- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.481
takımda 4 kişi :1shok:
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
bijoux, asya25+, Kalliste, olu_gelin
son günlerin rekoru sayın seyirciler :roflol: :roflol: bi ağlayıp geliyorum ben kaydirigubbakcemile3
ayyyy hosgeldin ablacim bende nerde kaldi diyodum hatta gecen gun reyhan abla gel artik takimda kimseler yok diye bagiriyodum neyse hosgeldin ozlettin kendiniselamlarrrrrr
güzellerim ben geldimmmopuyorumnanaktan
nerde benim sekerparelerim him ???
dün gece geldik izinden. bugün calismaya gittim. öglenciydim ancak gelebildim.. yeni arkadaslar görüyorum hosgeldiniz hepinizde..zemuszemus..
anneanne olamadim hala daha 10 gün var gibi. hayirlisi bakalim.. ben kilo aldim döveceksiniz beni:umursamaz:
e hadi gozun aydin caniiim at artik su bunalimini ustunden bak annen geldiAAAAAA annemmm gelmişşş hoşgelmişşalkisalkisalkis. çok özledim annecim seniiisenağlama
ne ozuru kallisim ne diyon sen bacim yaa yapma allahini seversen sen iyiles bir an once gerisi kolay yazdiklarimizi okumaya calisip iyice sakata gelme yorma gozcazlarini icinden geleni yaz gec sen simdi bunuda okuyamazsin deeemi bende yazdim uzun uzun emmeeereyhan ablacım gelmiş hoşgeldin ablam nasıl geçti tatilin inşallah çok iyidir, anneanne olmana zaten eski hesapla 4 gün filan vardı iyice uzadı demek hayırlısı ablam en sağlıklı şekilde olur inşallah.. dün aklımdaydın artık döner demiştim takım iyice dağıldı ancak ancak toparlanıyoruz daha doğrusu toparlanmaya çalışıyoruz..
arkadaşlar ben arada gelip 2 satır yazıyorum ama yazdıklarınızı pek azla okuyamıyorum özürler dilerim gözümü ancak açmaya başladım ağrısı filan biraz hafifledi ama açtığım an sanki elektrik çarpıyormuş gibi bir rahatsızlık veriyor bu yüzden özellikle ışığa bakamıyorum hele gün ışığına hiç çıkamıyorum güneş gözlüğüde fayda etmiyor kapalıykende aynı hisiyet devam evde perdeler çekili öyle oturuyorum ama toparlanmaya başladım yakında burdayım inşallah..
reyhan ablamda merak edecek şimdi :)) ablam soda açarken şişe kapağı patlayıp gözüme vurdu ve kornea tabakasında zedelenme oldu aşırı ödem filan derken neredeyse bir hafta olacak kullanamıyorum işte....
yaa biz aslinda az once gorustuk yaa ne yazayim simdi bilmemki neyse hadi optum seni canim ceylana selam soyleherkese günaydınlar a.s.
şu sahurda bütün gün acıkıcam diye çok yemesem süper olacak arkadaşlar yaa :umursamaz: Allahtan kilom sabit duruyor ilginç bir şekilde, sanırım iftarlarda pek yemediğim için.
uykum vardı ama erken kalktım bütün gün leyla gibi dolanıyorum sabahları çok uyuyunca :bbo: bugün evde pek işim yok ceylan ın bürosuna giderim heralde zaman geçirmeye.. hepinizi kocaman öptüm Şeniz
ayyy opmeden de gecmezmis sanada gunaydin hayirli isler baciiimgünaydın güzeller
hepinizi öpüyorum
geliiiiin ne haber tartiyi valize koydunmu kiz sigmazsa elinde bir posette gotur baciiim bak ne diycem turkiyeden buraya gelirken kayinvalidem tutturdu karpuz goturun bir tane diye anne fazla yer yok bosver gotumeyelim dedik olsun olsun insan ayaginin yaninda gene goturrur cocuklar yer dedide karpuz ayagmin yaninda tr den fransaya geldi gelmesine geldi yaa kimse yemedi cunku karpuz içini yemi$:roflol::roflol::roflol:reyhan teyzem gelmiş. mocok!
sahimi kiz allah seni ne yapmasin emi :roflol::roflol: ayyy ne guldum yaaa uykum acildi valla sahurdan sonra uyumadim hec saat 3 ten beri ayaktaim benim kucuk kiz kalkti yine yatti benim uyku ona gitti zaaar ay kallisim ozlemisizi seni opuyorumnanaktandelikafadulden geçen hastaneye gittim ya kız sınava ben hastaneye arkadaşı bırakmadı sağolsun sonra okula gittik beraber ve gözüm sargılı oturduk bir yere onlar karın doyuruyor ben dedimki soda alacağım ama kapaksız:roflol: garson bakıyor çocuklar gülüyor soda gelsi kapağı açılmış ama adam şişenin ağzına pipet katlayıp sokmuş çocukların hepsi aynı anda pipete saldırdı aman diğer göze girmesin :roflol: psikolojik olarak elleyemiyorum evde şimdi...
çabuk ağlayıp gel kaydirigubbakcemile3
ozgur ruhum ye kiz ne olcak sankigünaydın arkadaşlar. oruç çok ii gidiyor hiç acıkmıyorum sigarayıda aramıyorum ancak orucu açınca yemeyim dedikçe yiyorumya deli olacam kendime bakalım şu vitamin hapı işe yraayacakmı dün başladımya 6 gün sonra falan regl olacam azda şişmeye başladım bu doğum kntrol haplarından nefret ediyorum ...
super bir grupmus bu facebook nasil uye olunuyoki bende mi katilsam o gruba yaaa
ama once uye olmam lazim korkuyom kaybolurum buraya ilk uye oldugum gun kaybolmustum ta bilgisayari temelli kapatmistim yoksa cikamadim kulupten hapsoldum sandim vallaha
heee dogru diyon kallisim biz bize yeteriz banada bu kulub yeter benimde buradan baska kuluplere ayiracak vaktim yok zaten bide efede bu sezon okula basliycak kendime dikise modaya verem azcik diyom hergun fashion tv lere bakip kendime modeller seciyom bir zayiflasam da bunlardan giysem diyeevalla bence olma :)) kaybolmak değilde pek işlevi yok o sitenin bende üyeyim hatta büyük kız adıma fun clup bile kurdu tüm arkadaşları üyem olmuş :)) ama pek fazla bakmıyorum yani yapacak bir şey yo orda boşver burası iyi bize...
aa kallisim neymiş facebook fan club üye adın söyle de olayım hemen üye en acelesinden :roflol:
Selam arkadaşlar bu aralar bunalım takılıyorum hepinize tek tek yazmak istiyorum ama elimden gelmiyor. aldığım kilolar ve durduramadğım iştahım yüzünden . bu gun one a day weight smart aldım ve başladım bakalım iştahımı kesecek mi bu ilaç 2 hafta sonrada glifor a başlıcam bakalım toparlayabilecekmiyim . işte böyle gelişmleri sizlere paylaşırım .
bu arada hepinizin ramazanı mübarek olsun ...
asyacım ya siz nası duruyosunuz orda anam 10 bucuk mu demiştin iftar kafamçokkarıştı anaam ben açlıktan ölüyorum 8 e kadar valla helal olsun bacım sana vereliniortak
ben de bugün geç kalktım alışkın değilim ya bütün günüm alt üst oldu :bbo: dün iftarda ceylandaydık, bütün gün uğraştık yemek yaptık anaam 10 dk içinmiş hepsi pehh..
ben yine yazim hergün yazıcam ya göya kaydirigubbakcemile3
sahur: 3 dilim kepek ekmeği, peynir, zeytin, çay, yumurta
iftar: 1 dilim pide, mercimek corbası, yarım tabak et sote, yarım tabak pilav, güllaç
iftar biraz bomba oldu ama artık misafir idare edelim di mi kaydirigubbakcemile3
benim de yemekler hazır bi çorba karışıcak bekliyorum..
benim kizkardesim yok tek kizim ben de sizlerin sayesinde teyze olucam insallah birsuru yegenim olcak yihhuuu
reyhan ablacım hoşgeldinnn tatilin inşallah güzel geçmiştir k,loları dert etme zaten genelde herkes kilo alıp döndü malesef hep birlikte halledeceğiz inşallahselamlarrrrrr
güzellerim ben geldimmmopuyorumnanaktan
nerde benim sekerparelerim him ???
dün gece geldik izinden. bugün calismaya gittim. öglenciydim ancak gelebildim.. yeni arkadaslar görüyorum hosgeldiniz hepinizde..zemuszemus..
anneanne olamadim hala daha 10 gün var gibi. hayirlisi bakalim.. ben kilo aldim döveceksiniz beni:umursamaz:
canımm günaydın sanada valla çok uyumakta insanı kilo aldırıyor zaten fazla yatmamak lazım yani en iyisini yapmışsın kilonun sabit durması çok güzel canımm ben sanırım kilo verdim ama cuma günü tartılıcam bakalım ak gün kara gün belli olcak canım vermesem bile almadığım kesin canımherkese günaydınlar a.s.
şu sahurda bütün gün acıkıcam diye çok yemesem süper olacak arkadaşlar yaa :umursamaz: Allahtan kilom sabit duruyor ilginç bir şekilde, sanırım iftarlarda pek yemediğim için.
uykum vardı ama erken kalktım bütün gün leyla gibi dolanıyorum sabahları çok uyuyunca :bbo: bugün evde pek işim yok ceylan ın bürosuna giderim heralde zaman geçirmeye.. hepinizi kocaman öptüm Şeniz
günaydın canım bizlerde seni öpüyoruzzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktangünaydın güzeller
hepinizi öpüyorum
ayyyy çok iyiydi ya valla artık sizin evde soda deyince herkes gülmeye başlar ve hucum için hazırlık yaparlar canım :roflol: :roflol: :roflol: neyse canım allahtan ucuz atlattın verilmiş sadakalrın varmış allah korusun daha kötüsü olabilirmişdelikafadulden geçen hastaneye gittim ya kız sınava ben hastaneye arkadaşı bırakmadı sağolsun sonra okula gittik beraber ve gözüm sargılı oturduk bir yere onlar karın doyuruyor ben dedimki soda alacağım ama kapaksız:roflol: garson bakıyor çocuklar gülüyor soda gelsi kapağı açılmış ama adam şişenin ağzına pipet katlayıp sokmuş çocukların hepsi aynı anda pipete saldırdı aman diğer göze girmesin :roflol: psikolojik olarak elleyemiyorum evde şimdi...
çabuk ağlayıp gel kaydirigubbakcemile3
inşallah canım ilaçların işe yarayacak canım ve toparlanacaksın canım ben hiç hap kullanmadım nasıl bir etkisi oluyor bilmiyorum canım regli olcağım zaman bende acayip şişiyorum karnım patlıcakmış gibi hissediyorumm olunca iniyor allaha şükürler olsungünaydın arkadaşlar. oruç çok ii gidiyor hiç acıkmıyorum sigarayıda aramıyorum ancak orucu açınca yemeyim dedikçe yiyorumya deli olacam kendime bakalım şu vitamin hapı işe yraayacakmı dün başladımya 6 gün sonra falan regl olacam azda şişmeye başladım bu doğum kntrol haplarından nefret ediyorum ...
super bir grupmus bu facebook nasil uye olunuyoki bende mi katilsam o gruba yaaa
ama once uye olmam lazim korkuyom kaybolurum buraya ilk uye oldugum gun kaybolmustum ta bilgisayari temelli kapatmistim yoksa cikamadim kulupten hapsoldum sandim vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?