Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

he valla kallisim yazmamışsın korktum falan diye dedim helal be ne cesur kadın :roflol: demek ki çaktırmamışsın bize haaa:roflol: :roflol:

aman ben de hiç dikkat etmem öyle soda kapağı falan açarken bundan sonra bari 2 metre öteden açmaya çalışayım kaydirigubbakcemile3

takımda 4 kişi :1shok:

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
bijoux, asya25+, Kalliste, olu_gelin

son günlerin rekoru sayın seyirciler :roflol: :roflol: bi ağlayıp geliyorum ben kaydirigubbakcemile3

delikafadulden geçen hastaneye gittim ya kız sınava ben hastaneye arkadaşı bırakmadı sağolsun sonra okula gittik beraber ve gözüm sargılı oturduk bir yere onlar karın doyuruyor ben dedimki soda alacağım ama kapaksız:roflol: garson bakıyor çocuklar gülüyor soda gelsi kapağı açılmış ama adam şişenin ağzına pipet katlayıp sokmuş çocukların hepsi aynı anda pipete saldırdı aman diğer göze girmesin :roflol: psikolojik olarak elleyemiyorum evde şimdi ...

çabuk ağlayıp gel kaydirigubbakcemile3

ayyyy hosgeldin ablacim bende nerde kaldi diyodum hatta gecen gun reyhan abla gel artik takimda kimseler yok diye bagiriyodum neyse hosgeldin ozlettin kendini

AAAAAA annemmm gelmişşş hoşgelmişşalkisalkisalkis. çok özledim annecim seniiisenağlama
e hadi gozun aydin caniiim at artik su bunalimini ustunden bak annen geldi

ne ozuru kallisim ne diyon sen bacim yaa yapma allahini seversen sen iyiles bir an once gerisi kolay yazdiklarimizi okumaya calisip iyice sakata gelme yorma gozcazlarini icinden geleni yaz gec sen simdi bunuda okuyamazsin deeemi bende yazdim uzun uzun emmeee

yaa biz aslinda az once gorustuk yaa ne yazayim simdi bilmemki neyse hadi optum seni canim ceylana selam soyle

günaydın güzeller
hepinizi öpüyorum
ayyy opmeden de gecmezmis sanada gunaydin hayirli isler baciiim

reyhan teyzem gelmiş. mocok!
geliiiiin ne haber tartiyi valize koydunmu kiz sigmazsa elinde bir posette gotur baciiim bak ne diycem turkiyeden buraya gelirken kayinvalidem tutturdu karpuz goturun bir tane diye anne fazla yer yok bosver gotumeyelim dedik olsun olsun insan ayaginin yaninda gene goturrur cocuklar yer dedide karpuz ayagmin yaninda tr den fransaya geldi gelmesine geldi yaa kimse yemedi cunku karpuz içini yemi$:roflol::roflol::roflol:

günaydın arkadaşlar. oruç çok ii gidiyor hiç acıkmıyorum sigarayıda aramıyorum ancak orucu açınca yemeyim dedikçe yiyorumya deli olacam kendime bakalım şu vitamin hapı işe yraayacakmı dün başladımya 6 gün sonra falan regl olacam azda şişmeye başladım bu doğum kntrol haplarından nefret ediyorum ...

sahimi kiz allah seni ne yapmasin emi :roflol::roflol: ayyy ne guldum yaaa uykum acildi valla sahurdan sonra uyumadim hec saat 3 ten beri ayaktaim benim kucuk kiz kalkti yine yatti benim uyku ona gitti zaaar ay kallisim ozlemisizi seni opuyorumnanaktan

ozgur ruhum ye kiz ne olcak sanki
biliyosun arada boyle oluyo sana sonra cok guzel toparliyosun ve cok guzel kilo veriyosun bide vitamine baslamissin acele etme olur faydasi olmazmi yalniz kendine cok yukleniyosun galiba niye boyle diye
bak regl donemindesin ve istahli olman gayet dogal canim gel bir opem seni sabah opucuguŞeniz

yok asyam böyle tek tek gezinip gelip bakabiliyorum toptan okuyamadım ama kaç gündür şimdi rahatsızlık vermedi sayfayı kapatıp açıyorum arada :))

ay canım ya sahurdan beri ayaktaymış kıs dayanamazsın yatsaydınya... benim kız facebookta guruba üye olmuş çok güldüm ona sahura kadar oturup iftara kadar uyuyanlar gurubu diye:roflol:

super bir grupmus bu facebook nasil uye olunuyoki bende mi katilsam o gruba yaaa
ama once uye olmam lazim korkuyom kaybolurum buraya ilk uye oldugum gun kaybolmustum ta bilgisayari temelli kapatmistim yoksa cikamadim kulupten hapsoldum sandim vallaha

valla bence olma :)) kaybolmak değilde pek işlevi yok o sitenin bende üyeyim hatta büyük kız adıma fun clup bile kurdu tüm arkadaşları üyem olmuş :)) ama pek fazla bakmıyorum yani yapacak bir şey yo orda boşver burası iyi bize...

heee dogru diyon kallisim biz bize yeteriz banada bu kulub yeter benimde buradan baska kuluplere ayiracak vaktim yok zaten bide efede bu sezon okula basliycak kendime dikise modaya verem azcik diyom hergun fashion tv lere bakip kendime modeller seciyom bir zayiflasam da bunlardan giysem diyee

aa kallisim neymiş facebook fan club üye adın söyle de olayım hemen üye en acelesinden :roflol:

Bende geldim hemşo
Reyhan ablacım senle pek konuşamadık ama hemşom (bijoux)çok anlatıyor
bijoux gel bebem canım sıkılıyor zaten büroda dün gece az yedim sahurda

coco cum mezun veya değil ne farkeder aa aşkolsun :umursamaz: amacına ulaşmak başka bişey burda bizle muhabbet etmek başka bişey. asıl gelmezsen çok bozuluruz lmaz:

hoşgeldin bebeğimmm Şeniz ceylan valla gelmeye niyetim var bugün bir ara kuzum da kaldırabilirsem totomu kaydirigubbakcemile3

ya sporti sporti diye bağırıyorum ne zamandır nerde bu kız yaaa :uhm:

canlarım hepinize günaydınlar güzel günler olsun inşallah az yemeli iftarlar opuyorumnanaktan

canım kafana takma lütfen bu kadar allahın izniyle herşey yoluna girer inşallah ilaçlar iyi gelecek canım toparlanacaksın arada hepimize yeme krizi geliyor malesef canım önemli olan süresini kısa tutabilmek tatlımm seninde ramazanın mübarek olsun bu mübarek ayda duaların kabul olsun canım

canım aslında yediklerin pek fazlada değil bence zaten yenmesi gereken kadar yemişsin kiloda almamışsın ne güzel tatlımmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis
benim kizkardesim yok tek kizim ben de sizlerin sayesinde teyze olucam insallah birsuru yegenim olcak yihhuuu

inşallah canım ne güzel bir sürü yeğen ama valla senin canına olkurlar herhalde sonrada teyzelikten istifa edebilirsin canımm :roflol:
reyhan ablacım hoşgeldinnn tatilin inşallah güzel geçmiştir k,loları dert etme zaten genelde herkes kilo alıp döndü malesef hep birlikte halledeceğiz inşallah
canımm günaydın sanada valla çok uyumakta insanı kilo aldırıyor zaten fazla yatmamak lazım yani en iyisini yapmışsın kilonun sabit durması çok güzel canımm ben sanırım kilo verdim ama cuma günü tartılıcam bakalım ak gün kara gün belli olcak canım vermesem bile almadığım kesin canım
günaydın güzeller
hepinizi öpüyorum
günaydın canım bizlerde seni öpüyoruzzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ayyyy çok iyiydi ya valla artık sizin evde soda deyince herkes gülmeye başlar ve hucum için hazırlık yaparlar canım :roflol: :roflol: :roflol: neyse canım allahtan ucuz atlattın verilmiş sadakalrın varmış allah korusun daha kötüsü olabilirmiş
inşallah canım ilaçların işe yarayacak canım ve toparlanacaksın canım ben hiç hap kullanmadım nasıl bir etkisi oluyor bilmiyorum canım regli olcağım zaman bende acayip şişiyorum karnım patlıcakmış gibi hissediyorumm olunca iniyor allaha şükürler olsun

canım allah iyiliğini versin artık uzmanlaştın kaybolmazsın merak etme :roflol: :roflol: :roflol:

kizlaaar musadenizle ben cikem gari hepinize guzel gunler dilerim
operim yanaciklarinizdan hadin kalin saglicaklan
belki gene ugrarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…