- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #141.601
Afiyetmi o pişmanlıkla zehiroldu be gülüm.. Ama telafi ettim ki Okumadınmı yahu sporumu 1,5 saat sugibi oldum resmen hem bugünde artık salatalık yicem yaa olurum 93 olurum bu kiloyla okadar hareket kolaymı..........
Benimkinin göbeği azıcık bile fırtlamıyokiii Adam kıtlıktan çıkmışgibi yer hala filinta gibi...
Bide onun derdibaşka ben biliyorum.. benimvücut yapısındanmı, etim çok sıkıdır ondanmı bilinmez kimse 94 olduğuma inanmıyor.. en fazla 75sindir diyolar
kahvaltımı da saglam yaptım hedefcim) yarın da göbüşümle nisanlık bakmaya gitcem (
Sağol canım yemem bidaha zaten, eritene kadar canımçıktı...Sonraki yemeye kalktığında aklına gelsin diye yazdım Muskacım. Bu arada yediklerin zehir olmasın, yedim ohh canıma değsin ama bir daha yemem de.
Tam kızdığımız tiplerden desene seninki.
Maşallah, göstermemek çok önemli zaten. Boy kaçtı senin?
Afiyet olsun şekerim.
Diktirmeyi mi almayı mı planlıyorsun var mı düşüncen?
hazır alıcam canım diktirmek cok pahalıya geliyorSonraki yemeye kalktığında aklına gelsin diye yazdım Muskacım. Bu arada yediklerin zehir olmasın, yedim ohh canıma değsin ama bir daha yemem de.
Tam kızdığımız tiplerden desene seninki.
Maşallah, göstermemek çok önemli zaten. Boy kaçtı senin?
Afiyet olsun şekerim.
Diktirmeyi mi almayı mı planlıyorsun var mı düşüncen?
Oooooooo rakibem gelmiş hoşgelmiiiş. Bittimi tatlı telaşın canım?Slm kızlar geri geldim :)
hazır alıcam canım diktirmek cok pahalıya geliyor
selamlar, bugunku menum kotu oldu malesef
sabah: filtre kahve
öğlen 12 : hamburger patates kızartması yemiştim ama rahatsız etti çıkardım hepsini
ağzımın tadı gelsin diye 1 N**** (Siyahi) attım.
akşam 19: kepek ekmeğinde et döner, 1 ayran
su: 3 lt yaparım
spor: 7.4 km kosu
kimse de yok ya, ben 9 km yurudum, 7.4 değil :)
benm
İmsevalcimip atlamak harika ama atlamadan önce göğüslerini sıkıca sar sarkıyormuş öyle diyolar...
Heh heh onu düşünemedim.... Bu arada hepinize çok geçmiş olsunSpor sütyenleri de baya iyi tutuyor Muskacım
hoşgeldin canım düğün telaşı nasıl geçtiSlm kızlar geri geldim :)
geçmiş olsun tatlım inş bir an önce düzelirsinAy arkadaşlar kusura bakmayın ya iki gündür giremiyorum siteye
Beni de sakın gruptan atmayın haa
Ya izin aldım ben pazartesiden beri izinliyim reglim çok fena geçiyorbebeğim de kötü yarın onu da doktora götürücem diş mi derdi nedir anlamadım
Bi de memleketten kardeşim gelmişti söyledim mi bilmiyorum piknikte o da üşütmüş baya sizin anlayacağınız baya hastayız hepimiz. . Yarın da kayın valideler gelecek yemeğeneyseki bugün biraz daha iyiyim kardeşim de öyle. . Ama kız fena hiç uyutmuyor
Pazar günü yazmıştım okudunuz mu bilmiyorum regl sebebi ile dukan atağını bu cumaya ertelemiştim. Kardeşim de bu cuma gidecekmiş.. o da iyi denk geldi yani. Cuma günü tam gaz yola devam.. ondan sonra geri dönüş yok artık
Kızı uyutmaya çalışıyorum ah bir uyusa da ben de yatsam
Ay arkadaşlar kusura bakmayın ya iki gündür giremiyorum siteye
Beni de sakın gruptan atmayın haa
Ya izin aldım ben pazartesiden beri izinliyim reglim çok fena geçiyorbebeğim de kötü yarın onu da doktora götürücem diş mi derdi nedir anlamadım
Bi de memleketten kardeşim gelmişti söyledim mi bilmiyorum piknikte o da üşütmüş baya sizin anlayacağınız baya hastayız hepimiz. . Yarın da kayın valideler gelecek yemeğeneyseki bugün biraz daha iyiyim kardeşim de öyle. . Ama kız fena hiç uyutmuyor
Pazar günü yazmıştım okudunuz mu bilmiyorum regl sebebi ile dukan atağını bu cumaya ertelemiştim. Kardeşim de bu cuma gidecekmiş.. o da iyi denk geldi yani. Cuma günü tam gaz yola devam.. ondan sonra geri dönüş yok artık
Kızı uyutmaya çalışıyorum ah bir uyusa da ben de yatsam
Kızlar hepinize günaydııın. Dünkü yaramazlığıma verdiğim ceza iyi gelmiş -400 le uyandım ve derin bir ohh çektim. Bi daha yaramazlık yaparken iki kere düşünücem valla
kızlar akşam komşuma bir köpek geldi golden retriver cinsi sokağa atmışlar 2-3 aylık köpek nasıl tatlı bütün akşam bütün apartman köpekle ilgilendik nasıl bir sevgi manyağı yaa anlamadım gitti nasıl insanlar bu kadar acımasız oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?