- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.381
evet canım 71,8 den aşağı olman lazım ama sen kaçak izinlilerdensin o yüzden senden 1 kg ya yakın bekliyorum ona göre :)inşallah.yani lissye girmem için 11.8 den aşağımı çıkmam gerekiyor cuma günü
kızlar mezuniyet hikayemi http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/page-7 buraya yazdım kısaca okumak isterseniz
canım yaa ben üniversiteden mezun olalı 23 sene oldu master dan mezun olalı da 18 sene oldu çok güldüm yaaaHay allahım :))) sanırım açlıktan saflaşıyorum bazen.
Mezuniyet diyince, hocaları nekadar kastıysa yazık kızcağız hikaye yazmış dedim kendi kendime. Üzülü verdim senin adına :))
Meğer buradaki mezuniyetten bahsediyormuşsun :)))
Haahhahahha sesli güldüm kendime yahu :)
Ben de çok güldüm sorma :)))))canım yaa ben üniversiteden mezun olalı 23 sene oldu master dan mezun olalı da 18 sene oldu çok güldüm yaaa
saol tatlım yaaBen de çok güldüm sorma :)))))
GÜLÜMSEMENE SEBEP OLMAKTA AYRI BİR GÜZEL
Ben de simdi yuruyuse cikacagim Lcarnitine içipsaol tatlım yaa
offf sıcaktan eriyeceğim resmen yaaa acaip sıcak eve gitsem de bi duş alsam rahatlayacağım
Neee haftada 3 gün ödül olurmukız.. Verdiğini geri alırsın boşa kürek çekmek gibi ben 10 kiloda bir yapıyorum oda küçük ama özlediğim şeyler oluyor.
Kesinlikle.. Doğru yoldasın tatlım.çok haklısın canım :) bundan sonra çok daha dikkatli olucam. Aynen 1 gün ödül yeter :)
bence 1200-1400 kcal arası almak gayet uygunben 80 kilolardayken diyetisyene gitmiştim. Ne yemem gerektiğini, nasıl beslenmem gerektiğini bilmediğim için. Tabi öncesinde bi sürü diyet yapıp, aç kalıp kilo veremediğim için.
Doktorum bana aç kalmanın çok zararlı olduğunu söyledi. Metabolizmayı öldürürsün dedi. Diyet yaptığım zamanlardan daha fazla yiyecek içecek olan listeler verdi. :) metabolizmayı hızlandırdıktan sonra bana liste yerine kalori cetveli verip günlük 1200 ile 1400 arası kalori almak şartıyla istediğimi yiyebileceğimi söyledi. Tabi yasak olan Şeyler dışında. Birde haftada 3-4 gün spor ( spor salonuna gidiyordum.) geceleri bile acıkırsan 3 kaşık yoğurtun içine salatalık doğra ye demişti. Birde bazen 1 hafta diyete ara veriyorduk. O da kilo vermeyi hızlandırıyordu. Böylelikle vücut besinleri depolamıyor yakıyormuş.
Kısacası aç kalmak zayıflatmıyor. Kendimize zarar veriyoruz.
Bunları doktorum söylemişti paylaşmak istedim. 6 ay önce 78 kiloydum. Şimdi 65.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?