- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.501
coco cum mezun veya değil ne farkeder aa aşkolsun :umursamaz: amacına ulaşmak başka bişey burda bizle muhabbet etmek başka bişey. asıl gelmezsen çok bozuluruzlmaz:
hoşgeldin bebeğimmm Şeniz ceylan valla gelmeye niyetim var bugün bir ara kuzum da kaldırabilirsem totomu kaydirigubbakcemile3
ya sporti sporti diye bağırıyorum ne zamandır nerde bu kız yaaa :uhm:
hayatım özelden atayım sana ben :)) anamm cidden internet mahir gibi olacağım.:roflol:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bana da bana da
ben eksik kalmıyım kaydirigubbakcemile3
ah birtanem tam ne oldu acaba diye düsünüyordum beni düsünüp aciklamissin. cok cok büyük gecmis olsun oyyyyyy kiyamam iste görünmez kaza.cok sükür yinede hasar birakmamis allahtan rabbim beterinden korusun. öpeyimde gecsin..:teselli:reyhan ablacım gelmiş hoşgeldin ablam nasıl geçti tatilin inşallah çok iyidir, anneanne olmana zaten eski hesapla 4 gün filan vardı iyice uzadı demek hayırlısı ablam en sağlıklı şekilde olur inşallah.. dün aklımdaydın artık döner demiştim takım iyice dağıldı ancak ancak toparlanıyoruz daha doğrusu toparlanmaya çalışıyoruz..
hosbuldum kallisim nasil özledim sizi nasillllll.. coktanda cokkkkk..opuyorumnanaktan
hayirlisi olur insallah kallisim cok az kaldi ben cok heyecanlaniyorum. kendi kendime stress yapiyorum. durmadan dua ediyorum. rabbim cümlemize herseyin hayirlisini nasip etsin.....
arkadaşlar ben arada gelip 2 satır yazıyorum ama yazdıklarınızı pek azla okuyamıyorum özürler dilerim gözümü ancak açmaya başladım ağrısı filan biraz hafifledi ama açtığım an sanki elektrik çarpıyormuş gibi bir rahatsızlık veriyor bu yüzden özellikle ışığa bakamıyorum hele gün ışığına hiç çıkamıyorum güneş gözlüğüde fayda etmiyor kapalıykende aynı hisiyet devam evde perdeler çekili öyle oturuyorum ama toparlanmaya başladım yakında burdayım inşallah..
reyhan ablamda merak edecek şimdi :)) ablam soda açarken şişe kapağı patlayıp gözüme vurdu ve kornea tabakasında zedelenme oldu aşırı ödem filan derken neredeyse bir hafta olacak kullanamıyorum işte....
reyhan ablacım hoşgeldinnn a.s. umarım süper geçmiştir tatilin, kiloyu sorun etme veririz yine hep beraber kaydirigubbakcemile5
kallisim sen yazdıkça ben burda kahroluyorum biliyo musun insanın gözü bu ya gözüü ne kadar zorlanıyosundur acı veriyodur ama Allaha şükür kalıcı birşey olmamış ya Allah korusun bu mübarek günlerde :Saruboceq:
annahhhhh o nasil öpücük öyle gelinim mocok diye.. delikafaduldendelikafadulden hehehe yerim seni ben fistik bendende sana kocaman bir mocok:sm_cool:reyhan teyzem gelmiş. mocok!
ayyyy hosgeldin ablacim bende nerde kaldi diyodum hatta gecen gun reyhan abla gel artik takimda kimseler yok diye bagiriyodum neyse hosgeldin ozlettin kendini
hosbuldum asyam. özlenmek beklenmek ne kadar güzel cok tesekkür ederim.sen ne zaman geldin?
bundan sonra konusuruz insallah ceylanim sorun yok. ben 6 hafta tatildeydim. artik aranizdayim cok sükürBende geldim hemşo
Reyhan ablacım senle pek konuşamadık ama hemşom (bijoux)çok anlatıyor
bijoux gel bebem canım sıkılıyor zaten büroda dün gece az yedim sahurda
reyhan ablacım hoşgeldinnn tatilin inşallah güzel geçmiştir k,loları dert etme zaten genelde herkes kilo alıp döndü malesef hep birlikte halledeceğiz inşallah [/COLOR
hosbuldum güzelim sagol güzel gecti tatilim dinlendirici huzurlu bir tatildi. iki gündürde calismaya basladim. hemen her tarafim agrimaya basladi. tembellige ne kadar cabuk alismisim sasirip kaldim vallahi..:uhm:
allahim bu alintiyla garanti sinifta kalirim:uhm:
kallisimin mesajinin icine girip yazmisim bir....
gelinle asyayi birbirine karistirmisim iki..
cocomon mesajini kaybetmisim üc..
canzimin mesaji ise tam görünmez kazaya ugramis..
kusura bakmayin canlarim ya bu aralar basim cok daginik. önemli olan niyet ben burada sizlerle olmaktan cok mutluyum. nihayet kavustuk cokkkkkkk özledim sizi..a.s.
ayyyy hosgeldin ablacim bende nerde kaldi diyodum hatta gecen gun reyhan abla gel artik takimda kimseler yok diye bagiriyodum neyse hosgeldin ozlettin kendini
e hadi gozun aydin caniiim at artik su bunalimini ustunden bak annen geldi
ne ozuru kallisim ne diyon sen bacim yaa yapma allahini seversen sen iyiles bir an once gerisi kolay yazdiklarimizi okumaya calisip iyice sakata gelme yorma gozcazlarini icinden geleni yaz gec sen simdi bunuda okuyamazsin deeemi bende yazdim uzun uzun emmeee
yaa biz aslinda az once gorustuk yaa ne yazayim simdi bilmemki neyse hadi optum seni canim ceylana selam soyle
ayyy opmeden de gecmezmis sanada gunaydin hayirli isler baciiim
geliiiiin ne haber tartiyi valize koydunmu kiz sigmazsa elinde bir posette gotur baciiim bak ne diycem turkiyeden buraya gelirken kayinvalidem tutturdu karpuz goturun bir tane diye anne fazla yer yok bosver gotumeyelim dedik olsun olsun insan ayaginin yaninda gene goturrur cocuklar yer dedide karpuz ayagmin yaninda tr den fransaya geldi gelmesine geldi yaa kimse yemedi cunku karpuz içini yemi$:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?