Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese günaydın :)
Cuma başlamistim 1 haftadir diyetteydim. 1.8 kilo verdim 1 kilosundan fazlası yağ. Vucut yag oranım yuzde iki azalmış. Diyetisyen tartisin8n dedigine göre :))) an itibariyle 76.5 kg ım.

veee birazdan da yurüyüşe cikacagım.
pek inceleme firsatim olmadı burayi. Ama anladıgım, saglikli beslenme ile ilgili her yaptigimizi paylasiyoruz.

Takipte ediliyoruz galiba..

hoşgeldin tatlım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekli
bu arada daha önce yarışmalara katıldın mı diye profilindeki mesajlara bakmıştım çok ilkginç şeyler öğrendim dolunay muhabbetini mesela senden öğreneceğimiz çok şey car sanırım bu arada yalnız neti okudukça ne önemliymiş bu dolunay yahuu hiç daha önce duymamıştım nette acaip bilgiler var

:) Daha önce herhangi bir yarışmaya katılmadım form içinde, onun dışında okur kabul ederi taikide.
Dolunay muhabeti diye kastettiğin nedir inan şuan bilmiyorum zira bildiğim dolunay hakkında şunlardır ki;
Biliyorsunuz med-cezir yani gelgit olayı ayın dünya üzerindeki çekiminden kaynaklı ve dünya üzerinde bulunan su kütllerinin hareketi ile ilgilidir.

İnsan vücununun %70 i sudur canım. Yeryüvündeki devasa su kütlelerine etki eden dolunay tabiki de insan vücudunu da etkiler yalnızzzzzz olumlu yönde değil :)

Vücut dengeniz bozulur agresifleşirsiniz hatta yanlış hatırlamıyorsam bir fransız yazarın "DOLUNAY CİNAYETLERİ" adında bir kitabı bile var. Okadar ünlü bu dolunay

Onun dışında bildiklerimi seve seve paylaşırım elbette

Tamam kabul ediyorum o halde kuralları; göz gezdirdim bir sıkıntı yok. Detaylıca bakacağım akşam. Şimdi kedim zeytini yıkamam gerek

Onun dışında dün 76,9 kilo ile başladım bu haftaya bu sabah yürüyüşten önce tartıldığımda 76,5 idim.

50 CC limonlu taze naneli su içtikten sonra (ki içerisine çokça buz ekledim) yürüyüşüme çıktım 1 saat.

Kullandığınız sulara buz ekleyin nacizane tavsiyem, boğazınıza dikkat ederek, buz mide ısısını anlık düşürür vücut bu ısı düşüklüğünü gidermek için ani atakta bulunur. Beyin sinyal verir "üşüyen bir yer var vücut önlemini all"
Biliyorsunuz ki vücudun her hareketi kalori yakımı demektir, kendini ısıtma çabası da aynı şekilde

Kaptanım kusuruma bakmayın 91,8 benim. Sürekli hastanelerdeyim bu ara
Hayırdır rakibem konuyu bilmiyorum hastanede ne işin var? Önemli değildir inşallah!
kızlar detoks diyeti deneyen var mı?sinir oldum 6 ları görmek için kasıp 3 kg vermek istiyorum kısa sürede ne yapsam bilemedim..haftasonları diyete pek sadık kalamıyorum çünkü :'(
Ben ayran detoksu yapmıştım, çokta iyi olmuştu. Çünkü kilo vermemin durduğu dönemde yaptım ve tekrar tıkır tıkır gitmeye başladı...
kızlar günde 2 lt su içmek yeterli mi sizce yoksa 3 e mi çıkarmalıyım ne diyorsunuz?
Gülüm iç içebildiğin kadar b sıcaklarda 4 bile az geliyo bana bazen.
Yanlış anlamazsan sabah kraker yerine bir dilim tahıllı ekmek+peynir yersen daha dayanılır olur diyet sanki..
ben 2-3 günde bir 3-4 dl sucuk yiyorum bazen öğle yemeklerimde salamda yiyorum. Kaçırmazsan ölçüyü olumsuz etkilemiyor. Hem sevdiğin şeylerden tadımlıkta olsa almazsan sonra fena saldırıyorsun aklın başına geldiğindede pişmanlık oluyor. En iyisi tadımlık takılmak..
toplight ya tatilde regl oldum demistim ya 2 gun falan surdu kanamam kesildi 10 gun once olurum diye bekliyodum, ama hala bekliyorum,
Tatlım sıcaklar çok fazla bünyeyi alt üst ediyo.. Üstüne bide sen stres yapma hiç gelmez. Boşver takma bak nasıl oluyosun 2-3 güne...
Anaaa o konuda kaçmış arada pazartesidemi kilo bildiriyoz...
yaa bende mezuniyet sevinci ile dün abattım kokoreçler havada uçtu bu sabah 1,5 kg olarak geri döndü acil önlem aldım
günaydınlarr bu arada
Naptın kaptancım yaa sevincin kursağında kalmış...
Hoşgeldin bacım.. Resme bayıldım serinletiyo sanki insanı..

Gerceği çoooook daha keyifli emin ol :))) hoş buldum :) hoş gordüm :)

hadi şimdiden hayırlısı olsun :)

aynen dugun boyle erken olunca nasıl yetisip o kadar kilo vericem bilmiyorum birde 10 gun gecikti reglim nasıl sisim ya
benimde tam 1 hafta gecikti bu sefer canım geçen ayda öyle olmuştu, internetten baktım biraz. Stresten, diyetten falan olabiliyormuş.

şimdi ne okuyosun ?
şimdi mimarlık okuyorum canım. birde çalışıyorum mimari tasarım yapıyorum 3 boyutlu. ama restorasyonu çok seviyorum, kazılar, arazide çalışmak falan. hareketli işler daha güzel.

aslında bende öyle düşünüyorum daha doğrusu her hafta sonu mutlaka kaçırıyorum :) aslında abartmadan yesek belki daha iyi olur :)

Of bizim bu aksam kiz isteme toreni vardi.

Ben pek bir sey yemedim ama sonra 2 elmali kurabiye ve 3 cikolata kacamagi yaptim. Neyse olur o kadar cuma odul gunum olsun yarindan itibaren devam ama :)
aaa yoka seni mi istiyorlar :)

Hoşgeldin :)

hoşgeldin

merhabalar dün akşam menümü yazamadım,
yürüyüşe çıkmıştık, geç döndük.

sabah
goji berry çayı
sade kahve
1haşlanmış yumurta

öğlen
ton balık

ara
yeşil kahve

akşam
yulaf kepekli krep
1bardak ayran

goji berry çayı

toplam 2.5lt su
2saat kadar yürüyüs

Kaptancigim ben görümcemin düğünü nden dolayı bildirimde bulunamadım.benim kilo sabit degisen birşey yok maalesef. 60.7 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…