Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

OOOOOOOOOOOOO maşallah gitsinde geri gelmesin
Allah korusun kız verene kadar canım çıktı zati..
canım ne mutlu sana..tebrik ederim.darısı basıma ben de 4 kg daha verırsem 30 devirmiş olacağım bir sene içinde tabi benim ki:)
Tatlım gitsinde kilolar ne kadar zamanda giderse gitsin.... Yeterki gitsin...
günaydınlarrrr
muskacım muhteşemsin ne diyeyim tatlım sana okyanus cum sana da gayet güzel gitmiş browniler
merops cum gülsüm cüm ve femmette tebrikler kızlar
Sağol kaptancım.. Bu takımda çok iyi geldi bana..
ya ben su hurma diyetini yapacagim galiba, cok guzel seyler okudum ama bugun hurma alamadigim icin yalan oldu
Ay onda benimde gözüm var ama bu hafta patates diyetimsi (nasıl oluyosa) bi diyet yapıcam..

seval cim ben bi yere gitmiyorum tatlım buralardayım ama bu cuma izne ayrılacağım 3 hafta yokum o yüzden yerime kaptan bulayım demiştim bu hafta kollontai de çok yoğun olmazsa 2-3 hafta siz listelerle ilgilenirsiniz ben de cepten elimden geldiği kadar halletmeye çalışırım sonra eski düzen devam ederiz

KIZLAAAAR diyete başlamamın 5 ay 6 gün sonrasında tam tamına 30 kiloyu devirmiş bulunuyoruuum

Çoook mutluyuuum..

vaaaav helal olsun sana canım :))) darısı başımıza

canım ne mutlu sana..tebrik ederim.darısı basıma ben de 4 kg daha verırsem 30 devirmiş olacağım bir sene içinde tabi benim ki:)
senide çok tebrik ederim canım süpersin :)))

çok güzel mimarlık bende mimar olmak istemişimdir hep,olamadım ama işim gereği mimari ilede haşırneşir oluyorum bol bol
aynen çok yakın meselekler canım :)

ya ben su hurma diyetini yapacagim galiba, cok guzel seyler okudum ama bugun hurma alamadigim icin yalan oldu
bende tavsiyene uyarak dün hurma aldım canım büyükleinden. tatlı krizlerimde artık onu atarım ağzıma :)))

Canlarım kilo bildirimi

Cuma : 65.6
Bugün : 65.2

Tartı beni bu aralar çok mutlu ediyor.

Hadi gülüm bismillah!
Karşımızda iradenin vücut bulmuş hali var sanırım :) bravo canım harikasın.

Göreceksin canım :) 80leri de göreceksin yakın zamanda inşallah pes etmeyelim yeter
Sağol canım benim sıra 2. 30da..

Bu arada ben haftaya +800 le geldim

canım daha haftanın başı sakın salma kendini ben o hatayı çok yaptım

İnşallah hep birlikte tadarız zayıf olmanın sevincini..

Uyarsan harika canım. Sabır çek ve acıktıkça su iç..

Sakın üzülüp stres yapma hemen başla asılmaya...

evet canım ben de aynen bu yazdığını yapıcam

Ya ben de tuvalete cikabildim nihayet bugun :)

Bu ara yine tam gaz tatillerdeyim valla 29'una 55 kilo olmak gibi bir hedefim var insallah :)

Ama haftasonu cok iltifat aldim zayifladigima dair :)

ben de bu haftasonu çok övgü aldım arkamdan bile konuşmuşlar

acaip gaza geldim

Sabah
1 kase Çorba
1 dilim kızarmış ekmek

Öğle
1 Gözleme
1 domates
1 salatalık
4 yaprak marul
1 büyük bardak ayran (2 kutu ayran)

Akşam
Ton Balıklı salata

Leslie 3 mil
20 dk tempolu yürüyüş
2 litre su
3 fincan yeşil çay

CANIM YAPMA DUKANI BÖBREKLERİNE YAZIK BEDENİNE YAZIK

ben de bu haftasonu çok övgü aldım arkamdan bile konuşmuşlar

acaip gaza geldim
bak 7-8 kg da bile bu kadar millet lafını ediyorsa 30 kg da ne ka*pacaklar kafayı yerler ona göre tatlım bu seni iyice gaza getirsin
sen evet gaza gel artik sevalcim senden iki basamakli rakamlar bekliyorum.

yuzun cok guzel, su gencecik yasinda bir de zayiflasan offf.

hedef nerelerde bildirim yapmadi di mi o?
canım hedef eşinin ailesinin yanında bana cepten bildirim yapmıştı

bu arada kızlar aslında çok stresliyim iki üç gündür,sinirlerim bozuk ve sinirlerim bozuk olunca ben yemeklere saldırırım elimden geleni yapıyorum çokda bişey yemedim ama psikolojim beni çok zorluyorr...Sinir bozan insanları Allaha havale ediyorumm onların yüzünden kendime asla zarar vermiycem bide kafaya takmasam tam olcak ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…