Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

After-before fotoğraflarını çok beğenmiyorum ben.
Ya inandırıcı durmuyor ya da 90'dan 70'e inilmiş oluyor. O da görsel olarak harika olmuyor.
Benim favorilerim şu şekilde. :)
8350814009_e742a39aab_z.jpg

4ee20c58e4fc7bc90f95deb6209bd490.jpg

benim de bu şekilde:KK8:
normal_once_chubby_now_thin_10-465x465.jpg

Aaa ben hiçbisey denemedim ki , du bende bi deneyim bakalım. İns işe yarar ben lavmandan nefret ediyorum :KK43:
yaa benim denemediğim kalmadı o yüzden lavman diyorum tatlım yaaa
Kaptanım boğaz ağrısına çörekotu yağı cok iyi geliyor, akşam bir cay kaşığı yutun suyla sabaha bisey kalmıyor. Bizim evde bogaz agrısı icin ilac kullanılmıyor artık.
çörekotu yağı haa akşam iftarda hemen başlıyorum bende kronik tonsillit vardı gecen yaz tonsillerimi aldırdım şimdi kronik faranjit var akşam hatta antibiyotiğe başlayacağım akşam sahur kullanmak üzere eşimde öyle işe yaramaz en az 2 gün tutma bari orucunu da azcık düzel diyor inş çörekotu yağı işe yarar tatlım

çörekotu yağı haa akşam iftarda hemen başlıyorum bende kronik tonsillit vardı gecen yaz tonsillerimi aldırdım şimdi kronik faranjit var akşam hatta antibiyotiğe başlayacağım akşam sahur kullanmak üzere eşimde öyle işe yaramaz en az 2 gün tutma bari orucunu da azcık düzel diyor inş çörekotu yağı işe yarar tatlım
Valla bizde çok işe yaradı. Hatta dün sahurda eşim içti boğazım batıyo diyodu sabah oh be geçmiş diye seviniyodu

xm var 2 tane içince iyi kaptanım. (Kabızlık için)

günaydınlarr
kızlar bugün işe başladım ama ayak tabanımda problem var ve faranjitim azmış durumda oğlanı iyileştireyim derken kendim iptal oldum dr rapor veryeim bu vaziyette oolmaz dedi yok dedim zaten oğlan için geçen hafta rapor kullanmıştım
muska cım canım ramazan dolayısı ile ben çarşambadan beri wc ye çıkamadım kilom aynı sende de varmı öyle bir durum
ördek cim o zaman seni daha sık aramızda görmek isteriz tatlım evini yerleştirdkten sonra
imseval cim ne yaptın yavrum yaaa tgecen haftaki emeğini boşa mı harcadın
kollontai cim ankaradasın sanırım şu an vaktin olsaydı da görüşseydik
hedef cim canım benim mistik çayı soğuk hiç denememiştim
blance tatlım senin nasıl gidiyor akşam yemeği yemeden dayanabilecekmisin?
hayriye işe 1 haftalığına mı döndün anlamadım tatlım ben o kısmını
Geçmiş olsun kaptan umarım çabucak iyileşirsin

Aynen öyle Muskacım.
Her şeyi soğuk içiyorum

After-before fotoğraflarını çok beğenmiyorum ben.
Ya inandırıcı durmuyor ya da 90'dan 70'e inilmiş oluyor. O da görsel olarak harika olmuyor.
Benim favorilerim şu şekilde. :)
8350814009_e742a39aab_z.jpg

4ee20c58e4fc7bc90f95deb6209bd490.jpg

İmsevalcim, eğer Dukan yapacaksan hiç kaçamak yapmamanı tavsiye ederim.
Aksi takdirde bir süre sonra ciddi duraklamalar yaşayıp, demoralize olabilirsin.

Erken gitmişsin Hümeyracım ailenin yanına.
Yalnız mı gittin?

Kaptanım çok geçmiş olsun.
Ben, şu dönemde herşeyin soğuğunu deniyorum. Bugün aklımda böğürtlen çayı var bakalım.

İkinci fotoğraf beni de gaza getirdi

Kızlar benim bugunku menüm :

Sabah:
7 tane hurma

O kadar :)

Spor : Halim olursa belki yürüyüş
Su : 3 lt olur yatana kadar

Hurmayı ben de çok severim ama üç ay sabretmem lazim çünkü benim diyette yasak

Hadi bakalım proteinin gücü adınaaa. Yalnız hedefim kızlarda yakalanmaktan korkacak kadar var yanii

Muskacım, ben anlayamadım 2. cümleyi. o_O

Evet canım yalnızım cuma günü eşimde gelicek yanıma. o orda calısıyor ben burda henuz tayın ısımız olmadı.

Ayy, ben yanlış anlamışım kusura bakma Hümeyracım.
Güzeldir özlem güzel.

benim de bu şekilde:KK8:
normal_once_chubby_now_thin_10-465x465.jpg

Zevkler farklı sonuçta. Ben fit vücutlara bayılıyorum zayıflıktan yana.

Cidden pek güzel. Bugün baka baka tuttum kendimi.

Bugünlü menüm
Sabah sucuklu yumurta peynir zeytin
Kuruyemiş. Domates salatalık roka
Süt

Akşam barbunya ve faaulye birer tabak
Yoğurt salata

8 civarı iki bardak ayran

Afiyet olsun. Gayet güzel olmuş.

Spor olark 1,5 saate yakın yürüyüş

3 lt de su içtim

Spor da çok iyi.

Bugün yediklerim,
Sahur: 1dl kız.cavdar ekmegi/2yumurta/1kk kasar
İftar: 1kepce tarhana corbası/ 1 tane biber dolması/ 2kasık semizotu salatası/20kiraz
Arada 2 top dondurma yicem.

Harikasın Muskacım ama dün yemiş miydin dondurma?
Alışanlığa dönmemesine dikkat et derim.

günaydınlarrrrr

Valla bizde çok işe yaradı. Hatta dün sahurda eşim içti boğazım batıyo diyodu sabah oh be geçmiş diye seviniyodu
canım sorma yaa akşam komşum iftar sonrası çaya çağırdı ben o telaşede unuttum biliyormusun ama ant biraz işe yaradı gibi
xm var 2 tane içince iyi kaptanım. (Kabızlık için)
xm ne tatlım ilk defa duydum ben onu yaaa
Geçmiş olsun kaptan umarım çabucak iyileşirsin

ördek cim senin diyet nasıl diyetisyen diyeti mi kaçırdım ben heralde

vbende dünki menümü yazayım
sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 avuç içi kadar pide
1/2 kase yoğurt

iftar
1 kepçe çorba
patlıcan musakka (2 kaşık)
1 kaşık pilav
1 küçük kase cacık

ara
1 dilim baklava (misafirlikte o kadar çok şeyi reddettim ki artık bunu kıramadım)
su dün az içtim 1,5 lt kadar
spor maalesef yok ayağım yüzünden

Günaydın arkadaşlar:KK14:

Bu sabah tartıldım. Kilom 118,3 +1,4 görünüyor :KK42:

23.06.2015 Menüm
Sabah iki dilim dukan kek ile buzlu kahve içtim saat 10'da. öğlen yersem eğer haşlanmış yumurta peynir 1 cherry domates yicem. akşam haşlanmış ya da ızgara tavuk göğsü otlu sarımsaklı yoğurt. gece çok acıkırsam tatlandırıcılı türk kahvesi içerim.

Spor: 35 dk Yürüyüş (Dün yürüyüş yapamadım iş çıkışı eşim aldı hastaneye gittik bi kız arkadaşımın annesi anjiyo olmuş ziyarete)

Hiç tadım yok bugün. Uyku bile uyuyamadım. Sabah uyuduğumda da çarşı pazar gezip istediğim kıyafetin bedenini bulamadığımı gördüm rüyamda. Hatta bi tane mağazada "bu bana olmaz ben biraz genişim ehehe" diye şaka yaparken tezgahtarın elindekini üstüme tutup "evet baaya genişmişsiniz" demesiyle dumur oldum. Rüyamda bile ağladım yahu :KK61:

Günaydın arkadaşlar:KK14:

Bu sabah tartıldım. Kilom 118,3 +1,4 görünüyor :KK42:

23.06.2015 Menüm
Sabah iki dilim dukan kek ile buzlu kahve içtim saat 10'da. öğlen yersem eğer haşlanmış yumurta peynir 1 cherry domates yicem. akşam haşlanmış ya da ızgara tavuk göğsü otlu sarımsaklı yoğurt. gece çok acıkırsam tatlandırıcılı türk kahvesi içerim.

Spor: 35 dk Yürüyüş (Dün yürüyüş yapamadım iş çıkışı eşim aldı hastaneye gittik bi kız arkadaşımın annesi anjiyo olmuş ziyarete)

Hiç tadım yok bugün. Uyku bile uyuyamadım. Sabah uyuduğumda da çarşı pazar gezip istediğim kıyafetin bedenini bulamadığımı gördüm rüyamda. Hatta bi tane mağazada "bu bana olmaz ben biraz genişim ehehe" diye şaka yaparken tezgahtarın elindekini üstüme tutup "evet baaya genişmişsiniz" demesiyle dumur oldum. Rüyamda bile ağladım yahu :KK61:

Sen gecenki kacamagin vicdan azabi cekiyorsun bence :)

Bosver unut artik, gecti o. Ama bir dahakine kacamak yapacaginda aklina getir bence :)

Back
X