Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok teşekkürler.
inşallah yarın daha iyi olurum,
spor yapmayınca diyet eksik kalıyor gibi hissediyorum
JİLİAN a başlamıştım bende cuma aksamı yaptım merdiven çıkamayak hale geldim varya iki gün yapamadım ikizler hasta olunca kızçelerim iyileşsinde tekrar başlıcam inşallah

canim sen bu dondurmayi haftada 1'e indirsen bence artik.

bence aksam yemeginden sonra da ara yapma, bir sey yeme derim ben.
bende ekmeği neredeyse bıraktım şekeri tamamen bıraktım neredeyse belli süre kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum beynim unutsun istiyorum

sabah yeşil çay ve form kraker yedim 1,5 litre su
öğlen iki yumurta omlet ve domates
su içmeye devam ediyorum birazdan activya yemeyi düşünüyorum
işe yürüyerek gidip geliyorum merdiven çıkıyorum spor yapamıyorum ya belki işe yarar
tartılmak için cesaret bulamadım bugün kendimde hafta sonu sanki biraz kaçırdım.

ben haftasonusadece ctesi ekmeği ve şekeri bıraktım akşam yemeğini de 5 gibi yemiştim direk ertesi güne 800 gr fark etti
keşke tamamen çıkarabilsek hayatımızdan ne güzel olur

ben haftasonusadece ctesi ekmeği ve şekeri bıraktım akşam yemeğini de 5 gibi yemiştim direk ertesi güne 800 gr fark etti
keşke tamamen çıkarabilsek hayatımızdan ne güzel olur
zor oldu ama bıraktım ekmeği ekmeksiz doyabiliyorum artık benim yontemim yemeğe başlarken bi lokma ekmek alıp yavaş yavaş çiğnemek ağızda nefis ekmeğe doyuyo o zaman

Menumu yaziyorum:

sabah 9.00 :
2 hurma, 1 kahve

ogle 12.30 :
Kajulu, az soslu 200 g tavuk,
15-20 findik,
50 g brokoli.

14.00 :
1 yemek kasigi gojiberry.

Aksama 1 saat fitness antrenmani ve 5 km kosu yapip gunu kapatirim.

Su : 3lt icerim.

676 kcal, 61 kb.

tartım 60.5 maalesef, yeni calısma duzenine uyamadım cunku, nisamlımla konustuk eskisehire yerlesicez bu ay sonunda yine eskisi gibi katılımım yukselir tasındıktan sonra

Kollontaicim ben de 58.8 oldum ama kendi tartimda, benim tartim her zaman 1 kilo falan fazla tartiyor :)

kaç kilodan indin bu kiloya blanche

Persembe sabahi 60.2 idim, bu sabah 58.8 ama tam uymadim isvec'e.

4 gunde 1.4 kilo benim icin cok iyi ve genelde dusmem zor oluyor cunku cok uzun zamandir ben hep 60 civariyim.

Hatta acikcasi kendimi 58'den de zayiflamis hissediyorum, bugun biraz ishal oldum mesela tuvalete fazlaca ciktim; yarina daha da azalir diye umut ediyorum.

Bir de ben normalde de cok az yedigimden cok etki etmemis olabilir.

bu haftada inşallah 1,5 kg veririm o zaman biraz belli olur kilo verdiğim,Akşam ne yesem acaba eve giderken bi manava ugrayıp sebze almam gerek bu haftayıda geçirirsem alışırım sanırım diyete

ishal olunca insan tartıda eksi çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…