Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kollontaicim sen 60 kg halinde nereden yedin o kadar ekmeği?
Bak bir de nutella diyor.
Nişan yaklaşıyor bak. Gel bugün sporun dibine vuralım. 2 saat bisiklet hedefim ve arkadaşa ihtiyacım var.
bugun yuruyus yaptım canım eve gecince de squat mekik yapar yatarım kahvaltıyla kapadım dukkanı zaten, yarın sınavım yine cok yormak istemiyorum vucudumu :/

bugunki menum
kahvaltı
5 dilim nutellalı tb ekmegi
2 dilim sade tb ekmegi
kasarlı yumurta
peynir zeytin domates

kıtlıktan cıkmıs gibi yedim resmen, tek ogun ama yarın da yemek yiyemiycem bence o kadar sisim hala :(
su 2lt
spor 100 squat
100 mekik
2 km yuruyus

vaaaaaaaaauuuv bikase çorbaylamı? Çok zooor geldi bana..
miden kuculdu mu sıkıntı olmuyor, o tek ogunler sayesinde kuculttum midemi, bugun 3 de kapadım dukkanı :) hala ac degilim, yesem yerim tabi ama tutuyorum kendimi :) nisanlık yorumun icin tesekkır ederim canım bi bes kilo verdim mi tam super olacak insallah, onu da veririm daha 1 aydan fazla var nerdeyse :)

mrb kızlar. hepiniz uyuyorsunuzdur heralde.
misafirim vardı, geç gittiler, ortalığı toparlıyayım derken hepten uykum kaçtı.

sanırım hiç istemesem de il dışı tayin isteyeceğiz, hayırlısı olsun.
çıkarsa taşınma sürecinde de 3-4 kilo veririm muhtemelen.

bu arada ayaklarıma ve bazen de bacaklarıma kramp giriyor bıçak saplanır gibi.
acaba sağlıksız mı kilo verdim diye düşünmeye başladım...

Ah be gülm naaaptın? Sabah yediğin neyse akşama kadar eritme şansın var. Peki gece niye yedin kızın demişsin kızıyorum bidaha olmasın:KK67:

Kızdım demiş. İllahi Muskacım çok şekersin. :KK70::KK70:

Menüm
Sabah: 2dilim kızarmışçavdar ekmeği+2yumurta+1kk peynir+2zeytin+1t.kaaşığı reçel
Ara: 1,5 salatalık
Akşam: 1kase içine 25gr tavuk didilmiş tavuksuyu (bol limon ve karabiberle)+salata+1/2 bardak ayran+1minik dilim yaz helvası

Hatunun menüsü süper olmuş, kızar tabi.

Ama niye kimse yok hedefciğim kollotaicimmm kaptanım hu huuuuu..

Dün feci enerjisiz bir gün geçirdim Muskacım.
Ne berbat bir huyum var. Sabah kötü uyandım ya bütün günüme yansıdı, akşam da eşime sarıyordum. :p
Bugün yeni bir gün, elektrikler yok ama olsun.

bugun yuruyus yaptım canım eve gecince de squat mekik yapar yatarım kahvaltıyla kapadım dukkanı zaten, yarın sınavım yine cok yormak istemiyorum vucudumu :/

Aaa bugün değil mi sınav?
Güzel sonuçlarını bekliyorum.

bugunki menum
kahvaltı
5 dilim nutellalı tb ekmegi
2 dilim sade tb ekmegi
kasarlı yumurta
peynir zeytin domates

kıtlıktan cıkmıs gibi yedim resmen, tek ogun ama yarın da yemek yiyemiycem bence o kadar sisim hala :KK43:
su 2lt
spor 100 squat
100 mekik
2 km yuruyus

:kk77:
mrb kızlar. hepiniz uyuyorsunuzdur heralde.
misafirim vardı, geç gittiler, ortalığı toparlıyayım derken hepten uykum kaçtı.

sanırım hiç istemesem de il dışı tayin isteyeceğiz, hayırlısı olsun.
çıkarsa taşınma sürecinde de 3-4 kilo veririm muhtemelen.

bu arada ayaklarıma ve bazen de bacaklarıma kramp giriyor bıçak saplanır gibi.
acaba sağlıksız mı kilo verdim diye düşünmeye başladım...

Burcucuk, taşınma olayları zor ve sıkıntı ama umarım daha iyi bir hayata merhaba olur.

Krampların nedeni magnezyum ya da madensel suların eksikliği olabilir.
Maden suyu ve muz tüketebilirsin.

"Günaydın:KK68:
Yeme düzenini bi türlü oturtamayinca grubun düzenine de uyamaz oldum :KK43: malesef dukana ancak bugün başlayabiliyorum ona da başlayasım hiç yok ya.. kızımla yataktan çıkmıyorum" yazıyordum ki şarjım bitti ve telefonum kapandı bu arada dukana da başlayamadım evde ne yumurta var ne et var ne tatlandırıcı:KK14:

Bugün menüm şu şekilde

Bu sabah yayla çorbası içtim 1 kase öğlen 1 türk kahvesi içerim akşam sehriyeli domates çorbası börülce salatasi ızgara tavuk.

Bi değişiklik olursa yazarım

"Günaydın:KK68:
Yeme düzenini bi türlü oturtamayinca grubun düzenine de uyamaz oldum :KK43: malesef dukana ancak bugün başlayabiliyorum ona da başlayasım hiç yok ya.. kızımla yataktan çıkmıyorum" yazıyordum ki şarjım bitti ve telefonum kapandı bu arada dukana da başlayamadım evde ne yumurta var ne et var ne tatlandırıcı:KK14:

Bugün menüm şu şekilde

Bu sabah yayla çorbası içtim 1 kase öğlen 1 türk kahvesi içerim akşam sehriyeli domates çorbası börülce salatasi ızgara tavuk.

Bi değişiklik olursa yazarım
Imsevalcim diyet ertelendiği sürece ertelemeye devam ediyor, bence illa o olacak bu olacak diye bir şart yok ama erteleme derim.

miden kuculdu mu sıkıntı olmuyor, o tek ogunler sayesinde kuculttum midemi, bugun 3 de kapadım dukkanı :) hala ac degilim, yesem yerim tabi ama tutuyorum kendimi :) nisanlık yorumun icin tesekkır ederim canım bi bes kilo verdim mi tam super olacak insallah, onu da veririm daha 1 aydan fazla var nerdeyse :)
Tabiki verirsin burada oluta kilo vermemek mümkün değil bence.Helede seni.. 70li kilolardan 60lara düşmüşsün kolaymı?

Başka erteleme yapmayacağım ben de artık canım.. bu sefer son.. her şeyim tam olacak hatta olmasa bile yarın başlıyorum En Büyük KK
canım dukan sıkıntılı derken bunu kastetmistim, bozacagını dusunuyorsan daha kolay bi diyet tercih et, ben dukanda cok ac kaldım yiyecek bisey bulamayıp gerci sen hızlı verirsin de ben atakta bir kilo mu ne vermistim asabım bozulmustu :(

hedefcim sabah sınavı kacırdım uyuyakaldım dun ki iyi gecmisti onumuzdeki hafta ki de iyi gecerse super olacak beenim icin, bugun ki cok onemli degildi zaten :)

kızlar dun ki nutella faciasından beri agzıma lokma koymadım birazdan bi corba icerim, aksam da bi corba iki kasıkda ya bulgur ya makarna yerim onu da yemezdim de erkek arkadasım aksam erken cıkacak isten yemek yapar yemezsem kırılır :(

Back
X