- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #144.281
günaydınlarrr
kızlar bugün büyük oğlumu memlekete gönderdim 8 saatlik yolu tek başına gidecek sabah 7 de otobüse bindrdim aklım onda şimdi herneyse kaçgündür bişey yemeyince sabah terminalden gelirken simit aldım kahvaltıda yedim bayram kaçamağını bayramdan sonra yaptım :)
teşekkürler arkadaşlar
ilk sayfadaki kuralları okudum kabul ettim
sadece bir haftada ne kadar mesaj yolladığımı nasıl bile bilirim bunu bilmiyorum?
hoşgeldin canım profilinden kaç mesaj yazdığını kolayca bulursunay bu hafta o da var di mi
bu hafta kilo alan mesajları saysın kaptanım ceza olaraktan![]()
iyi tatiller canımkızlar ben izne ayrıldım
kilolar yapıştı kaldı,moralim bozuldu
neyse şuan moralim bozuk değil
tatile çıkıyorum,1 ay zaten girmeye vaktim de olmaz
bir de 1 ay evde değilim,tartıyı da yanıma alamam
yine de diyetimden asla taviz vermeyeceğim
tartı bulup tartıldığımda buraya yazarım,bu cuma kilo bildirimi yapacağım
bunun dışında beni unutmayın!sevgiler
![]()
canım sade neskafe iç iştahını keserKızlar benim iştahı m cok acik bu aralar.özellikle ramazandan sonra .yedikce yiyesim geliyor.böyle nasıl gidecek kilolar.kahvaltıda iyiydim akşama doğru cozutturdum.
canım çok düzensiz ve sağlıksız olmuş ama memlekette olduğu için hoşgörülebilirBugunku yediklerim:memlekette oldugumuz icin bazi yiyecekler ikramdi az miktarda yedim.
Sabah:200ml sut,yumurta,yarim kk peynir, bir dilim kepekli ekmek,bir lokma bal ve tereyagi,yarim domates,uc dort dilim salatalik.cay.
ogleden sonra:iki dilim karpuz dort bes adet kuru dut.bir tane bayram cikolatasi.
aksama dogru:uc dilim tatli peynirli ekmek,cay.
kucuk bi kase patlamis misir. Yatana kadar su icmeye devam. En az 2 litre.
canım bana özelden mesaj at cep telini bende sana mesaj atayım tartı değiikliği yüzünden kg farklı çıkabilir takımda 2 ayı oldurmadığın için izin kullanamıyorsun diskalifiye olursun aman haaa internet yoksa bile mutlaka cepten bana kg bildir mesajını yeni gördüm akşam nete girmemiştimKaptanım biz yarın tatile gidiyoruz. Eşim izine ayrılmış 15 gün yokuz. Ama cumaları kilo bildirimi yaparım. Arada fırsat bulunca menü bildirimine de gelirim. Sakıncası olmaz dimi yoksa izinemi ayrılmam gerekiyor.
hoşgeldin gülsüm aramıza durumuna bir bakalım izinli mi ayrıldın diskalifiye mi oldun ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekir tatlımSelam kızlar ben Gülsüm :)
Gruba yeni katıldım. Yaşım 22 boyum 1.72 kilom 66.8
Hedefim 58.
Daha önce 14. Gruptaydım 10 kilo civarında verdim. Okuldu sınavdı derken ne spor ne de siteye girebildim motivasyonum düştü
Şimdi hedefe devam etme vaktidir. Bilgilerimi paylaşmak ve sizin bilgilerinizden yararlanırım inşallah :) güzel günlere birlikte varalım.
kızlar bugün büyük oğlumu memlekete gönderdim 8 saatlik yolu tek başına gidecek sabah 7 de otobüse bindrdim aklım onda şimdi herneyse kaçgündür bişey yemeyince sabah terminalden gelirken simit aldım kahvaltıda yedim bayram kaçamağını bayramdan sonra yaptım :)