Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hayırdır canım neye sinirlisin anlatmak istermisin?
Ya ben de yarina eski kiloma donsem keske

58.2 ne guzeldi nasil 1.4 almisim ya valla tebrikler yani.
valla bende almıştım korkudan dünden beri tartılmıyorum bugün daha dikkatli yedim ama sıcaktan spor yapamıyorum

hayırdır canım neye sinirlisin anlatmak istermisin?

valla bende almıştım korkudan dünden beri tartılmıyorum bugün daha dikkatli yedim ama sıcaktan spor yapamıyorum

canım yaa küçük bi yerde yaşıyorum ve insanlar çok dedikoducu,luzumsuz konuşuyorlar,ara bozuculukla uğraşıyolar bunungibi şeyler aslında kafama takmamam gerek ama ister istemez insan kızıyor.Şimdi çok detaya girmeyim dahada büyütüyorum düşündükce sağol yinden sorduğun için unutalımm en iyisi demi

Pasiflora tamamen bitkisel bir sakinleştirici.
Önerebilirim

selam kızlar
geçmişi okuyamadım
tatil yarıda kaldı
kızım hastalandı,
ishalimiz kusmamız var,böyle devam ederse hastaneye yatışımız olacak
dua edin lütfen
kilom 60,7ye çıkmış
biraz kontrolü kaybettim ama toparlarım
eylülde spora da başlarım artık inşallah

canım geçmiş olsun inş bi an önce düzelir kızın tatile gidpte kg almayan bi muska vardır heralde ben 2 günde nerdeyse 2 kg almıştım tatlım kg halledilir önemli olan kızının sağlığı
kızlar diyet yaparken patates yiyomusunuz...sizce akşam patates salatası yapsammı
canım patatesten uzak durmak en güzeli ama yemeğin yoksa ekmeksiz biraz yiyebilirsin

en iyisi haşlamamak çünkü yaparsam şu anda dayanamayabilirim.

kızlar diyet yaparken patates yiyomusunuz...sizce akşam patates salatası yapsammı

Kendini ne kadar sıkıp bunaltırsan diyeti bozma oranın o denli yüksek olur. İrade dediğin hiçbir zaman biyolojiye üstün gelemiyor eninde sonunda yenik düşüyor :)
Yap ye, ama ekmek yeme, iç malzemesini ne bileyim soğanını artık ne koyuyorsan bol koy.
Yanında ayranın olsun, zeytin yağından korkma bir tatlı kaşığı zaten bedenine faydalı, A D E K vitaminlerinin emilimini sağlar

Canınız bir şey istiyorsa yiyin kızlar, abartmayın okadar. :)

Geçmiş olsun çok, deniz içerikli bir tatil sanırım. salmonella eşerişakoli yersinia bu bakteriler sebep olur ishale temiz görünen pis sular yüzünden..
Ufacık bedeni mikropçuklara dayanamamış, korkma en kısa zamanda atlatır :)
Doktorunuz da zaten söylemiştir bol su, yoğurt ve iyi yıkanmış besinler

haklısın da bi an önce vermek istiyorum kiloları bide sanırım piskolojim bozuk dediğim gibi bu günlerde

ay canım bugün ben de öyleyim yemin ederim o kadar kötüyüm ama kuaföre gidicem yüreğim sıkılıyor ama asla yemek yemicem kesin kararlıyım

ben de bu haftasonu çok övgü aldım arkamdan bile konuşmuşlar

acaip gaza geldim
Ne güzel oluyo dimii? Hadi bakalım daha 90lara 80lere ineceksin bak ozaman sen söylenenlere...
Ben de bugun

80 gram beyaz peynir,
1 yumurtali peynirli omlet,
1 dilim karpuz,
4 zeytin yedim.

Aksam fitness yapacagim belki yururum de belli olmaz.
3 litre icerim bugun :)
Anaam başka biey yemicenmikız? Seni görünce çok yiyomuşum gibi geliyo..
Asla öyle insanlar için kendine bunu yapma, değmezler...

Çok geçmiş olsun canım çabucak iyileşir inşallah.
ay canım bugün ben de öyleyim yemin ederim o kadar kötüyüm ama kuaföre gidicem yüreğim sıkılıyor ama asla yemek yemicem kesin kararlıyım
Yeme sevalim yiyince yüreğin daha çok sıkılacak pişmanlık olacak. üzüleceksin.. gereksiz, YEME..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…