- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.041
Amiiiin... Şunun şurasında 55e ne kaldı ki?o da olacak canım en kısa sürede inşallah
Kaptanım senizaten seviyodum böyle deyince daha çok sevdim valla.. Ne güzel olu 6 ay sonra 55 olmak. Ay ha gayret ben ha gayret.sen de bu azim varken tatlım 6 aya kalmaz mezun olursun ben inanıyorum sana
@imseval benim güzel yüzlü güzel gönüllü arkadaşım. Bütün yazdıklarını okudum kalbim sıkıştı valla.. Aşkım benim diyete başladığım kilodasın ve azıcık inat etsen en hızlı vereceğin kilodasın. Veee inan bana inada bindirmek için geçerli sebebin çoook fazlaa. Bitanem ben verebildiysem herkes verebilir nasıl yiyodum anlatamam.. Bugünden planını yapıyodum yaa yarın şunu yiyim diye. Gece yatarken sabahkikahvaltının hayaliyle uyuyodum okadar yani. Kendinle geçirdiğin zamanlar varya ciddi ciddi düşün kilonun eksilerini, sana yaşattıklarını, zorlukları, azıcık hareketle nefes nefese ve ter içinde kalmanı. Bir yere yürürken 10 dk sonra belim müthiş ağrımaya başlıyodu şimdi saatlece yürüyorum burada hiç bişey yok ve daha 80 den bile düşemedim bu bile farkediyo..
Lütfen, ne olur tamamen kafanı buna vererek düşün ve kararlı ol. Nefis çok kötü biliyorum ailen yerken güzel yemekleri yutkunarak izlemek çok zor onuda biliyorum ama tartıda eksi kgleri gördükçe oh diyorum iyiki yememişim...
Şimdi onlar yemekte mesela ben gitmedim çünkü bugün yiyecekleri yemek bana fena koyardı.. Bende aldım tavuk şişi oturdum yedim. Biraz zorlanıyorsun ama değiyor bitanem...
Bu arada deprem olayı fena, helede bir depremzede için geçmiş olsun bitanem.. Ama eşine iyi gelmiş sanki umarım böyle devam eder düşünceli hali..
Haa bu arada (çok uzattım biliyorum bu son) Bak benim eşim hiç çarpmadı kilomu yüzüme ama zayıflayınca anladım ki adam istiyomuş zayıf hatun.. Vallahi billahi bakışı bile değişti.. :) Eh bende erkek olsam çıtır hatun isterdim heralde.. (Bende çıtır olceeeem ne kaldıki 32-33 kilocuk)
Ben seni unuturmuyum bitaneeem. O tekmeleri atanlara biz elimizi uzatıcaz ( çünkü onların seviyesine düşemeyiz.bi önceki mesajında beni eklemedin diye üzüldüm ya kız.. muska beni unutmuş dedim sonra alta bi baktım bana özel mesaj
bu yazdıklarınızın hepsini kenara kaydediyorumben bu yoldan dönmem artık.. iyi bi tökezleyim düştüm.. düşene atılan tekmeleri de yedim.. şimdi kalkıyorum ayağa
Ben seni unuturmuyum bitaneeem. O tekmeleri atanlara biz elimizi uzatıcaz ( çünkü onların seviyesine düşemeyiz.)
Bu yolda dönmeyeceğiz arkadaşım kimse için değil kendimiz için. Bisey giyince oramız buramız çıktımı diye bakmıcaz aynaya, bu renk bana yakıştımı diye bakıcaz.. Tezgahtarlara bunun küçük bedeni varmı diye sorcaz. Bunlar oldukça bizde mutlu olcaz.. Tesettürlü olmasaydım minileri giyi eşimi kıskandırmayı bile düşüne bilirdim (yaşasın kötülüüüük) Ama olmayacak o iş. Sendede öyle bi şans yok ama olsun buluruz bi yolunu
Olursada işin ikramiyesi oluraynen yaaaman ben zayıfliyim da o kıskanmasa da olur
Kızlar ben çıkmakzorundayım bu hafta sonundan itibaren sizlerleyim inşallah. hadi görüşürüz ben kaçtım
Masallah tatil yaramış şekerim motivasyon enerji fullll hep böle olur inşallah ışığın bizede yansıyooo@imseval benim güzel yüzlü güzel gönüllü arkadaşım. Bütün yazdıklarını okudum kalbim sıkıştı valla.. Aşkım benim diyete başladığım kilodasın ve azıcık inat etsen en hızlı vereceğin kilodasın. Veee inan bana inada bindirmek için geçerli sebebin çoook fazlaa. Bitanem ben verebildiysem herkes verebilir nasıl yiyodum anlatamam.. Bugünden planını yapıyodum yaa yarın şunu yiyim diye. Gece yatarken sabahkikahvaltının hayaliyle uyuyodum okadar yani. Kendinle geçirdiğin zamanlar varya ciddi ciddi düşün kilonun eksilerini, sana yaşattıklarını, zorlukları, azıcık hareketle nefes nefese ve ter içinde kalmanı. Bir yere yürürken 10 dk sonra belim müthiş ağrımaya başlıyodu şimdi saatlece yürüyorum burada hiç bişey yok ve daha 80 den bile düşemedim bu bile farkediyo..
Lütfen, ne olur tamamen kafanı buna vererek düşün ve kararlı ol. Nefis çok kötü biliyorum ailen yerken güzel yemekleri yutkunarak izlemek çok zor onuda biliyorum ama tartıda eksi kgleri gördükçe oh diyorum iyiki yememişim...
Şimdi onlar yemekte mesela ben gitmedim çünkü bugün yiyecekleri yemek bana fena koyardı.. Bende aldım tavuk şişi oturdum yedim. Biraz zorlanıyorsun ama değiyor bitanem...
Bu arada deprem olayı fena, helede bir depremzede için geçmiş olsun bitanem.. Ama eşine iyi gelmiş sanki umarım böyle devam eder düşünceli hali..
Haa bu arada (çok uzattım biliyorum bu son) Bak benim eşim hiç çarpmadı kilomu yüzüme ama zayıflayınca anladım ki adam istiyomuş zayıf hatun.. Vallahi billahi bakışı bile değişti.. :) Eh bende erkek olsam çıtır hatun isterdim heralde.. (Bende çıtır olceeeem ne kaldıki 32-33 kilocuk)
maşallah çok güzel canım bende sporumu yapabilsem kızçeler izin verse bugunBugun menum 955 kalori, 100 kb.
Neyse IF'e devam, aksama da cok spor yapiyim :)
aminnnn hepimiz en kısa sürede mazun olup çıtır hatunlar klübü kurarız inşallaho da olacak canım en kısa sürede inşallah
biz azmettikten sonra ne durabilirki karşımızdabi önceki mesajında beni eklemedin diye üzüldüm ya kız.. muska beni unutmuş dedim sonra alta bi baktım bana özel mesaj
bu yazdıklarınızın hepsini kenara kaydediyorumben bu yoldan dönmem artık.. iyi bi tökezleyim düştüm.. düşene atılan tekmeleri de yedim.. şimdi kalkıyorum ayağa
çok kolay gelsin canım bu sıcaklarda zor dışarda olmak ama hareket ediyosun oda güzel yanıbugün çok yoğunum işim gereği arazide çalışıyorum onun için çok yazamayabilirim
sabahtan beri daha sadece peynir ve diet kraker yedim. Bol su içi yorum daha fazla vermem gerekiyo sanki az kilo veriyorum yarın tartı günü umarım 78 leri görürüm.
tam mersinli olmuş desene tatilde mersine gelmeyi düşünüyoruz allah kısmet ederseeşim adanalı zatenama 40 senedir Mersin'delermiş babaları
hayırlısı olsun kaptanım, diyet yapmasanızda burda olmaya devam etmenize çok sevindim :)kızlar ben artık yarın mezun olmaya karar verdim yaklaşık 4 aydır bi ileri bi geri 65 civarında gezip duruyorum aşağısı olmuyor daha fazla zorlamanın anlamı yok
canım mesleğin nebugün çok yoğunum işim gereği arazide çalışıyorum onun için çok yazamayabilirim
sabahtan beri daha sadece peynir ve diet kraker yedim. Bol su içi yorum daha fazla vermem gerekiyo sanki az kilo veriyorum yarın tartı günü umarım 78 leri görürüm.
canım maşallah ilk gunlere naka baya düzeldi menülerin şekerden de vazgeçsen tam olacakdünkü menüm
yarım bardak alıç sirkeli su
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, siyah zeytin, tereyağı, lor peyniri, şekersiz kuşburnu çayı, roka, nane, dereotu, maydanoz
90 dakika orta tempoda yürüyüş (10.000 adımı geçtim)
ara: az şekerli türk kahvesi, birkaç çikolatalı şeker, (regl krizi)1 muz,biraz ceviz içi, biraz badem
akşam: patlıcan közlemesi(domates, soğan),yoğurtlu semizotu salatası, 1 parça tavuk (tavada- az yağlı)
ara: 1 bardak sütlü nescafe
60 dakika yavaş tempoda yürüyüş
ara: az şekerli türk kahvesi, 1 tane kiraz sapı çayı
sağol fatmacım yavaş yavaş düzeliyor sayenizde, tek başıma olsam aynı tas aynı hamam devam ederdimcanım maşallah ilk gunlere naka baya düzeldi menülerin şekerden de vazgeçsen tam olacak
bugün sabah sonunda 59.8 i gördüm tartıda yarı sabah ne olacak acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?