- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.261
hayırdır canım neye sinirlisin anlatmak istermisin?bu arada kızlar aslında çok stresliyim iki üç gündür,sinirlerim bozuk ve sinirlerim bozuk olunca ben yemeklere saldırırım elimden geleni yapıyorum çokda bişey yemedim ama psikolojim beni çok zorluyorr...Sinir bozan insanları Allaha havale ediyorumm onların yüzünden kendime asla zarar vermiycem bide kafaya takmasam tam olcak ama
valla bende almıştım korkudan dünden beri tartılmıyorum bugün daha dikkatli yedim ama sıcaktan spor yapamıyorumYa ben de yarina eski kiloma donsem keske
58.2 ne guzeldi nasil 1.4 almisim ya valla tebrikler yani.
hayırdır canım neye sinirlisin anlatmak istermisin?
valla bende almıştım korkudan dünden beri tartılmıyorum bugün daha dikkatli yedim ama sıcaktan spor yapamıyorum
canım yaa küçük bi yerde yaşıyorum ve insanlar çok dedikoducu,luzumsuz konuşuyorlar,ara bozuculukla uğraşıyolar bunungibi şeyler aslında kafama takmamam gerek ama ister istemez insan kızıyor.Şimdi çok detaya girmeyim dahada büyütüyorum düşündükce sağol yinden sorduğun için unutalımm en iyisi demi
Pasifloratamamen bitkisel bir sakinleştirici.
Önerebilirim
Önemli bir takfiye de değil zaten canım, herkesin kullanabileceği bir şey.teşekkürler şimdilik o kadar önemli bişey yok
Önemli bir takfiye de değil zaten canım, herkesin kullanabileceği bir şey.
Ada ayı gibi düşün.
bu arada düşük glisemik index diyeti yapacağım
kilo verimi yavaş olacak ama olsun, sürekli zayıflayıp geri almaktan bıktım,artık kalıcı olsun istiyorum
canım geçmiş olsun inş bi an önce düzelir kızın tatile gidpte kg almayan bi muska vardır heralde ben 2 günde nerdeyse 2 kg almıştım tatlım kg halledilir önemli olan kızının sağlığıselam kızlar
geçmişi okuyamadım
tatil yarıda kaldı
kızım hastalandı,
ishalimiz kusmamız var,böyle devam ederse hastaneye yatışımız olacak
dua edin lütfen
kilom 60,7ye çıkmış
biraz kontrolü kaybettim ama toparlarım
eylülde spora da başlarım artık inşallah
canım patatesten uzak durmak en güzeli ama yemeğin yoksa ekmeksiz biraz yiyebilirsinkızlar diyet yaparken patates yiyomusunuz...sizce akşam patates salatası yapsammı
canım geçmiş olsun inş bi an önce düzelir kızın tatile gidpte kg almayan bi muska vardır heralde ben 2 günde nerdeyse 2 kg almıştım tatlım kg halledilir önemli olan kızının sağlığı
canım patatesten uzak durmak en güzeli ama yemeğin yoksa ekmeksiz biraz yiyebilirsin
kızlar diyet yaparken patates yiyomusunuz...sizce akşam patates salatası yapsammı
selam kızlar
geçmişi okuyamadım
tatil yarıda kaldı
kızım hastalandı,
dua edin lütfen
kilom 60,7ye çıkmış
Kendini ne kadar sıkıp bunaltırsan diyeti bozma oranın o denli yüksek olur. İrade dediğin hiçbir zaman biyolojiye üstün gelemiyor eninde sonunda yenik düşüyor :)
Yap ye, ama ekmek yeme, iç malzemesini ne bileyim soğanını artık ne koyuyorsan bol koy.
Yanında ayranın olsun, zeytin yağından korkma bir tatlı kaşığı zaten bedenine faydalı, A D E K vitaminlerinin emilimini sağlar
Canınız bir şey istiyorsa yiyin kızlar, abartmayın okadar. :)
bu arada kızlar aslında çok stresliyim iki üç gündür,sinirlerim bozuk ve sinirlerim bozuk olunca ben yemeklere saldırırım elimden geleni yapıyorum çokda bişey yemedim ama psikolojim beni çok zorluyorr...Sinir bozan insanları Allaha havale ediyorumm onların yüzünden kendime asla zarar vermiycem bide kafaya takmasam tam olcak ama
Ne güzel oluyo dimii? Hadi bakalım daha 90lara 80lere ineceksin bak ozaman sen söylenenlere...
Anaam başka biey yemicenmikız? Seni görünce çok yiyomuşum gibi geliyo..Ben de bugun
80 gram beyaz peynir,
1 yumurtali peynirli omlet,
1 dilim karpuz,
4 zeytin yedim.
Aksam fitness yapacagim belki yururum de belli olmaz.
3 litre icerim bugun :)
Asla öyle insanlar için kendine bunu yapma, değmezler...bu arada kızlar aslında çok stresliyim iki üç gündür,sinirlerim bozuk ve sinirlerim bozuk olunca ben yemeklere saldırırım elimden geleni yapıyorum çokda bişey yemedim ama psikolojim beni çok zorluyorr...Sinir bozan insanları Allaha havale ediyorumm onların yüzünden kendime asla zarar vermiycem bide kafaya takmasam tam olcak ama
Çok geçmiş olsun canım çabucak iyileşir inşallah.selam kızlar
geçmişi okuyamadım
tatil yarıda kaldı
kızım hastalandı,
dua edin lütfen
kilom 60,7ye çıkmış
Yeme sevalim yiyince yüreğin daha çok sıkılacak pişmanlık olacak. üzüleceksin.. gereksiz, YEME..ay canım bugün ben de öyleyim yemin ederim o kadar kötüyüm ama kuaföre gidicem yüreğim sıkılıyor ama asla yemek yemicem kesin kararlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?