- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.081
kızlar yaaa oğlumun öksürüğ çok canımı sıkıyor sanırım yarın avile götüreceğim saturasyon sıkıntısı gibi geliyor kışında olmuştu da 6 gün hastanede kalmıştık inş öyle drğildir uyku tutmsdı bu saatte onun öksürüğünden
Kizlar bu sabah :)
Kaptanim ben daha da tartilamayabilirim, cuma bunu baz alabilirsiniz:)
Gecen cuma 57.8 idi.
O kadar regl siskinligine ve kabizliga ragmen cok iyi, sevindim :))
Ama yine tartilabilirsem tabii ki update ederim :)
hedef38beden canim Romanya'ya seyahat edecegiz, biraz yurtdisi gezisi gerci deniz planimiz da var da bir caresine bakarim artik :)
Ya girmem ya da belki biter o zamana cunku benim 3 gun suruyor cogunlukla kismet artik:)
Sabah nihayet bagirsaklarim duzeldi, simdi tartilsam en fazla 57.5 herhalde
Kaptanım, miniğin bu seneyi zorlu atlattı gerçekten ama umarım bu sefer önemli bir şey yoktur.
Yine de ihmal etmemek önemli tabi ki.
Süper blanchecim.
Ödem falan baya gitti sanırım.
Ben kaçırmışım Blanchecim Romanya olduğunu.
Bol bol eğlenceler diliyorum.
Ohh gözün aydın.
Yok canim ya regl siskinligim var biraz hala ama ona ragmen iyiyim :)
Ya insallah bir dahaki cumaya 56 gorecegim
off kızlar cnm hiçbişey yapmak istemiyo bu sıralar..şu hafta diyet fln çok kötü gitti bnm..diyet yapmaktan bile sıkıldım..sporu zorla yapıyorum..26 kılo verdım emeklerımın bosa gitmesinide istemiyorum 12 kg daha vermem lazım 60 olmak istiyorum ama çooooooooook sıkıldım.diyeti bozunca da ipin ucunu kaçırıp yiyorum özellikle haftasonları sinir oldum kendime :'(
off kızlar cnm hiçbişey yapmak istemiyo bu sıralar..şu hafta diyet fln çok kötü gitti bnm..diyet yapmaktan bile sıkıldım..sporu zorla yapıyorum..26 kılo verdım emeklerımın bosa gitmesinide istemiyorum 12 kg daha vermem lazım 60 olmak istiyorum ama çooooooooook sıkıldım.diyeti bozunca da ipin ucunu kaçırıp yiyorum özellikle haftasonları sinir oldum kendime :'(
Süper cidden Blanchecim.
Senin şu kilolarını görmek için sabırsızlanıyorum.
Bu arada, kaç ile başlamıştın sen?
Meropscum, kimi zamanlar ben de aynı moda giriyorum ama o dönemde yaptığım bir hata genellikle 2 haftaya neden oluyor.
O nedenle, farklı şekilde kafa dağıtmakta fayda var.
gecmisin bi kısmını okuyamadım ama sopayı elimizden bıraktık diye @ameliaa ve @imseval menuleri yazıyo da yazıyo.
kızlar yazamasamda tatil nedeniyle hergun girip okuyorum tatilde olmama alkole denizden sonraki biskuvi borek atıstırmalarına ragmen 60.9 cıktım
imseval ve amelia sayenizde ciddi ceza sistemi baslatıcaz valla, imsevalcim hedef haklı nerdeyse her hafta kacamak yapıyosun bi gun ben 62 kiloyu gordugum gune kadar bigun kacamak yapmamıstım, emeklerine yazık degil mi!!! simdiye 105 lere inmistin o kacamaklar olmasa!!
amelia sende aynı sekilde hala aynı menulerin ekmek ve seker surekli var boyle diyet menusu olmaz canım, hala mı kuculmedi miden, iki aya yaklastı nerdeyse bi ileri bi geri olmaz canım!!!
Herkese iyi akşamlaaar
Menüm
1 bardak alıç sirkeli su
sabah + öğle: 2 dilim tam buğday ekmeği, (2 yumurtadan) sucuklu yumurta, tereyağı, 1 kk beyaz pey, 1 kk tulum pey,1 bardak kuşburnu çayı (şekersiz)
ara: az şekerli türk kahvesi, 1 hurma, 1 nektarin, 1 ceviz, birkaç antep fıstığı
80 dakikalık orta tempoda yürüyüş 7 km
akşam: 3 kaşık yoğurt, 2 kaşık kıymalı barbunya, 2 kaşık haşlanmış kepekli makarna
ara: üzüm
70 dakikalık orta tempoda yürüyüş 6 km
30 dakika yavaş tempoda açık havada yürüyüş ( köpüşümün patileri tahriş olmuştu o yüzden dışarda pek yürüyümüyorduk, iyileşti hem ona hem bana iyi geldi)km sini bilmiyorum
ara: 1 küçük salatalık, 1 marul
ilerki saatlerde türk kahvesi yada bitki çayı içebilirim
(yürüyüş toplam 20.000 adımı geçtim)
Ben cok şişmişim
Akşam tartıldım kilom 58.7 geldi neden ki?((
Regl!
kızlar yaaa oğlumun öksürüğ çok canımı sıkıyor sanırım yarın avile götüreceğim saturasyon sıkıntısı gibi geliyor kışında olmuştu da 6 gün hastanede kalmıştık inş öyle drğildir uyku tutmsdı bu saatte onun öksürüğünden
62 kusurle baslamistim :)
Günaydın herkese :) 74,5 kilo ile başladım bu sabaha :)) cumaya 73 lü birşeyler göreceğim inş :))
Doğru diyosun canım ben hedefleyip yaptığım şeylere işaret koyunca başarmışım gibi hissediyorum :)İşte kişiden kişiye değişiyor.
Ben de tam tersi, menümü belirleyince dışına çıkasım geliyor.
Wawww diyorum.
Haftalık favori menüm.
Blanchecim, tatilde ne yapacaksın?
Afiyet olsun, gayet iyi.
Kaptanım, tebrik ediyorum seni.
Okurken her şeyi nasıl aklında tutuyorsun öyle?
Bu arada İF gayet güzel. Ne canım bir şey istiyor ne de kilo vermem duruyor.
Bayrama kadar 10 kg hedefliyorum.
Bugünkü menümü yazayım.
20 saat açlık sonunda.
6 adet nuggets
2 bardak zero
Ton balıklı salata
4 tane patates kızartması
2 kaşık dondurma
Yarım litre yeşil çay- biberiye karışımı
Yarım saat eliptik
canım tatilde belki biraz keyfin yerine gelir
dukan yapıcam diyordun canım noldu vaz mı geçtin? o kabızlık yapabilir canım. bekunisi falan boşver magnezyum calcine diye bi ilaç var onu al eczaneden 10 saatin içinde kesin çözüm araştır bi bak internetten. çok uzun süreli kabızlıkta ben kullanıyorum onuama biraz sıvı çıkıyor onu diyim yani evde olacağın bi zamanda kullan
bence dukanın atağını 4 gün bi yap moralin yerine gelecek
Doğru diyosun canım ben hedefleyip yaptığım şeylere işaret koyunca başarmışım gibi hissediyorum :)
Canım if araştırdım biraz. O kadar açlıktan sonra fast food yemek yerine ev yemeği olsa daha sağlıklı değil mi ?
Rakibem; Magnezyum sık kullanıldığında bekuniste olduğu gibi sıkıntı yapıyor mu biliyor musun?
Aslında son derece haklısın Gülsümcüm ama sanırım acıkıyorum. Bir de diyetin esnek olmasını seviyorum.
Dün planım; kabak yemeği ile salata yemekti. Yoksa tonbalığı ile nugget yiyecek kadar saçma beslenmiyorum.
Bir anda canım deli gibi nugget istedi.
Onu yiyince, 1-2 saat sonra sadece ton balıklı salata yiyeyim dedim.
canım tatilde belki biraz keyfin yerine gelir
dukan yapıcam diyordun canım noldu vaz mı geçtin? o kabızlık yapabilir canım. bekunisi falan boşver magnezyum calcine diye bi ilaç var onu al eczaneden 10 saatin içinde kesin çözüm araştır bi bak internetten. çok uzun süreli kabızlıkta ben kullanıyorum onuama biraz sıvı çıkıyor onu diyim yani evde olacağın bi zamanda kullan
bence dukanın atağını 4 gün bi yap moralin yerine gelecek
Ya hedef ben de katiliyorum gulsum'e. Kilolar gidiyor yine de IF'te fazlalik olunca ama bence saglik her seyden daha onemli.
Zeroyu da, fast food'u(ha nuggeti kendin yaptiysan ayri tabii mesela bence schnitzel de kendin yapinca sagliksiz degil) da birakmani oneririm sahsen :)
Onun yerine daha dogal seyler yesen daha iyi sanki.
hedef38beden Yok canim ya benim en kilolu halim 63.6 idi zaten, ama normal kilosu 51-52 olan bir insan icin cok tabii :)
Yoksa normalde ben hicbir zaman kilolu olmadi; 36 beden dar da olsa hep oluyordu ustume :)
Rakibem; Magnezyum sık kullanıldığında bekuniste olduğu gibi sıkıntı yapıyor mu biliyor musun?
evet tabi biliyorum işte o yüzden uzun süreli kabızlıklarda kullanıyorum en son 2,5 yıl önce kullanmıştım mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?