- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.341
Bende bende, sabah giyinince wcden sonra yemekten sonra (bakiiim kaçgram yemişim diye)aynen ya cumadan cumaya tartılmak istiyorum ama nafile sabah ayrı akşam ayrı tartılıyorum ben
günaydınlarrr
seval cim tebrik ederim bak ne güzel 113 leri görmüşsün sen bu ay sonuna 107 leri göreceksin içime öyle doğuyor
Anaam kız heiniz az yemeye başladınız bi obur ben kaldım sankiiiigünaydın kızlar dün ki menüm,
sabah 9,00 1 dilim dil peyniri,çay
öğle 13,00 2 haşlanmış yumurta,1 kase cacık
akşam 20,00 2 dilim beyaz peynir,1 domates , çay
spor 1 saat yürüyüş,2 lt su
Anaam kız heiniz az yemeye başladınız bi obur ben kaldım sankiiii
Yükledim
sonuna kadar hakettin canım, ben 10 kilo versem ziyafet çekerim :) bu arada utandım ben her haftasonu (cuma, ctesi ve pazar) ödül günü yaptığım için.bundan sonra sadece cuma günleri :)Menümde yazayım.
7.00 2 dilim kızarmış ekmek+1yumurta+yarım kk peynir
10.00 1 pğaça (30 kilo ödülü çok özlemiştim kızmayın)
13.00 1patates haşlaması bol biber, nane ve limonla
16.00 1 salatalık
19.00 1 patates haşlaması biber, nane ,limon ve 1 kaşık yoğurt+10 tane üzüm
Su 4 litre ve daha içerim
Spor 2,5 saat yürüyüş
kiraz sapı ve hibiskus ( nar çiçeği) işe yarayabilir canım belkiDahada az cıkmam lazım ama şişim yawww kızlar önerebileceğiniz bişey varmı
bende normalde günde 5 kere tartılırdım ama artık tartıyı saklatıyorum ve böylece bu huyumdan kurtuldumOlur canım maalesef(
En azından bilincinde olalım ki kilo dediğimiz bir günde alınıp bir günde verilmez :)
Moralimiz bozulmasın
Aslında en güzeli cumadan cumaya tartılmak, yüklü bir düşüş görünce haftaya bomba gibi başlarız zira dayanamıyor insan tartılıyor işte :))
canım arazi olayın olmasa bekunis falan iç diyeceğim ama arazide başına öyle bişey gelirse sıkıntı olurişim çok fazla arazideyim sürekli, yazamıyorum fırsat bulunca hemen,giriyorum bu hafta için çok hevesliydim ama şimdi korkuyorum belki wc sorunum çözülürse birden gider.
kiraz sapı ve hibiskus ( nar çiçeği) işe yarayabilir canım belki
bende normalde günde 5 kere tartılırdım ama artık tartıyı saklatıyorum ve böylece bu huyumdan kurtuldum
Kiraz saplı form çayı içiyorum şu an teşekkürler canımkiraz sapı ve hibiskus ( nar çiçeği) işe yarayabilir canım belki
bende normalde günde 5 kere tartılırdım ama artık tartıyı saklatıyorum ve böylece bu huyumdan kurtuldum
bizede kısmet olur inşallahkızlar mezuniyet hikayemi http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/page-7 buraya yazdım kısaca okumak isterseniz
ayda 10 kilo veren var :)kızlar 31 aralık'a kadar 60 kg olacağım deyip arkadaşımla ciddi iddiaya girdim..72 den 60 a düşmem gerek.yapabilirim inşallah çok büyük konuştum yoksa rezalet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?