Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım yaa ben üniversiteden mezun olalı 23 sene oldu master dan mezun olalı da 18 sene oldu çok güldüm yaaa

Yeme işi biteli çok oldu ama gelemedim menü bildirmeye. Menüm:
7,00 : 2 dl.kız.çav.ekm.+1,5 yumurta+yarım kk peynir.
10,00 : 1 salatalık
13,00 1 incir+3 lokma karpuz
15,30 : Tonbalıklı yeşil salata
Su 2,5 litre ve daha içerim
Spor : 30 dk. yürüyüş.

Herkese iyi akşamlar

Menüm

sabah: 1 dilim tahıllı ekmek, domates, tereyağı,tulum pey, beyaz pey, 2 bardak tek şekerli çay

ara : 1 bardak sütlü nescafe, ceviz, 1 bardak süt

öğle: 2 tane haşlanmış yumurta, az peynir

ara : ceviz, 1 bardak süt

akşam: 2 kaşık bamya, 1 bardak ayran, 1 kaşık yoğurt

80 dakikalık orta tempoda yürüyüş

ara: az şekerli türk kahvesi

Bugün ben de iki kez kahvalti yaptim standart olanlarindan. 1 kk peynir zeytin domates v.s. ekstradan 2 kasik rus salatasi yedim. Bir dilim de karpuz. Büyuk ihtimal yarin da bir duşüş yasamicam. Cok su icemedim cünkü. Persembeye iyi bir hamle bekliyorum
Iyi geceler :)

selamlar :)

sabah 8.00 : 1 hurma
8.30 : 50 g beyaz peynir, 4 dilim sucuklu 1 yumurta, 8 zeytin.
9.00 : 1 hurma
10.00 : 1 hurma
12.30 : 200g tavuk sis, 2 kasik coban salata.
13.30 : 3 hurma.

Ya bugun biraz fazla yemisim valla cidden, neyse yarina daha dikkat :)

Cumaya 2 kaldi :)

Kızlar bugün annemle biraz gezdik. Sabah başıma dikildi hadi hadi diye. Mecbur ona eşlik ettim. Akşama kadar hediye bişeyler baktık.
Dışarda yediğimiz için çok diyet falan kalmadı bende

Sabah
2 zeytin
2 dilim beyaz ekmek
2 kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta

Öğle
Sucuklu tost

Akşam
1 tabak Kıymalı makarna

ben 80 kilolardayken diyetisyene gitmiştim. Ne yemem gerektiğini, nasıl beslenmem gerektiğini bilmediğim için. Tabi öncesinde bi sürü diyet yapıp, aç kalıp kilo veremediğim için.
Doktorum bana aç kalmanın çok zararlı olduğunu söyledi. Metabolizmayı öldürürsün dedi. Diyet yaptığım zamanlardan daha fazla yiyecek içecek olan listeler verdi. :) metabolizmayı hızlandırdıktan sonra bana liste yerine kalori cetveli verip günlük 1200 ile 1400 arası kalori almak şartıyla istediğimi yiyebileceğimi söyledi. Tabi yasak olan Şeyler dışında. Birde haftada 3-4 gün spor ( spor salonuna gidiyordum.) geceleri bile acıkırsan 3 kaşık yoğurtun içine salatalık doğra ye demişti. Birde bazen 1 hafta diyete ara veriyorduk. O da kilo vermeyi hızlandırıyordu. Böylelikle vücut besinleri depolamıyor yakıyormuş.
Kısacası aç kalmak zayıflatmıyor. Kendimize zarar veriyoruz.
Bunları doktorum söylemişti paylaşmak istedim. 6 ay önce 78 kiloydum. Şimdi 65.

bence 1200-1400 kcal arası almak gayet uygun
sadece paketli gıda,tatlı ve hamurişlerinden uzak durmak kaydıyla
yoksa fazla karbonhidrat da cok kilo aldırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…