- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.521
muskacım maşallah sana tatlım yaa helal olsunBu gece acayip bir irade savaşım var. Sahura patates kızartması istediler ve ben cok severim. Oda kb deposu
Daha dun gece pideyle cilek receline dalmamak icin zor tuttum kendimi ya.. Hain kocacımda pide vereyimde ye tatlım bi kerecik nolcak diye fiştiklemezmi? Ama yemedim, biliyorum tatlı yedikce tatlı isteyecek canım, bagımlılık gibi cunku..
Ben de kalori ve kb hesabina donuyorum hem de forever, sadece dun bir kacamagim oldu onda da cesme'de oldugum icin kumru yedim.
Bu sabah tartildigimda 62.6 idim, saka mi bu? 1 gunde 3.2 kilo alinir mi?
Ama: hic tuvalete cikmadim bir de yolculuk sisirmistir diyecegim ama 3.2 kilo kadar mi cus ya inanamiyorum kendime.
Kesinlikle öyle tatlı bağımlısıyım bendeBu gece acayip bir irade savaşım var. Sahura patates kızartması istediler ve ben cok severim. Oda kb deposu
Daha dun gece pideyle cilek receline dalmamak icin zor tuttum kendimi ya.. Hain kocacımda pide vereyimde ye tatlım bi kerecik nolcak diye fiştiklemezmi? Ama yemedim, biliyorum tatlı yedikce tatlı isteyecek canım, bagımlılık gibi cunku..
Canım bugun hemen yeşilçaya ver kendini faydası olur.Ben de kalori ve kb hesabina donuyorum hem de forever, sadece dun bir kacamagim oldu onda da cesme'de oldugum icin kumru yedim.
Ama: hic tuvalete cikmadim bir de yolculuk sisirmistir diyecegim ama 3.2 kilo kadar mi cus ya inanamiyorum kendime.
Günaydın kaptanım nasıl oldunuz işe döndünüzmü?günaydınlarrrr
muskacım maşallah sana tatlım yaa helal olsun
bende bu sabah oğlumun yemediği tostunu yedim başlayamadım kb ye yarından itibaren inşallah başlayacağım
tatlım zaten işten izin alamamıştım ki 1 hafta önce ufaklık için izin aldığımdan gecen hafta işe geldim gittim ama gözlerim yüzünden hiç iş yapamamıştımGünaydın kaptanım nasıl oldunuz işe döndünüzmü?
Kaptanım kullanıcı adımı değiştirme şansım varmı?tatlım zaten işten izin alamamıştım ki 1 hafta önce ufaklık için izin aldığımdan gecen hafta işe geldim gittim ama gözlerim yüzünden hiç iş yapamamıştım
Kızlar, sanırım bugünkü menüm çok şey anlatıyor.
Kalori; 778 ama kb 112
Sanırım bu benim kilo vermemi engelliyor.
Sizce kb değerleri doğru mu?
[/url][/IMG] [/url][/IMG]
Ben de kalori ve kb hesabina donuyorum hem de forever, sadece dun bir kacamagim oldu onda da cesme'de oldugum icin kumru yedim.
bu hangi program arkadaşlar adı ne
evet canım benim de öyle oluyor. bi öğün bile kaçırsam çok + görüyorum tartıda.. sonra onu uğraş vermeye anca cumadan cumaya kilo sabitlemeye çalışıyoruz
hiç kaçamak yapmamak lazım
bence biz menülerimizi yazalımmuska77 da kb lerimizi hesaplasın
merhaba, ben de geldim. kilom 59,7 boyum 164 hedefim 54.
evet tatlım değiştirebiliyorsun hatta profilinden kendin bile yapabiliyorsun diye biliyorum ama emin değilimKaptanım kullanıcı adımı değiştirme şansım varmı?
hoşgeldin canım aramıza ilk sayfada kurallarımız var senin vereceğin fazla bir kg yok ama motivasyon olur takım sanamerhaba, ben de geldim. kilom 59,7 boyum 164 hedefim 54.
Tabi bakarım tatlım valla arada cosuyorum arada moralim yerlerde oluyo ortayı bi tutturamadım.Aslında neden bilmiyorum ama karpuz benim vücudumu kilo vermeye yönelten bir yiyecek gibi hissediyorum.
Yine de elbette dikkat edeceğim.
Teşekkürler şimdiden muskacım.
Ben de programa ekleyeceğim.
Hatalı bir şey var mı göz atarsansan sevinirim.
Süpersin valla bu hafta.
Dün geceki sınavıda basarıyla vermis bulunmaktayım. Yemedim patates kızartması nı..günaydınlarrrr
muskacım maşallah sana tatlım yaa helal olsun
bende bu sabah oğlumun yemediği tostunu yedim başlayamadım kb ye yarından itibaren inşallah başlayacağım
Hosgeldin tatlımmerhaba, ben de geldim. kilom 59,7 boyum 164 hedefim 54.
Soylerim tabi hedefim . bide diyet yontemleri bolumunde karbonhidrat diyeti deneyimlerimiz var ben oradan sardırdım bu ise, kafama yatmayanlar oluncada netten arastırdım.Fat secret imsevalcim bu.
Muskaya çok iş açarız öyle bir durumda diye düşünüyorum.
Hem biz de öğrenelim ki kendimize müdahale etme şansımız olsun.
Muskaya da zahmet olmazsa hatalarımızı söyler.
Hoşgeldin aramıza.
Çok yokmuş zaten kilon, kısa sürede gider.
Eki Görüntüle 1568436
ay bu program gerçekten çok iyiben bu kadar çok yediğimi düşünmüyordum açıkçası
akşama ne yiyeceğimi kara kara düşünmeye başladım valla
Tabi bakarım tatlım valla arada cosuyorum arada moralim yerlerde oluyo ortayı bi tutturamadım.
Dün geceki sınavıda basarıyla vermis bulunmaktayım. Yemedim patates kızartması nı..
Hosgeldin tatlım
Soylerim tabi hedefim . bide diyet yontemleri bolumunde karbonhidrat diyeti deneyimlerimiz var ben oradan sardırdım bu ise, kafama yatmayanlar oluncada netten arastırdım.
Aksam patates leri gumlettin kb bombasıgunaydınlaaar, bu sabah yine 60.4 ooof of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?