Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlaaar

Menüm

sabah + öğle: 2 dilim tam buğday ekmeği, (2 yumurtadan) domatesli salamlı yumurta (tavada), tereyağı,1 kk beyaz pey, 2 bardak tek şekerli sütlü nescafe

ara: az şekerli türk kahvesi, 1 badem şekeri

90 dakikalık orta tempoda yürüyüş

akşam: 3 kaşık taze fasulye

ara: 3 ısırıkcık kokoreç

Kokoreç miii?
Bayılırımm.

Canım cahillik biraz da niye o kadar aç kalıyosun :S
Işe yarıyor mu kilo verme konusunda ?

Gülsümcüm, İf diyeti var.
Olay tamamen uzun süreli açlığa dayanıyor.
Güzel kilo verdiriyor.
Üstelik, giden tamamen yağdan.
Lİnk iletirim şimdi sana.

biraz fazla şeker olmuş.

İyi akşamlar kızlar bu günki menüm
Sabah kahvaltı edemedim yeşil çay içtim
Õglen iki haşlanmış yumurt ve domatesbir dilim ekmek peynir yedim
Akşam sadece bir tabak nohut yedim şimdi 7 li çay içiyorum
2 buçuk litre su ve bir adet meyvelidondurma yedim

Ya sanki bu menüye gõre daha çok zayıflamalıyım normalde ben bunları bir õgunde yerim, bu kadar azaltmama ragmen yavaşgidiyor kilolar õffffff

Bu arada yarın saat 7buçukta bi iş gezisine gidecegim akşam kacta gelirim bilmem yazamam herhalde bilginiz olsun

Biraz bekle gidecek yavaş yavaş :) Öyle gitmiyor gitmiyor sonra bir günde pat eksiliyorsun sen devam et yeter ki.

Valla ben de akşam sabahki kilomdaydım ama bence benim de daha az çıkmam gerek mesela.

Biraz bekle gidecek yavaş yavaş :) Öyle gitmiyor gitmiyor sonra bir günde pat eksiliyorsun sen devam et yeter ki.

Valla ben de akşam sabahki kilomdaydım ama bence benim de daha az çıkmam gerek mesela.

Azcık kaçırınca hemen kilo tartıya yansıyor ama dikkat edince hemen gitmiyor, çok sinir bozucu

Koşu bandında 20 dk koştuktan sonra Leslieye 6 dk dayanabildim artık bi gün leslie bi gün koşubandı yapacağım.
70 ip atlama hareketi yaptım. Kendimi hemen duşa attım. Kendimi baya iyi hissediyorum :)

Şimdi su elimde. Yatmadan tarçınlı su içeceğim.

Afiyet şeker olsun.
Ben de yarım saat eliptik bisiklete bindim.

Ne zamandır biberiye içmiyordum ben.
Önceden çok sık içerdim, bu arada migren ağrısına da iyi gelir, belki işine yarayan olur.
Bugün 2 bardak içtim.

günaydın
dün çok kötüydüm,
bulantı, ishal.
sadece uyumak istedim.

bütün gün yediklerim

2yudum kahve
yarım muz
yarım tost
küçücük haşlanmış patatesin yarısı

yarım lt su.

bunları da çok zorlayarak yedim.

bugün biraz daha iyiyim sanki.

günaydınlar hanımlar :)

dün akşam gojiberry meyvesini aldim zayıflamada yardımcı deniyor. tam araştıramadım, sanırım burada da kullanan vardı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…