Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Harika bir menü olmuş bayıldım resmen.

Ben de oglen tavuk sis yerim sanirim salata ile beraber canim oyle istedi :)

Ben tavuk olayına ara verdim bir müddet nugget ve snitzel hariç.
İyice sıkılmıştım.

Kızlar bu mesajı oglusuma yazdırıyorum ellerimin ikiside sis ve acıyor, yemegimi bile kendim yiyemiyorum. Bana dua edin iyilesince hemen gelecegim. Cuma gunune gecmezse kilomu yine oglusum yazar buraya.

Muskam, ne oldu sana?
Alerji falan mı acaba? Dün temizlik yapmıştın, eldivensiz mi yaptın yoksa?
Bir an önce iyileşirsin umarım, aklımız sende kalacak.

Kızlar, kahvaltılık domates sosu yapacaktım.
Geçen eşimin annesi anlattı, bizimkinin sevdiği sos diye.
Ben de gelince deneyeyim dedim ama bir yerde hata var.
Domatesleri robottan geçirdim.
İçine 2 minik biber ve 2 sarımsak attım.
Kaynattım.
Sonra kevgirden geçirdim ama kevgirden geçirince bildiğiniz şırıl şırıl domates suyu oldu bu sos gibi değil.
Kavanozladım.
Şimdi hatam nerede olabilir? Yoksa bu soğuyup, kullanıma hazır olunca hafif kıvam alır mı?

acaba az mı pişirdin
ya da domatesin çok sulanan türden miydi?
annemle kayınvalidem de yapar ama, kevgirden geçirmezler.
pişirip kavanozlarlar.

bir de harlı ateşte pişirirlerdi.
sanırım suyunu çekip kıvam alsın diye

Baktım baya kaynadı, suyu az görünüyor kapadım ama tabi ben bilmeyince az gelmiş olabilir.
Bir de sanırım fazla çekirdekli ve kabukluydu, ondan hep suyu kaldı.

Femmettecim, kevgirden geçirmiyorlarsa kabuklarını soyup öyle mi yapıyorlar acaba?

evet kabuklarını hepberaber soyuyoruz.
ama gerisine pek dikkat etmemişim.

Kizlar menumu yazmaya hazir ve nazirim :

Sabah 09.00: 4 hurma, 1 kupa sade filtre kahve.

Oglen 12.00 :
250 g tavuk sis
150 g kaymakli yogurt
3 yk gavurdagi salatasi

13.00:
1 tane tadelle (sekersiz tatlandiricili olanlardan 87 kalorilik)
1 filtre kahve

Kizlar ben acaip kabizim ya bildiginiz, bagirsaklarim cok hareketli ama tuvalete cikamiyorum.
Yumusak degil sanirim bagirsaklarim ne yapsam bilemedim.

Kac lt de su iciyorum, ne guzel her sabah cikiyordum neden duzenim bozuldu anlamadim.
Regl olacagim icin mi acaba?

Menü gayet güzel olmuş.
Ben regl döneminde daha rahat tuvalete çıkıyorum ama kişiden kişiye değişir elbette.

Menü gayet güzel olmuş.
Ben regl döneminde daha rahat tuvalete çıkıyorum ama kişiden kişiye değişir elbette.

Ya ben de cok rahat cikiyorum normalde, reglde de daha iyi oluyor aynen; zaten bagirsaklarim cok hareketli ama yumusak degil.

Ya Bekunis de almak istemiyorum, aylardir almiyordum ne guzel :)

Kızlar bu mesajı oglusuma yazdırıyorum ellerimin ikiside sis ve acıyor, yemegimi bile kendim yiyemiyorum. Bana dua edin iyilesince hemen gelecegim. Cuma gunune gecmezse kilomu yine oglusum yazar buraya.

geçmiş olsun canım benim ya bi arkadaşımın da ayakları öyle hep şişti güneş alerjisi var falan dediler o da olabilir

biz domatesi soyup yapıyoruz canım ben de yapıcam inşallah zamanını kaçırmazsam

ben de sürekli kabızlıkla mücadele eden bi tipim. benim regl dönemi tuvalete en rahat çıktığım zamanlar. Belki kişiden kişiye değişir ama ondan olacağını sanmıyorum. kaç gündür çıkamıyorsun blanche cim

Ya ben de cok rahat cikiyorum normalde, reglde de daha iyi oluyor aynen; zaten bagirsaklarim cok hareketli ama yumusak degil.

Ya Bekunis de almak istemiyorum, aylardir almiyordum ne guzel :)

Blanchecim, ben arada uzun süre olunca çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama bildiğim kadarıyla bekunis bağırsak hareketlerini hızlandırıyor. İstersen yumuşatıcı etkisi olan bir ilaç al.

Eşimin annesi bilerek mi yaptı ne.
Herkes soyuyormuş baksana.

Ya ciktim aslinda bugun de, dun de ciktim ama zor cikiyorum yani. Gazim var, bagirsaklarim hareketli ama tam cikamiyorum sanki anlatabildim mi? :)

Neyse kafama takmasam daha iyi olacak gibi.

Ay benim anneannem de yapardi, o da soyarak yapardi. Muhtesem oluyordu ah ah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…