Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım sana tavsiyem ekmeği sakın akşam yeme Hatta öğle bile yeme. Acıktıkça salatalık ye. Yeşilçayı buzlu ve limonlu iç. Baknasıl gidiyo kilolar.
çok sağol canım aynen öyle yapıcam :) gerçi bugün öğlen yemiş oldum biraz ekmek, ama bundan sonra sadece sabahları bir dilim. salatalık fikride güzelmiş. yeşil çayı bazen içiyorum ama buzlu hiç yapmadım. nasıl yapılıyor?

canım daha haftanın başı sakın salma kendini ben o hatayı çok yaptım
aynen sevalcim hiç moralimi bozmadan aynen devam :)

çok geçmiş olsun canım, inşallah hemen iyileşir

Yeme işim an itibariyle bitmistir :)
12:00 ceri domats 5 ad., 2 salatalik, 7 siyah zeytin, 1 kk light peynir, 1 kirmizi biber

15:00 1 avuc sari leblebi

18:00 ligh yogurtlu semiz otlu kepek makarna

20:30 da da yuruyuse cikacagim :)
canım protein ekle biraz en kötü ihtimal yumurta ye zayıflama süresinde çok önemli protein alımı

çok geçmiş olsun, allah yardımcınız olsun.
kızın iyileşsin kilo halledilir.

Canım büyük bir kupaya 2 sallama yeşilçay koyup demlenmesini bekliyorum. Onu bir sürahiye alıp üstünü soğuk su ile dolduruyorum 1 bütün limonun suyununu ve buz ekleyi gün boyu buz gibi içiyorum. Birde KKda soda koyulanı varmış cumadan beri öyle içiyorum soda koyarak.acayip işe yaradı bundan sonra soda ile içecem.
Kızlar nasılsınız?
Yorgunluktan ölüyorum.
Evimi özledim.
Gez gez gez bütün gün öyle geçiyor.
Kilo konusunda tartılmamakla beraber, kıyafetlerimden kilo verdiğimi hissediyorum.
Merhaba hedefcim tatil yoruyo ama o gezmeler spor gibi işe yarıyo valla.
çok açıııııııımmm ama buzlu suyumu içiyorum yemedim yemicem yarın 113 kızlar size garanti veriyorum

bu arada saçlarım çok güzedl oldu
Ayyy güle güle kullancanım. İnsanın havası değişiyor dimi?
Aynen ya o kadar beğendim ki saçımı yarın foto koyucam hatta albüme
Merakla bekliyorum. Zaten çok güzelsin iyice fıstık olmuşsundur sen şimdi.

çok sağol canım hemen yapıcam ne güzel hem zayıflatır, hem serinletir :)

muskacım buzlu yeşilçayon tarifini soracaktım vermmişsin haftasonu deneyeyim bende

Herkese iyi akşamlaaar :)

Menüm

sabah: yarım gevrek, tereyağı, 1 bardak tek şekerli çay, salça, beyaz peynir, tulum peyniri

ara: az şekerli türk kahvesi, 1 bardak süt, ceviz içi, badem, süt

70 dakikalık orta tempoda yürüyüş

öğle: birazcık peynir, tereyağ, ekmek

akşam: az karides tava

Bu tarifi açlık saatlerinde içebilirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…