- 27 Ocak 2010
- 1.072
- 636
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.021
kızlar ben artık yarın mezun olmaya karar verdim yaklaşık 4 aydır bi ileri bi geri 65 civarında gezip duruyorum aşağısı olmuyor daha fazla zorlamanın anlamı yok
vavvv hemşeri sayılırız canım toprağım
aman çok sevindim inş daha da düzelecekArkadaşlar bu hafta nasıl geçti ben de bilmiyorum 3 haftadır iki ileri bir geriyim. bu hafta ruh gibiydim önüme geleni yedimzaten menü paylaşmamamdan da anlaşılmıştır. bu hafta öyle bir geçti. aylık mesajları da sayamadım bugün öğleden sonra ona da girişicem
tartıda geçen haftaya göre fazla çıkmam ama sanki 114 ü göremicem
Deprem iyi oldu ya. Eşim bi düzeldi bi bişey oldu düşünceli oldu birden
canım saolasın artık diyet psikolojisine girmeden verebilirsem vereyim diyorum kaptanlık görevini isteyen varsa ona alıştırma yaptırıp devredeceğim aranızda gönüllü varsa ona hemen öğretmeye başlayabilirimAaaaama haklisiniz, su an baya iyi gorunuyorsunuz zaten kaptanim; e kim olacak bizim yeni kaptanimiz o zaman?
o da olacak sevalim oda olacak inş
tatlım muska tatilde cumaya fırsat bulrsa bildirim yapacak sanırım haftasonu döner tatilden hadi bakalım kolay gelsin sana daselamlar gecmisi okuyorum ama bi turlu yazamadım, biz biletleri aldık haftaya tasınıyoruz, o yuzden yogunum biraz
sevalcim gecmis olsun
muska nerelerde onu merak ettim birde
Kaptanım sizi çok özleriz ama bizkızlar ben artık yarın mezun olmaya karar verdim yaklaşık 4 aydır bi ileri bi geri 65 civarında gezip duruyorum aşağısı olmuyor daha fazla zorlamanın anlamı yok
hayırlısı olur insallah canım yeni başlangıclar iyidirselamlar gecmisi okuyorum ama bi turlu yazamadım, biz biletleri aldık haftaya tasınıyoruz, o yuzden yogunum biraz
sevalcim gecmis olsun
muska nerelerde onu merak ettim birde
sizi bırakmayacam tatlım accık tatil yapayım yaaa 2013 ten beri gruptayım zayıflamak için uğraşıyorum hatta ilk 2008 de girmiştim kk ya ve yarışmalara accık nefes alayımKaptanım sizi çok özleriz ama biz
muskam özledik kız seni ediliyor da tatile falan da gidecem yaa gözüm arkada kalmasın diye kaptanlığı devreceğimMerhabalaaar benim canım arkadaşlarım, sizleri çoook özledim. Cuma gecesi dönüyoruz inşallah. Cumartesi azar götürdüğüm eşyaları ve kaç gündür kapalı evimi kırklarım büyük ihtimalle :) Ama arada girerim gene. Evdeyken kolay.
Bu arada @beyazkelebek85 geri gelmene sevindim, hayatındaki sorunlarada üzüldüm canım. Herşey düzelir, yanlız kalınca az kalmış biraz daha sabır...
kollontai bitanem arkadaşını merak edermiş taşınma işin hayırlı olsun gülüm vee kolay gelsin..@hedef38beden aksiliklerine çok üzüldüm bisürü canın yanmış. Ama gözüne gelen dirsekolayına çok güldüm çünkü aynı şey bana da çok oluyo eşim uyurken ellerini alnına koyp uyuyo tabii daldıkça kayıyo elleri bende sırtüstü yatarsam tokadı yiyorum. :) hatta diyorum bilerekmi yapıyosun be adam normalde dövemiyom geceleri bari pataklayım uyuyo ayağına diye üzülüyo garibim..
toplight kaptanım bizi bırakmayamı niyetlisin yoksa. Hem mezun olup hem kaptanlığa devam edemiyomusun?
Ne diyeyim sende haklısın, iyi geliyo valla tatil. Seninde hakkındır kaç zamandır uğraşıyosun.. Ayyyyy bende mezun olurmuymki??????sizi bırakmayacam tatlım accık tatil yapayım yaaa 2013 ten beri gruptayım zayıflamak için uğraşıyorum hatta ilk 2008 de girmiştim kk ya ve yarışmalara accık nefes alayım
muskam özledik kız seni ediliyor da tatile falan da gidecem yaa gözüm arkada kalmasın diye kaptanlığı devreceğim
o da olacak canım en kısa sürede inşallahNe diyeyim sende haklısın, iyi geliyo valla tatil. Seninde hakkındır kaç zamandır uğraşıyosun.. Ayyyyy bende mezun olurmuymki??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?