Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

reyhan ablam ben ayin 14 unde cuma gunu oglen girdim evimin kapisindan izinimiz iyi gecti fazla gezme firsatimiz olmadi pek
guyaa ben izmire gidip kallisime telefon acip senin numarani alcaktim oyle planlar yapmistim kafamda gerci sen bana ozelden gidecegin gun takima hoscakalin demeye gelince vermissin ama biz ozamn yoldaydik ablacim azcik erken ciktik yola
neyse senin oturdugun yerden gectik ablam stuttgart di demi hatta gecerken hep senden bahsettim e$ime cocuklara burasi benim ablamin oturdugu yer dedim kulaklarini hep cinlatan bendim ablacim inan guzel biryerde oturuyosun ama ulkemiz baska degilmi doyamiyo insan giderken canakkalede feribotlan karsiya gecerken denizin kokusunu doyamadik bide yagmur falan cok yagmis o ara
ya topragin kokusu anam nasil guzeldi sonra ayvaliktan gecerken dayanamayip denizin kenarinda durduk hemen çantadan çocuklara kisa sortlar çikardim giydiler dogru denize mayolarini çikmayacak biryere sokmu$um çunku bol bol resim cekti e$im çocuklara bende dayanamadim paçalari sivadim bende girdim azcik çocuklar bir po$et ta$ topladilar kiyidan renkli renkli sekil sekil çunku orda kum yoktu kiyi hep tasti cok guzeldi piril piril deniz off off ama ta$lari koyde unutmusuz buraya getircektik sonra ordanda dinlene dinlene koye gittik 10 gun ku$adasinda kayinvalidemin yazliginda onlarlan beraber geri kalan gunleride koyde gecirdik bende kilolar alip dondum reyhan abla iste biraz uzuuun uzun anlattim ama benim yolculuk izinimden daha guzel gecti neden cunku boyle hep guzel yerlerde dinlendik bazen otobandan cikip sehirlerede girdik harikaydi degi$ik ulkeler insanlar gormu$ olduk bulgaristan haric gectigimiz butun ulkeler iyiydi guzeldi almanya avusturya macaristan sirbistan bulgaristan turkiye iste bu ulkelerden gecerek ulkemize ulastik ablacim sizdemi ayni yerden gittiniz pek uzuun yazdim ama insallah kallisim okurken gozu agrimaz canim kiyamam ona neyse
senin iznin yolculunda guzel gecmistir insallah bo$ bir zamaninda anlat sende nasildi epey ozlemiisiz ayol

cukulatam izinde gelinimde memleketinde cedric vardi bizim kayip kiz hiç ses soluk cikmadi ondan oda doner
bijom canim, mustang cim bidenem , kallisim giymatlim, kadisim kuçuk yaramazim ,cocom kibarim ,ceylanim nurum, reyhan ablam takimin gonca gulu ,sportim traktorum, canzim pozitifim , birtane daha vardi hani coconun kankisiydi bir bebegi vardi ankarayi birturlu sevemediydi kimdi yaaa nazli bebemdi oda nerdeyse hec yemiyodu da kilolar gitmiyo diye agliyodu neyse buldunuz siz kim oldugunu da ben bulamadim hepinizi cooook coook seviyorum gocacaamaaaaaaaan opuyorum unuttugum varsa coooook ozur dilerim honeyimide gecmiyim ugramaz ugramaz tam onu unutayim ugruycagi tutar heh iste boyle cok seviyorum kizlar hepinizi opuyorumnanaktanturkbayragi tamammi hadin iyi sahurlar iyi geceler olsun

asyam cok seker anlatmissin canim benim.. biz avusturya slovenien hirvatistan sirbistan bulgaristan üzerinden geldik 2.5 gün sürdü yol cesmeye kadar. hicbir yerde beklemedik birtek sloveniende yol tikaliydi orada oyalandik 3 saat kadar. onun disinda hicbir gümrükte beklemedik. hele türk gümrügünde frene bile basmadik desem yalan olmaz. bir iki dakikada gectik bizde sastik. gerci saat sabahin ücüydü ama yinede cabucak oldu hersey. ilk hafta misafirimiz vardi 8 gün falan kaldilar. onlar gitti bizim tatil basladi . oglumla iki hafta hergün gezdik cesmenin altini üstüne getirdik hergün denizdeydik. cevredeki köyleri dolastik birgünde izmire gittik kemeraltinda alisveris yaptik ablama gittim birde erkek kardesime .
dönüp bekledik onlar gelsin diye ama kimse gelmedi. 3 hafta sonra oglum ucakla geri döndü. ise baslamasi gerekiyordu. biz köroglu ayvaz iki hafta daha kaldik. cocuklari cok özledik. neyse toparlandik. 3 gemi degistirerek macerali bir dönüs yaptik cok degisik ve eglenceliydi hemde cok kisaydi. neyse sag salim geldik pazar günü
bende amma uzun yazmisim tövbe tövbe :))

günaydın hanımlar. saat7buçukta stada yürüyüşe gidicem..
düzenim tek kelimeyle allak bullak oldu. tartının yerini ayarlayamadım bi türlü.. bi yere koyuyorum eskisehirdeki son kilomun 2-3kilo fazlası çıkıyo. bi yere koyuyorum eskisehirdeki kilomun 1 kilo eksiği çıkıyo ne halt yicem bilemedim. gerçek kilom konusunda tereddüte düşmedim değil. napcam ben yardım edin bana.

kadisim hep aldık valla bende yemekten alamıyorum kendimi tam toparlıyım diyorum ama yemeği görünce o toparlan az ye diyen kişi gidiyorlmaz:

canım ya o açıkbüfeler bir felaket bende anlatmıştımya o kadar dikkat etmeme spora gitmeme rağmen 1.5 alıp dönmüştüm neyse gelince toparlarsın gülüm sen eğlenmene kafa dinlemene bak..a.s.

reyhan ablacım inan koca yazı böyle geçirdik hatta cocom engelledi kapayalım herkes dönğünce açalım bile demiştim takımın halini gördükçe... artık ramazandan sonra düzeliriz diye umut ediyorum..

canım ya üzülmede başka bir yer ve tartıda tartılmayı denesen olurmu ne bilim eczaneye filan git belki evdekilerden birine uyacak bir rakam çıkarda için rahatlar...

asyam reyhan ablam ay siz anlatırken ben daraldım :roflol: eğlenceli olmasına eğlencelidirde çok uzun yollardan geçiyorsunuz allah kolaylık versin valla çok uzun..

asyacım canım benim abin çocukları sünnet yaptıracaktı kayınvalidende mevlüt okutacaktı onları nasıl atlattın sorunsuz geçti inşallah..

sportiden haber yok mafoldumben kontörümde yok arayamıyorum, cedricim yakında döner anne babasının evinden inşallah onuda çok özledik... asyacım senin çıkartamadığın kişi bhk ama o takım beni kabul etmedi kimse sorularıma doğru düzgün cevap vermedi gibi bir açıklamayla çıkıp gitti canım gelmeyecek yani...

reyhan ablam bende arayamadım seni çok özür dilesem kıymeti yok şu saatte ama hiç durmadan ablama gidip geldim evde kızın sınavı filan derken çok telaşlı günler geçirdim üstüne telefonumda arızalandı numaranı yazıp koydum bir yere ne zaman dışarı çıkıp gelsem söylendim durdum unuttum numarayı evde yine diye naniknanik mehalim biliyor konuştuk telde senin kulaklarını çınlattık...

bugün ilk günaydını ölü geline kaptırmışım
napalım sağlık olsun :kedi:

bence sen tartıyı değiştir canım
nasıl tartı öyle konduğu yere göre değişiyor :roflol:

asyacım yaa çok şekersin walla yazdıklarını okurken acaip keyif alıyorum
öptüm seni canım

selam canım
şimdi tam çikolata oldun desene :)
aman güzel bir tatil geçir gel aramıza özledik seni

günaydınlar güzel takımım herkese sağlıklı güzel günler diliyorumm

dünkü yediklerim

sahur 1 elma su
iftar 5 kaşık pilav 3 kaşık patlıcan yemeği 1 kase yoğurt su
gece 1 küçük dilim kadayıf

canım ağzına sağlık ne kadar da güzel anlatmışsın maşallah canım sana asıl sen pozitif neşeli bir insansın ne güzel çok tatlısın canımm

asyam yazmıştın ya efe filanda okula başlayacak dikiş dikicem diye çok merak ettim neler buldun neler dikicen... ben en son alişin odasına perde ve yatakörtüsü diktim ama süslü püslü değil günlük gibi çok özenmedim... şimdide kızlardan birine yemeniden bluz yapıyorum onu bitireyimde yazın tüm yaptıklarımın fotolarını ekliycem bakalım neler çıkacak :))

herkese selamm a.s.
oruç midemi kötü yapıyo özellikle sahura yiyip yatmak o yüzden bugünerde hiç tadım yok :çok üzgünüm:

valla sahur iftar inanın yediklerimi pek hatırlamıyorum ama pek kasmıyorum açıkçası. yine de kilo almıyorum ilginci.. üstelik de 5 gündür wc ye gidememe ragmen :bbo:

kallisim gözün nasıl oldu?

kallisim dikkat parca parca oku gozun acimasin agrimasin canim cok uzun mesaj kiz biraz once neler oldu bilmiyom ama yazdigim mesajlar oyle kalakaldi bende kapatmak zorunda kaldim simdidezor zor actim bu sefer bizim kadinlar kulubu sayfalari ekranin taaaa a$asina kaydi arada boslukta var niye boyle olduki benmi bisiy yaptim yine uff
ama yarim yarimda olsa mesajlari kucuk bir pencereden bakiyomuss gibi okuyup cevap yazabiliyorum
kallisim mevlutte sunnet te iyi gecti ama bende bittim hele mevlut allah kabul etsin ama yemekler cati katinda pi$ti iki kat asadaki kayinvalidenin dairesinde misafirlere sunuldu sabahtan aksama kadar iki kat asagi iki kat yukari in cik in cik mahvoldum ertesi gunde sunnet dugunu basladi cok sukur dugunde bana cok i$ yoktu misafirlerlen konustum hep gelenler beni coktandir gormedikleri icin anaaa gizimiz gelmis
hosgeldin bizleri unuttun gari demii
hic gelip hal hatir sormuyon niye gelmiyon diye hep sorguya cekildim cok acayipti aksama kadar cok insan geldi ve hep bu muhabbet vardi

cok yogun gecen hareketli gecen bir izindi hep kayinvalidemlerlen beraberdik fazla gezemdik ben kendime hic vakit ayiramadim izinde sadece annemleri gormemin disinda beni cok mutlu eden birsey olmadi koyde ve yazlikta hergun birbirinin ayniydi sabah erken kalkip kahvalti yapildi yataklar toplandi temizlik yapildi oglen yemek yendi bulasik fasli cay fasli misafir trafigi derken geldi gecti onun icin bana yolculuk daha eglenceli geldi canlarim eve geldim bir baktim aynaya anaa bir ayda ka$larimi almaya bile vakit olmamis batakliklardaki sazliga donmu$ benim ka$lar bide galiba o kosturmacada yemege vermi$im kendimi yemekleride hep kayinvalidem pisirdigi icin guzel yemek yapar allah icin kilolarda bana kaldi anaam uzattim gene
kallisim kendimi diki$e vercem dedim ya hele bir car$amba gelsin okul acilsinda duzen kurulsun bende mutfak perdesi dusunuyom ilk yarim olcak uclari boncuklu sonrada bakalim artik sende epey bisiyler dikmistin dugun icin falan demi bak onlarida merak ediyom ayy simdi bu mesaji okurken gozun agriycak gene diye korkuyom dinlene dinlene parca parca oku emi gozun iyilessin kendi fotonu koy artik nooolur once yada ne bilem dugunde cekilmedinizmi kizlarlan felan heh iste onalrdan ay gonderem artik vallahi mahmudun corabini gecti uzadi eepey

Son düzenleme:
ben geldiiiiiiiiiiiiiim
nasılsınız bakalım güzellerin takımıııııı?beni sormayın anacığım yarım dünya oldum allah korusun düşsem falan top gibi yuvarlanırım hepiniz tatil yaptınız eğlendiniz döndünüz ne güzel Benim sevgili eşimde bu halinle nereye gideceksin çarşıya bile gidemiyorsun sıcak diye otur evinde dedi beni tatile götürmedi:sinifsinif:
yaaa birşey soracam hamilelikde özellikle ilk bebekde kaç kilo almıştınız arkadaşlar ben doktora soruyorum normal diyor annem çok aldın diyor önce siz yazın ama aldığınız kiloları sonra ben yazayım :kedi:

ayyy yerim seni ben canım arkadaşım beni de unutmamış Şeniz bak huyumu da nasıl biliyor
nerdesin şekerim özledim valla msn den görüşelim en kısa zamanda tamammı?
reyhan ablanın yazdıklarını da okudum tatilinin güzel geçmesine sevindim ablacığım bebek ne zaman geliyor hayırlısıyla?
kallisim senlede görüşemedik becerikli maharetli kaptanım benim o güzel el emeklerinin fotolarını eklede bizde görelim olurmu?hoş hala senin kendi fotonu bekliyoruz asırlar oldu ama:umursamaz: neyseeeee
mehalim nasıl ?bir çalışmaları vardı onun son durum nedir acaba?
kadis gerimi döndü takıma ? ben uzun süredir uğrayamamıştım pek geri kaldım sanırım
neyse sonra yine gelirim birde şu aralık annelerine bakayım da hadi öptüm bütün takımı kaydirigubbakcemile5

bijom canim benim ayy gecmis olsun bosver yediklerini yazmana gerek yokda kendine dikkat et bacim ne tavsiye edsek bilmemki
canzim cocom honeyim sizlerede selam honey nerdesin kiz hami$:CüvCüv::CüvCüv: icime dogdu dunku mesaji yazarken dedim simdi unuturumm bununda gelecegi tutar sen nasilsin nasil geciyo hamilelik artik iyice karnin buyumustur demi insallah sagliginniz yerindedir evet reyhan ablanin torununu bekliyoz takimca sonrada seninkini insallah
canzim cocom sizlerde i$tesiniz kolayliklar diliyorum opuyorum cikiyorum gullerim opuyorumnanaktan

bijom geçen yıl ben bunun gibi sıkıntılardan vede yeme krizlerimin başlaması yüzünden orucu bırakıp diyetime sarılmıştım şu günlerde yine böyle krizler yaşıyorum ne yapıcam bilmiyorum yemeden duramıyorum kilo alıyorum uyarı lambam yandı çoktan :roflol: ama ben görmemezlikten geliyorum.. dediğin gibi gece yemek kötü etkiliyor bakalım ne olacak halimiz...

gözüm iyi bijocum rahatsızlık vermiyor ilk günler gibia.s akşam soda içeceğim poşetin içinden çıkartmadan koşup eşimin kucağına fırlattım aç diye :roflol: ama ben uzaklaşıyorum :roflol: psikolojik olarak bir sodaya kurban gittim mafoldumben çok etkilendim...

honeyim hoşgeldin cicim benim...özlüyoruz bak izine ayrılmadınmı daha sık gel.. kocanada çok kızdım ( asıl senin tatile ihtiyacın vardı bahane uydurmuş ben ilk kızımın hamileliği yaz aylarına gelmişti 8 aylıktı denize giriyordum :))

hemen yazayım

1. hamilelikte 13 kilo
2.hamilelikte 11 kilo
3. hamilelikte 9 kilo almıştım

Kallisim canım çok geçmişolsunbaşına geleni okudum..İyiki gözüne birşey olmamış.Doğal olarak korkarsın tabii soda açmaktan...Bende saç kurutma makinasını birkaç kez elimde patladığı içi kullanamıyorum,yada çok azıcık çalıştırabilyorum...Ayça ne yaptı bu sene merak ediyorum.Birde senin adını takımlar arasında göremedim,yarışmıyor musun.Kiloları verdin mi yoksa....opuyorumnanaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…