- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.001
canım normalde 10 ağustosta izne ayrılacaktım 16 ağustosta da kemer de bir otel ayarlamıştık kuzenlerle kuzneim eminiyet müdürü ama onların izinleri iptal edildi ne zaman açılacak belli değil eşimde tek başımıza sıkıcı olur diyor
dün akşam hatta crusie turuna baktım fiyatları fena değil bayaa uygun sen memnun kalmışmıydın acaba cruise mı katılsak
sen kaç gün kalmıştın tatlım 4 gece 5 gün mü 7 gece mi çocuklarla sıkılırmıyız diye düşünüyorumKaptanim bence katilin ya, cok eglenceli hic sikilmazsiniz.
Yeni insanlarla tanisiyorsun zaten, herkes kaynasiyor enteresan bir sekilde. Tek kalmazsiniz, yapacak cok sey de var, cocuklu cok fazla aile de vardi.
Bir de yunan adalari cidden cok guzel, hem degisiklik olur.
sen kaç gün kalmıştın tatlım 4 gece 5 gün mü 7 gece mi çocuklarla sıkılırmıyız diye düşünüyorum
canım yaaa mersin deyince sabah ilk ailemi aradım onlar mersindeydi sonra da sen aklımıza geldin ama depremzede olduğunu bilmiyordum canım yaa sen daha çok etkilenmişsindir tabiikiArkadaşlar çok sağolun beni düşündüğünüz için çok duygulandım.
Ben bir depremzedeyim. Van Depreminde enkazdan çıkarıldım. Çok şükür eşim ve ben büyük bi hasar almadan çıktık. Bu yüzden bu depremde normal bir insandan daha fazla korktu. dizlerim titredi çokzaten sabah dizlerim tutulmuş bir şekilde kalktım. Gece uyumadım hiç sabaha karşı yattım. Ama şimdi daha iyiyim.
Fırtına felaketti yaaa. Ama her yaz olur 1-2 defa ondan korkmadım
Günaydın canım depremi hissedenlere bizim gibi geçmiş olsun canlarım
sabah
bi tane ıspanaklı börek yedim
bi adet hurma ile
ADANA canım sen nerdensingeçmiş olsun canım. Sen nerdensin? bizim bu taraflardan mı
MersinADANA canım sen nerdensin
Arkadaşlar bu hafta nasıl geçti ben de bilmiyorum 3 haftadır iki ileri bir geriyim. bu hafta ruh gibiydim önüme geleni yedimzaten menü paylaşmamamdan da anlaşılmıştır. bu hafta öyle bir geçti. aylık mesajları da sayamadım bugün öğleden sonra ona da girişicem
tartıda geçen haftaya göre fazla çıkmam ama sanki 114 ü göremicem
Deprem iyi oldu ya. Eşim bi düzeldi bi bişey oldu düşünceli oldu birden
çok geçmiş olsun canım neler atlatmışsın yaa...Arkadaşlar çok sağolun beni düşündüğünüz için çok duygulandım.
Ben bir depremzedeyim. Van Depreminde enkazdan çıkarıldım. Çok şükür eşim ve ben büyük bi hasar almadan çıktık. Bu yüzden bu depremde normal bir insandan daha fazla korktu. dizlerim titredi çokzaten sabah dizlerim tutulmuş bir şekilde kalktım. Gece uyumadım hiç sabaha karşı yattım. Ama şimdi daha iyiyim.
Fırtına felaketti yaaa. Ama her yaz olur 1-2 defa ondan korkmadım
vavvv hemşeri sayılırız canım toprağımMersin
dünkü menüm
yarım bardak alıç sirkeli su
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, siyah zeytin, tereyağı, lor peyniri, şekersiz kuşburnu çayı, roka, nane, dereotu, maydanoz
90 dakika orta tempoda yürüyüş (10.000 adımı geçtim)
ara: az şekerli türk kahvesi, birkaç çikolatalı şeker, (regl krizi)1 muz,biraz ceviz içi, biraz badem
akşam: patlıcan közlemesi(domates, soğan),yoğurtlu semizotu salatası, 1 parça tavuk (tavada- az yağlı)
ara: 1 bardak sütlü nescafe
60 dakika yavaş tempoda yürüyüş
ara: az şekerli türk kahvesi, 1 tane kiraz sapı çayı
hemen alıcam canım çok sağolameliacim tebrikler; sen baya guzellestirdin menunu fakat rica ederim kendine git 1 kilo urdun hurmasi al ama guzel olsun.
acaip tatli beni hemen tikiyor, islenmis seyleri de birak her sey daha guzel olacak bak sonra :)
Tam buzdolabına asılacak yazıEki Görüntüle 1594330
bu yazıyı internette gördüm çok güzel yazmışlar. Bu arada Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?