- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #141.441
Artık 6 lı rakamlarda olduguma ınanamıyorummm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
serveyim tebrikler tatlım yaa maşallah sanaGecen hafta: 69,3
Bu hafta: 69,1
Fark: 0,2
Yüzde: 0,29
![]()
deryacım hayırdır pek de uğramıyorsun ne oldu kg vermişsin ama devamsızlığın çok tatlımgünaydın kızlar..
çok stresli dönem geçiriyorum..
hepinizden özellikle de hedefcim senden özür diliyorum..
kilom 79.5..
fena değil..geçen haftayı yine maalesef hatırlamıyorum..
elimden geldiğince zaman ayırmaya çalışıcam ama sana iyi bir rakibelik yapamadım sanırım
ben bu hafta hedefime ulaşamadım serveyim yaaa ama haftaya kesin 64 lü rakamı göreceğim size söz veriyorumHaftaya hedefım 68,9![]()
saol canm teşekkür ederim senin kilolarda güsel gidiyo maşallahAllah kavuştursun canım, menünde çok güzel bence...
Senı cok yenmiş olsam da sana cok guvenıyorum sahnurummmben bu hafta hedefime ulaşamadım serveyim yaaa ama haftaya kesin 64 lü rakamı göreceğim size söz veriyorum
kaç kg çıktın canım sabah tartıldın dimi? allah kavuştursun bu arada
Ne diyon sen gülüm bu hafta 800gr artıdayımsaol canm teşekkür ederim senin kilolarda güsel gidiyo maşallah
canım mutlaka tartılıp kg bildirmen gerekiyor listelere girmen için o yüzden akşam kg nu bildirirsen sevinirimtartılmadım akşama tartılsam olurmu ki
saol canm inşallah
valla sen beni hep yeniyon serveyim yaaaSenı cok yenmiş olsam da sana cok guvenıyorum sahnurummm![]()
Cansın cannnnnnvalla sen beni hep yeniyon serveyim yaaa
napalım sana yenilmek hoşuma gidiyor benim
Anladım, son gün diye ne bulursan yeme de :)
canım bence spor olarak sadece şu ara yürüyüş yap mekik olayına 100 ün altına düşünce başlarsın zorlama kendini birden yürüyüş en güzeli ben öğlen tatillerini kendime ayırdım yapabildiğim tek spor yürüyüş öğlenleri 5 km yürümeye çalışıyorum inan çok faydası oluyor sende dene ilk günler çok zorlanacaksın 1-2 km ile başla günde 20 dk yürümeye çalış sonrasında yavaş yavaş artırırsın
ya üstümde acayip bi mutsuzluk, yeme isteği, ders çalışamama var. kızım annemde, ben bilgisayar başından kalkamıyorum. gidip yemeklere saldırasım var
akşam çok kötüydüm kızlar yaa. bir sürü ceviz, badem, hurma yedim. evde başka abur cubur olmaması da güzel. sabah 70,2 çıktım. bütün hafta dikkat etmiştim halbuki. iki gün önce de 69,1 dim. sonunu getiremedim. neyse haftaya listeye giriyorum, daha iyi vericem inşallah
geçen hafta:70,5
bu hafta:70,2
giden:300 gr
çok haklısın canım..inan çok çoğun bir dönemden geçiyorum..ne desen haklısın..***5.TAKIM 416.ETAP***
toplight (65,7/65,6/0,1/%0,15)
beyazkelebek85(72,8/)
kb196(70,5/)
deryalimm07(79,8/79,5/0,4/%0,50)
kollontai (63.2/)
blanche_ea (59,4/)
servey(69,3/69,1/0,2/%0,29 )
Burcucukk(56,5/)sabit
hedef 38beden (83.8/)
5. TAKIM ORTALAMASI :%
CallanPickney 59,3
muska77 (94,1/94,9/-0,8/%-0,85)
serveyim tebrikler tatlım yaa maşallah sana
deryacım hayırdır pek de uğramıyorsun ne oldu kg vermişsin ama devamsızlığın çok tatlım
gider canm gider sağlıkla gitsinde geç olsun bidaha gelmesinlerNe diyon sen gülüm bu hafta 800gr artıdayımDetoks kurtarma operasyonuydu ama yetmedi
tamam canm akşama bildirirm aç mı olmam lazımcanım mutlaka tartılıp kg bildirmen gerekiyor listelere girmen için o yüzden akşam kg nu bildirirsen sevinirim
Amiiiin.. ama geç olmasın yaaa kaptanım kızıyooo, fırçalar beni sonragider canm gider sağlıkla gitsinde geç olsun bidaha gelmesinler
canım gazan mübarek olsun hadi bakalım artıksenden güzel sonuçlar bekliyorum mersindeysen öğlen yürümen mümkün değil tatlım sen akşamları yürüValla dün gece 124.3 çıktım hatta inanmazsınız diye fotoğrafını çektimama ne olduysa anlamadım sabah normale dönmüştüm. 121,8 ile bu sabah Dukana başladım bakalım
Ben öğle arası yürüyemem de ben de iş çıkışı düşünüyorum.. çünkü ben Mersin'de yaşıyorum Allah korusun öğlen çıkarsam bu sıcak ve nem ile bu kiloda ölür kalırım
bu perşembe günleri krizler yaşayan arkadaşlara protein perşembelerini öneririm. Hafta boyu verdiğiniz kiloyu sabitlemenizi sağlıyor.. yağ yok, sebze yok (maydanoz,nane, roka, tere, dereotu yediğiniz protein miktarını geçmeyecek kadar serbest) günde 2 cherry domates ve 1 soğanı da tatlandırmak için kullanabilirsiniz. tuz serbest, light içeçekler serbest. Muhakkak işe yarar![]()
aç olursan daha iyi olur olmadı yarın sabah tekrar aç karnına tartılır yazarsıntamam canm akşama bildirirm aç mı olmam lazım
hehehe sabah sersemliğiTatlımgünaydın geçen hafta 70,4 olmayasın :))))