eğer sbs taban puan gibi durum yok sanırsam çocuğun aldığı puan kaç olursa olsun onun bir kısmı ne etkiliyor ve karne notuda önemli.
sınıf öğretmeni olunca ortaokulun işleri le pek ilgilenmiyoruz açıkcası branşlar konuşurken ne duyduysak o kalıyor aklımızda:))

herkese günaydın...bu hafta giremedim inş haftaya aranıza katılabilirim...şimdi çıkmam lazım...annem beklio...hemen kilomu bildiriyim....

kilom>>>>94,2

herkesi öpüyorum görüşürüs

peki ozman bijom ve olu gelin çıktığınız kilo kaçtı onuda hatırlıyomusunuz ..:)) ben balık hafızalıyımda:))

evet bıjom vallaha kaç zamandan beri zorunda toparladım kendimi o kadar kokrmaya başlamıştımki gene şişecem gene aynı şeyleri yaşayacam diyee ayyy ne kadar veririsem kar vallaha :))

cocom geldim geldim çokkk mutluyum tamm 1.8 kg vermişim yani 64.8 oldum hahahaha:))

mehalim valla coşmuşsun oh ne güzel sana kolaylık olsun diye tekrar yazıyorum kilom 77 1 kilo vermişim bu hafta.diğer cevabını okudum arkadaşım saolasın sizin maraton bu sene başlıyor benim küçük kızımla senin oğlun aynı yaştalar o zaman benim küçükte bu sene girecek.

5.TAKIM **116.ETAP***

mersa ( 78.0 / 77.0 / 1.0 / 1.28% )
cocostar ( 55.5 / 55.0 / 0.5 / 0.90 %)
olu_gelin ( 56.4 / 57.3 / -0.9 / -1.60%) geri döndü
Bijoux ( 65.1
canzi3445 ( 74.9 /75.9 / -1.0 /-1.34 % )geri döndü
5.TAKIM TOPLAM KıLO (

Tabucum girecekmisin listeye

Son düzenleme:
5.TAKIM **116.ETAP***

mersa ( 78.0 / 77.0 / 1.0 / 1.28% )
cocostar ( 55.5 / 55.0 / 0.5 / 0.90 %)
olu_gelin ( 56.4 / 57.3 / -0.9 / -1.60%) geri döndü
Bijoux ( 65.5 / 65.1/ 0.4 / 0.61 %) geri döndü
canzi3445 ( 74.9 /75.9 / -1.0 /-1.34 % )geri döndü

5.TAKIM TOPLAM KıLO (330.3 / 330.3 / 0.0 / 0.0% )

Son düzenleme:
arkadaşlar ben çıkıyorum kilo veren herkeside kutluyorum veremeyenlerde haftaya bence bombayı patlatırlar ben hepimize güveniyorum bu yola başkoyduk artık dönmek yok yola devam.hepinizi kocaman öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…