Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya sabah yine tuvalete cikamadim ac karna kahve bile yaramadi :S

canım magnesia calsine al eczaneden.toz şeklinde bitkisel ilaç tadı çok iğrenç ama acaip işe yarıyor..kabızlıkla o kadar uğrasıyorum ki çok zorda kalırsam mecbur onu içiyorum..bende günlerdir tuvalete çıkamıyorum..neden anlamadım..

Canım çok geçmiş olsun.

kızlar dukan krep tarıfı bilen var mı?yulaf kepeği ile.dukana basladım bugün.6 lı rakamları görmek için napcağımı şaşırdım kızlar hahahaha

Kızlar 12 km hızlı tempo yürüdüm geldim :)

ohaaa

kızlar dukan krep tarıfı bilen var mı?yulaf kepeği ile.dukana basladım bugün.6 lı rakamları görmek için napcağımı şaşırdım kızlar hahahaha

canım öyle bilmeden etmeden dukana başlanmaz bi kitabı okusaydın internetten araştırsaydın. bi doktora gitseydin kontrollerini yaptırsaydın keşke

gene tarifi vereyim de ben sen krebi de ye gene bi zararı olmaz da Dukan işini enine boyuna bi düşün. dukan öyle şok diyetlere benzemiyor iki gün yapayım 3 gün bırakayım olmuyor Dukanda. Ben hala cesaret edemiyorum Dukan'ı bir kere yaptım 18 kilo verdim 3 ayda ama benim bütçe çok fena bu aralar. Kışa anca niyetlenirim Dukan'a.

Krep:
1,5 yk yulaf kepeği
10 yk yağsız süt
azcık tuz
1 yumurta ya da iki yumurtanın beyazı

tüm malzemeleri iyice çırp tabanına peçete ile yağ sürdüğün tavada pişir

ben de bu hafta sonu tam buğday unundan ve yulaf kepeğinden ekmek yapıcam kocişle bana

canım sağol biliyorum kitabı okudum daha önce de yaptım..ama hep bıraktım sebze çok sevdiğim için.tekrar denemek istiyorum bakalım bu sefer ne olcak...

tarifi becerebilirim inş genelde yapıştırıyorum tavaya sağol bebişim tarif için.10 kg daha versem tamam bu iş

Günaydın 5. takımın güzel bayanları

Ben bu aralar çok yoğunum inanır mısınız saniyelerle iş yetiştiriyorum imzaya

Durmadan durmadan çalışıyorum

Akşam iş çıkışı arkadaşımla sözde kahve içmeye gittik. Beni görür görmez çok açım dedi. ben de ben yemem dedim. beni keserler dedim. döverler dedim. dedim dedim dinletemedim

öğlen bişey yiyememiştim zaten siparişim yanlış gelince iade etmiştim öğle arası da geçince yiyememiştim kız eyi tamam dedim yedik
ne yediğimi söylemicem gören görmüştür faceden zaten

regl hali de söz konusu olunca direnişim çok da uzun süremedi zaten..

ama çok şükür hemen tartıldım bu sabah cuma günkü kilomdayım

tartımı da saklamamış zaten benimki her gün 38 kere tartılıyorum bu cumadan sonra kızlar gelecek haftasonu kahvaltıya onlara saklatıcam

bugün henüz şekersiz çay ve buzlu sudan başka bişey yemedim. öğlen ton balıklı makarna ve brokoli-karnabahar salatası var yanımda akşamdan kalma (akşam yemedim tabisi) akşam zaten kahve+elma yine

dün akşam aç yatmadım ama sabah çok aç kalktım. sabah çok aç kalkınca da anladım zaten tartıda kötü bi sonuç olmayacağını

ama bu hafta artık 113 demek istiyorum cuma günü

bu arada akşam 1 saat orta tempoda yürüdüm çooook sıcaktı. yarım saat ceza için yarım saat de akşam yediğim şey için

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sağol biliyorum kitabı okudum daha önce de yaptım..ama hep bıraktım sebze çok sevdiğim için.tekrar denemek istiyorum bakalım bu sefer ne olcak...

haa tamam o zaman ben de yaz meyveleri münasebetiyle bırakmıştım. bak mesela şimdi de öyle meyve falan yediğim yok ama yarın Dukan'a başliyim şeftali krizim tutar yani o yüzden kışı bekliyorum

seyir evresini 1 ps+1 sp yap canım o zaman sebze aşkın diyetini bozmamış olur. bir de sp günlerinde maydanoz ve roka yiyebiliyorsun hatta maydanoz yemen şart gibi bişey

Çok geçmiş olsun.
Doktora gittin mi?

günaydınlar hanımlar :)

dün akşam gojiberry meyvesini aldim zayıflamada yardımcı deniyor. tam araştıramadım, sanırım burada da kullanan vardı :)

Goji Berry, direkt olarak kilo vermeye yardımcı değil.
Yalnızca diğer meyveler gibi pek şekerli değil, kan şekerini dengeliyor o kadar.
Ben zaman zaman puding yapımında kullanırım.

Ya reglden midir nedir istahim baya bir acik!

Sabah kahvaltimi 4 tane hurma ile yaptim :)
Neyse oglene et yerim

Afiyet olsun Blanchecim.
Bu arada İF'yi seviyorum.
Hele eşim bayılıyor resmen.
Onunla yemek yemiyorum diye, o da yemiyordu.
Şimdi de şaşkın şaşkın, sen yiyip yiyip nasıl kilo veriyorsun diyor.

Herkesler hala uyuyor galiba?

Bugün uyanamadım gittim ben.
09.00 'da uyandım ama ayılamadım.

Yahu, ben bu tarifi bazen harika tuttuyorum.
Acayip lezzetli oluyor.
Bazen de tavaya yapışıp kalıyor, deli oluyorum.

İmsevalcim, cidden olmuyor böyle rakibem.
Bak dön bir mesjalarına.
Haftada en az 2 gün sen bu ve benzeri mesajları atıyorsun.
1 gün yemek yemezsek açlıktan ölmeyiz. Nasıl olsa bir öğün yemedim diye bir mantık yok.
Haftada 1 kg bile az bence.
Yüzdeye vur işi.
%1'in üzerine çık.
Bak, ben tatile çıkmadan 114 gördüm diyordun.
Ben gittim, kaldım, geldim.
Bu süreci uzatmak işkenceden başka bir şey değil.
Lütfen bak.

Ben de ne zaman dukan desem, meyve krizine giriyorum.
Normalde meyve ile aram çok fazla yoktur.
Zaman zaman canım isteyecek de yiyeceğim.

onu net anlayamadım işte ben maydanoz,roka çok seviyorum..atak evresinde serbest demiş ama yne de bilemedim yesem mi yemesem mi bozmuş mu olurum acaba?sen nasıl yapıyordun çok mu az yıyordun onları cnm.

onu net anlayamadım işte ben maydanoz,roka çok seviyorum..atak evresinde serbest demiş ama yne de bilemedim yesem mi yemesem mi bozmuş mu olurum acaba?sen nasıl yapıyordun çok mu az yıyordun onları cnm.

Çok az miktarda yenilebiliyordu son düzenlemeye göre Meropscum.
Eğer yemeden dayanabileceksen bence yeme.

günaydınlar hanımlar :)

dün akşam gojiberry meyvesini aldim zayıflamada yardımcı deniyor. tam araştıramadım, sanırım burada da kullanan vardı :)
ben sanırım 15-20gündür kullanıyorum.
malum diyet, spor da yaptığım için kilo veriyorum.
elimdeki bitince tekrar almam sanırım.
Canım çok geçmiş olsun.
sağolasın, artık kendime gelip spor yapmak istiyorum.

tarifi becerebilirim inş genelde yapıştırıyorum tavaya sağol bebişim tarif için.10 kg daha versem tamam bu iş
ben 20gündür dukan yapıyorum.
yapıştırmadan yapmanın püf noktasını söylemek istedim;
karışımı mikrodalgada pişirmek.

ilk günler tavada uğraştım,
pek başarılı olamadım.

seramik tavada rahat oluyormuş ama, benim yok.
sende varsa bir de öyle dene.

imseval'in söylediği malzemeleri mikroda mı pişirmeliyim canım?nasıl yapıyorsun kaseye fln mı döküyorsun mutfakla pek aram olmadığından soruyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…