Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydınlar erkek arkadasımla yedim ictim uc gundur tatil dedi bisey olmaz diye dusundum bu sabah 62.4 :KK43:(( c.tesi nisan var 10 gun erken regl oldum, 20lik disim sisti daha aksilik cıkmaz sanırım

geçmiş olsun canım. stresten erken olmuştur. oluruna bırak kendi haline bırak ben 97 kiloydum nişanımda sen fıstık gibisin. stres olma :KK15:
dun moralim cok bozuktu hakim olmadim kendime

hayırdır canım niye bozuk moralin o_O

Ayy Kollontaicim, tam nişan öncesi hiç olmamış o kadar yeme ama bir miktar kilo şişliktendir.
Şu bir kaç gün saf protein yap da şişkinliği gitsin bari.
bugun protein yapıyorum yarında bayram zaten bi corbayla falan gecistirmeyi dusunuyorum yesil cay su devam ediyorum artık ypacak bisey yok :(

geçmiş olsun canım. stresten erken olmuştur. oluruna bırak kendi haline bırak ben 97 kiloydum nişanımda sen fıstık gibisin. stres olma :KK15:

hayırdır canım niye bozuk moralin o_O

artık oldugu kadar diyorum imsevalcim ya gerilmekten davul gibi oldum :(

gunaydınlar erkek arkadasımla yedim ictim uc gundur tatil dedi bisey olmaz diye dusundum bu sabah 62.4 :KK43:(( c.tesi nisan var 10 gun erken regl oldum, 20lik disim sisti daha aksilik cıkmaz sanırım
olsun nişandan sonra tekrar düzene girersin canım
slm kizlar napiyosuniz ben bol kalori yakihorum bayram temizligi derken
oooh en güzeli :)

:KK200::KK200::KK200:

menüm: :110:

sabah: 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, tereyeğı,zeytinyağı, 2 dilim ekmek ve 2 bardak çay
öğlen: etli bamya yemeği, 1 lokmacık pide, 2 adet bebe bisküvisi, 1 çay kaşığı nutella :oops:
akşam: 2 çatal tava yumurta, 1 lokmacık pide, 4-5 dilim karpuz, 2 çatal süzme yoğurt
75 dakikalık orta tempoda yürüyüş

menüm: :110:

sabah: 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, tereyeğı,zeytinyağı, 2 dilim ekmek ve 2 bardak çay
öğlen: etli bamya yemeği, 1 lokmacık pide, 2 adet bebe bisküvisi, 1 çay kaşığı nutella :oops:
akşam: 2 çatal tava yumurta, 1 lokmacık pide, 4-5 dilim karpuz, 2 çatal süzme yoğurt
75 dakikalık orta tempoda yürüyüş

Çok yemişsin gibi geldi

İftar:1/2 kAse çorba,3 küçük lahmacun, 5 sarma, 1 b. ayran, 2 küçük dilim kavun
Sonrası: 1 şekerpAre, 1 kerebiç
SonradAn 10 tane filan madlen yedim, çok pişmanım

Çok yemişsin gibi geldi

aynen canım biraz fazla kaçırdım :(

Günaydın hanımlar, hepinizin bayramı mübarek olsun.. Sizleri özledim valla, bayram sonu aktif bir halde devam edeceğim çünkü sizlere hesap verme olayı olmayınca kilo veremedim.. Bu hafta sabit kilom..
88,7
Öpüldünüz..

Seninde bayramın mübarek olsun muskacım :)

Bu arada bildirimim

Başlangıç: 80,5
Geçen Hafta: 77,4
Güncel: 76,4
Giden: 1
Yüzde: %1,29
Toplam Giden: 4,1
Toplam Yüzde: %5,09

Waww, harikaasın Ameliacım.

Herkesin bayramını kutluyorum kızlar.
Kaptanım, önümüzdeki hafta cumadan itibaren 7-10 gün arası bir ailelerin olduğu şehre gitme durumumuz var.
Bu sırada paylaşım yapamasam sorun olur mu? Tartımı da götüremeyebilirim yalnız. Normalde her yere taşırım bavulda ama şimdi eşimin ailesinde garip, takıntılı durmasın istiyorum.
Dilersen izinli de yazabiliriz.

Günaydın hanımlar, hepinizin bayramı mübarek olsun.. Sizleri özledim valla, bayram sonu aktif bir halde devam edeceğim çünkü sizlere hesap verme olayı olmayınca kilo veremedim.. Bu hafta sabit kilom..
88,7
Öpüldünüz..
Ben de artık aktif katılıyorum

Waww, harikaasın Ameliacım.

Herkesin bayramını kutluyorum kızlar.
Kaptanım, önümüzdeki hafta cumadan itibaren 7-10 gün arası bir ailelerin olduğu şehre gitme durumumuz var.
Bu sırada paylaşım yapamasam sorun olur mu? Tartımı da götüremeyebilirim yalnız. Normalde her yere taşırım bavulda ama şimdi eşimin ailesinde garip, takıntılı durmasın istiyorum.
Dilersen izinli de yazabiliriz.
İzne çıkma o zaman 2 hafta dönemezsin
Bildirim yapmazsın, sonraki hafta tekrar listeye girersin, ortalaman ikiye bölünür
Listeden asla çıkmamak lazım
Ben bir izne çıkayım dedim, aylar dönemiyorum

Bu arada ilk gittigim doktoru öldürecem dikkatsiz adam kb düsük diye fırcayı yedigimle kaldım esim gecmeyince agrım baska doktora götürdü megersem tas düsürüyomusum. Öldüm yaa agrıdan ne zor seymis.

İzne çıkma o zaman 2 hafta dönemezsin
Bildirim yapmazsın, sonraki hafta tekrar listeye girersin, ortalaman ikiye bölünür
Listeden asla çıkmamak lazım
Ben bir izne çıkayım dedim, aylar dönemiyorum

Biliyorum kuralları ama takım ortalaması adına kaptana bir söyleyeyim dedim. Kararı ona bırakayım.
Zaten kilo alma durumum olacağını pek zannetmiyorum orada hiç yiyesim gelmiyor.

iyi bayramlar kızlar net çekmiyor evde o yüzdrn yazamadım ben acaip ishal olmuşum geçmişi okuyamadım daha sonra okurum
Kaptanım çok geçmiş olsun.
Tam da zamanını bulmuş.
Aman çok sıvı al da sakıncası olmasın.

Slm kızlar, bana kızın valla bugün 3 baklava, 2 minik cikolata yedim. Bayramın sanından deyip os kos oturdum sonra..

Afiyet olsun muskam. Bayramda olur öyle şeyler.

Back
X