- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.321
Tatlım hadi 14de yedin enson diyelim 17-18e kadar götürür osaatten sonra zorlanmıyomusun?
Banada aynı oluyoGünaydın herkese :)
ben bugün 1 kilo fazla çıktım, sporu fazla yaptığım zamanlar ertesi günü ödem topluyorum hemen.
yarını merak ediyorum kaç çıkacak
Sabah light süt ve tarçın ile başladım güne.
Hayırlısı bakalım :)
Yok ya alistim cok acikirsam bir kahve iciyorum, bol bol su iciyorum.
Spora gidiyorum, kendimi hic bos birakmiyorum aklima gelmiyor.
Sonra midem de kuculmus zaten mesela yemeye calisinca da cok fazla yiyemiyorum eskisi gibi, hemen diouyorum.
Eh banada seni alkışlamak düşer bravo vallahatta simdi bu hafta bodrum'a haftaya da romanya'ya tatile gidecegim.
Biz aksam yemekleri yiyoruz tatillerde sarapli, peynir tabakli falan. mesela orada da tum gunu sahilde kahve ile gecirip aksam yemeyi dusunuyorum. Degistirecegim saatlerimi tatil icin :)
Ve az yiyecegim :)
evet insan hemen doyuyo en guzeli bu oluyoYok ya alistim cok acikirsam bir kahve iciyorum, bol bol su iciyorum.
Spora gidiyorum, kendimi hic bos birakmiyorum aklima gelmiyor.
Sonra midem de kuculmus zaten mesela yemeye calisinca da cok fazla yiyemiyorum eskisi gibi, hemen diouyorum.
Gerldikçe dahada gecikir relax tatlım umursamazsan vaktinde önce bile gelir...Banada aynı oluyo
çok şişim ben yaaaaaa regl olamadım bi türlü acayip gerginim
Dahada az cıkmam lazım ama şişim yawww kızlar önerebileceğiniz bişey varmı
Pirinçlapası acayipiyi geliyo ama sen bilirsin tabii.Dahada az cıkmam lazım ama şişim yawww kızlar önerebileceğiniz bişey varmı
Banada aynı oluyo
çok şişim ben yaaaaaa regl olamadım bi türlü acayip gerginim
Olur canım maalesef(
En azından bilincinde olalım ki kilo dediğimiz bir günde alınıp bir günde verilmez :)
Moralimiz bozulmasın
Aslında en güzeli cumadan cumaya tartılmak, yüklü bir düşüş görünce haftaya bomba gibi başlarız zira dayanamıyor insan tartılıyor işte :))
Al benden de okadarBen her sabah tartılıyorum takıntılıyım yani..
Her sabah tartılıyorum takıntı oldu bana ama iyide oluyo yediklerimiz nasıl etkı ediyo onu görebiliyo insanOlur canım maalesef(
En azından bilincinde olalım ki kilo dediğimiz bir günde alınıp bir günde verilmez :)
Moralimiz bozulmasın
Aslında en güzeli cumadan cumaya tartılmak, yüklü bir düşüş görünce haftaya bomba gibi başlarız zira dayanamıyor insan tartılıyor işte :))
aynı takıntı bendede varBen her sabah tartılıyorum takıntılıyım yani..
haftaya tatildeyim ya onun sıkıntısından heraldeGerldikçe dahada gecikir relax tatlım umursamazsan vaktinde önce bile gelir...
Onun için rahatla ve bekleme tatilde çekilmez çünkü....haftaya tatildeyim ya onun sıkıntısından heralde
Her sabah tartılıyorum takıntı oldu bana ama iyide oluyo yediklerimiz nasıl etkı ediyo onu görebiliyo insan
tatlım bu ne hoş bir sistem böyle, sen mi hazırlıyorsun yoksa bir program mı :)
tatlım bu ne hoş bir sistem böyle, sen mi hazırlıyorsun yoksa bir program mı :)
Süper :) hemen bakıyorum :)canım ben fat secret sitesinden hesaplıyorum. android programı da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?