- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.521
kadisim hep aldık valla bende yemekten alamıyorum kendimi tam toparlıyım diyorum ama yemeği görünce o toparlan az ye diyen kişi gidiyoraa kimleri görüyorum
reyhan abla hoşgeldin canım
tatilin çok güzel geçmiştir umarım
annane olmana da az kalmış ne güzel
kilo almış olamn gayet normal ama ya
azra akın bile almış bugün gazetede gördüm de :)
bend ealdım 65 oldum ya
ama inançlıyım vercem
öğpüyorum hepinizi
canım ya o açıkbüfeler bir felaket bende anlatmıştımya o kadar dikkat etmeme spora gitmeme rağmen 1.5 alıp dönmüştüm neyse gelince toparlarsın gülüm sen eğlenmene kafa dinlemene bak..a.s.selamlar canım takımcım,
çikolatanız kuşadasından yazıyor :) tatildeyim,iyice karardım ...
zaten benim tenim bir lokma güneş görünce kararır,iyice marsık oldum kaydirigubbakcemile3
sizleri çok özledim,pazar günü dönüyorum istanbula,pazartesi aranızdayım Allah kısmet ederse.
yalnız açık büfe beni çok zorluyor,dönünce bana kızmayın olur mu....denize gir acık,denizden çık ye...bu şekilde geçiyor vakit yani...
hepinizi çok özledim,dönünce bol bol sohbet edelim .
reyhan ablam bile dönmüş,bir tek ben mi kaldım?? bekleyin anacım
reyhan ablacım inan koca yazı böyle geçirdik hatta cocom engelledi kapayalım herkes dönğünce açalım bile demiştim takımın halini gördükçe... artık ramazandan sonra düzeliriz diye umut ediyorum..selamlarrrrrr.
kadisim canim benim evet cok az kaldi ve heyecan dorukta. allah hayirlisiyla kurtulmak nasip etsin kuzumu insallah.:Saruboceq:
evet birtek sen kaldin cikolatam. bekliyoruz 4 gözle özledik seni.. dünden beri 3 mesaj yazilmis kafayi yiyecegim bukadar sessiz hic olmamisti burasi benim hatirladigim kadariyla
canım ya üzülmede başka bir yer ve tartıda tartılmayı denesen olurmu ne bilim eczaneye filan git belki evdekilerden birine uyacak bir rakam çıkarda için rahatlar...günaydın hanımlar. saat7buçukta stada yürüyüşe gidicem..
düzenim tek kelimeyle allak bullak oldu. tartının yerini ayarlayamadım bi türlü.. bi yere koyuyorum eskisehirdeki son kilomun 2-3kilo fazlası çıkıyo. bi yere koyuyorum eskisehirdeki kilomun 1 kilo eksiği çıkıyo ne halt yicem bilemedim. gerçek kilom konusunda tereddüte düşmedim değil. napcam ben yardım edin bana.
günaydın hanımlar. saat7buçukta stada yürüyüşe gidicem..
düzenim tek kelimeyle allak bullak oldu. tartının yerini ayarlayamadım bi türlü.. bi yere koyuyorum eskisehirdeki son kilomun 2-3kilo fazlası çıkıyo. bi yere koyuyorum eskisehirdeki kilomun 1 kilo eksiği çıkıyo ne halt yicem bilemedim. gerçek kilom konusunda tereddüte düşmedim değil. napcam ben yardım edin bana.
cukulatam izinde gelinimde memleketinde cedric vardi bizim kayip kiz hiç ses soluk cikmadi ondan oda doner
bijom canim, mustang cim bidenem , kallisim giymatlim, kadisim kuçuk yaramazim ,cocom kibarim ,ceylanim nurum, reyhan ablam takimin gonca gulu ,sportim traktorum, canzim pozitifim , birtane daha vardi hani coconun kankisiydi bir bebegi vardi ankarayi birturlu sevemediydi kimdi yaaa nazli bebemdi oda nerdeyse hec yemiyodu da kilolar gitmiyo diye agliyodu neyse buldunuz siz kim oldugunu da ben bulamadim hepinizi cooook coook seviyorum gocacaamaaaaaaaan opuyorum unuttugum varsa coooook ozur dilerim honeyimide gecmiyim ugramaz ugramaz tam onu unutayim ugruycagi tutar heh iste boyle cok seviyorum kizlar hepinizi opuyorumnanaktanturkbayragi tamammi hadin iyi sahurlar iyi geceler olsun
selamlar canım takımcım,
çikolatanız kuşadasından yazıyor :) tatildeyim,iyice karardım ...
zaten benim tenim bir lokma güneş görünce kararır,iyice marsık oldum kaydirigubbakcemile3
sizleri çok özledim,pazar günü dönüyorum istanbula,pazartesi aranızdayım Allah kısmet ederse.
yalnız açık büfe beni çok zorluyor,dönünce bana kızmayın olur mu....denize gir acık,denizden çık ye...bu şekilde geçiyor vakit yani...
hepinizi çok özledim,dönünce bol bol sohbet edelim .
reyhan ablam bile dönmüş,bir tek ben mi kaldım?? bekleyin anacım
cukulatam izinde gelinimde memleketinde cedric vardi bizim kayip kiz hiç ses soluk cikmadi ondan oda doner
bijom canim, mustang cim bidenem , kallisim giymatlim, kadisim kuçuk yaramazim ,cocom kibarim ,ceylanim nurum, reyhan ablam takimin gonca gulu ,sportim traktorum, canzim pozitifim , birtane daha vardi hani coconun kankisiydi bir bebegi vardi ankarayi birturlu sevemediydi kimdi yaaa nazli bebemdi oda nerdeyse hec yemiyodu da kilolar gitmiyo diye agliyodu neyse buldunuz siz kim oldugunu da ben bulamadim hepinizi cooook coook seviyorum gocacaamaaaaaaaan opuyorum unuttugum varsa coooook ozur dilerim honeyimide gecmiyim ugramaz ugramaz tam onu unutayim ugruycagi tutar heh iste boyle cok seviyorum kizlar hepinizi opuyorumnanaktanturkbayragi tamammi hadin iyi sahurlar iyi geceler olsun
ayyy yerim seni ben canım arkadaşım beni de unutmamış Şeniz bak huyumu da nasıl biliyorcukulatam izinde gelinimde memleketinde cedric vardi bizim kayip kiz hiç ses soluk cikmadi ondan oda doner
bijom canim benim ayy gecmis olsun bosver yediklerini yazmana gerek yokda kendine dikkat et bacim ne tavsiye edsek bilmemkiherkese selamm a.s.
oruç midemi kötü yapıyo özellikle sahura yiyip yatmak o yüzden bugünerde hiç tadım yok :çok üzgünüm:
valla sahur iftar inanın yediklerimi pek hatırlamıyorum ama pek kasmıyorum açıkçası. yine de kilo almıyorum ilginci.. üstelik de 5 gündür wc ye gidememe ragmen :bbo:
kallisim gözün nasıl oldu?
herkese selamm a.s.
oruç midemi kötü yapıyo özellikle sahura yiyip yatmak o yüzden bugünerde hiç tadım yok :çok üzgünüm:
valla sahur iftar inanın yediklerimi pek hatırlamıyorum ama pek kasmıyorum açıkçası. yine de kilo almıyorum ilginci.. üstelik de 5 gündür wc ye gidememe ragmen :bbo:
kallisim gözün nasıl oldu?
onun icin bana yolculuk daha eglenceli geldi canlarim eve geldim bir baktim aynaya anaa bir ayda ka$larimi almaya bile vakit olmamis batakliklardaki sazliga donmu$ benim ka$lar
ay gonderem artik vallahi mahmudun corabini gecti uzadi eepey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?