- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.201
Hmm hedefi yazmadım evet.Canım ben kaçırdım galiba. Senin yaş,boy,kilo,hedef neydi ? :)
Tatlım harika gidiyosun tebrik ederim. Kısa zamanda mezun olursun inşallah :)Hmm hedefi yazmadım evet.
Yaş 29
Boy 168
Kilo buraya 76.9 ile basladim bu cuma
Zaten 1 haftadir diyetteydim 1.8 kilo vermistim. Şuan 76.2 yim 3 gunde 700 gr fena degil.
Hedef şuan 65 olsun amaaa idealim vücut oranima gore 59.
Bu arada şu erkek milletinden birini herkesin içinde hadım etmeli ki digerlerine ders olsun birdaha rezillik yapamasınlar.
Iki üc densizin yüzunden suan evime döndüm( 1 saat 20 dakika yurudum daha devam edecektim enerjim vardı ((
Ayda 6 kilo. Bravoooooo :))))
KIZLAAAAR diyete başlamamın 5 ay 6 gün sonrasında tam tamına 30 kiloyu devirmiş bulunuyoruuum
Çoook mutluyuuum..
Kesinlikle... Bende farkettimki kaçırdıımda pişman olup üzülürsem artı oluyo, amaaa ödülüm olsun amaaan canıma değsin dersem eksiii. Psillojide çoook önemliii.Ayda 6 kilo. Bravoooooo :))))
Günaydın kızlar. Dünkü hezimete rağmen 300 gr vermişim bende
76,2 dennnn 75,9 um
Neymişşşş, kaçırsan da üzülme telafi et vücut iradeden yana
Canım 3 günde 1 kilodan fazla, naptın sen :)))Bugün kilo bildirimi vardı dimi?
Cuma : 85,9
Bugün : 84,8
Bilemediiiiin. Suyu çoook içiyorum ve benim bi soğuk çayım var onuuu...Canım 3 günde 1 kilodan fazla, naptın sen :)))
İyi mi kötü mü bilemedim :)
Sporu çok mu yapıyorsun yoksa aç mı kalıyorsun ?
OOOOOOOOOOOOO maşallah gitsinde geri gelmesin
KIZLAAAAR diyete başlamamın 5 ay 6 gün sonrasında tam tamına 30 kiloyu devirmiş bulunuyoruuum
Çoook mutluyuuum..
Çoook mutluyuuum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?