Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gayet güzel olur imsevalcim neden olmasın.
Elbette ki motive eder.
Ben bir an zor olur mu diye düşündüm de, son zamanlarda yemek yemek bile zor geliyor zaten bana. :KK53:

bence bu hafta hazır ay sonu bir deneyelim kaptanım da olur derse.. ayda bir zaten ne kadar zor olabilir ki :KK69:

bence bu hafta hazır ay sonu bir deneyelim kaptanım da olur derse.. ayda bir zaten ne kadar zor olabilir ki :KK69:

Şimdiden elinize sağlık kızlar. Yorumlama konusunda 10 numara olup, yüzümüze pat pat vuracak gerçekler.

geçmiş olsun canım.. mevsim değişikliğinden de olur.. klimalar da hasta ediyor adamı :KK43:

Klima da kullanmıyoruz ki imsevalcim. Gece çok bunalmıştım sıcaktan, fazla ince yattım. O mu etkiledi bilmiyorum ama acil toparlanmam şart.

Screenshot_2015-06-25-08-56-26.webp

.

5 dk diye küçümseme seni iki adet diyet olmayan bisküviden ve 1 twister dondurmadan korur (benim dondurma yalayan smileyim de gitmiş :63: )

neyse :KK49:

Günaydın arkadaşlar sonunda kavuştum canım gurubuma :) Dün şehir dışında sınavım vardı. Anlıyacağınız yol yaptım git gel derken koşturmada giremedim. Keyifler nasıl :)

günaydınlarrr

evet kaptanım ben o analizleri gördüm oradan geldi zaten aklıma :KK53:

mesela bu ayın son bildirimini yapıcaz şimdi. takım analizi yapılıyor bizde takım içi analiz yapalım, herkes yorum yapsın birbirinin durumuna. takıma vites attırır diye düşünüyorum ben :KK8:

nesnel ve nicel analizi ben yapabilirim isterseniz :KK52: yani sonuçları toplayıp sayısal olarak yorumlama yaparım. sonra da herkes fikrini ve önerisini sunar :cool:
imseval cim canım böyle bir şey yaparsan çok güzel olur tatlım sana zahmet olmazsa eğer
Günaydın arkadaşlar :KK52:

benimde bugün saf protein günüm. menümü yazarım birazdan.

dünkü menümde pek kaçamak yapmadım sadece 3 küçük üçgen dilim karpuz yedim :oops:

kahvaltımı yapıp geldim işe günlerden sonra ilk kez :kk77: çok mutluyum :KK49:

bi de 10 dk yürüdüm :KK59:

bugüne enerjik başladım. kiloya yansımıyor ama yarın yansıyacak eminim :21:
kesinlikle yansıyacaktır emin ol pozitif olmak çok önemli çünkü
Kızlar, hasta olmuşum çok feci.
Nasıl bir anda oldu anlamadım.
Sabah bir şey yoktu.
Bu mevsimde grip de çekilmez ki.
geçmiş olsun tatlım yaa nalayabiliyorum seni dün akşam ayağımda hem normal hem yün çorap sıcak su termoforu ve üzerimde battaniye ile titrediğim için anlayabiliryoruym seni bende bugün de oruç yok iptal durumdayım işyerinde güneş gözlükleri ile geziyorum faranjiim felaket zaten
eline sağlık tatlım şimdiden

bu arada dün öğleden sonra dayanamayıp izin alıp eve gidip dinlenmiştim bugün öyle bi şansım da yok zaten devlette olmasam işten atarlardı beni :)
pc ye fazla bakamıyorum fırsat buldukça yazmaya çalışırım kendinize iyi bakın
muska77 muska77 nerelerdesin canım yaa 2 gündür özlettin kendini
hümeyra cım yol hali olur böyle şeyler
blanc ım senin menü de çok az tatlım yaaa

günaydınlarrr

imseval cim canım böyle bir şey yaparsan çok güzel olur tatlım sana zahmet olmazsa eğer

afiyet olsun kaptanım ne demek :-)

görev için her zaman hazırım En Büyük KK

Neyse hadi kaptanım olur öyle şeyler dediği için affettim :KK70:

Kızlar, hasta olmuşum çok feci.
Nasıl bir anda oldu anlamadım.
Sabah bir şey yoktu.
Bu mevsimde grip de çekilmez ki.
Geçmiş olsun hedefimm iyi bak kendine...
Günaydın arkadaşlar sonunda kavuştum canım gurubuma :) Dün şehir dışında sınavım vardı. Anlıyacağınız yol yaptım git gel derken koşturmada giremedim. Keyifler nasıl :)
Bizler iyiyiz tatlım hoşgeldin..

bu arada dün öğleden sonra dayanamayıp izin alıp eve gidip dinlenmiştim bugün öyle bi şansım da yok zaten devlette olmasam işten atarlardı beni :)

Kaptanım ben her gün buradayım ek muhabbetleri denk getiremiyorum ama olsun. Sanırım senin gözünden kaçtı....

Kaptanım ben kilo bildirimini yarın iftardan önce yapsam olurmu ? Bir umut belki artı çıkmam (Wc işini hallettim bugünde protein ağırlıklı yedimmi belki artı görmem)

Eki Görüntüle 1565014

.

5 dk diye küçümseme seni iki adet diyet olmayan bisküviden ve 1 twister dondurmadan korur (benim dondurma yalayan smileyim de gitmiş :63: )

neyse :KK49:

İmsevalcim, bana sanki yanlış gibi geldi.
3 km yürüyüş 900 kalori olamaz çünkü. :)

Hoşgeldin Hümeyracım.
Nasıldı sınavın?

günaydınlarrr

geçmiş olsun tatlım yaa nalayabiliyorum seni dün akşam ayağımda hem normal hem yün çorap sıcak su termoforu ve üzerimde battaniye ile titrediğim için anlayabiliryoruym seni bende bugün de oruç yok iptal durumdayım işyerinde güneş gözlükleri ile geziyorum faranjiim felaket zaten

Kaptanım çok geçmiş olsun.
Hastalık hep kötü ama şimdi en kötü zamanı.
Ben de biraz uyudum da toparlanmaya çalıştım.

Hastalık ile çalışmak gerçekten çok zor. Hele bu sene sana çok zor kaptanım.

Biraz çalışmam gerekiyor bayanlar..
Akşamüstü girerim gene..
Kaçtım ben :KK55:

Kolay gelsin imsevalcim.

gunaydınlar :)
kaptanım ve hedefcim gecmis ollsun,
imseval oyle bisey cok guzel olur bir ay ne yapmısız goruruz hem, senin dukan nasıl gidiyor tatlım :KK66:

Teşekkürler Kollontaicim.
Bugün deli gibi spor yapacaktım ama yalan oldu.

Geçmiş olsun hedefimm iyi bak kendine...

Bizler iyiyiz tatlım hoşgeldin..

Kaptanım ben her gün buradayım ek muhabbetleri denk getiremiyorum ama olsun. Sanırım senin gözünden kaçtı....

Saol Muskacım.
Dinlendim biraz da iyi oldu.

Kaptanım ben kilo bildirimini yarın iftardan önce yapsam olurmu ? Bir umut belki artı çıkmam (Wc işini hallettim bugünde protein ağırlıklı yedimmi belki artı görmem)

Bence de öyle yap tatlım.

Benim protein diyetim eşim yüzünden olmadı bugün.
Öğle arasında eve geldi, ben bir şey yememiş ve yatıyordum.
Protein günü ama bugün desem de dinlemedi ve en sevdiğim ton balıklı sandiviçten getirdi yanıma.
Ben de yemiş bulundum.

Back
X