Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla ben de neredeyse her sabah tartiliyorum, kontrolde tutuyor beni.

Bir de 1 gunde verilmez diyorsun ama 5 gun ust uste bile her gun -'yi gorunce ciddi bir rakami vermis oluyorsun aslinda.

Bir de bence kiloyu korumak icin aslolan o kiloda ne kadar cok vakit gecirdigin ornegin ben hedefime ulastigimda da 2 gun abartirsam 3 gun ac gezecegim.

bayıldım resmen canım :) harika olmuşsun, çok güzel olmuşsun :) birde o kiloları verince düşünemiyorum artık ben :)

sonuna kadar hakettin canım, ben 10 kilo versem ziyafet çekerim :) bu arada utandım ben her haftasonu (cuma, ctesi ve pazar) ödül günü yaptığım için.bundan sonra sadece cuma günleri :)

Dahada az cıkmam lazım ama şişim yawww kızlar önerebileceğiniz bişey varmı
kiraz sapı ve hibiskus ( nar çiçeği) işe yarayabilir canım belki

bende normalde günde 5 kere tartılırdım ama artık tartıyı saklatıyorum ve böylece bu huyumdan kurtuldum

merhaba kızlar ben akşam evden giremiyorum,bu arada çok da yemiyorum ama şişim ya wc yw gidemiyorum çok rahatsızım

işim çok fazla arazideyim sürekli, yazamıyorum fırsat bulunca hemen,giriyorum bu hafta için çok hevesliydim ama şimdi korkuyorum belki wc sorunum çözülürse birden gider.

işim çok fazla arazideyim sürekli, yazamıyorum fırsat bulunca hemen,giriyorum bu hafta için çok hevesliydim ama şimdi korkuyorum belki wc sorunum çözülürse birden gider.
canım arazi olayın olmasa bekunis falan iç diyeceğim ama arazide başına öyle bişey gelirse sıkıntı olur

bende normalde günde 5 kere tartılırdım ama artık tartıyı saklatıyorum ve böylece bu huyumdan kurtuldum

Kiraz saplı form çayı içiyorum şu an teşekkürler canım

kızlar 31 aralık'a kadar 60 kg olacağım deyip arkadaşımla ciddi iddiaya girdim..72 den 60 a düşmem gerek.yapabilirim inşallah çok büyük konuştum yoksa rezalet
ayda 10 kilo veren var :)
sen ozamana rahat rahat kasmadan, deli diyetler yapmadan verirsin hem de çok sağlıklı olur.
Başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…