- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #142.161
Sen gecenki kacamagin vicdan azabi cekiyorsun bence :)
Bosver unut artik, gecti o. Ama bir dahakine kacamak yapacaginda aklina getir bence :)
ciğerim yanıyor resmen blanche yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen gecenki kacamagin vicdan azabi cekiyorsun bence :)
Bosver unut artik, gecti o. Ama bir dahakine kacamak yapacaginda aklina getir bence :)
seval cim canım artık geçti gitti o kaçamak canım sen sık dişini bu hafta cuma ya + gelme yeter tatlım dukan ın atak evresi duyduum kadarıyla çok kilo verdirip dikkat etmezsen geri gelecek şekilde emin ol gidecek o kilolar sen de rüyanda o tezgahtara bunu küçüğünü getirin bu büyük bana diyeceksinGünaydın arkadaşlar
Bu sabah tartıldım. Kilom 118,3 +1,4 görünüyor
23.06.2015 Menüm
Sabah iki dilim dukan kek ile buzlu kahve içtim saat 10'da. öğlen yersem eğer haşlanmış yumurta peynir 1 cherry domates yicem. akşam haşlanmış ya da ızgara tavuk göğsü otlu sarımsaklı yoğurt. gece çok acıkırsam tatlandırıcılı türk kahvesi içerim.
Spor: 35 dk Yürüyüş (Dün yürüyüş yapamadım iş çıkışı eşim aldı hastaneye gittik bi kız arkadaşımın annesi anjiyo olmuş ziyarete)
Hiç tadım yok bugün. Uyku bile uyuyamadım. Sabah uyuduğumda da çarşı pazar gezip istediğim kıyafetin bedenini bulamadığımı gördüm rüyamda. Hatta bi tane mağazada "bu bana olmaz ben biraz genişim ehehe" diye şaka yaparken tezgahtarın elindekini üstüme tutup "evet baaya genişmişsiniz" demesiyle dumur oldum. Rüyamda bile ağladım yahu![]()
seval cim canım artık geçti gitti o kaçamak canım sen sık dişini bu hafta cuma ya + gelme yeter tatlım dukan ın atak evresi duyduum kadarıyla çok kilo verdirip dikkat etmezsen geri gelecek şekilde emin ol gidecek o kilolar sen de rüyanda o tezgahtara bunu küçüğünü getirin bu büyük bana diyeceksin
Günaydın arkadaşlar
Bu sabah tartıldım. Kilom 118,3 +1,4 görünüyor
23.06.2015 Menüm
Sabah iki dilim dukan kek ile buzlu kahve içtim saat 10'da. öğlen yersem eğer haşlanmış yumurta peynir 1 cherry domates yicem. akşam haşlanmış ya da ızgara tavuk göğsü otlu sarımsaklı yoğurt. gece çok acıkırsam tatlandırıcılı türk kahvesi içerim.
Spor: 35 dk Yürüyüş (Dün yürüyüş yapamadım iş çıkışı eşim aldı hastaneye gittik bi kız arkadaşımın annesi anjiyo olmuş ziyarete)
Hiç tadım yok bugün. Uyku bile uyuyamadım. Sabah uyuduğumda da çarşı pazar gezip istediğim kıyafetin bedenini bulamadığımı gördüm rüyamda. Hatta bi tane mağazada "bu bana olmaz ben biraz genişim ehehe" diye şaka yaparken tezgahtarın elindekini üstüme tutup "evet baaya genişmişsiniz" demesiyle dumur oldum. Rüyamda bile ağladım yahu![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/imsevalin-saglikli-yasam-gunlugu.443485/
benim diyet günlüğüm arkadaşlar![]()
ilaç hap şeklindegünaydınlarrrrr
canım sorma yaa akşam komşum iftar sonrası çaya çağırdı ben o telaşede unuttum biliyormusun ama ant biraz işe yaradı gibi
xm ne tatlım ilk defa duydum ben onu yaaa
ördek cim senin diyet nasıl diyetisyen diyeti mi kaçırdım ben heralde
Muskacım, ben anlayamadım 2. cümleyi.
Ayy, ben yanlış anlamışım kusura bakma Hümeyracım.
Güzeldir özlem güzel.
Zevkler farklı sonuçta. Ben fit vücutlara bayılıyorum zayıflıktan yana.
Cidden pek güzel. Bugün baka baka tuttum kendimi.
Afiyet olsun. Gayet güzel olmuş.
Spor da çok iyi.
Harikasın Muskacım ama dün yemiş miydin dondurma?
Alışanlığa dönmemesine dikkat et derim.
Canım ben karatay yapıyorumgünaydınlarrrrr
canım sorma yaa akşam komşum iftar sonrası çaya çağırdı ben o telaşede unuttum biliyormusun ama ant biraz işe yaradı gibi
xm ne tatlım ilk defa duydum ben onu yaaa
ördek cim senin diyet nasıl diyetisyen diyeti mi kaçırdım ben heralde
Rüyaya koptum resmen imsevalcim.
Şaka yaparken adam ne yapmış öyle..
Anılar, anılar diyorsun.
Kaç kiloya düşmüştün o zamanlar?
Muskacım, ben anlayamadım 2. cümleyi.
Harikasın Muskacım ama dün yemiş miydin dondurma?
Alışanlığa dönmemesine dikkat et derim.
Canım malesef her zamanki ben çıktı karşıma.. gene yarıda bırakmışım vermemişim hiç. 111 kiloyum orada.. Ben bi tek Dukan yaptığım zaman adam akıllı kilo verdim kısa zamanda 18 kilo verdim 3 ayda falan. Bi de evlemeden önce 2,5 yılda yaklaşık 35 kilo vermiştim. ama ikisinde de indiğim kilo aynı 98yani ilk hedefim şu 98 i bi aşmak
![]()
Eşim yakalarsa yanlış anlıcak adam diye demiştin ya ona istinaden dedim. Kızlarda yakalanmaktan korkacak kadar varmış diye... Dondurmaya gelince içim yanıyo kız akşama kadar dondurma gzümün önünde uçuşuyo akşama kadar. Tom ve Jerry deki gibi....
Eşim yakalarsa yanlış anlıcak adam diye demiştin ya ona istinaden dedim. Kızlarda yakalanmaktan korkacak kadar varmış diye... Dondurmaya gelince içim yanıyo kız akşama kadar dondurma gzümün önünde uçuşuyo akşama kadar. Tom ve Jerry deki gibi....
Bende bazen yolda güzel hatun görünce Aşkım kadına bak diye gösteriyorum adamcağız la havle çekiyo ne tuhaf kadınsın sen diye..Bak çok güzel bir fotoğraf imsevalcim.
Bu sefer buradan mezun olmalısın ama 98 ile falan değil, incecik olarak.
![]()
Şimdi düştü paraşütlü jetonum Muskacım.
Cidden var yani korkmalık.
Herhalde sonra halimiz, kanka ya şu hatuna baksana moduna döner.
8-9 senelik aşkımız bu hatunlar yüzünden bitebilir.![]()
Olur tabii karpuzda iyiymiş. (şimdide karpuz dlimleri uçuyor gözlerimin önündeee)Dondurma konusunda da kesinlikle haklısın.
Ben de bayılırım dondurmaya ama saat geç olunca kilo vermeyi etkileyebilir gibi.
Akşamları az karpuz falan yesen yemekte.
Bende bazen yolda güzel hatun görünce Aşkım kadına bak diye gösteriyorum adamcağız la havle çekiyo ne tuhaf kadınsın sen diye..Ben gösterince bak ama kendi kendine sakın ha diye ultimatom veriyorum..
Olur tabii karpuzda iyiymiş. (şimdide karpuz dlimleri uçuyor gözlerimin önündeee)
selamlar
kaptanım ankaraya gunubirlik geldik nenemleri ziyaret ettik erkek arkadasımla :) 2 gundur yoldayız resmen
kızlar 2 gundur yazamadım menumu. dun bolbol yemek yedim ama yemek yiyorum diye pilav falan da vardı ekmek hic yemedim suan +0.2 gosteriyo tartı ama cuma kilo vermis olacagım![]()
Hoşgeldin canım günübirlik ziyaretler yorucu oluyor dimi?selamlar
kaptanım ankaraya gunubirlik geldik nenemleri ziyaret ettik erkek arkadasımla :) 2 gundur yoldayız resmen
kızlar 2 gundur yazamadım menumu. dun bolbol yemek yedim ama yemek yiyorum diye pilav falan da vardı ekmek hic yemedim suan +0.2 gosteriyo tartı ama cuma kilo vermis olacagım![]()
O da iyiymiş Muskacım.
Genel olarak çok kafa bir kadınsın, eminim evliliğin de çok eğlencelidir.
Dün de ben aynı durumdaydım.
Protein gününde resmen canım çıktı kendimi tutarken.
Bir de eşime patates, köfte, pilav falan yaptım.
Bizimkisi yemeklerin farklı olduğunu masada anladı, bozuldu biraz ama idare ettik yine.
Ah evet bazen bana okadar gülüyoki kendimi padişahın soytarısı gibi hissedip surat ediyorum. Bu sefer daha çok gülüyo surat asarken bile komiksin diye..![]()