Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanim bence katilin ya, cok eglenceli hic sikilmazsiniz.

Yeni insanlarla tanisiyorsun zaten, herkes kaynasiyor enteresan bir sekilde. Tek kalmazsiniz, yapacak cok sey de var, cocuklu cok fazla aile de vardi.

Bir de yunan adalari cidden cok guzel, hem degisiklik olur.

Günaydın canım depremi hissedenlere bizim gibi geçmiş olsun canlarım
sabah
bi tane ıspanaklı börek yedim
bi adet hurma ile

sen kaç gün kalmıştın tatlım 4 gece 5 gün mü 7 gece mi çocuklarla sıkılırmıyız diye düşünüyorum

Arkadaşlar çok sağolun beni düşündüğünüz için çok duygulandım.

Ben bir depremzedeyim. Van Depreminde enkazdan çıkarıldım. Çok şükür eşim ve ben büyük bi hasar almadan çıktık. Bu yüzden bu depremde normal bir insandan daha fazla korktu. dizlerim titredi çok zaten sabah dizlerim tutulmuş bir şekilde kalktım. Gece uyumadım hiç sabaha karşı yattım. Ama şimdi daha iyiyim.

Fırtına felaketti yaaa. Ama her yaz olur 1-2 defa ondan korkmadım

canım yaaa mersin deyince sabah ilk ailemi aradım onlar mersindeydi sonra da sen aklımıza geldin ama depremzede olduğunu bilmiyordum canım yaa sen daha çok etkilenmişsindir tabiiki

Arkadaşlar bu hafta nasıl geçti ben de bilmiyorum 3 haftadır iki ileri bir geriyim. bu hafta ruh gibiydim önüme geleni yedim zaten menü paylaşmamamdan da anlaşılmıştır. bu hafta öyle bir geçti. aylık mesajları da sayamadım bugün öğleden sonra ona da girişicem

tartıda geçen haftaya göre fazla çıkmam ama sanki 114 ü göremicem

Deprem iyi oldu ya. Eşim bi düzeldi bi bişey oldu düşünceli oldu birden

Ya var ya resmen icimden gecti, seval'in esine belki farkindalik saglamistir, deger anlamistir diye bu deprem.

Her serde bir hayir vardir, sen de hazir iyilesmisken destekle guzelce iliskinizi bence...

Sevalcim ama olmuyor boyle biraz tut kendini, ne guzel vereceksin bak sonra.

Isvec denesen keske, cok guzel istah kesiyor.

çok geçmiş olsun canım neler atlatmışsın yaa...

dünkü menüm

yarım bardak alıç sirkeli su

sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, siyah zeytin, tereyağı, lor peyniri, şekersiz kuşburnu çayı, roka, nane, dereotu, maydanoz

90 dakika orta tempoda yürüyüş (10.000 adımı geçtim)

ara: az şekerli türk kahvesi, birkaç çikolatalı şeker, (regl krizi) 1 muz,biraz ceviz içi, biraz badem

akşam: patlıcan közlemesi(domates, soğan),yoğurtlu semizotu salatası, 1 parça tavuk (tavada- az yağlı)

ara: 1 bardak sütlü nescafe

60 dakika yavaş tempoda yürüyüş

ara: az şekerli türk kahvesi, 1 tane kiraz sapı çayı

ameliacim tebrikler; sen baya guzellestirdin menunu fakat rica ederim kendine git 1 kilo urdun hurmasi al ama guzel olsun.

acaip tatli beni hemen tikiyor, islenmis seyleri de birak her sey daha guzel olacak bak sonra :)

kızlar ben artık yarın mezun olmaya karar verdim yaklaşık 4 aydır bi ileri bi geri 65 civarında gezip duruyorum aşağısı olmuyor daha fazla zorlamanın anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…