Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın bayanlar
herkese iyi haftalar diliyorum
sanada gulum sanada guzel haftalar

takımcım,kilo verdim 56dan 52 oldum ilaçla kilo veriyorum inanıyorum bebeğime çok yaklaştım inşallah..
ayyyy ne guzel insallah canim hadi bakalim takimimizda honeybaby vardi tup bebek dusunurlerken birgun hamileyiiiiim diye bizlere mesaj yazmisti o hafta mezun oldu aralikta anne olucak insallah epeydir gorusemedik heralde annesine gitti yoksa mutlaka ugrardi
yani allah gunu geldiginde tum anne olmak isteyenleri anne olmayi nasiip etcek insallah canlarim mujdeli haberlerinizi bekliyoruz hepinizin

tebrikler canzim bravo sana yaa benim iki gun guzeldi dun aksam azcik fazla oldu galiba ama kilom ayni allahtan

verecek balim verecek te sizlerde gun saymaya basliycaksiniz ay bugun tekme atti yarin cinsiyeti belli olcak ben besigini beyaz aldim sen pembemi aldin yastigi yesil yorgani sari ismi $u olmali e$im bi isim olmaz dedi ben $unu dedim diye diyee bir suru sohbetler ediceksinizi hayirlisiylan ben arada bir hamilelere ugruyom cok guzel sohbetleri var birde heycanlilarki amaaaan herseyide biliyolar hepside arastirmislar super anne ben 4 cocuk dogurdum onca seyi ben bilem bilmiyodum inanin neyse allah hele bir guzel haber almayi nasiip etsinde insallah sagliklan gerisi tatli tela$

amaaan sizin bu kaptanda ne buyuk ceza vermis kiz size sankim kendisi cokmu zayifmis oda tombis oda sevimli sende bende hepimiz tombis ve sevimliyiz ustelik kilo vermissin ki sen az vermissin sadece hec veremeyenler ne yapsinyada benim gibi alanlar ne yapsin

yok orda da nete girebilirim ama tartı yok:S gerçi yine orda sporuma devam edeceğim.beslenmeme dikkat edeceğim yani.
yaparsin sen kiz sanada afferim yalniz iste eger net olayi varsa izine ayrilma derim ben sonra geri geliyo kilolar

inşallah asyam benim inşallah ne güzel bende bir gün size diyebilirim inşallah mehalim canzi diyeceğiz inanıyorum..

Son düzenleme:

canım benim ağzına sağlık ne kadar güzel söylemişsin inşalah bizlerde o günleri elbet vakti gelince görebileceğiz canım allahın izniyle canımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

arkadaşlar bende çıkıyorum evde pc arıza yaptığı için giremiyorum eşimde yok yaptıramadım da yarın iş yerinden girerim hepiniz çok çok öpüyorum kendinize iyi bakınn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ölü gelin kız tartı ne kadar yer tutcak allah aşkına koy iki kazagının arasına at valize. ben tatilde bunun ceremesini çektin. eğer tartımı götürüp kendimi kontrol etseydim orda da verirdim inanıyorum.

ne yap ne et tartısız durma oralarda bebeimmm kaydirigubbakcemile5

asyacım ya siz nası duruyosunuz orda anam 10 bucuk mu demiştin iftar kafamçokkarıştı anaam ben açlıktan ölüyorum 8 e kadar valla helal olsun bacım sana vereliniortak

ben de bugün geç kalktım alışkın değilim ya bütün günüm alt üst oldu :bbo: dün iftarda ceylandaydık, bütün gün uğraştık yemek yaptık anaam 10 dk içinmiş hepsi pehh..
ben yine yazim hergün yazıcam ya göya kaydirigubbakcemile3

sahur: 3 dilim kepek ekmeği, peynir, zeytin, çay, yumurta
iftar: 1 dilim pide, mercimek corbası, yarım tabak et sote, yarım tabak pilav, güllaç

iftar biraz bomba oldu ama artık misafir idare edelim di mi kaydirigubbakcemile3
benim de yemekler hazır bi çorba karışıcak bekliyorum..

Selam arkadaşlar bu aralar bunalım takılıyorum hepinize tek tek yazmak istiyorum ama elimden gelmiyor. aldığım kilolar ve durduramadğım iştahım yüzünden . bu gun one a day weight smart aldım ve başladım bakalım iştahımı kesecek mi bu ilaç 2 hafta sonrada glifor a başlıcam bakalım toparlayabilecekmiyim . işte böyle gelişmleri sizlere paylaşırım .
bu arada hepinizin ramazanı mübarek olsun ...

inşallah asyam benim inşallah ne güzel bende bir gün size diyebilirim inşallah mehalim canzi diyeceğiz inanıyorum..
elbette bende duaciyim canim

ama tartı yok nası bildirim yapıcam? fisfisfis[/QUOTE] EEEE bijomda demisya yaninda gotur bencede

benim kizkardesim yok tek kizim ben de sizlerin sayesinde teyze olucam insallah birsuru yegenim olcak yihhuuu

ben de ben deee delikafadulden
ee heralde bijom bu guzel gunlerde bol bol dua ediyom

bende butun tatilimi tartisiz gecirdim ve kotu sonuc kilo aldimda dondum tarti cok onemli bildirim yapmasak bile

hayir bijom 9 a ceyrek varken iftar oluyo sizin orda10 ceyrek varken olmus oluyo yatsi da 10 bucugu geciyo canim olsun allah kabul etsinde oruclarimizi varsin azcik gec oluversin bide benim buyuk kizlarda tutuyo asil onlara helal olsun diyorum ben once siz tutmayin falan dedim ama dinlemediler okul acilincaya kadar tutacaklarmis bende kendilerine biraktim

caniiiiim seninde mubarek olsun bosver tek tek yazmaya gerek yok bacim iyi oldugunuzu bilelim yeter
insallah kullandigin urun ise yarar canim kesilir istahin duzene girer hersey
herseyin hayirlisicanim benim offff kaptanlarimiza nazar deydi nazarallahim sen yardim et canlarima

selamlarrrrrr
güzellerim ben geldimmmopuyorumnanaktan
nerde benim sekerparelerim him ???
dün gece geldik izinden. bugün calismaya gittim. öglenciydim ancak gelebildim.. yeni arkadaslar görüyorum hosgeldiniz hepinizde..zemuszemus..
anneanne olamadim hala daha 10 gün var gibi. hayirlisi bakalim.. ben kilo aldim döveceksiniz beni:umursamaz:

reyhan ablacım gelmiş hoşgeldin ablam nasıl geçti tatilin inşallah çok iyidir, anneanne olmana zaten eski hesapla 4 gün filan vardı iyice uzadı demek hayırlısı ablam en sağlıklı şekilde olur inşallah.. dün aklımdaydın artık döner demiştim takım iyice dağıldı ancak ancak toparlanıyoruz daha doğrusu toparlanmaya çalışıyoruz..

arkadaşlar ben arada gelip 2 satır yazıyorum ama yazdıklarınızı pek azla okuyamıyorum özürler dilerim gözümü ancak açmaya başladım ağrısı filan biraz hafifledi ama açtığım an sanki elektrik çarpıyormuş gibi bir rahatsızlık veriyor bu yüzden özellikle ışığa bakamıyorum hele gün ışığına hiç çıkamıyorum güneş gözlüğüde fayda etmiyor kapalıykende aynı hisiyet devam evde perdeler çekili öyle oturuyorum ama toparlanmaya başladım yakında burdayım inşallah..

reyhan ablamda merak edecek şimdi :)) ablam soda açarken şişe kapağı patlayıp gözüme vurdu ve kornea tabakasında zedelenme oldu aşırı ödem filan derken neredeyse bir hafta olacak kullanamıyorum işte....

reyhan ablacım hoşgeldinnn a.s. umarım süper geçmiştir tatilin, kiloyu sorun etme veririz yine hep beraber kaydirigubbakcemile5

kallisim sen yazdıkça ben burda kahroluyorum biliyo musun insanın gözü bu ya gözüü ne kadar zorlanıyosundur acı veriyodur ama Allaha şükür kalıcı birşey olmamış ya Allah korusun bu mübarek günlerde :Saruboceq:

herkese günaydınlar a.s.
şu sahurda bütün gün acıkıcam diye çok yemesem süper olacak arkadaşlar yaa :umursamaz: Allahtan kilom sabit duruyor ilginç bir şekilde, sanırım iftarlarda pek yemediğim için.

uykum vardı ama erken kalktım bütün gün leyla gibi dolanıyorum sabahları çok uyuyunca :bbo: bugün evde pek işim yok ceylan ın bürosuna giderim heralde zaman geçirmeye.. hepinizi kocaman öptüm Şeniz

Reyhan ablam gözlerimiz yollarda kaldı özledik seni
ben mezun oldum cuma günü ablacım ama gördüğün gibi hala burdayım :)
seviyorum sizleriopuyorumnanaktan
torunun şimdiden hayırlı olsun ablam :)

canım yaa sıkma canını
toparlarsın sen
bazen insan kendine engel olamıyor
geçenlerde ben de aynen öyleydim resmen evde ne var ne yoksa yedim sildim süpürdüm
senin de geçici bişeydir

canım ya sağolasın :1hug:cidden kötü bir durum bijom herne kadar yazmasamda çok korktum ve zorlandım tek gözle iş yapmakta çok zormuş :)) allahtan kızlar yetişkinde yattım çoğunlukla ama yat yat nereye dek.. şimdi biraz iyyim diyorum ama öyle pimpiriklendim ki gözümü zorla açıp içine bakmaya çalışıyorum ay orda beyazlık var iltihaplanmışmı ay şurası tuhaf duruyor yoksa çürüyormu :roflol: net göremiyorum hala aklım takılı işte kontrole gideceğim 2 gün filan daha geçecek bakalım artık... geçen yıl ki kermeste üyemiz deryacıkın gözüne balon patlamıştı yanımızda ve kızı apar topar kaldırdılar hastaneye sonrası ameliyat filan derken gözü zor kurtardılar allah korusun büyük bir şey atlattım diyorum hep... sokağa çıkamamak canımı yakıyor bahçeye çiçeklerime bile bakmaya çıkamıyorum aşırı acı çekiyorum çünkü.. neyse atlatacağım inşallah... nazar nazar :roflol:... sadece sodanın koladan zararlı olduğunu ispatlamaya çalıştım başardım ama :roflol:

günaydın güzeller
hepinizi öpüyorum

bizde seni öperiz şekerimmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…