- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.361
ayda 10 kilo veren var :)
sen ozamana rahat rahat kasmadan, deli diyetler yapmadan verirsin hem de çok sağlıklı olur.
Başarılar
hayli hayli veririsin canimkızlar 31 aralık'a kadar 60 kg olacağım deyip arkadaşımla ciddi iddiaya girdim..72 den 60 a düşmem gerek.yapabilirim inşallah çok büyük konuştum yoksa rezalet
Benim de erkek arkimla 54 kilo iddiam var yine 31 aralik'a kadar :)
Su an 58'im.
kızlar mezuniyet hikayemi http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/page-7 buraya yazdım kısaca okumak isterseniz
hayli hayli veririsin canim
ben cok manyak iddaya girdim ablamla kurbqn bayramina 50 olicam diye kendileri 57.5 kiloda suan hangimiz inerse 50 ye diyeBenim de erkek arkimla 54 kilo iddiam var yine 31 aralik'a kadar :)
Su an 58'im.
esimde aynisini diyo ama utanacaklaryaaaaaaa inşallah gaza geldim sayenizde adam ısrarla veremezdin vereceğini verdin zaten dedi sinir etti beni :)
Neee haftada 3 gün ödül olurmukız.. Verdiğini geri alırsın boşa kürek çekmek gibi ben 10 kiloda bir yapıyorum oda küçük ama özlediğim şeyler oluyor.bayıldım resmen canım :) harika olmuşsun, çok güzel olmuşsun :) birde o kiloları verince düşünemiyorum artık ben :)
sonuna kadar hakettin canım, ben 10 kilo versem ziyafet çekerim :) bu arada utandım ben her haftasonu (cuma, ctesi ve pazar) ödül günü yaptığım için.bundan sonra sadece cuma günleri :)
Ayyyy. Okudum kaptanım darısı başımıza..kızlar mezuniyet hikayemi http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/page-7 buraya yazdım kısaca okumak isterseniz
Ohooooo 12 kiloyu 5 ayda rahat rahat verirsin kız ne üzülüyon..kızlar 31 aralık'a kadar 60 kg olacağım deyip arkadaşımla ciddi iddiaya girdim..72 den 60 a düşmem gerek.yapabilirim inşallah çok büyük konuştum yoksa rezalet
Sen hiç takma IF kraliçesi kalmış 4 kilocuk..Benim de erkek arkimla 54 kilo iddiam var yine 31 aralik'a kadar :)
Su an 58'im.
Boşveeer. Nesine girdin iddiaya özel olmazsa?yaaaaaaa inşallah gaza geldim sayenizde adam ısrarla veremezdin vereceğini verdin zaten dedi sinir etti beni :)
İnşallah.. O günü iple çekiyorum..kızlar birisi mezun olmayacaksa o kesinlikle ben olurdum ben bile mezun olduysam hepiniz olabilirsiniz ona göre sizden de aynı performansı bekliyorum ama lütfen benimki kadar ağır olmasın
kaptanım tebrik edrim.tekrar grba alınma olasılığım varmı.biliyorum çok ara verdım.68 e kadar düştüm şimdi 71,5 uğum yinekızlar birisi mezun olmayacaksa o kesinlikle ben olurdum ben bile mezun olduysam hepiniz olabilirsiniz ona göre sizden de aynı performansı bekliyorum ama lütfen benimki kadar ağır olmasın
papatyam hoşgeldin tatlım nerelerdesin sen yahuuukaptanım tebrik edrim.tekrar grba alınma olasılığım varmı.biliyorum çok ara verdım.68 e kadar düştüm şimdi 71,5 uğum yine( tekrar gruba alınma ıhtımalım varmı
papatyam hoşgeldin tatlım nerelerdesin sen yahuuu
canım izne ayrıldığın kiloya geldiğin zaman listeye girebiliyorsun
ben şimdi baktım 413. etapta 71,8 le izne ayrılmışsın şu an kaç kilosdunkaçla ayrıldım hiç bilmiyorum
o zaman şöyle sıkı bişekilde dikkat et bu hafta listeye gir tatlımsabah 71,7 çıktım:)
ramazanda 68 leri görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?