- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.141
yemedik valla unuttuk muhabbetten. yiyelim bir akşam hemşom valla aha o da son olur daha da abur cubur yemem kaydirigubbakcemile3Bijoux'm kavuştumm opuyorumnanaktan
Aaaaa dondurma yemedik hemşo
kızz ben de içtim o sudan, deme öyle gidicez biz 3 yılımız kaldı keşke hiç içmeseymişim o sudan kaydirigubbakcemile3:lepi:Çok teşekkür ederim :lepi:
Ver Elini Kütahya kaydirigubbakcemile3
Burdan çıkış yok ...İ;ncik suyundan içen kalıyor laelaelaelaelae
oyy sorma kallisim çamaşır yok annemlerden hepsini yıkayıp getirdim de zati çamaşır makinesi ortada istesem de yıkayamam :bbo: usta peşinde koşuyorum hala, pazar temizlikçi bayan gelecek benim daha banyo musluklarım yok düşünsenize :bbo:bijocum dönmüş evine hoşgeldin canımcım, şimdi temizlik derdiyle tüm dinlenmen gider :)) bende öyle olmuştu felakat bir şey çamaşır vs derken kaç gün geçiyor haydi kolay gelsin canım sana..
canımcım bir çok kez aklıma gelmesine rağmen buraya geldiğimde hep unuttum yazıp sormayı ama kızının durumunu sen yazmışsın kusurumuza bakma ilgilenmedik sanma, bu yıl kötü bir dönem geçirdiniz etkilenmiştir mutlaka allahtan hayırlısı sağlıkları yerinde olsun diğerleri düzelir inşallah gelecek yla güzel sonuçlar elde eder..
benim kızım üniversiteye hazırlanıyor resim bölümü olduğu için öss sonrası yetenek sınavları var geçen yıl istediği bölüm olmamıştı bu yıl tekrar deniyor ay sonuna dek sınav maratonumuz var bugünde bursluluk için mülakata girecek geçen ilk elemeyi kazanmış opuyorumnanaktanama çok zor bu mülakatta şansı yok sanırım çok ama çok az kontenjan ayırmış okullar 5 er kişi gibilmaz: hayırlısı bakalım..
günaydın kızlar
umarım herkes iyidir
Bijocum evine hoşgelmiş
mersanın kızının sbs si kötü geçmiş. olsun seneye düzeltir annesi
kallisim pantolon almış küçük gelmiş kolay gelsin bu sıcakta canım benim değiştirmeye gidecek
mehalim neler yapıyor acaba gelse de yazsa kilo verdi mi merak ettim
sporti nerelerde özledim onu da
ölücüm anne bakımı bu tabi alacaksın kilo kaydirigubbakcemile3
ceylan ve beyzuşa da selam sevgiler
unuttuğum yoktur umarım
vayy bravo valla mehalim durdun durdun coştun valla :roflol:cocom geldim geldim çokkk mutluyum tamm 1.8 kg vermişim yani 64.8 oldum hahahaha:))
ya güzel arkadaşlarım benim Kallisim bitanem listelerle ilgilen demiş bana ancak şimdi kafam karıştı siz yardımcı olun bakım bana.
bijom sen listede değildin izinliydin bu hafta listeye girecekmisin .
mehalim günaydın canım seni bulmuşken hemen bişey soracam sbs de taban puan kaç bilgin varmı senin oğlundamı girmişti sınava yanlışmı hatırlıyorum öpüyorum seni arkadaşım.
cocom geldim geldim çokkk mutluyum tamm 1.8 kg vermişim yani 64.8 oldum hahahaha:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?