- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.481
en iyisini yaparsın bence, hem kolay hem disiplin saglıyo :)Bayadır kalori hesabını bırakmıştım.
Bugün kaldığım yerden devam ediyorum o zaman Kollontaicim.
en iyisini yaparsın bence, hem kolay hem disiplin saglıyo :)
Kizlar benim bir fikrim var herks kilo vermeye yardimci kendi denedigi yada duydugu fikirleri grupta paylassa guzel olmaz mi. Spor diyet beslenme krem cay vs gibi
canım 150 falandır bence :)Hemen programımı indirdim Kollontaicim.
Ayrıca; bir şey keşfettim.
Sence/kızlar sizce 1 dilim(karpuzdan kestiğimiz ince-orta bir dilimden bahsediyorum.) karpuz kaç gramdır?
Kesinlikle hepimiz paylaşıyoruz hümeyracımBen bildiklerimi paylaşıyorum aklıma geldikçe zaten hümeyracım.
canım 150 falandır bence :)
Hadi canım kabuğu olmadanmı kabuğuylamı?Ben de 200 civarı düşünüyordum ama 425 gram çıktı.
Umut fakirin ekmeği kızlarKesinlikle hepimiz paylaşıyoruz hümeyracım
Hedefcim kalori hesaplama programı nasıl bişey?Hemen programımı indirdim Kollontaicim.
Ayrıca; bir şey keşfettim.
Sence/kızlar sizce 1 dilim(karpuzdan kestiğimiz ince-orta bir dilimden bahsediyorum.) karpuz kaç gramdır?
Valla benim menü pek değişmez bugünde tavuk var dünden kalan amayarın kıyma kavurucamYemekte neler var bugun yemek önerisine ihtiyacım var :)
Hadi canım kabuğu olmadanmı kabuğuylamı?
Yemekte neler var bugun yemek önerisine ihtiyacım var :)
Hedefcim kalori hesaplama programı nasıl bişey?
Kızlar bugün kahvaltıda bi muz yedim 174 kcal 6 kb onunla duruyorum, aksamda bi kase corba falan içerim heralde, yazarım detaylı
Tatlım bence yoğurt fazla yarım yağlı yersen 1 çorba kaşığı 1 kb diğerleri doğru..Kızlar, sanırım bugünkü menüm çok şey anlatıyor.
Kalori; 778 ama kb 112
Sanırım bu benim kilo vermemi engelliyor.
Sizce kb değerleri doğru mu?
[/url][/IMG] [/url][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?