Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım ben kaçırdım galiba. Senin yaş,boy,kilo,hedef neydi ? :)
Hmm hedefi yazmadım evet.
Yaş 29
Boy 168
Kilo buraya 76.9 ile basladim bu cuma
Zaten 1 haftadir diyetteydim 1.8 kilo vermistim. Şuan 76.2 yim 3 gunde 700 gr fena degil.
Hedef şuan 65 olsun amaaa idealim vücut oranima gore 59.

Bu arada şu erkek milletinden birini herkesin içinde hadım etmeli ki digerlerine ders olsun birdaha rezillik yapamasınlar.
Iki üc densizin yüzunden suan evime döndüm ( 1 saat 20 dakika yurudum daha devam edecektim enerjim vardı ((

NEOLUR NEEE OLUR DUKAN YAPMAYİNNN.
ben ayni hatayi yaptim ve safra kesemden oldum cok kotü bir diyet türü. Ayrica sadece proteinle beslenmek bobreklere asirı zararlı. Bilimsel olarak su sekilde aciklayabilirim; proteinin yapı taşında bulunan azot böbregin suzme işlemini yapmasını zorlastiriyor.
Canlı bir sistem bu nedenle azotlu bilesikleri vucutlarindan atmak icin bosaltim sistemine muhtactir. Azotlu bilesikten kastım amonyak yani halk dilinde idrar.

Naçizane tavsiyem...

Hmm hedefi yazmadım evet.
Yaş 29
Boy 168
Kilo buraya 76.9 ile basladim bu cuma
Zaten 1 haftadir diyetteydim 1.8 kilo vermistim. Şuan 76.2 yim 3 gunde 700 gr fena degil.
Hedef şuan 65 olsun amaaa idealim vücut oranima gore 59.
Tatlım harika gidiyosun tebrik ederim. Kısa zamanda mezun olursun inşallah :)

Al benden de o kadar. Dışarı çıkamaz olduk yaz aylarında iyice abaza dolu her yer.

KIZLAAAAR diyete başlamamın 5 ay 6 gün sonrasında tam tamına 30 kiloyu devirmiş bulunuyoruuum

Çoook mutluyuuum..
Ayda 6 kilo. Bravoooooo :))))

Günaydın kızlar. Dünkü hezimete rağmen 300 gr vermişim bende
76,2 dennnn 75,9 um
Neymişşşş, kaçırsan da üzülme telafi et vücut iradeden yana

Ayda 6 kilo. Bravoooooo :))))

Günaydın kızlar. Dünkü hezimete rağmen 300 gr vermişim bende
76,2 dennnn 75,9 um
Neymişşşş, kaçırsan da üzülme telafi et vücut iradeden yana
Kesinlikle... Bende farkettimki kaçırdıımda pişman olup üzülürsem artı oluyo, amaaa ödülüm olsun amaaan canıma değsin dersem eksiii. Psillojide çoook önemliii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…