- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.421
çok tatlı olmuşşş=)
cocom hem zayif hemde becerikli bir kadinsin kiz ne guzel olmus kavanozlar oyle
hadin herkezi opup kactim ben
herkese selammmm a.s.
arkadaşlarımmm :1hug: eveli gün akşam arkadaşlara oturmaya gittik, illa sahura kalalım diye ısrar edince sabah 6 ya kadar uyumadım. eve geldim 2 saat uyuyup hastaneye gittim eve taa öğlen 3 de geldim. ondan sonra da uyumak istedim uyuyamadım. iftar yaptım akşam saat 10 da anca uyuyabildim :bbo: az önce kalktım ama haala uykum var mirmirmirmir
akşam iftarda ne yedimi ne siz sorun be ben söyliyim -tatlicadiarzu- o yüzden ben bugünden itibaren yazıcam artık çünkü 1 kilo almış görünüyorum :1shok:
kallisime çok çok üzüldüm valla geçmiş olsun kallisimmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
cocostarımın fotolarını gördüm en sonunda. süper bi değişim yaşamaış ve sanki gençleşmiş 10 yıl birden kilo verince. valla seni kocaman öpüyorum süper bir iş başarmışsın canım benim yaa Şeniz
asyacım da her zamanki gibi vefalılığı elden bırakmamış yazmış. beni de merak etmiş sağolsun opuyorumnanaktan bijo uykusuzdu başı ağrıyodu asyacım geldim ama okudum çıktım inan yazmaya halim yoktu. dün garip saçmasapan bir gün olarak geçti benim için.
tabucum sen gibi ben de çok korkuyrum bu ramazandan :bbo: ben bu kiloları verene kadar neler çektim ya alırım diye off. ama bırakmicam tabi kendime bir sistem oturutucam..
akşam sahurda mesela cok uykulu oluyorum. az sonra kalkıp kendime bir sürü kepek ekmeğine peynirli tost pişirip buzluğa atıcam. sahura kalktığımda da hazır onlardan birini hemen mikrodalgada ısıtıp yicem. bi de kahvaltılık tabagını aldım mı işim tamamdır. iftara da az sonra gidip mutfaga bakıcam diyet ne yemek pişirebileceksem pişiricem kendime artık evde oldugum zamanlar ondan yicem çünkü bizim misafirliklerimiz de oluyor ve inanın yememek olmuyor :bbo: tek zorlandığım su içemiyorum o kadar kısa zamanda o kadar su. inanın 64.2 ile başladım 66.2 ye kadar kendime sınır koydum. anca o kadar çıkıcaksın bijo dedimlmaz: zaten bayramdan sonra hemen spor salonu hemennnnnnnn kaydirigubbakcemile2
olu gelincim ev çok zor çooook. bence o aparttaki sorununu çözmeye bak sen canım ama tabi sen bilirsin yine de ablamm Şeniz
sanada guzel hafta sonlari guzeliimselam kızlar
iyi haftasonları diliyorum :kedi:
karnende hayirli ugurlu olsun caniiimhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-21.html
kızlar bu sayfada karnem var :)
anaaaa canim benim giyamam tum duzen bozulmus ogun icin desene olsun bazen olur boyle ese dosta gittigimizde uykuda uyunmaz ertesi gun zor toparlarizherkese selammmm a.s.
arkadaşlarımmm :1hug: eveli gün akşam arkadaşlara oturmaya gittik, illa sahura kalalım diye ısrar edince sabah 6 ya kadar uyumadım. eve geldim 2 saat uyuyup hastaneye gittim eve taa öğlen 3 de geldim. ondan sonra da uyumak istedim uyuyamadım. iftar yaptım akşam saat 10 da anca uyuyabildim :bbo: az önce kalktım ama haala uykum var mirmirmirmir
akşam iftarda ne yedimi ne siz sorun be ben söyliyim -tatlicadiarzu- o yüzden ben bugünden itibaren yazıcam artık çünkü 1 kilo almış görünüyorum :1shok:
kallisime çok çok üzüldüm valla geçmiş olsun kallisimmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
cocostarımın fotolarını gördüm en sonunda. süper bi değişim yaşamaış ve sanki gençleşmiş 10 yıl birden kilo verince. valla seni kocaman öpüyorum süper bir iş başarmışsın canım benim yaa Şeniz
asyacım da her zamanki gibi vefalılığı elden bırakmamış yazmış. beni de merak etmiş sağolsun opuyorumnanaktan bijo uykusuzdu başı ağrıyodu asyacım geldim ama okudum çıktım inan yazmaya halim yoktu. dün garip saçmasapan bir gün olarak geçti benim için.
53 gormusun tebrikler balim ev konusunda iyi yapmisin bacim azcik sesini cikar baban hakli guzellikle soyle boyleyken boyle de temizlige gelince birgun sen temizledin birgunde oda temizlesin ortak kullanililan yerleri sirayla bacim yoksa ablalarima soylerim cook ablam var bu sehirde de ayrica ben senin dun resimlerine baktim kiz kilolu degilsin be okadar ne yapcan 49 olup iskelet gibi aasendeki bu azim olduktan sonra almazsın bence kiloları Şeniz
ev konusunda kararımı verdim. kaldığım apartta kalmaka devam edeceğim. zaten burası da ev yani giriş çıkış saatimiz falan yok. ama kendimize ait değil işte. babamla da konuştum. biraz ''dişli'' olmamı söyledi. ben biraz yumuşak davranıyorum sanırım. saygıda hiç kusur etmemiştim. böyle davranınca da kendini bişey zannetmeye başladılar.. diğer kızlar onlarahizmetci gibi davranıyolar mesela.. ve o kızlardan çok çekiniyolar yani.. sanırım öyle olmak gerek.. oda arkadaşıma gelince.. içtiğim suya kadar ayırıcam herşeyimi. yoksa sömürüyo beni. baştan kural alan koyarım artık.. hadi hayırlısı...
ev işi gerçekten çok zor.. bir sürü eşya alınıcak bilmem ne.. ailemi de daha fazla zora sokmak istemiyorum artık. çünkü zaten benim yüzümden çok sıkıntıya girdiler.
ayrıcaaaaaaaaaaaa bugün an itibaryle 53lü kiloları görmüş bulunmaktayımm Şeniz Şeniz
ehaheha53 gormusun tebrikler balim ev konusunda iyi yapmisin bacim azcik sesini cikar baban hakli guzellikle soyle boyleyken boyle de temizlige gelince birgun sen temizledin birgunde oda temizlesin ortak kullanililan yerleri sirayla bacim yoksa ablalarima soylerim cook ablam var bu sehirde de ayrica ben senin dun resimlerine baktim kiz kilolu degilsin be okadar ne yapcan 49 olup iskelet gibi aa
gozlerinin bakislarinin masallahi varhep sorucam unutuyom daha once birine sormustum:uhm: senmiydin unuttum kusura bakma sen ne okuyodun ne olucan okul bitince bir sene daha burdayim dedinde merak etmistim
tekrar geçmiş olsun kalışim .......:1hug:canlarım merhabalar.. eve henüz geldim sizin mesajlarınızı okuyamadım sonra bakarım.. doktora gittim sabah, korneada çizilme olmuş şiddetli vurduğu için ve gözkapağım acaip ödem yaptı gözümün içinde sanki kum dolu hareket ettikçe çok acı çekiyorum.. 10 günde geçer dedi doktor bakalım inşallah ..zaten çok ucuz atlattım diyorum kendi kendime.. müthiş uykusuzum şimdi biraz uzanacağım biraz dinleneyip gelir bakarım kendimi çok kötü hissediyorum.. kızımıda yazayım, sonuçları gece alacağız o zaman haber veririm zaten önümüzdeki hafta marmarada var sınavları .. öptüm hepinizi...
delikafadulden oy tahminimden daha kötü olmuş gözün .. tez zamanda iyileş gel inşallah ....:Saruboceq:canarım merhabalar, hala gözümden sebep gelemiyorum felaket bir ağrı çekiyorum şu an tek gözle yazmaya çalışıyorum :) ev işlerindede kızlar var allahtan yoksa ne zormuş.. gözümdeki ödem indi biraz ama ağrısı kötü, birde gözümüzün içi beyaz yeri varya orası tamamen morrardı benim gözümde beyaz yok :) mor üzerine kırmızı kan damarları doldu..
geçmiş olsun dilekleriniz olmuştur kesin ama okuyamıyorum özür dilerim çok sıkıntılıyım.. inşallah en kısa zamanda düzelirde gelirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?