- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.241
Allah korusun kız verene kadar canım çıktı zati..OOOOOOOOOOOOO maşallah gitsinde geri gelmesin
Tatlım gitsinde kilolar ne kadar zamanda giderse gitsin.... Yeterki gitsin...canım ne mutlu sana..tebrik ederim.darısı basıma ben de 4 kg daha verırsem 30 devirmiş olacağım bir sene içinde tabi benim ki:)
Sağol kaptancım.. Bu takımda çok iyi geldi bana..günaydınlarrrr
muskacım muhteşemsin ne diyeyim tatlım sana okyanus cum sana da gayet güzel gitmiş browniler
merops cum gülsüm cüm ve femmette tebrikler kızlar
Ay onda benimde gözüm var ama bu hafta patates diyetimsiya ben su hurma diyetini yapacagim galiba, cok guzel seyler okudum ama bugun hurma alamadigim icin yalan oldu
seval cim ben bi yere gitmiyorum tatlım buralardayım ama bu cuma izne ayrılacağım 3 hafta yokum o yüzden yerime kaptan bulayım demiştim bu hafta kollontai de çok yoğun olmazsa 2-3 hafta siz listelerle ilgilenirsiniz ben de cepten elimden geldiği kadar halletmeye çalışırım sonra eski düzen devam ederizben de dedim ben niye kilo verdim bu haftasonudolunaydanmış demek
eğer bu kaçamakları yapacaksak zaten cuma tartıdamn sonra yapalım. telefisi olur en azından
sen geri dön bence kaptanım hedefini 60 a çek.. zaten kaptan adayı da çıkmadı
Ben de buzlu su içiyorum. Dukandan hatıraDukan da buzlu su öneriyor
ay canım benim tek zayıflama amacım oldu tesettür mayozayıf olunca çok sinir bozucu olmuyor
ay şöyle alıp başını yürümeye gidenlere bi özeniyorum bi özeniyorum. sana nazarım deydi heralde benimAllah nazarlardan saklasın canım rahat rahat yürü inşallah
hay benim koçum beee
ananas ve mor erik öneririmtabağını bitirmeden tuvalete gidiyorsun
KIZLAAAAR diyete başlamamın 5 ay 6 gün sonrasında tam tamına 30 kiloyu devirmiş bulunuyoruuum
Çoook mutluyuuum..
senide çok tebrik ederim canım süpersin :)))canım ne mutlu sana..tebrik ederim.darısı basıma ben de 4 kg daha verırsem 30 devirmiş olacağım bir sene içinde tabi benim ki:)
aynen çok yakın meselekler canım :)çok güzel mimarlık bende mimar olmak istemişimdir hep,olamadım ama işim gereği mimari ilede haşırneşir oluyorum bol bol
bende tavsiyene uyarak dün hurma aldım canım büyükleinden. tatlı krizlerimde artık onu atarım ağzıma :)))ya ben su hurma diyetini yapacagim galiba, cok guzel seyler okudum ama bugun hurma alamadigim icin yalan oldu
Canlarım kilo bildirimi
Cuma : 65.6
Bugün : 65.2
Tartı beni bu aralar çok mutlu ediyor.
Hadi gülüm bismillah!Günaydın 5. takımın güzel bayanlarıııı
Ben gene standart haftaya 114.4 ile başladımve isveç diyetine giriştim. sadece sabahları tek şeker yerine activiam falan var listeyi biraz kendime uydurdum yani 11-19 penceresinde yiyerek IF'e de başlıyorum inşallah. hazır 114 ü görmüşken başliyim de şu 113 ü bi göreyim artık
Sağol canım benim sıra 2. 30da..Karşımızda iradenin vücut bulmuş hali var sanırım :) bravo canım harikasın.
Göreceksin canım :) 80leri de göreceksin yakın zamanda inşallah pes etmeyelim yeter
İnşallah hep birlikte tadarız zayıf olmanın sevincini..vaaaav helal olsun sana canım :))) darısı başımıza
Uyarsan harika canım. Sabır çek ve acıktıkça su iç..
Sakın üzülüp stres yapma hemen başla asılmaya...Bu arada ben haftaya +800 le geldim
haklısın muskacım bu hafta biraz daha dikkat ederim o zaman :)İnşallah hep birlikte tadarız zayıf olmanın sevincini..
Sakın üzülüp stres yapma hemen başla asılmaya...
Canım sana tavsiyem ekmeği sakın akşam yeme Hatta öğle bile yeme. Acıktıkça salatalık ye. Yeşilçayı buzlu ve limonlu iç. Baknasıl gidiyo kilolar.haklısın muskacım bu hafta biraz daha dikkat ederim o zaman :)
Bu arada ben haftaya +800 le geldim
İnşallah hep birlikte tadarız zayıf olmanın sevincini..
Sakın üzülüp stres yapma hemen başla asılmaya...
CANIM YAPMA DUKANI BÖBREKLERİNE YAZIK BEDENİNE YAZIKben de dedim ben niye kilo verdim bu haftasonudolunaydanmış demek
eğer bu kaçamakları yapacaksak zaten cuma tartıdamn sonra yapalım. telefisi olur en azından
sen geri dön bence kaptanım hedefini 60 a çek.. zaten kaptan adayı da çıkmadı
Ben de buzlu su içiyorum. Dukandan hatıraDukan da buzlu su öneriyor
ay canım benim tek zayıflama amacım oldu tesettür mayozayıf olunca çok sinir bozucu olmuyor
ay şöyle alıp başını yürümeye gidenlere bi özeniyorum bi özeniyorum. sana nazarım deydi heralde benimAllah nazarlardan saklasın canım rahat rahat yürü inşallah
hay benim koçum beee
ananas ve mor erik öneririmtabağını bitirmeden tuvalete gidiyorsun
bak 7-8 kg da bile bu kadar millet lafını ediyorsa 30 kg da ne ka*pacaklar kafayı yerler ona göre tatlım bu seni iyice gaza getirsin
canım hedef eşinin ailesinin yanında bana cepten bildirim yapmıştısen evet gaza gel artik sevalcim senden iki basamakli rakamlar bekliyorum.
yuzun cok guzel, su gencecik yasinda bir de zayiflasan offf.
hedef nerelerde bildirim yapmadi di mi o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?