- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.541
Gerçekten iyi program.
Bak imsevalcim, kb miktarını gördün mü?
Şimdiden 102 olmuş.
Kilo vermek için 50 diyor muska maksimum.
Kızlar bu arada, pek çoğumuz gramları yanlış ölçüyoruz bence.
Aklınıza takılan bir şey olursa sorun, ölçeyim.
1 kaşık yoğurt kaç gram gibi ölçüyü gram olarak verebilirim size.
ya cok actım, ve yiyecek baska bisey yoktu mecbur kaldımAksam patates leri gumlettin kb bombasıpatlattın. Cok zor oldu ama ben yemedim onlar yerken cigerci kedisi gibi baktım.
bu karbonhidrat gramını karbonhidrat puanına nasıl çeviriyoruz onu bilen var mı
hadi bi el atın bana da çözeyim şu karbonhidrat sayma işini
Tabii protein alsan daha iyi olur ama çok olmus hakkaten ya..benim akşama protein yemem gerekiyor sadece di mi muskacım çoktan 101 gr oldu kb
Hiçbirşeyi hiçbirşeye çevirmiyorsun orada zaten direk kb birimi yazıyor. Bu gram işini kollontai çıkardı nerede o kızcam ona!!bu karbonhidrat gramını karbonhidrat puanına nasıl çeviriyoruz onu bilen var mı
Hay çok yaşa arkadaşım eveet hedefciğimin dediğinden.....İmsevalcim, farklı bir puana çevirmen gerekmiyor ki.
Oradaki Kb değeri, direkt hesapladığımız değer.
İmsevalcim, farklı bir puana çevirmen gerekmiyor ki.
Oradaki Kb değeri, direkt hesapladığımız değer.
50gr değil 50 birim canım..ciddi misiniz yaama 50 gr çok az o zaman
ben de karbonhidrat puanı diyeti var ya onu yapıyorsunuz sandım
not defterimi elime aldım bi sonrakimsj da yazıcam canım.muska77
Muskacim o zaman bize nelerde 0 kb ve ornegin hangi sebze-meyvelerde az kb oldugunu soyleyebilir misin canim?
Canım ben nette buldum senin koydugun degerler dogru. Onu takıp edebılırsın.bu karbonhidrat gramını karbonhidrat puanına nasıl çeviriyoruz onu bilen var mı
Hoşgeldin :)merhaba, ben de geldim. kilom 59,7 boyum 164 hedefim 54.
Sakın istifa etme. atamaları bekle nasıl olsa alışacaksın acele etme izin rapor hallet... (Bence..)Kızlarrrrr acillll fikrinize ihtiyacım var !!!!!!!!!
Aslında öğretmenim fakat bu yıl idarecilik yaptım. Malum öğretmenlere tatil oldu şuan idareciler çalışmaya devam ediyor. Çalıştığım yer kendi memleketim eş durumu atamaları ağustosta. Eşim ve evimse farklı bir ilde. 8-9 saat uzaklıkta. Kısaca durumum bu gelelim asıl soruya :)
Sizce idarecilikten istifa edip yeni memleketime mi gitmeliyim. Oraya eşime evime alışmak için.
Yoksa atamalara kadar rapor izin arada çalışma şeklinde bu süreci geçirmeli miyim. Bilemedim gitti
Canım aynı şeyi düşünüyorumda bu şekildede eşimle çok ayrı kalıyoruz. İstifa sadece idarecilikten olucak. Öğretmenlik devam.Sakın istifa etme. atamaları bekle nasıl olsa alışacaksın acele etme izin rapor hallet... (Bence..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?