- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.061
şimdiden iyi yolculuklarOoo kizlar gelmis, yazilar yazilmis :)
Ben de birazdan ogle arasina cikacagim; sonra dukkan kapali.
Aksam kahve icerim, bir de bavul hazirlama, biraz spor falan ancak biter gider gunum :)
ceza sistemi güzel olur bencegecmisin bi kısmını okuyamadım ama sopayı elimizden bıraktık diyeameliaa ve @imseval menuleri yazıyo da yazıyo.
kızlar yazamasamda tatil nedeniyle hergun girip okuyorum tatilde olmama alkole denizden sonraki biskuvi borek atıstırmalarına ragmen 60.9 cıktım
imseval ve amelia sayenizde ciddi ceza sistemi baslatıcaz valla, imsevalcim hedef haklı nerdeyse her hafta kacamak yapıyosun bi gun ben 62 kiloyu gordugum gune kadar bigun kacamak yapmamıstım, emeklerine yazık degil mi!!! simdiye 105 lere inmistin o kacamaklar olmasa!!
amelia sende aynı sekilde hala aynı menulerin ekmek ve seker surekli var boyle diyet menusu olmaz canım, hala mı kuculmedi miden, iki aya yaklastı nerdeyse bi ileri bi geri olmaz canım!!!
afiyet olsum canimHerkese iyi akşamlaaar
Menüm
1 bardak alıç sirkeli su
sabah + öğle: 2 dilim tam buğday ekmeği, (2 yumurtadan) sucuklu yumurta, tereyağı, 1 kk beyaz pey, 1 kk tulum pey,1 bardak kuşburnu çayı (şekersiz)
ara: az şekerli türk kahvesi, 1 hurma, 1 nektarin, 1 ceviz, birkaç antep fıstığı
80 dakikalık orta tempoda yürüyüş 7 km
akşam: 3 kaşık yoğurt, 2 kaşık kıymalı barbunya, 2 kaşık haşlanmış kepekli makarna
ara: üzüm
70 dakikalık orta tempoda yürüyüş 6 km
30 dakika yavaş tempoda açık havada yürüyüş ( köpüşümün patileri tahriş olmuştu o yüzden dışarda pek yürüyümüyorduk, iyileşti hem ona hem bana iyi geldi)km sini bilmiyorum
ara: 1 küçük salatalık, 1 marul
ilerki saatlerde türk kahvesi yada bitki çayı içebilirim
(yürüyüş toplam 20.000 adımı geçtim)
aynen bende cok sisim hormaonlarim duzene girmedi daha dogumdan sonraBen cok şişmişim
Akşam tartıldım kilom 58.7 geldi neden ki?((
Regl!
kızkat slm gecmişi okudum seval dün yediğine face ye yorum yaomak istemedim kızlata katıloyorum sopa ile kaçamakları bıraktıracağız sana
mıskam geçmiş olsun merakta bırakma bizi
hedef cim if iyi gidiyor anlaşılan
kollontai cim tatildede dikkate devam öpüldün
amelia gulsum femöette sizkeri de öpüyorum
blanche canım kabızlık ve gaz sorunu bende de var cok sıkıntılı
kızlar ben çocuklarla uğraşıyorum neye girmeye prk vaktim olmuyor
papatyam msj larını göremedim
merop cum ve okyanusyaam size de skm
kübra misafirlerin gitmedi mi hala hmyr sesin çıkmıyor tatlım herşey yolunda mı
Teşekkür ederim canım :) önceden menü yapınca Sadık kalıyorum. Ama menü yapmayınca ne yiyeceğimi bilemiyorum :)
Herkese iyi akşamlaaar
Menüm
1 bardak alıç sirkeli su
sabah + öğle: 2 dilim tam buğday ekmeği, (2 yumurtadan) sucuklu yumurta, tereyağı, 1 kk beyaz pey, 1 kk tulum pey,1 bardak kuşburnu çayı (şekersiz)
ara: az şekerli türk kahvesi, 1 hurma, 1 nektarin, 1 ceviz, birkaç antep fıstığı
akşam: 3 kaşık yoğurt, 2 kaşık kıymalı barbunya, 2 kaşık haşlanmış kepekli makarna
30 dakika yavaş tempoda açık havada yürüyüş ( köpüşümün patileri tahriş olmuştu o yüzden dışarda pek yürüyümüyorduk, iyileşti hem ona hem bana iyi geldi)km sini bilmiyorum
Ben cok şişmişim
Akşam tartıldım kilom 58.7 geldi neden ki?((
Regl!
afiyet olsum canim
aksamki menum
bi adt cipura
yeail salata az zeytinyagli
bi bardak salgam
kızkat slm gecmişi okudum seval dün yediğine face ye yorum yaomak istemedim kızlata katıloyorum sopa ile kaçamakları bıraktıracağız sana
mıskam geçmiş olsun merakta bırakma bizi
hedef cim if iyi gidiyor anlaşılan
kollontai cim tatildede dikkate devam öpüldün
amelia gulsum femöette sizkeri de öpüyorum
blanche canım kabızlık ve gaz sorunu bende de var cok sıkıntılı
kızlar ben çocuklarla uğraşıyorum neye girmeye prk vaktim olmuyor
papatyam msj larını göremedim
merop cum ve okyanusyaam size de skm
kübra misafirlerin gitmedi mi hala hmyr sesin çıkmıyor tatlım herşey yolunda mı
Gecmis olsun kaptanimkızlar yaaa oğlumun öksürüğ çok canımı sıkıyor sanırım yarın avile götüreceğim saturasyon sıkıntısı gibi geliyor kışında olmuştu da 6 gün hastanede kalmıştık inş öyle drğildir uyku tutmsdı bu saatte onun öksürüğünden
gecmis olsun kaptanımkızlar yaaa oğlumun öksürüğ çok canımı sıkıyor sanırım yarın avile götüreceğim saturasyon sıkıntısı gibi geliyor kışında olmuştu da 6 gün hastanede kalmıştık inş öyle drğildir uyku tutmsdı bu saatte onun öksürüğünden
afiyet olsun canım iyi gorunuyo :)Herkese iyi akşamlaaar
Menüm
1 bardak alıç sirkeli su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?