- 29 Ağustos 2012
- 1.182
- 966
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.281
çok sağol canım aynen öyle yapıcam :) gerçi bugün öğlen yemiş oldum biraz ekmek, ama bundan sonra sadece sabahları bir dilim. salatalık fikride güzelmiş. yeşil çayı bazen içiyorum ama buzlu hiç yapmadım. nasıl yapılıyor?Canım sana tavsiyem ekmeği sakın akşam yeme Hatta öğle bile yeme. Acıktıkça salatalık ye. Yeşilçayı buzlu ve limonlu iç. Baknasıl gidiyo kilolar.
aynen sevalcim hiç moralimi bozmadan aynen devam :)canım daha haftanın başı sakın salma kendiniben o hatayı çok yaptım
çok geçmiş olsun canım, inşallah hemen iyileşirselam kızlar
geçmişi okuyamadım
tatil yarıda kaldı
kızım hastalandı,
ishalimiz kusmamız var,böyle devam ederse hastaneye yatışımız olacak
dua edin lütfen
kilom 60,7ye çıkmış
biraz kontrolü kaybettim ama toparlarım
eylülde spora da başlarım artık inşallah
canım protein ekle biraz en kötü ihtimal yumurta ye zayıflama süresinde çok önemli protein alımıYeme işim an itibariyle bitmistir :)
12:00 ceri domats 5 ad., 2 salatalik, 7 siyah zeytin, 1 kk light peynir, 1 kirmizi biber
15:00 1 avuc sari leblebi
18:00 ligh yogurtlu semiz otlu kepek makarna
20:30 da da yuruyuse cikacagim :)
canım protein ekle biraz en kötü ihtimal yumurta ye zayıflama süresinde çok önemli protein alımı
oohh çok iyi yapmışsın, sana bir enerji gelmiştir şimdi.çok açıııııııımmmama buzlu suyumu içiyorum yemedim yemicem yarın 113 kızlar size garanti veriyorum
bu arada saçlarım çok güzedl oldu
gezmek iyidir, hem havan değişir, hem spor yapmışsın kabul et.Kızlar nasılsınız?
Yorgunluktan ölüyorum.
Evimi özledim.
Gez gez gez bütün gün öyle geçiyor.
Kilo konusunda tartılmamakla beraber, kıyafetlerimden kilo verdiğimi hissediyorum.
çok geçmiş olsun, allah yardımcınız olsun.selam kızlar
geçmişi okuyamadım
tatil yarıda kaldı
kızım hastalandı,
ishalimiz kusmamız var,böyle devam ederse hastaneye yatışımız olacak
dua edin lütfen
kilom 60,7ye çıkmış
biraz kontrolü kaybettim ama toparlarım
eylülde spora da başlarım artık inşallah
evet salatalık gerçekten çok işe yarıyor.Canım sana tavsiyem ekmeği sakın akşam yeme Hatta öğle bile yeme. Acıktıkça salatalık ye. Yeşilçayı buzlu ve limonlu iç. Baknasıl gidiyo kilolar.
oohh çok iyi yapmışsın, sana bir enerji gelmiştir şimdi.
Canım büyük bir kupaya 2 sallama yeşilçay koyup demlenmesini bekliyorum. Onu bir sürahiye alıp üstünü soğuk su ile dolduruyorum 1 bütün limonun suyununu ve buz ekleyi gün boyu buz gibi içiyorum. Birde KKda soda koyulanı varmış cumadan beri öyle içiyorum soda koyarak.acayip işe yaradı bundan sonra soda ile içecem.çok sağol canım aynen öyle yapıcam :) gerçi bugün öğlen yemiş oldum biraz ekmek, ama bundan sonra sadece sabahları bir dilim. salatalık fikride güzelmiş. yeşil çayı bazen içiyorum ama buzlu hiç yapmadım. nasıl yapılıyor?
aynen sevalcim hiç moralimi bozmadan aynen devam :)
çok geçmiş olsun canım, inşallah hemen iyileşir
Merhaba hedefcim tatil yoruyo ama o gezmeler spor gibi işe yarıyo valla.Kızlar nasılsınız?
Yorgunluktan ölüyorum.
Evimi özledim.
Gez gez gez bütün gün öyle geçiyor.
Kilo konusunda tartılmamakla beraber, kıyafetlerimden kilo verdiğimi hissediyorum.
Ayyy güle güle kullancanım. İnsanın havası değişiyor dimi?çok açıııııııımmmama buzlu suyumu içiyorum yemedim yemicem yarın 113 kızlar size garanti veriyorum
bu arada saçlarım çok güzedl oldu
Merakla bekliyorum. Zaten çok güzelsin iyice fıstık olmuşsundur sen şimdi.Aynen ya o kadar beğendim ki saçımıyarın foto koyucam hatta albüme
çok sağol canım hemen yapıcam ne güzel hem zayıflatır, hem serinletir :)Canım büyük bir kupaya 2 sallama yeşilçay koyup demlenmesini bekliyorum. Onu bir sürahiye alıp üstünü soğuk su ile dolduruyorum 1 bütün limonun suyununu ve buz ekleyi gün boyu buz gibi içiyorum. Birde KKda soda koyulanı varmış cumadan beri öyle içiyorum soda koyarak.acayip işe yaradı bundan sonra soda ile içecem.
Merhaba hedefcim tatil yoruyo ama o gezmeler spor gibi işe yarıyo valla.
Ayyy güle güle kullancanım. İnsanın havası değişiyor dimi?
Merakla bekliyorum. Zaten çok güzelsin iyice fıstık olmuşsundur sen şimdi.
merak ettim bende be taptın saçlarına yarını nerakla bekliyorumAynen ya o kadar beğendim ki saçımıyarın foto koyucam hatta albüme
muskacım buzlu yeşilçayon tarifini soracaktım vermmişsin haftasonu deneyeyim bendeCanım büyük bir kupaya 2 sallama yeşilçay koyup demlenmesini bekliyorum. Onu bir sürahiye alıp üstünü soğuk su ile dolduruyorum 1 bütün limonun suyununu ve buz ekleyi gün boyu buz gibi içiyorum. Birde KKda soda koyulanı varmış cumadan beri öyle içiyorum soda koyarak.acayip işe yaradı bundan sonra soda ile içecem.
Yükledimmerak ettim bende be taptın saçlarına yarını nerakla bekliyorum
Bu tarifi açlık saatlerinde içebilirimmCanım büyük bir kupaya 2 sallama yeşilçay koyup demlenmesini bekliyorum. Onu bir sürahiye alıp üstünü soğuk su ile dolduruyorum 1 bütün limonun suyununu ve buz ekleyi gün boyu buz gibi içiyorum. Birde KKda soda koyulanı varmış cumadan beri öyle içiyorum soda koyarak.acayip işe yaradı bundan sonra soda ile içecem.
İç tatlım çok güzeloluyoBu tarifi açlık saatlerinde içebilirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?