- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.661
Kaptanım seval zaten 50ye düşüremez sadece kilosu yüzünden değil emzirdiği içinde zor olur. Zararı olmaz ama zorlanır baş dönmeleri yaşar. Seval 60-70 yapsa yine yeter. hatta canı bişey çekerse 80 bile yapabilir. Bunu söylemek aklıma gelmemişti sevalcim özüüüürr.muska cım yalnız şu duruma dikkat etmek gerekir mesela kollontai de 50 kb alacak imseval de ama birisi 60-d,iğeri 116 kg bu kb herkeste aynı mı olmak zorunda bence kollontai 50 kb ise seval in 60-70 olması gerek gibi düşünüyorum işin mantığını tam bilmediğim için ne dersin bu konuda bi fikrin var mı?
Bekle hurmanın kbsine bakıp yazayım Ama hurma harici 32 Salatayı çok yediysen 34 kb olmus hurmayı eklemek lazımE benim kb'm nasil, yorum yok mu?
1 küçük hurma 6,5 kb 2 tane yemişsin 13 + 32 = 45 kbE benim kb'm nasil, yorum yok mu?
Bekle hurmanın kbsine bakıp yazayım Ama hurma harici 32 Salatayı çok yediysen 34 kb olmus hurmayı eklemek lazım
Hurma orta boysa 10kb 1 tanesi.
3 hesapla kbyi salata için fazla hesaplarsan senin karına biliyosun 2 hurma 20, çoban salata 3, tavuk 0 içecek varmıydı hatırlayamadımsalatayi bir kucuk duz tabak kadar yedim
3 hesapla kbyi salata için fazla hesaplarsan senin karına biliyosun 2 hurma 20, çoban salata 3, tavuk 0 içecek varmıydı hatırlayamadım
Hııımmmm ben dondurmayı unutmuştum..984 kalori ve 56 kb simdi hesapladim :)
Yok zero 0 kb...icecek cola zero onda kb yoktur sanirim?
kızlar yaa normalde benim reglim en az 6-7 gün sürer
bu sefer bugün 4. gün nerdeyse bitti sayılır akşam abdest alıp oruç tutsam olur mu acaba yaa?
muskanında menülerini kopyalayıp ramazanda ona göre bişeyler yiyeyim kb hesabından kafam pek basmadı dikkatimi toplayıp veremediğim için
Tatlım 4 dilimekmek çok fazla 1-2 neysede.. Bide lahmacun yerine tavuk şiş yiyebilirsin imkan dahilindeyse..
Kaptanım seval zaten 50ye düşüremez sadece kilosu yüzünden değil emzirdiği içinde zor olur. Zararı olmaz ama zorlanır baş dönmeleri yaşar. Seval 60-70 yapsa yine yeter. hatta canı bişey çekerse 80 bile yapabilir. Bunu söylemek aklıma gelmemişti sevalcim özüüüürr.
muska cım yalnız şu duruma dikkat etmek gerekir mesela kollontai de 50 kb alacak imseval de ama birisi 60-d,iğeri 116 kg bu kb herkeste aynı mı olmak zorunda bence kollontai 50 kb ise seval in 60-70 olması gerek gibi düşünüyorum işin mantığını tam bilmediğim için ne dersin bu konuda bi fikrin var mı?
Ben fakındaydımda naptım sanki orucun ilk haftası artı çıkacam korkusuyla kb yi hatırladım Ay ne salakça iş onlarca kiloyu bu diyetle verdim ve sırf özlediklerimi yicem diye bırakyorum. Tam dayaklığım dimi hedefcim eğer takıma girdiğimden beri yapsaydım sizinde daha önce işinize yarardı..
984 kalori ve 56 kb simdi hesapladim :)
H hmyr_19 canım 3. uni olacak benim
hedef38beden canım datcaya annemin yanına geciyorum erkek arkadasım da on gun sonra gelecek cadır kampı icin demre kekova tarafına gececegiz :)
toplight tesekkurler kaptanım :)
muska77 canım ben gram hesabı devam ediyorum :) internetten hesapladım ben gunde 37 40 kb almalıyım :)
İyi eğlenceler tatlım (Hala gram diyo yaH hmyr_19 canım 3. uni olacak benim
hedef38beden canım datcaya annemin yanına geciyorum erkek arkadasım da on gun sonra gelecek cadır kampı icin demre kekova tarafına gececegiz :)
muska77 canım ben gram hesabı devam ediyorum :) internetten hesapladım ben gunde 37 40 kb almalıyım :)
Ah azar işiteceğim yani !! Ama hakettiiiimKaptanım, kiloya göre hesabı var bunların elbette.
Programlar hep kiloya göre hesaplıyor.
Muskacım, bu hafta güzel bir kilo verirsem hem sana çok teşekkür edeceğim hem de kızacağım aklına önceden gelmedi diye.
Tutturuyoruz galiba biz yavaş yavaş bu kb değerini.
Ayy ne güzel Kollontaicim.
Şimdiden iyi eğlenceler.
H hmyr_19 canım 3. uni olacak benim
ay ben yanlis soyledim 56 kbyi sadece dondurmadan almisim.
56 +20(2 hurma) + 5(domates yedim) + 10(coban salata olsun hadi) = 91 kb.
abov
kalori biz diye bir site canım :)hangi siteden hesapladin canim?
Benim listeme göre dondurma 30, 2 hurma 20, 1 domates 3 , çoban salata 3. Yani 56 kbay ben yanlis soyledim 56 kbyi sadece dondurmadan almisim.
56 +20(2 hurma) + 5(domates yedim) + 10(coban salata olsun hadi) = 91 kb.
abov
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?