- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.141
Ya kizlar asiri sicak ya, kac gundur iyi hissetmiyorum kendimi, bas agrisi halsizlik.
Nasil duzelsem bilemiyorum.
sen de inşallah bir daha 80leri görmezsin.
tabii ki tatlım hallederiz sen hayırlısı ile taşın ne zaman taşınıyorsun bu haftasonu mu
Anaaam düğün yakın desene annenin yanına gittiğinde yemeklerine dikkat et bari gülüm. Ayyyy çok heyecanlı hayırlı olsun...
aynen dugun boyle erken olunca nasıl yetisip o kadar kilo vericem bilmiyorumanamm 2 aya düğün haa hadi bakalım az kalmış hemen acile vermen lazım o kiloları
ben kendim uydurdum canım normal cacığın içine haşlanmış kinoa koydum güzel oldu :)
çok geçmiş olsun canım inşallah iyidir şimdi annen
60 lardan kurtulmuşsun canım bravo
tebrikler canım
helal olsun hemde tatilde
tebrikler canım
ooo hemde kilon az olmasına rağmen iyi vermişsin canım
güzelmiş canım bende meslektaş mıyız acaba demiştim :) bende restoratörümde bizde kazı alanlarında çalışıyorduk. Gerçi şimdi başka bölüm okuyorum. arazide çalışmak güzel oluyor ama ben çok severdim :)
tebrikler canım
ooo çok iyi bravo
sonunda listeye girdimemekleriniz için çok teşekkür ederim kaptanım
3e cıkarsan daha iyi olur, yazın vucut cok su kaybediyo cunku,kızlar günde 2 lt su içmek yeterli mi sizce yoksa 3 e mi çıkarmalıyım ne diyorsunuz?
valla bende dünden beri mezun olacam diye abarttım kendimi aşırı şiş hissediyorum bi detoks yapıp biraz daha kilo vereyim sonera da bunu sabitleyeyim dedim ama henüz karar veremedim aslında ayran detoksu bu havalarda iyi gider soğuk soğukkızlar detoks diyeti deneyen var mı?sinir oldum 6 ları görmek için kasıp 3 kg vermek istiyorum kısa sürede ne yapsam bilemedim..haftasonları diyete pek sadık kalamıyorum çünkü :'(
bu havalşarda ne kadar içebilirsen iç bence 2-3 sınırlama hatta daha fazla iç çok sıcak çünklü nefes alamıyorumkızlar günde 2 lt su içmek yeterli mi sizce yoksa 3 e mi çıkarmalıyım ne diyorsunuz?
hayırdır canım yaaa 10 gün gecikmesi normal miaynen dugun boyle erken olunca nasıl yetisip o kadar kilo vericem bilmiyorumbirde 10 gun gecikti reglim nasıl sisim ya
sen nerelerdesin seng bir batıp bir çıkıyorsunİmdaaaat, sıcaklardan can sıkıntısından yememi etkileyen dış etkenlerden hareketsizlikten bıktım... Kızlar yardım edin çıkıyım şu derin çukurdan
Canım üstesinden gelirsin sıkı bi diyetle. Gelinlikte harika duracağını hayal et :) hayırlı uğurlu olsun. O telaşla verirsin zaten.aynen dugun boyle erken olunca nasıl yetisip o kadar kilo vericem bilmiyorumbirde 10 gun gecikti reglim nasıl sisim ya
valla bende dünden beri mezun olacam diye abarttım kendimi aşırı şiş hissediyorum bi detoks yapıp biraz daha kilo vereyim sonera da bunu sabitleyeyim dedim ama henüz karar veremedim aslında ayran detoksu bu havalarda iyi gider soğuk soğuk
bu havalşarda ne kadar içebilirsen iç bence 2-3 sınırlama hatta daha fazla iç çok sıcak çünklü nefes alamıyorum
hayırdır canım yaaa 10 gün gecikmesi normal mi
Al benden de o kadar. Spor yapıyorum banyoya koşuyorum. Terlemekten nefret ettim.İmdaaaat, sıcaklardan can sıkıntısından yememi etkileyen dış etkenlerden hareketsizlikten bıktım... Kızlar yardım edin çıkıyım şu derin çukurdan
kızlar bu günkü menüm
sabah kraker şekersiz çay
öğlen simit yedim peynir iceberg ve domates ile birazda hindi salam
akşama da Allah kerim
3 litreye yakın sı içtim
bazen kendime izin veriyorum küçük şeyler simit gibi
yoksa çok zor oluyor dayanmak
Bence bı havalarda cıkarmalısın :)kızlar günde 2 lt su içmek yeterli mi sizce yoksa 3 e mi çıkarmalıyım ne diyorsunuz?
kızlar bu günkü menüm
sabah kraker şekersiz çay
öğlen simit yedim peynir iceberg ve domates ile birazda hindi salam
akşama da Allah kerim
3 litreye yakın sı içtim
bazen kendime izin veriyorum küçük şeyler simit gibi
yoksa çok zor oluyor dayanmak
sorma kaptanım sorma aslında tamamen batıyorum da zar zor pes etmemek için çıkıyorum işte daha önce nasıl başardıysam yine başaracağım inşallahsen nerelerdesin seng bir batıp bir çıkıyorsun
regl zamanıyla da bir ilgisi var sanırım sen bu sitedekini mi okudunkızlar sıcaktan abuk subuk konular okuyup duruyorum bu arada 1 ağustos ta etkili kilo verme için dolunay uygun dönemdeymiş hadi bu hafta sıkı bir şekilde kasalım dolunay bu işe uygunmuş bu gece dolunay varmış epilasyon için falan da uygunmuş değerlendirelim bu zamanı
spor da yapamıyorum durup dururken terliyorum dediğin gibi terlemekten nefret ettim bendeAl benden de o kadar. Spor yapıyorum banyoya koşuyorum. Terlemekten nefret ettim..
benim de geçen ay 10 gün gecikti üstelik bir hafta da erken belirti göstermişti havaların etkisi mi var ki acabatoplight ya tatilde regl oldum demistim ya 2 gun falan surdu kanamam kesildi 10 gun once olurum diye bekliyodum, ama hala bekliyorum,
abartiya kacmamak kaydiyla tuketebilirsin ama tadimlik doyumluk degil bende hafta sonlari esime ve kizima yapiyorum sucuklu yimurta tadina bakiyorum azicik nefsimi koreltiyorumbide bişey sorucam kızlar ben kahvaltıda salam-sucuk -sosis yemeyi severim diyette yenmemesi gerekiyor ama bende zaten hafta sonları yiyebiliyorum normalde bu ürünlere bakış açınız nedir.bence haftada 1-2 kez bişey olmaz diye düşünüyorum
ayrıca yulaf kepeği aldım onunla bazı tarifler uygulıycam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?