Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tabii ki tatlım hallederiz sen hayırlısı ile taşın ne zaman taşınıyorsun bu haftasonu mu

Anaaam düğün yakın desene annenin yanına gittiğinde yemeklerine dikkat et bari gülüm. Ayyyy çok heyecanlı hayırlı olsun...

anamm 2 aya düğün haa hadi bakalım az kalmış hemen acile vermen lazım o kiloları
aynen dugun boyle erken olunca nasıl yetisip o kadar kilo vericem bilmiyorum birde 10 gun gecikti reglim nasıl sisim ya

şimdi ne okuyosun ?

kızlar detoks diyeti deneyen var mı?sinir oldum 6 ları görmek için kasıp 3 kg vermek istiyorum kısa sürede ne yapsam bilemedim..haftasonları diyete pek sadık kalamıyorum çünkü :'(
valla bende dünden beri mezun olacam diye abarttım kendimi aşırı şiş hissediyorum bi detoks yapıp biraz daha kilo vereyim sonera da bunu sabitleyeyim dedim ama henüz karar veremedim aslında ayran detoksu bu havalarda iyi gider soğuk soğuk
kızlar günde 2 lt su içmek yeterli mi sizce yoksa 3 e mi çıkarmalıyım ne diyorsunuz?
bu havalşarda ne kadar içebilirsen iç bence 2-3 sınırlama hatta daha fazla iç çok sıcak çünklü nefes alamıyorum
aynen dugun boyle erken olunca nasıl yetisip o kadar kilo vericem bilmiyorum birde 10 gun gecikti reglim nasıl sisim ya
hayırdır canım yaaa 10 gün gecikmesi normal mi

İmdaaaat, sıcaklardan can sıkıntısından yememi etkileyen dış etkenlerden hareketsizlikten bıktım... Kızlar yardım edin çıkıyım şu derin çukurdan

kızlar sıcaktan abuk subuk konular okuyup duruyorum bu arada 1 ağustos ta etkili kilo verme için dolunay uygun dönemdeymiş hadi bu hafta sıkı bir şekilde kasalım dolunay bu işe uygunmuş bu gece dolunay varmış epilasyon için falan da uygunmuş değerlendirelim bu zamanı

kızlar bu günkü menüm
sabah kraker şekersiz çay
öğlen simit yedim peynir iceberg ve domates ile birazda hindi salam
akşama da Allah kerim

3 litreye yakın sı içtim

bazen kendime izin veriyorum küçük şeyler simit gibi
yoksa çok zor oluyor dayanmak

bide bişey sorucam kızlar ben kahvaltıda salam-sucuk -sosis yemeyi severim diyette yenmemesi gerekiyor ama bende zaten hafta sonları yiyebiliyorum normalde bu ürünlere bakış açınız nedir.bence haftada 1-2 kez bişey olmaz diye düşünüyorum
ayrıca yulaf kepeği aldım onunla bazı tarifler uygulıycam bakalım

Canım üstesinden gelirsin sıkı bi diyetle. Gelinlikte harika duracağını hayal et :) hayırlı uğurlu olsun. O telaşla verirsin zaten.

Kaptanım iyi fikir bence. Detox Suları var elmayla limonla tarçınla yapılıyo soğuk soğuk onlar da baya iyi araştırın bi :)

İmdaaaat, sıcaklardan can sıkıntısından yememi etkileyen dış etkenlerden hareketsizlikten bıktım... Kızlar yardım edin çıkıyım şu derin çukurdan
Al benden de o kadar. Spor yapıyorum banyoya koşuyorum. Terlemekten nefret ettim.

Canım bazen böyle ara vermek kilo verilmesini hızlandırıyor :) bende arada kaçırıyorum.

Ben onlarin diyeti cok kotu etkileyecegini dusunmuyorum, bence yenilebilir.

Fakat her zaman dedigim gibi kontrollu.

Abartma potansiyeli olan herkesin kalori hesabi yapmasi gerek bence.

sen nerelerdesin seng bir batıp bir çıkıyorsun
sorma kaptanım sorma aslında tamamen batıyorum da zar zor pes etmemek için çıkıyorum işte daha önce nasıl başardıysam yine başaracağım inşallah
regl zamanıyla da bir ilgisi var sanırım sen bu sitedekini mi okudun
Al benden de o kadar. Spor yapıyorum banyoya koşuyorum. Terlemekten nefret ettim..
spor da yapamıyorum durup dururken terliyorum dediğin gibi terlemekten nefret ettim bende
toplight ya tatilde regl oldum demistim ya 2 gun falan surdu kanamam kesildi 10 gun once olurum diye bekliyodum, ama hala bekliyorum,
benim de geçen ay 10 gün gecikti üstelik bir hafta da erken belirti göstermişti havaların etkisi mi var ki acaba

abartiya kacmamak kaydiyla tuketebilirsin ama tadimlik doyumluk degil bende hafta sonlari esime ve kizima yapiyorum sucuklu yimurta tadina bakiyorum azicik nefsimi koreltiyorum

kızlar selam sanırım 3. olduk gerçi listeler hazırlanmamış daha ama bakınca öyle görünüyor gecen haftaki notamız silinmiş oldu böylece
bu arada haftasonu dikkat edersek iyi olur ptesi gene kilolarımızı alalım bakalım ne olmuş haa
seng canım önce kk daki dolunay muhabbetine baktım sonrada netten karıştırdım şu 1-2 gün içinde epilasyon agda falanda yaptırırsanız tüyler az çıkıyormuş bana ilginç grldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…