Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

vucut belli sure kaldigi kiloda direnc gosteriyo canim kirilinca gidiyo yine bende normalde yedigimin 3/1 ini tuketiyorum yesikleeimi baktigimda ama gram gram gidiyo ne gitse kar

cok gecmis olsun canim

bugunku menum
sabah
bi tatli kasigi zeytinyaginda sahanda yumurya
domates salatalik
iki kk kasar peyniri
bi dilim ekmek
ogle
bi tatli kasigi zeytinyagi bi domates bi ifak sogan iki biber bi yumurtadan olusan menemen
bi kase az yagli yogurt
bi dilim ekmek

bol bol su

Odun fırınında pişen ekmeği kızartıp, beraber yiyeceksin.
Bugün deli gibi acıktım yahu ben.

Benim anneannemin arka bahcesinde tas firin vardir, orada kendi ekmegini yapar.

O ekmegi o sosla o kadar cok yerdik ki, harika olurdu.

Bazen o sosla bize kendi actigi hamuruyla kendi tas firininda pizza yapardi; artik yapsa da kim yiyecek ohoho.

Cocuk olmak ne guzeldi; hep de cilizdim cocukken :)

Kızlar bu mesajı oglusuma yazdırıyorum ellerimin ikiside sis ve acıyor, yemegimi bile kendim yiyemiyorum. Bana dua edin iyilesince hemen gelecegim. Cuma gunune gecmezse kilomu yine oglusum yazar buraya.
cok gecmis olsun tatlim kacirdim galiba hayirdir kotu bisey degil insallah

Ahh ne güzeldi cidden o zamanlar Blanchecim.
Ben de babaannemde aynıydım.
Ne güzel olurdu o fırından çıkacakları beklemek.
Çocukluk cidden bir başkaymış.

Ya ciktim aslinda bugun de, dun de ciktim ama zor cikiyorum yani. Gazim var, bagirsaklarim hareketli ama tam cikamiyorum sanki anlatabildim mi? :)

Neyse kafama takmasam daha iyi olacak gibi.

bence de çok takma yediğin içtiğin bişey gaz sıkışması falan yapmıştır geçer

gecmisin bi kısmını okuyamadım ama sopayı elimizden bıraktık diye ameliaa ve @imseval menuleri yazıyo da yazıyo.
kızlar yazamasamda tatil nedeniyle hergun girip okuyorum tatilde olmama alkole denizden sonraki biskuvi borek atıstırmalarına ragmen 60.9 cıktım
imseval ve amelia sayenizde ciddi ceza sistemi baslatıcaz valla, imsevalcim hedef haklı nerdeyse her hafta kacamak yapıyosun bi gun ben 62 kiloyu gordugum gune kadar bigun kacamak yapmamıstım, emeklerine yazık degil mi!!! simdiye 105 lere inmistin o kacamaklar olmasa!!
amelia sende aynı sekilde hala aynı menulerin ekmek ve seker surekli var boyle diyet menusu olmaz canım, hala mı kuculmedi miden, iki aya yaklastı nerdeyse bi ileri bi geri olmaz canım!!!

ya ben hala yeni gelen arkadasları cok tanımıyorum, kendilerini kısaca tanıtırlarsa sevinirim, en son fatmayla muhabbet etmistlim
ama nes femmette ve gulsumu cok tanımıyorum, arada yazmadıgım yeni arkadas varsa cok ozur dilerim okyanusyanın menulerini biliyorum

Teşekkür ederim canım :) önceden menü yapınca Sadık kalıyorum. Ama menü yapmayınca ne yiyeceğimi bilemiyorum :)

Gayet güzel :)

Canım ben 22 yaşındayım 76 falandı kilom başladığımda şimdi 64. Boyum 1.72
Ankaralıyım :) hedefim 58. Umarım 1-2 ayda bunu gerçekleştirmek istiyorum. Çabalıyorum bakalım :)

Kızlar bu mesajı oglusuma yazdırıyorum ellerimin ikiside sis ve acıyor, yemegimi bile kendim yiyemiyorum. Bana dua edin iyilesince hemen gelecegim. Cuma gunune gecmezse kilomu yine oglusum yazar buraya.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah ciddi bişeyin yoktur.

ben 165 boyundayım.
yaklaşık 1.5sene önce 90 küsür kilodaydım.
gruba 71.6ile başladım.
şimdi 66kiloyum.
ilk hedefim 60.
h.sonu çok uyamasam da dukan diyeti yapıyorum.

bugün
1sade kahve
1 küçük muz
1 tost yedim.

artık çok daha iyiyim ama, yine de midem pek bir şey almıyor,
hafif bulantı devam ediyor.

o nedenle, bu akşam da spor yapamayacağım ama, yarın eski tempoma dönerim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…