Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende dünkü yediklerimi yazayımm

iftar: 2 küçük biber dolması 1 kase yoğurt bir tane tavuk şinitzel
1 lt su
gece: yarım kepekli poğaça
sahur: 1 elma yarım lt su

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayatım özelden atayım sana ben :)) anamm cidden internet mahir gibi olacağım.:roflol:

bana da bana da
ben eksik kalmıyım kaydirigubbakcemile3

herkese slmlar....kızlar gazetede bişi okudum sizinle paylaşmak istedim....çünkü günümüz konusuna çok uygun....

hani su selahattin dönmezin bir elmalı karışımı vardı ya....onu sahurda ve iftarda 1 er bardak olarak içersek yediklerimizin vücutta yağa dönüşmesi engelleniomuş....hemen kopyalıyorum...ilgilenenler için....

Yağ yakan formülHazırlayın, için kilo probleminiz ortadan kalksın.

NTV'de Gülay Afşar'ın sunduğu 'Haber Merkezi Hafta Sonu' programına konuk olan Selahattin Dönmez, hem kilo problemi olanlara hem de Ramazan ayında metabolizmayı düzenleyecek bir içeceğin tarifini verdi.

Dönmez, 'Metabolik denge sıvısı' olarak adlandırdığı içeceğin, içerisindeki özel bileşenlerin, vücutta yemek ile birlikte alınan kalorinin daha az alınmasını sağladığını belirtti.

Vücudun yağ yakım mekanizmalarını da açığa çıkaran bu formül şöyle:

3 litre suyun içerisine, 2 orta boy elma (Yeşil elma tercih edilirse daha iyi) kabuklarıyla 4'e bölünerek atılır. 1 limon 4 eşit parçaya bölünerek karışıma eklenir. Daha sonra 1 tatlı kaşığı tane karanfil, bir tatlı kaşığı tane karabiber ve bir dal kuru tarçın hafif kaynatılır. 15-20 dakika, aroması çıkana dek kaynatılır. Ilıdıktan sonra şişeye alınarak içilir.

Ramazan ayında iftardan sonra ve sahurda 1'er bardak tüketilmesi metabolik dengeyi sağlıyor. Selahattin Dönmez, bu sıvıyı kendisinin de günde bir kaç bardak tükettiğini belirtti.

bugunfazla gelemedim sorun vardi galiba kk da bijommmm nerdesin giz uyumadim hec sersemledim iyice kizz bir kilo eksik gosteriyom sence uykusuzluktanmidir yoksam su kaybimidir sudur heralde yaa neyse bende yediklerimi yazem aksattim cunku dun sahur bir tabak corba biraz ekmek
sonra yine biraz daha ekmek normal ekmek domates peynir marul yapragi birtanede yumurta bir bardak cay ve bol suuu
yine dun iftar uctane patlican dolmasi bol salata ve yogurt kucuk bir kutu yogurt hani $u 125 gr li olanlardan bu siralar taze yogurt yapmiyorum cabuk bozuluyo ustleri
bugunkuleri sabah yazem simdi herkezi opup cikem
tabum bu cayi bende denemistim ama bana faydasi olmusmuydu unuttum cunku o ara cok cay denedim besi biryerde falan hangisi ise yaradi hangisi yaramadi unuttum ama guzel bir karisim bunu hatirliyorum soguk sicak icilebiliyodu bide benim cayla hic aram olmadigi icin cabuk birakiyorum ben cayi
bu arada senin nasil geciyo iftarin sahurun sende yaz kendimizi kontrol edelim seni ve kizini cok opuyom uzattim gene kactim ben

ah birtanem tam ne oldu acaba diye düsünüyordum beni düsünüp aciklamissin. cok cok büyük gecmis olsun oyyyyyy kiyamam iste görünmez kaza.cok sükür yinede hasar birakmamis allahtan rabbim beterinden korusun. öpeyimde gecsin..:teselli:

hosbuldum bijom sagol güzelim benim. tatil cok güzel gecti iyice bir dinlendim hicbiryere gitmedim ne ankaraya ne kütahyaya bir kere izmire gittim okadar cok iyi geldi bana..:sm_cool:
reyhan teyzem gelmiş. mocok!
annahhhhh o nasil öpücük öyle gelinim mocok diye.. delikafaduldendelikafadulden hehehe yerim seni ben fistik bendende sana kocaman bir mocok:sm_cool:

allahim bu alintiyla garanti sinifta kalirim:uhm:
kallisimin mesajinin icine girip yazmisim bir....
gelinle asyayi birbirine karistirmisim iki..
cocomon mesajini kaybetmisim üc..
canzimin mesaji ise tam görünmez kazaya ugramis..
kusura bakmayin canlarim ya bu aralar basim cok daginik. önemli olan niyet ben burada sizlerle olmaktan cok mutluyum. nihayet kavustuk cokkkkkkk özledim sizi..a.s.

Selam canlarım .
annecim sanada selam seni görmek çok güzel tatilin nasıldı çok pişman oldum sana ulabileceğim bir tel nosu almadığıma:)
bugun anneannemlerdeydik iftarda bu hafta hep gezeceğiz cumada bütün aileyi ben davet edeceğim.
weight samrta başladım demiştim vallaha 2 gündür gözüm dahada bir döndü resmen ya güya tatlı krizim olmayacaktı ama inatla kullanacam bakalım ne olacak .

:roflol: yok annem ben sana geçer not veririm sen merak etmezemuszemus

mustangmi oldun bebegim? hayirli olsun canima cok yakismis desemmiki? yakismis yakismis.alkisalkisalkis güle güle kullan.
hah sen bana torpil gecersin bende sinifta kalmam.. hehehehe
canim benim gercekten niye düsünmedik bir tel numarasi almayi ben özeline birakayim gec kaldik ama neyse :)

Aldım annecim mesajını çokta memnun oldum evet yeni nickim bu Mustang yani amerikada evcilleştirmemiş vahşi atlar özgür ruh :)))

höhöhöhhö asyam getirdim tartımı. ama valiz o kadar ağırdı ki sorma.. bi de bozulucak diye korktum yolda belde annem neden getirdin bunu falan dedi 3 dolma yedim bugün aksam yemeğinde birazcık da yogurt. özlemişm annemin yemeklerini. sabah6 gibi yürüyüşe gidicem stada. hadi hayırlısı.. haa bir de tartının yeri değiştiğinden midir nedir eskisehirdeki kilomda göstermiyo beni. nası olucak bilemedim valla :bbo:

günaydınnnn a.s.
midem çok fena yanıyor kalktığımdan beri :bbo: bugün nası geçicek hiiç bilmiyorum :çok üzgünüm:

günaydinnnnn..
allah yardim eder bijom sabrini verir gülüm. cok yorma kendini..
nasilsin cocom ? mezun olmussun canim benim can-i gönülden kutluyorum. allah bizede nasip eder insallah

sağol ablacım mezun oldum şüküropuyorumnanaktan
darısı her isteyene olsun
bu arada ne olsun iyilik sağlık
seni soralım nasıl geçti tatil?

Son düzenleme:
ben de yazıcam yediklerimi buraya.. yoksa önünü alamıycam çünkü annem sagolsun

sabah: 1dilim diyet ekmek-1 parca peynir-1tabak aksamdan kalan yagsız salata(sebze niyetine)
öğlen: 3köfte-koca bi tabak salata- yoğurt

aksam yemek yemiycem. meyveyle falan geçiştiririm artık.

aa kimleri görüyorum
reyhan abla hoşgeldin canım
tatilin çok güzel geçmiştir umarım
annane olmana da az kalmış ne güzel
kilo almış olamn gayet normal ama ya
azra akın bile almış bugün gazetede gördüm de :)

bend ealdım 65 oldum ya
ama inançlıyım vercem
öğpüyorum hepinizi

selamlar canım takımcım,
çikolatanız kuşadasından yazıyor :) tatildeyim,iyice karardım ...
zaten benim tenim bir lokma güneş görünce kararır,iyice marsık oldum kaydirigubbakcemile3
sizleri çok özledim,pazar günü dönüyorum istanbula,pazartesi aranızdayım Allah kısmet ederse.
yalnız açık büfe beni çok zorluyor,dönünce bana kızmayın olur mu.... denize gir acık,denizden çık ye...bu şekilde geçiyor vakit yani...
hepinizi çok özledim,dönünce bol bol sohbet edelim .
reyhan ablam bile dönmüş,bir tek ben mi kaldım?? bekleyin anacım

selamlarrrrrr.
kadisim canim benim evet cok az kaldi ve heyecan dorukta. allah hayirlisiyla kurtulmak nasip etsin kuzumu insallah.:Saruboceq:
evet birtek sen kaldin cikolatam. bekliyoruz 4 gözle özledik seni.. dünden beri 3 mesaj yazilmis kafayi yiyecegim bukadar sessiz hic olmamisti burasi benim hatirladigim kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…