- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #141.721
E hadi ben gidiyorum artıkın ramazanda geç vakitlere kadar yazarım sizde bütün gün okumaktan iftarın nasıl geldiğini anlamazsınız 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet tatlım sen birinci oldun seabaharın da yazdığı gibi sırrını paylaşman gerekiyor tatlım tebrikler tekrarYa orda görünen haftanın 1.si ben miyim???![]()
birinci olarak mezun oluyorsun ne güzelYa orda görünen haftanın 1.si ben miyim???![]()
Kaptanım o 2.deki benmiyim yaaaaa çok sevindim. Bütün aileyle paylaştım başarımıgünaydınlar
burcucuk ve muska cım tebrik ederim kızlar bireyselde dereceye girdiniz takım olarak da 3. olmuşuz
dün akşam çocukları eşine bırakıp arkadaslarla buluştum gece 12 yi geçiyordu eve geldiğim uzun zamandan sonra çok iyi geldi
Ya orda görünen haftanın 1.si ben miyim???![]()
günaydınlar
burcucuk ve muska cım tebrik ederim kızlar bireyselde dereceye girdiniz takım olarak da 3. olmuşuz
dün akşam çocukları eşine bırakıp arkadaslarla buluştum gece 12 yi geçiyordu eve geldiğim uzun zamandan sonra çok iyi geldi
Kaptanım o 2.deki benmiyim yaaaaa çok sevindim. Bütün aileyle paylaştım başarımı![]()
Haklısın tatlım insanların bazıları çok düşüncesiz oluyor ya..Sabahları bir gürültüyle uyanınca çok asabi oluyorum. Siz de aynı mısınız? Anlamıyorum ki cumartesi sabahı çim biçmek de neyin nesi.
Haklısın tatlım insanların bazıları çok düşüncesiz oluyor ya..
aycok guldum buna yaaa :)Ben de çok abartı düşünürüm bazı şeyleri.
Öyle olunca kızıyorum böyle şeylere.
Neyse erken kalkan yol alır diyelim de bugün spora vereyim bari kendimi.
Bu da benden size gelsin.
![]()
aycok guldum buna yaaa :)
sabah kahvatımı yazayımda kızın bana5 dilim nutellalı tam bugday ekmegi gerisini yazmasam da olur zaten, dun gece tatlı krizine girdim. iki aydır ilk defa bu kadar cekti canım nutella aldım, gece de onu kasıkladım
![]()
Ah be gülm naaaptın? Sabah yediğin neyse akşama kadar eritme şansın var. Peki gece niye yedin kızın demişsin kızıyorum bidaha olmasınsabah kahvatımı yazayımda kızın bana5 dilim nutellalı tam bugday ekmegi gerisini yazmasam da olur zaten, dun gece tatlı krizine girdim. iki aydır ilk defa bu kadar cekti canım nutella aldım, gece de onu kasıkladım
![]()
ben geldiiiim, valla niye yedim bilmiyorum canımbende ama bugun kahvaltıyla kapattım tek ogun yani, eve gecicemaz sonrabspor yaparım biraz, daha hala sis hisswdiyorum kendimiAma niye kimse yok hedefciğim kollotaicimmm kaptanım hu huuuuu..