Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

spordan geldim ben. bi kaç bişiy atıştırıcam. sonra temizliğe girişicem. ama nerden başlıycam bilmiyorum. final haftası falan derken odam darmadagın olmustu.. sonra da bi duş alıcam. en son da markete gitcem. tuvalet kagıdı bitti de

selam yeniden herkeze bir ugradim cikiyom kimse yok cunku
kallisim gercekten ucuz atlatmissin cabuk iyiles canim evet o $i$lik ve aciyla uyunmazdda kiyamam sana tekrar gecmisler olsun
cocom hem zayif hemde becerikli bir kadinsin kiz ne guzel olmus kavanozlar oyle
hadin herkezi opup kactim ben

anaaaa takimda cinler top oynuyo mubarek guun kimselermi ugramadi kiiiiiz
kiz reyhan ablaaaaaaaaaaaaaa gel artikim yaaa bu takim biz olmayinca bitmis kizin dogumuna az kaldi nerde kaldin en iyisimi ben azdaha kilo alemde birdahaki izine kadar burdan mezun olmiyim 5. takim arka sayfalarda kalmis ceylaaaaan sendemi ugramadin kiiiiz
yaaa bijom alla alla bu kiz mutlaka ugrardi insallah hersey yolundadir
durun ben bir kacinci olmusuz bakem gelem heyy allahim yaa

selam kızlar ben 14. takımdan domination. geçen hafta da hürsultan gelmişti kaydirigubbakcemile3 bu hafta da kaptanımız 1 kilo vereceksiniz dedi ama ben 300 gr verdim :sinifsinif: ceza aldım :kedi: neyse bende şişko olabilirim ama çok sevimliyimdir(hürsultandan kopya çektim:)) zemuszemus :roflol:
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim opuyorumnanaktan
hepinize de sağlıklı kilo vermeler diliyorum...(bu da püsküüt'den kopya:)) a.s.

evet sevgili takimim yarisma sonuclari yok ben sonuclara soyle bir bakindim eger yanilmiyosam
3. takim 1.
2. takim 2.
4. takim 3.
diger butun takimlar hep eksi mafoldumben yandik vallahi bayram me$alesi gibi kilolar almis basini gitmis bu durum uzdu beni yaa artik daha saglam bir beslenme yapmak lazim hadin hep beraber sahurda ve iftarda yediklerimizi yazalim birbirimizi elestirelim yatmadan evvel birkac egzersiz yapalim onlarida yazalim olurmu olur diyenler yarindan itibaren yazmaya baslasin yada baska fikri olanlar yazsin fikrini bisiyler yapalim iste yaa haftayada eksi cikmayalim hadin optum herkesi iyi sahurlar guzel sabahlar olsun insallah

Son düzenleme:
herkese selammmm a.s.

arkadaşlarımmm :1hug: eveli gün akşam arkadaşlara oturmaya gittik, illa sahura kalalım diye ısrar edince sabah 6 ya kadar uyumadım. eve geldim 2 saat uyuyup hastaneye gittim eve taa öğlen 3 de geldim. ondan sonra da uyumak istedim uyuyamadım. iftar yaptım akşam saat 10 da anca uyuyabildim :bbo: az önce kalktım ama haala uykum var mirmirmirmir

akşam iftarda ne yedimi ne siz sorun be ben söyliyim -tatlicadiarzu- o yüzden ben bugünden itibaren yazıcam artık çünkü 1 kilo almış görünüyorum :1shok:

kallisime çok çok üzüldüm valla geçmiş olsun kallisimmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

cocostarımın fotolarını gördüm en sonunda. süper bi değişim yaşamaış ve sanki gençleşmiş 10 yıl birden kilo verince. valla seni kocaman öpüyorum süper bir iş başarmışsın canım benim yaa Şeniz

asyacım da her zamanki gibi vefalılığı elden bırakmamış yazmış. beni de merak etmiş sağolsun opuyorumnanaktan bijo uykusuzdu başı ağrıyodu asyacım geldim ama okudum çıktım inan yazmaya halim yoktu. dün garip saçmasapan bir gün olarak geçti benim için.

tabucum sen gibi ben de çok korkuyrum bu ramazandan :bbo: ben bu kiloları verene kadar neler çektim ya alırım diye off. ama bırakmicam tabi kendime bir sistem oturutucam..

akşam sahurda mesela cok uykulu oluyorum. az sonra kalkıp kendime bir sürü kepek ekmeğine peynirli tost pişirip buzluğa atıcam. sahura kalktığımda da hazır onlardan birini hemen mikrodalgada ısıtıp yicem. bi de kahvaltılık tabagını aldım mı işim tamamdır. iftara da az sonra gidip mutfaga bakıcam diyet ne yemek pişirebileceksem pişiricem kendime artık evde oldugum zamanlar ondan yicem çünkü bizim misafirliklerimiz de oluyor ve inanın yememek olmuyor :bbo: tek zorlandığım su içemiyorum o kadar kısa zamanda o kadar su. inanın 64.2 ile başladım 66.2 ye kadar kendime sınır koydum. anca o kadar çıkıcaksın bijo dedim lmaz: zaten bayramdan sonra hemen spor salonu hemennnnnnnn kaydirigubbakcemile2

olu gelincim ev çok zor çooook. bence o aparttaki sorununu çözmeye bak sen canım ama tabi sen bilirsin yine de ablamm Şeniz

sendeki bu azim olduktan sonra almazsın bence kiloları Şeniz
ev konusunda kararımı verdim. kaldığım apartta kalmaka devam edeceğim. zaten burası da ev yani giriş çıkış saatimiz falan yok. ama kendimize ait değil işte. babamla da konuştum. biraz ''dişli'' olmamı söyledi. ben biraz yumuşak davranıyorum sanırım. saygıda hiç kusur etmemiştim. böyle davranınca da kendini bişey zannetmeye başladılar.. diğer kızlar onlarahizmetci gibi davranıyolar mesela.. ve o kızlardan çok çekiniyolar yani.. sanırım öyle olmak gerek.. oda arkadaşıma gelince.. içtiğim suya kadar ayırıcam herşeyimi. yoksa sömürüyo beni. baştan kural alan koyarım artık.. hadi hayırlısı...
ev işi gerçekten çok zor.. bir sürü eşya alınıcak bilmem ne.. ailemi de daha fazla zora sokmak istemiyorum artık. çünkü zaten benim yüzümden çok sıkıntıya girdiler.
ayrıcaaaaaaaaaaaa bugün an itibaryle 53lü kiloları görmüş bulunmaktayımm Şeniz Şeniz

selam kızlar
iyi haftasonları diliyorum :kedi:
sanada guzel hafta sonlari guzeliim

karnende hayirli ugurlu olsun caniiim hayat boyu tum karnelerrin boyle pekiyi olsun insallaha.s.a.s.

anaaaa canim benim giyamam tum duzen bozulmus ogun icin desene olsun bazen olur boyle ese dosta gittigimizde uykuda uyunmaz ertesi gun zor toparlariz
bende fazla bisiy yapmiyorum sahur kahvalti turu oluyo el kadar ekmek peynir domates iki catal omlet ve cay iftar acilis bol su yesil mercimek bir kepce coban salata bir kepcede sulu patates yemegi icinde iki uc et parçasi ekmek tabagi siyirmak icin iki parca oyle dilim yok
burda iftar 8 45 biz sofrayi topladigimizda 9 30 oluyo 10 30 dada yatsi oluyo meyve falan yenmiyo ben 12 de yatiyorum 3 te kalkiyorum yine
sahurdan sonrada uykum dagiliyo taa sabah 7 de falan agirlik basiyo simdi okullar acilmadi henuz uyuyorum azcik okul acilincada uyumam artik azcikta spor yapsam cok guzel olccakta bakalim insallah kilo almam

53 gormusun tebrikler balim ev konusunda iyi yapmisin bacim azcik sesini cikar baban hakli guzellikle soyle boyleyken boyle de temizlige gelince birgun sen temizledin birgunde oda temizlesin ortak kullanililan yerleri sirayla bacim yoksa ablalarima soylerim cook ablam var bu sehirde de ayrica ben senin dun resimlerine baktim kiz kilolu degilsin be okadar ne yapcan 49 olup iskelet gibi aa
gozlerinin bakislarinin masallahi var hep sorucam unutuyom daha once birine sormustum:uhm: senmiydin unuttum kusura bakma sen ne okuyodun ne olucan okul bitince bir sene daha burdayim dedinde merak etmistim

hadi optum kactim herkezi bugun ogleden sonra gorusuruz biraz kitap okuyem uykum gelsin saat epey olmus
herkeze guzel pazarlar :teytey:

ehaheha asyam benim bee=D oklavaylan kovalarsın sen valla onları Şeniz teşekkür ederim ayrıca. insanlar tırsıyo biraz bakışlarımdan neden bilmiyorum
ben iktisat okuyorum.. okul bitince ne olucam ben de bilmiyorum cok fazla iş alanı var bölümümün.. ben daha 1.sınıfım. bi sene daha burdayım derken bu kışı da apartta gecirip önümüzdeki sene yani 3.sınıf oldugumda eve cıkarım diye düşünmüştüm.
ayrıca 48 kilo olsam süper olcak minicik göbeem var hafiften kafamçokkarıştı

tekrar geçmiş olsun kalışim .......:1hug:

günaydınnn :teytey:
napıyosunuz arkadaşlar tatil ramazan derken iyice dağıldık, galiba okullar açılana kadar da zor toparlanıcaz kaydirigubbakcemile3

asyacım sen ne az yiyosun öyle kız ben valla ölürüm o kadar az yiyerek. diyet yaparken az yiyodun dicen ama aralarda bişe yiyodum hiç olmadı su içiyodum. nası dayanıyon valla bravo vereliniortak

ölü gelincim dikkat edicen yapıcak bişey yok. hiç yapamazsan akşamları yeme ya da meyve ye o seni sabit tutar en azından dönene kadar. ne zaman dönücen bakim

çikolatacım da tatile gidicekti bugün, inşallah kafasını dağıtır bir güzel kendine gelir opuyorumnanaktan

ben mehalimin yeni nickini tebrik etmedimmmmmmmm :1shok: aa ne kadar ayıp di mi. yeni nickin hayırlı olsun arkadaşımm gel bi öpim Şeniz ne dedi doktor yazdıysan da kaçırdım ben :bbo: benim de dün çatladı yumurtalar bakalım bi işe yaricaklar mı 2 hafta sonra belli olur kaydirigubbakcemile3

bugünün pazar olduğu ne kadar belli di mi coco gelip günaydın dememiş. vefalı arkadaşımız yaa Şeniz inşallah mezun oldu diye gitmicek buralardan, sayfa sayfa muhabbet edicez di mii yerimseniben

kallisim kızının asıl istediği sonuçlar ne zaman belli olacak? o kadar çok sınava girdi çıktı ki hakatten anlamadım ben kaydirigubbakcemile3 kazandığı yerler için tebrik ederim ama inşallah baştan beri uğraştığı bölüme girer :Saruboceq:

ben de dün iftardan önce tartıldım şükür aynı kilodayım. aman vermeyi geçtim almiyim yiyip yiyip yatıyorum çünkü :bbo:

dün yediklerimi yazim artık yazıcam elimden geldiğince yerimseniben belki frenler biraz. çünkü hem iştahım açık hem de açlıktan yemeklere saldırabiliyorum bazen cokacimcoook

sahur: 2 dilim pide peynir zeytin (ne az yemişim ha), 2 bardak su, elma sirkeli ballı su (bunu içmezsem oruc tutamıyorum reflüme cok iyi geliyo)
iftar: yoğurt corbası, 1 servis kaşığı patlıcan musakka, 2 dilim pide, 2 dilim diyet irmik tatlısı, 2 bardak su

bu akşam buraya yazan arkadaşım ceylan a iftara davetliyiz. muhtemelen yicem de yicem :bbo: sahuru yine geçiştiririm artık ne yapayım mafoldumben

yazmışım da yazmışım kaydirigubbakcemile3 bugün daha gelemem az sonra ceylan a gidicez eşimle. adamlar dvd izlicek biz de akşama yemekleri yapıcaz kalabalığız çünkü biraz.

herkesi kocaman öptüm Şeniz

canarım merhabalar, hala gözümden sebep gelemiyorum felaket bir ağrı çekiyorum şu an tek gözle yazmaya çalışıyorum :) ev işlerindede kızlar var allahtan yoksa ne zormuş.. gözümdeki ödem indi biraz ama ağrısı kötü, birde gözümüzün içi beyaz yeri varya orası tamamen morrardı benim gözümde beyaz yok :) mor üzerine kırmızı kan damarları doldu..

geçmiş olsun dilekleriniz olmuştur kesin ama okuyamıyorum özür dilerim çok sıkıntılıyım.. inşallah en kısa zamanda düzelirde gelirim...

delikafadulden oy tahminimden daha kötü olmuş gözün .. tez zamanda iyileş gel inşallah ....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…