- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.621
günaydınlarrr
dün paylaştığım menüme ek olarak komposto içtim kiraz yedimgünlük kalori miktarı 1500 e çıktı meğer ne çok yiyormuşuz ya biz bu programı çok sevdim ben gerçekten az yiyorum dediğimiz her şey çokmuş
ramazanda 8 buçuktan sonra, ramazandan sonra da 7 den sonra su ve çay dışında hiçbir şey koymayacağım ağzıma. O zaman sorun çözülecek bence
Sabahtan beri hiçbir şey yemedim. İş yerinde herkes oruçlu. Çok açım
mutfakta çalışan abla da çıkmıyo mutfaktan, o da oruçluöğlen için peynir domates falan getirmiştim inşallah öğlen giderler de yerim onları
işin kötüsü suyum da kalmamış su bile içemiyorum
arkadaşlar fatsecret takiler üye adlarını yazsalar da oradan da eklesek birbirimizi
Selam iki gündür giremedim
Geçmişi okuyorum yavaş yavaş
Evimizi daha taşıyamadığımız için biraz annemlerde biraz k validelerde derme çatma sığıntı gibi yaşıyoruz depresyona girdim gireceğim
Önceki akşam kaçamak yaptım onun dışında iyi gidiyor diyet
Bu sabah bir yumurta bir zeytin bi bardak ceviz azıcık peynir salatalık yedim
Peynir ve zeytin çok tuzlu idi yiyemedim
hedef cim 1 günde hemen farketti mi? ben bi türlü başlayamadım yaaaNeymiş muskacım yahu bu muz.
Kesinlikle haklısın.
Dün için güzel bir sonuç aldım o kadar kb'ye rağmen ama aslında yarıya indirmişim. bir önceki günle gördün.
Ayy, ben aman aman sevmem pide.
Şükür kilo aldırıcı bir şeyi sevmiyorum.
Kb'cim çok geçmiş olsun.
Muskacım, bir kaç gündür yorgunluktan 2 gibi uyuyup kalıyorum ama gece genellikle gündüz yetiştiremediğim işlerle uğraştığımdan giremiyorum pek takıma.
Twister iyi olur bel için.
Blanchecim, çok çok haklısın. Regl dönemine kaldım sanırım.
Uyarıyı aldım. Dikkat edeceğim söz.
Aynen dediğin gibi mantık Blanchecim.
Ben de çok pis bir ruh haline bürünüyorum regl olunca.
En son eşim dalga geçiyordum, iyi en azından her ya olmuyor diye.
hedef cim 1 günde hemen farketti mi? ben bi türlü başlayamadım yaaa
Squat harika bişey bir kaç gün yaptım. Öyle hamlamışımki yürüyemedim bile. Onu bir ay sürekli yapanlardaki değişim fotolarını gördünmü acayip fark oluyo :)
Nasıl bi program uyguluyorsun? Regl döneminde bende daha fazla veririm ama senin baya iyi gitmişFark etti kaptanım ama regl nedeniyle de olabilir.
Dünden bu yana, 700 gram falan gitti ama artıya çıkmıştım.
Oradan indi. Azıcık bir artım kaldı.
O da bugün giderse cumaya güzel şeyler umuyorum.
Canım programın adını yazarmısın. Akşam saat altıdan sonra yemek yemeyip zayıflayanlar varmış doğrumu acaba?
Emzirme dönemindemisin?
Suyu aksatma sevalcim.fatsecret canım. bigisayarda da google fatsecret Türkiye yaz çıkıyor.
evet
Rica etsen çıkmaz mı mutfaktan rakibem?
İkinci üni mi düşünüyosun canım?ben de lys sonuclarının acıklanmasını bekliyorum bi acıklayamadılar valla gerildim iyice, bi de ben lisans mezunu olmama raen gerildim o cocuklar nasıl gergindir
Bu sıcakta iyi olmuştur boşver :)oglen dondurma yediiim
dayanamadim ah bu regl neyse yarin sabaha kadar acim :)
Nasıl bi program uyguluyorsun? Regl döneminde bende daha fazla veririm ama senin baya iyi gitmiş
niyetli diye demiyorum işte bişey.. neyseki bi boşluğunu yakalıp bir fincan türk kahvesi içtim şimdi de bişeyler yiyeceğim
kızlar gunaydın dun erkek arkadasım izinliydi bugun de yolculugum baslayacak hazırlık yaptım giremedim pek,
muskacım bu gr olayını cıkarıp ortalıgı karıstıran benim sanırım :))
oglen dondurma yediiim
Evet canım aynen mantık bu.Hmm peki ornegin 100 g fistikta atiyorum 10 kb var, 50 g yediginde 5 kb olarak mi hesaplayacaksin.
Cunku bu diyetin olayi anladigim kadariyla kalori hesabi degil, sadece kb degeri hesaplamak.
Gördün dimi farkı demiştim size daha önceleri dikkat etmediğiniz için azaltsanız bile yeter diye. Çok sevindimNeymiş muskacım yahu bu muz.
Kesinlikle haklısın.
Dün için güzel bir sonuç aldım o kadar kb'ye rağmen ama aslında yarıya indirmişim. bir önceki günle gördün.
Ayy, ben aman aman sevmem pide.
Şükür kilo aldırıcı bir şeyi sevmiyorum.
Kb'cim çok geçmiş olsun.
Muskacım, bir kaç gündür yorgunluktan 2 gibi uyuyup kalıyorum ama gece genellikle gündüz yetiştiremediğim işlerle uğraştığımdan giremiyorum pek takıma.
Twister iyi olur bel için.
Blanchecim, çok çok haklısın. Regl dönemine kaldım sanırım.
Uyarıyı aldım. Dikkat edeceğim söz.
Aynen dediğin gibi mantık Blanchecim.
Ben de çok pis bir ruh haline bürünüyorum regl olunca.
En son eşim dalga geçiyordum, iyi en azından her ya olmuyor diye.
Sorma rakibem o nasıl bişeydi ya ateş gibiydi yedim ve pişman değilim (Çünkü tartıya yansımadı)Pide sıcak yumurtalı harika. Ekmeğe dayanılıyor pideye asla
Bide ben yemeyi sevdiğimiçin şiştim bayılırım yemek yemeye zevk alırım resmen. Küçüğüm anne o ekmek çokmu lezzetli diyo çavdar ekmeğimi yerken nasıl mestsem artıkSeninki de tam bir sınav arkadaşım yaGözleme, patates kızartması... Dayan irade dayan
Ufff ne zor bir dönem o umarım bir an önce evine gecersin.Selam iki gündür giremedim
Geçmişi okuyorum yavaş yavaş
Evimizi daha taşıyamadığımız için biraz annemlerde biraz k validelerde derme çatma sığıntı gibi yaşıyoruz depresyona girdim gireceğim
Önceki akşam kaçamak yaptım onun dışında iyi gidiyor diyet
Bu sabah bir yumurta bir zeytin bi bardak ceviz azıcık peynir salatalık yedim
Peynir ve zeytin çok tuzlu idi yiyemedim
Farkediyor kaptanım vaaallllaaaaa biiillllaaaa...hedef cim 1 günde hemen farketti mi? ben bi türlü başlayamadım yaaa
Evet suçlu bulundu. Söyle bakim bida yapacakmısın?kızlar gunaydın dun erkek arkadasım izinliydi bugun de yolculugum baslayacak hazırlık yaptım giremedim pek,
muskacım bu gr olayını cıkarıp ortalıgı karıstıran benim sanırım :))
Niye aç olasınki 0 kblilerden ye....oglen dondurma yediiim
saf protein ye (et ve yumurta) bi de buzlu su iç iki bardak buzlarını da yeoglen dondurma yediiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?