- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.221
Kızlar haftasonu da olsa diyete devam edelim. Aşırıya kaçmayalım :)
çok şükür bugün bozmadım, yarın da inşallah böyle olur.
sabah
goji berry
domates, salatalık, peynir, 1minik dilim sucuk, 2bardak şekersiz çay
ara
yeşil kahve
öğlen
1kase kuru kayısılı yoğurt,
1sade soda.
akşam
yulaf kepekli krep
1bardak ayran
1lt su
sabah leslie 30days
akşam 2saatten fazla yürüyüş.
Hayırdır rakibem konuyu bilmiyorum hastanede ne işin var? Önemli değildir inşallah!
Ben ayran detoksu yapmıştım, çokta iyi olmuştu. Çünkü kilo vermemin durduğu dönemde yaptım ve tekrar tıkır tıkır gitmeye başladı...
Gülüm iç içebildiğin kadar b sıcaklarda 4 bile az geliyo bana bazen.
Yanlış anlamazsan sabah kraker yerine bir dilim tahıllı ekmek+peynir yersen daha dayanılır olur diyet sanki..
ben 2-3 günde bir 3-4 dl sucuk yiyorum bazen öğle yemeklerimde salamda yiyorum. Kaçırmazsan ölçüyü olumsuz etkilemiyor. Hem sevdiğin şeylerden tadımlıkta olsa almazsan sonra fena saldırıyorsun aklın başına geldiğindede pişmanlık oluyor. En iyisi tadımlık takılmak..
Tatlım sıcaklar çok fazla bünyeyi alt üst ediyo.. Üstüne bide sen stres yapma hiç gelmez. Boşver takma bak nasıl oluyosun 2-3 güne...
Anaaa o konuda kaçmış arada pazartesidemi kilo bildiriyoz...
Naptın kaptancım yaa sevincin kursağında kalmış...
Hoşgeldin bacım.. Resme bayıldım serinletiyo sanki insanı..
hadi şimdiden hayırlısı olsun :)
benimde tam 1 hafta gecikti bu sefer canım geçen ayda öyle olmuştu, internetten baktım biraz. Stresten, diyetten falan olabiliyormuş.
şimdi mimarlık okuyorum canım. birde çalışıyorum mimari tasarım yapıyorum 3 boyutlu. ama restorasyonu çok seviyorum, kazılar, arazide çalışmak falan. hareketli işler daha güzel.
aslında bende öyle düşünüyorum daha doğrusu her hafta sonu mutlaka kaçırıyorum :) aslında abartmadan yesek belki daha iyi olur :)
aaa yoka seni mi istiyorlar :)
Hayırdır rakibem konuyu bilmiyorum hastanede ne işin var? Önemli değildir inşallah!
Ben ayran detoksu yapmıştım, çokta iyi olmuştu. Çünkü kilo vermemin durduğu dönemde yaptım ve tekrar tıkır tıkır gitmeye başladı...
Gülüm iç içebildiğin kadar b sıcaklarda 4 bile az geliyo bana bazen.
Yanlış anlamazsan sabah kraker yerine bir dilim tahıllı ekmek+peynir yersen daha dayanılır olur diyet sanki..
ben 2-3 günde bir 3-4 dl sucuk yiyorum bazen öğle yemeklerimde salamda yiyorum. Kaçırmazsan ölçüyü olumsuz etkilemiyor. Hem sevdiğin şeylerden tadımlıkta olsa almazsan sonra fena saldırıyorsun aklın başına geldiğindede pişmanlık oluyor. En iyisi tadımlık takılmak..
Tatlım sıcaklar çok fazla bünyeyi alt üst ediyo.. Üstüne bide sen stres yapma hiç gelmez. Boşver takma bak nasıl oluyosun 2-3 güne...
Anaaa o konuda kaçmış arada pazartesidemi kilo bildiriyoz...
Naptın kaptancım yaa sevincin kursağında kalmış...
Hoşgeldin bacım.. Resme bayıldım serinletiyo sanki insanı..
yok canım ne yanlış anlaması evet bende düşünüyorumda kahvaltıyı işte yapıyorum ve hergün ekmek getirmeye fırsat bulamıyorum onun için kraker yiyorum
bende haftaiçi diyetime çok sadığım ama haftasonları diyet olayı bitiyor o yuzden haftada en fazla 1 kg verebiliyorum.su haftasonlarına bir çare bulmam gerek
canım ben gecen sene tatil dönüşü 3 gün yapmıştım tatilde aldığım kilolar gitmişti 3 günde 1,8 kg vermiştim ama sen zaten az yiyorsun sende nasıl olur bilmiyorumya ben su hurma diyetini yapacagim galiba, cok guzel seyler okudum ama bugun hurma alamadigim icin yalan oldu
Bende yapmaya çalıştım ama yapamadimcanım ben gecen sene tatil dönüşü 3 gün yapmıştım tatilde aldığım kilolar gitmişti 3 günde 1,8 kg vermiştim ama sen zaten az yiyorsun sende nasıl olur bilmiyorum
günaydın canımgünaydın kızlar iyi haftalar
canım ben gecen sene tatil dönüşü 3 gün yapmıştım tatilde aldığım kilolar gitmişti 3 günde 1,8 kg vermiştim ama sen zaten az yiyorsun sende nasıl olur bilmiyorum
kızlar sıcaktan abuk subuk konular okuyup duruyorum bu arada 1 ağustos ta etkili kilo verme için dolunay uygun dönemdeymiş hadi bu hafta sıkı bir şekilde kasalım dolunay bu işe uygunmuş bu gece dolunay varmış epilasyon için falan da uygunmuş değerlendirelim bu zamanı
Of bizim bu aksam kiz isteme toreni vardi.
Ben pek bir sey yemedim ama sonra 2 elmali kurabiye ve 3 cikolata kacamagi yaptim. Neyse olur o kadar cuma odul gunum olsun yarindan itibaren devam ama :)
yaa bende mezuniyet sevinci ile dün abattım kokoreçler havada uçtu bu sabah 1,5 kg olarak geri döndü acil önlem aldım
günaydınlarr bu arada
Tamam kabul ediyorum o halde kuralları; göz gezdirdim bir sıkıntı yok. Detaylıca bakacağım akşam. Şimdi kedim zeytini yıkamam gerek
Onun dışında dün 76,9 kilo ile başladım bu haftaya bu sabah yürüyüşten önce tartıldığımda 76,5 idim.
50 CC limonlu taze naneli su içtikten sonra (ki içerisine çokça buz ekledim) yürüyüşüme çıktım 1 saat.
Kullandığınız sulara buz ekleyin nacizane tavsiyem, boğazınıza dikkat ederek, buz mide ısısını anlık düşürür vücut bu ısı düşüklüğünü gidermek için ani atakta bulunur. Beyin sinyal verir "üşüyen bir yer var vücut önlemini all"
Biliyorsunuz ki vücudun her hareketi kalori yakımı demektir, kendini ısıtma çabası da aynı şekilde
Biliyorum bende yaşadım okeyfi... Bi zayıflayım gerekirse tesettür mayosu ile yüzücem (Gıcık oluyom onlara ama napiiiim....)
O yedigim iki dilim browni icin ceza banaaaa. Bu saatte suan yürüyorum :)))
Kulaklikta sezen aksu deger mi hic diyor
Mustehak bana dimiii. 2 saat yuruyecegim 11 e kadar
KIZLAAAAR diyete başlamamın 5 ay 6 gün sonrasında tam tamına 30 kiloyu devirmiş bulunuyoruuum
Çoook mutluyuuum..
pazartesine 59.4 ile giris yaptim
cuma 58.2 idim.
ama tuvalete cikamadim tabii hic haftasonu biraz da o yuzden.
cumaya hedefim 57.5 alti insallah :)
bende haftaiçi diyetime çok sadığım ama haftasonları diyet olayı bitiyor o yuzden haftada en fazla 1 kg verebiliyorum.su haftasonlarına bir çare bulmam gerek
Karşımızda iradenin vücut bulmuş hali var sanırım :) bravo canım harikasın.
KIZLAAAAR diyete başlamamın 5 ay 6 gün sonrasında tam tamına 30 kiloyu devirmiş bulunuyoruuum
Çoook mutluyuuum..
Günaydın 5. takımın güzel bayanlarıııı
Ben gene standart haftaya 114.4 ile başladımve isveç diyetine giriştim. sadece sabahları tek şeker yerine activiam falan var listeyi biraz kendime uydurdum yani 11-19 penceresinde yiyerek IF'e de başlıyorum inşallah. hazır 114 ü görmüşken başliyim de şu 113 ü bi göreyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?