- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.161
hoşgeldin tatlım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekliHerkese günaydın :)
Cuma başlamistim 1 haftadir diyetteydim. 1.8 kilo verdim 1 kilosundan fazlası yağ. Vucut yag oranım yuzde iki azalmış. Diyetisyen tartisin8n dedigine göre :))) an itibariyle 76.5 kg ım.
veee birazdan da yurüyüşe cikacagım.
pek inceleme firsatim olmadı burayi. Ama anladıgım, saglikli beslenme ile ilgili her yaptigimizi paylasiyoruz.
Takipte ediliyoruz galiba..
hoşgeldin tatlım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekli
bu arada daha önce yarışmalara katıldın mı diye profilindeki mesajlara bakmıştım çok ilkginç şeyler öğrendim dolunay muhabbetini mesela senden öğreneceğimiz çok şey car sanırım bu arada yalnız neti okudukça ne önemliymiş bu dolunay yahuu hiç daha önce duymamıştım nette acaip bilgiler var
hoşgeldin tatlım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekli
bu arada daha önce yarışmalara katıldın mı diye profilindeki mesajlara bakmıştım çok ilkginç şeyler öğrendim dolunay muhabbetini mesela senden öğreneceğimiz çok şey car sanırım bu arada yalnız neti okudukça ne önemliymiş bu dolunay yahuu hiç daha önce duymamıştım nette acaip bilgiler var
Hayırdır rakibem konuyu bilmiyorum hastanede ne işin var? Önemli değildir inşallah!Kaptanım kusuruma bakmayın 91,8 benim. Sürekli hastanelerdeyim bu ara
Ben ayran detoksu yapmıştım, çokta iyi olmuştu. Çünkü kilo vermemin durduğu dönemde yaptım ve tekrar tıkır tıkır gitmeye başladı...kızlar detoks diyeti deneyen var mı?sinir oldum 6 ları görmek için kasıp 3 kg vermek istiyorum kısa sürede ne yapsam bilemedim..haftasonları diyete pek sadık kalamıyorum çünkü :'(
Gülüm iç içebildiğin kadar b sıcaklarda 4 bile az geliyo bana bazen.kızlar günde 2 lt su içmek yeterli mi sizce yoksa 3 e mi çıkarmalıyım ne diyorsunuz?
Yanlış anlamazsan sabah kraker yerine bir dilim tahıllı ekmek+peynir yersen daha dayanılır olur diyet sanki..kızlar bu günkü menüm
sabah kraker şekersiz çay
öğlen simit yedim peynir iceberg ve domates ile birazda hindi salam
akşama da Allah kerim
3 litreye yakın sı içtim
bazen kendime izin veriyorum küçük şeyler simit gibi
yoksa çok zor oluyor dayanmak
ben 2-3 günde bir 3-4 dl sucuk yiyorum bazen öğle yemeklerimde salamda yiyorum. Kaçırmazsan ölçüyü olumsuz etkilemiyor. Hem sevdiğin şeylerden tadımlıkta olsa almazsan sonra fena saldırıyorsun aklın başına geldiğindede pişmanlık oluyor. En iyisi tadımlık takılmak..bide bişey sorucam kızlar ben kahvaltıda salam-sucuk -sosis yemeyi severim diyette yenmemesi gerekiyor ama bende zaten hafta sonları yiyebiliyorum normalde bu ürünlere bakış açınız nedir.bence haftada 1-2 kez bişey olmaz diye düşünüyorum
ayrıca yulaf kepeği aldım onunla bazı tarifler uygulıycam bakalım
Tatlım sıcaklar çok fazla bünyeyi alt üst ediyo.. Üstüne bide sen stres yapma hiç gelmez. Boşver takma bak nasıl oluyosun 2-3 güne...toplight ya tatilde regl oldum demistim ya 2 gun falan surdu kanamam kesildi 10 gun once olurum diye bekliyodum, ama hala bekliyorum,
Anaaa o konuda kaçmış arada pazartesidemi kilo bildiriyoz...kızlar selam sanırım 3. olduk gerçi listeler hazırlanmamış daha ama bakınca öyle görünüyor gecen haftaki notamız silinmiş oldu böylece
bu arada haftasonu dikkat edersek iyi olur ptesi gene kilolarımızı alalım bakalım ne olmuş haa
seng canım önce kk daki dolunay muhabbetine baktım sonrada netten karıştırdım şu 1-2 gün içinde epilasyon agda falanda yaptırırsanız tüyler az çıkıyormuş bana ilginç grldi
Naptın kaptancım yaa sevincin kursağında kalmış...yaa bende mezuniyet sevinci ile dün abattım kokoreçler havada uçtu bu sabah 1,5 kg olarak geri döndü acil önlem aldım
günaydınlarr bu arada
Hoşgeldin bacım.. Resme bayıldım serinletiyo sanki insanı..Tamam kabul ediyorum o halde kuralları; göz gezdirdim bir sıkıntı yok. Detaylıca bakacağım akşam. Şimdi kedim zeytini yıkamam gerek
Onun dışında dün 76,9 kilo ile başladım bu haftaya bu sabah yürüyüşten önce tartıldığımda 76,5 idim.
50 CC limonlu taze naneli su içtikten sonra (ki içerisine çokça buz ekledim) yürüyüşüme çıktım 1 saat.
Kullandığınız sulara buz ekleyin nacizane tavsiyem, boğazınıza dikkat ederek, buz mide ısısını anlık düşürür vücut bu ısı düşüklüğünü gidermek için ani atakta bulunur. Beyin sinyal verir "üşüyen bir yer var vücut önlemini all"
Biliyorsunuz ki vücudun her hareketi kalori yakımı demektir, kendini ısıtma çabası da aynı şekilde
Gerceği çoooook daha keyifli emin ol :))) hoş buldum :) hoş gordüm :)Hayırdır rakibem konuyu bilmiyorum hastanede ne işin var? Önemli değildir inşallah!
Ben ayran detoksu yapmıştım, çokta iyi olmuştu. Çünkü kilo vermemin durduğu dönemde yaptım ve tekrar tıkır tıkır gitmeye başladı...
Gülüm iç içebildiğin kadar b sıcaklarda 4 bile az geliyo bana bazen.
Yanlış anlamazsan sabah kraker yerine bir dilim tahıllı ekmek+peynir yersen daha dayanılır olur diyet sanki..
ben 2-3 günde bir 3-4 dl sucuk yiyorum bazen öğle yemeklerimde salamda yiyorum. Kaçırmazsan ölçüyü olumsuz etkilemiyor. Hem sevdiğin şeylerden tadımlıkta olsa almazsan sonra fena saldırıyorsun aklın başına geldiğindede pişmanlık oluyor. En iyisi tadımlık takılmak..
Tatlım sıcaklar çok fazla bünyeyi alt üst ediyo.. Üstüne bide sen stres yapma hiç gelmez. Boşver takma bak nasıl oluyosun 2-3 güne...
Anaaa o konuda kaçmış arada pazartesidemi kilo bildiriyoz...
Naptın kaptancım yaa sevincin kursağında kalmış...
Hoşgeldin bacım.. Resme bayıldım serinletiyo sanki insanı..
Biliyorum bende yaşadım okeyfi... Bi zayıflayım gerekirse tesettür mayosu ile yüzücem (Gıcık oluyom onlara ama napiiiim....)Gerceği çoooook daha keyifli emin ol :))) hoş buldum :) hoş gordüm :)
Dalış yaptın mı :))Biliyorum bende yaşadım okeyfi... Bi zayıflayım gerekirse tesettür mayosu ile yüzücem (Gıcık oluyom onlara ama napiiiim....)
Kendi çapımda heh heh dalışta sayılmaz benimki ama bana yetiyodu... Dalış takımıyla falan değil yani....Dalış yaptın mı :))
:)) ekipmanlı da yaparsın elbetKendi çapımda heh heh dalışta sayılmaz benimki ama bana yetiyodu... Dalış takımıyla falan değil yani....
hadi şimdiden hayırlısı olsun :)valla yine koli koli koli :) umarım uzun sure ev tasımam bi daha, ama tartı moralimi bozdu, 59 u zor gormustum zatenama bu ay 6 kilo vermem lazım, cunku nisanlımın anneannesinin alt katına tasıncaz laf soz olmasın diye dugunu hemen yaparız diyolar, yani iki aya falan dugun olacak sanırım, nasıl olacak bende bilmiyorum valla
benimde tam 1 hafta gecikti bu sefer canım geçen ayda öyle olmuştu, internetten baktım biraz. Stresten, diyetten falan olabiliyormuş.aynen dugun boyle erken olunca nasıl yetisip o kadar kilo vericem bilmiyorumbirde 10 gun gecikti reglim nasıl sisim ya
şimdi mimarlık okuyorum canım. birde çalışıyorum mimari tasarım yapıyorum 3 boyutlu. ama restorasyonu çok seviyorum, kazılar, arazide çalışmak falan. hareketli işler daha güzel.şimdi ne okuyosun ?
aslında bende öyle düşünüyorum daha doğrusu her hafta sonu mutlaka kaçırıyorum :) aslında abartmadan yesek belki daha iyi olur :)bide bişey sorucam kızlar ben kahvaltıda salam-sucuk -sosis yemeyi severim diyette yenmemesi gerekiyor ama bende zaten hafta sonları yiyebiliyorum normalde bu ürünlere bakış açınız nedir.bence haftada 1-2 kez bişey olmaz diye düşünüyorum
ayrıca yulaf kepeği aldım onunla bazı tarifler uygulıycam bakalım
aaa yoka seni mi istiyorlar :)Of bizim bu aksam kiz isteme toreni vardi.
Ben pek bir sey yemedim ama sonra 2 elmali kurabiye ve 3 cikolata kacamagi yaptim. Neyse olur o kadar cuma odul gunum olsun yarindan itibaren devam ama :)
Hoşgeldin :)Herkese günaydın :)
Cuma başlamistim 1 haftadir diyetteydim. 1.8 kilo verdim 1 kilosundan fazlası yağ. Vucut yag oranım yuzde iki azalmış. Diyetisyen tartisin8n dedigine göre :))) an itibariyle 76.5 kg ım.
pek inceleme firsatim olmadı burayi. Ama anladıgım, saglikli beslenme ile ilgili her yaptigimizi paylasiyoruz.
hoşgeldinHerkese günaydın :)
en çok da tatil dönüşü yoruluyor insan, sen tatilde diyet yapmayı başarmış birisin, bu yorgunluklar sana spor gibi gelirKızlar dün gece evime kavuştum şükür... Bugünde temizlik+ çamaşır yoruldum yandım valla..
hoşgeldin
Kaptancigim ben görümcemin düğünü nden dolayı bildirimde bulunamadım.benim kilo sabit degisen birşey yok maalesef. 60.7 kgkızlar listeyi ekliyorum bu hafta fatma ve ameliaa listeye giriyorlar tebrik ederim
***5.TAKIM 424.ETAP***
toplight (65/) sabit mezun olmak istiyor
kb196(72/)
kollontai (59,5)
blanche_ea (58,8/58,2/0,6/%1,02)
hedef 38beden ( 79/)
muska77 (86,6/85,9/0,70/%0,81)
hmyr_19 (92,3/)1. kez bildirimde bulunmadı
imseval (115,1/)
Merops (72,90/72,30/0,60/%0,83)
fatmaaskin1 (60/59,6/0,40/%0,67) yeni üye başlangıç 8 temmuz kg 61,9 hedef 55 kg
ameliaaa(75,7/ 74,4/1,3/%1,72 ) 383. etapta 8. takımdan dikalifiye olan üye başlangıç 1 temmuz kg 80,5 hedef 55 kg
5. TAKIM ORTALAMASI :%
NES84 (79,5/78,90/0,60/%0,76) yeni üye
femmette (68,1/ 67/1,1/%1,62) yeni üye başlangıç 20 temmuz kg 71,6 hedef 60 kg
gulsum462 (66,7/ yeni üye başlangıç 20 temmuz hedef
kızlar atladığım var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?