Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar yaa normalde benim reglim en az 6-7 gün sürer
bu sefer bugün 4. gün nerdeyse bitti sayılır akşam abdest alıp oruç tutsam olur mu acaba yaa?
muskanında menülerini kopyalayıp ramazanda ona göre bişeyler yiyeyim kb hesabından kafam pek basmadı dikkatimi toplayıp veremediğim için

ramazana 61 kg ile başladım. şu anda 59,5 veya 59,2 arasında gidip geliyor iki gündür. iki gün önce 59,2 gördüm bu sabah yine 59,5 oldum. kaçamak ta yapmadım ama hayırdır inşallah.

ramazana 61 kg ile başladım. şu anda 59,5 veya 59,2 arasında gidip geliyor iki gündür. iki gün önce 59,2 gördüm bu sabah yine 59,5 oldum. kaçamak ta yapmadım ama hayırdır inşallah.
Kaçamakla ilgisi yoktur tatlım ya vücut su tutmuştur yada çorbanın yanına yediğin yemek şişlik yapmıştır. Zaten kilo az bi çırpıda verirsin kasma kendini...

Benim menüm gene olmadı ya

ekmeği tamamen kesicem bu gidişle

Eklentiler

• 30.06.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 50

Kaptanım, mevsim geçişlerinde oluyor kimi zaman düzensizlik ama oruç konusunda fikrim yok.

Tatlım 4 dilimekmek çok fazla 1-2 neysede.. Bide lahmacun yerine tavuk şiş yiyebilirsin imkan dahilindeyse..
muska cım yalnız şu duruma dikkat etmek gerekir mesela kollontai de 50 kb alacak imseval de ama birisi 60-d,iğeri 116 kg bu kb herkeste aynı mı olmak zorunda bence kollontai 50 kb ise seval in 60-70 olması gerek gibi düşünüyorum işin mantığını tam bilmediğim için ne dersin bu konuda bi fikrin var mı?

Cidden ya saol Muskacım.
Hiçbirimiz farkında değildik durumun.
Ben fakındaydımda naptım sanki orucun ilk haftası artı çıkacam korkusuyla kb yi hatırladım Ay ne salakça iş onlarca kiloyu bu diyetle verdim ve sırf özlediklerimi yicem diye bırakyorum. Tam dayaklığım dimi hedefcim eğer takıma girdiğimden beri yapsaydım sizinde daha önce işinize yarardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…