Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bi önceki mesajında beni eklemedin diye üzüldüm ya kız.. muska beni unutmuş dedim sonra alta bi baktım bana özel mesaj

bu yazdıklarınızın hepsini kenara kaydediyorum ben bu yoldan dönmem artık.. iyi bi tökezleyim düştüm.. düşene atılan tekmeleri de yedim.. şimdi kalkıyorum ayağa

Ben seni unuturmuyum bitaneeem. O tekmeleri atanlara biz elimizi uzatıcaz ( çünkü onların seviyesine düşemeyiz. )
Bu yolda dönmeyeceğiz arkadaşım kimse için değil kendimiz için. Bisey giyince oramız buramız çıktımı diye bakmıcaz aynaya, bu renk bana yakıştımı diye bakıcaz.. Tezgahtarlara bunun küçük bedeni varmı diye sorcaz. Bunlar oldukça bizde mutlu olcaz.. Tesettürlü olmasaydım minileri giyi eşimi kıskandırmayı bile düşüne bilirdim (yaşasın kötülüüüük) Ama olmayacak o iş. Sendede öyle bi şans yok ama olsun buluruz bi yolunu

aynen yaa aman ben zayıfliyim da o kıskanmasa da olur

Masallah tatil yaramış şekerim motivasyon enerji fullll hep böle olur inşallah ışığın bizede yansıyooo

biz azmettikten sonra ne durabilirki karşımızda

çok kolay gelsin canım bu sıcaklarda zor dışarda olmak ama hareket ediyosun oda güzel yanı

kızlar ben artık yarın mezun olmaya karar verdim yaklaşık 4 aydır bi ileri bi geri 65 civarında gezip duruyorum aşağısı olmuyor daha fazla zorlamanın anlamı yok
hayırlısı olsun kaptanım, diyet yapmasanızda burda olmaya devam etmenize çok sevindim :)

canım mesleğin ne

canım maşallah ilk gunlere naka baya düzeldi menülerin şekerden de vazgeçsen tam olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…