Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok güzel olmuş menün canım afiyet olsun.

çok güzel mimarlık bende mimar olmak istemişimdir hep,olamadım ama işim gereği mimari ilede haşırneşir oluyorum bol bol

yok canım ne yanlış anlaması evet bende düşünüyorumda kahvaltıyı işte yapıyorum ve hergün ekmek getirmeye fırsat bulamıyorum onun için kraker yiyorum

biraz öncede sana cevap vermek istemiştim aslında ama alıntı yapmamışım,yok canım ne yanlış anlaması evet bende düşünüyorumda kahvaltıyı işte yapıyorum ve hergün ekmek getirmeye fırsat bulamıyorum onun için kraker yiyorum

Günaydın kızlar
cuma 59.6 idi
bu sbah 60.0
hafta sonu tam bi felakeeti kzırlar mısırlar havada uçustu resmen akşan jilian ve göbek çalışma yaptım ama iki gündür tuvalete çıkamadım onunda etkisi tabiki regl de olamadım gecıkti şişiriyo oda

sabah
5 adet hurma
1 sade activia
öğle
2 adet haslanmış yumurta
1 domates
bol maydonoz(ödem atayım azıcık)
belki közlenmiş patlıcan salatası da yerim

ya ben su hurma diyetini yapacagim galiba, cok guzel seyler okudum ama bugun hurma alamadigim icin yalan oldu
canım ben gecen sene tatil dönüşü 3 gün yapmıştım tatilde aldığım kilolar gitmişti 3 günde 1,8 kg vermiştim ama sen zaten az yiyorsun sende nasıl olur bilmiyorum

ben de dedim ben niye kilo verdim bu haftasonu dolunaydanmış demek

Of bizim bu aksam kiz isteme toreni vardi.

Ben pek bir sey yemedim ama sonra 2 elmali kurabiye ve 3 cikolata kacamagi yaptim. Neyse olur o kadar cuma odul gunum olsun yarindan itibaren devam ama :)

eğer bu kaçamakları yapacaksak zaten cuma tartıdamn sonra yapalım. telefisi olur en azından

yaa bende mezuniyet sevinci ile dün abattım kokoreçler havada uçtu bu sabah 1,5 kg olarak geri döndü acil önlem aldım
günaydınlarr bu arada

sen geri dön bence kaptanım hedefini 60 a çek.. zaten kaptan adayı da çıkmadı

Ben de buzlu su içiyorum. Dukandan hatıra Dukan da buzlu su öneriyor

Biliyorum bende yaşadım okeyfi... Bi zayıflayım gerekirse tesettür mayosu ile yüzücem (Gıcık oluyom onlara ama napiiiim....)

ay canım benim tek zayıflama amacım oldu tesettür mayo zayıf olunca çok sinir bozucu olmuyor

O yedigim iki dilim browni icin ceza banaaaa. Bu saatte suan yürüyorum :)))
Kulaklikta sezen aksu deger mi hic diyor
Mustehak bana dimiii. 2 saat yuruyecegim 11 e kadar

ay şöyle alıp başını yürümeye gidenlere bi özeniyorum bi özeniyorum. sana nazarım deydi heralde benim Allah nazarlardan saklasın canım rahat rahat yürü inşallah

KIZLAAAAR diyete başlamamın 5 ay 6 gün sonrasında tam tamına 30 kiloyu devirmiş bulunuyoruuum

Çoook mutluyuuum..

hay benim koçum beee

pazartesine 59.4 ile giris yaptim

cuma 58.2 idim.

ama tuvalete cikamadim tabii hic haftasonu biraz da o yuzden.
cumaya hedefim 57.5 alti insallah :)

ananas ve mor erik öneririm tabağını bitirmeden tuvalete gidiyorsun

bende haftaiçi diyetime çok sadığım ama haftasonları diyet olayı bitiyor o yuzden haftada en fazla 1 kg verebiliyorum.su haftasonlarına bir çare bulmam gerek

Yediklerini telafi etmeye çalış egzersizle falan ben öyle yapıyorum. En azından Vicdanım rahat uyuyorum

Günaydın 5. takımın güzel bayanlarıııı

Ben gene standart haftaya 114.4 ile başladım ve isveç diyetine giriştim. sadece sabahları tek şeker yerine activiam falan var listeyi biraz kendime uydurdum yani 11-19 penceresinde yiyerek IF'e de başlıyorum inşallah. hazır 114 ü görmüşken başliyim de şu 113 ü bi göreyim artık

KIZLAAAAR diyete başlamamın 5 ay 6 gün sonrasında tam tamına 30 kiloyu devirmiş bulunuyoruuum

Çoook mutluyuuum..
Karşımızda iradenin vücut bulmuş hali var sanırım :) bravo canım harikasın.

Göreceksin canım :) 80leri de göreceksin yakın zamanda inşallah pes etmeyelim yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…