Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

417. Etap birincisi Burcucukk tebrikler! :46: :nazar:
sampcbdf6b168658c462.jpg

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/

günaydınlar
burcucuk ve muska cım tebrik ederim kızlar bireyselde dereceye girdiniz takım olarak da 3. olmuşuz
dün akşam çocukları eşine bırakıp arkadaslarla buluştum gece 12 yi geçiyordu eve geldiğim uzun zamandan sonra çok iyi geldi

günaydınlar
burcucuk ve muska cım tebrik ederim kızlar bireyselde dereceye girdiniz takım olarak da 3. olmuşuz
dün akşam çocukları eşine bırakıp arkadaslarla buluştum gece 12 yi geçiyordu eve geldiğim uzun zamandan sonra çok iyi geldi
Kaptanım o 2.deki benmiyim yaaaaa çok sevindim. Bütün aileyle paylaştım başarımı:KK6::rolleyes:

Ya orda görünen haftanın 1.si ben miyim???:KK57::KK48:

Tebrik ediyorum Burcucuk.
Gerçekten güzel bir final oldu.

günaydınlar

NE güzel olmuş kaptanım.
İnsanın bazen bir nefes alımına ihtiyacı oluyor.

Kaptanım o 2.deki benmiyim yaaaaa çok sevindim. Bütün aileyle paylaştım başarımı:KK6::rolleyes:

Tebrik ederim Muskacım.

Sabahları bir gürültüyle uyanınca çok asabi oluyorum. Siz de aynı mısınız? Anlamıyorum ki cumartesi sabahı çim biçmek de neyin nesi.

sabah kahvatımı yazayımda kızın bana :( 5 dilim nutellalı tam bugday ekmegi gerisini yazmasam da olur zaten, dun gece tatlı krizine girdim. iki aydır ilk defa bu kadar cekti canım nutella aldım, gece de onu kasıkladım :(

sabah kahvatımı yazayımda kızın bana :( 5 dilim nutellalı tam bugday ekmegi gerisini yazmasam da olur zaten, dun gece tatlı krizine girdim. iki aydır ilk defa bu kadar cekti canım nutella aldım, gece de onu kasıkladım :(

Kollontaicim sen 60 kg halinde nereden yedin o kadar ekmeği?
Bak bir de nutella diyor.
Nişan yaklaşıyor bak. Gel bugün sporun dibine vuralım. 2 saat bisiklet hedefim ve arkadaşa ihtiyacım var.

sabah kahvatımı yazayımda kızın bana :KK43: 5 dilim nutellalı tam bugday ekmegi gerisini yazmasam da olur zaten, dun gece tatlı krizine girdim. iki aydır ilk defa bu kadar cekti canım nutella aldım, gece de onu kasıkladım :KK43:
Ah be gülm naaaptın? Sabah yediğin neyse akşama kadar eritme şansın var. Peki gece niye yedin kızın demişsin kızıyorum bidaha olmasın:KK67:

Menüm
Sabah: 2dilim kızarmışçavdar ekmeği+2yumurta+1kk peynir+2zeytin+1t.kaaşığı reçel
Ara: 1,5 salatalık
Akşam: 1kase içine 25gr tavuk didilmiş tavuksuyu (bol limon ve karabiberle)+salata+1/2 bardak ayran+1minik dilim yaz helvası

Back
X