Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım, miniğin bu seneyi zorlu atlattı gerçekten ama umarım bu sefer önemli bir şey yoktur.
Yine de ihmal etmemek önemli tabi ki.

Kizlar bu sabah :)

Kaptanim ben daha da tartilamayabilirim, cuma bunu baz alabilirsiniz:)

Gecen cuma 57.8 idi.
O kadar regl siskinligine ve kabizliga ragmen cok iyi, sevindim :))

Ama yine tartilabilirsem tabii ki update ederim :)

Süper blanchecim.
Ödem falan baya gitti sanırım.

hedef38beden canim Romanya'ya seyahat edecegiz, biraz yurtdisi gezisi gerci deniz planimiz da var da bir caresine bakarim artik :)

Ya girmem ya da belki biter o zamana cunku benim 3 gun suruyor cogunlukla kismet artik:)

Ben kaçırmışım Blanchecim Romanya olduğunu.
Bol bol eğlenceler diliyorum.

Sabah nihayet bagirsaklarim duzeldi, simdi tartilsam en fazla 57.5 herhalde

Ohh gözün aydın.

Yok canim ya regl siskinligim var biraz hala ama ona ragmen iyiyim :)

Ya insallah bir dahaki cumaya 56 gorecegim

off kızlar cnm hiçbişey yapmak istemiyo bu sıralar..şu hafta diyet fln çok kötü gitti bnm..diyet yapmaktan bile sıkıldım..sporu zorla yapıyorum..26 kılo verdım emeklerımın bosa gitmesinide istemiyorum 12 kg daha vermem lazım 60 olmak istiyorum ama çooooooooook sıkıldım.diyeti bozunca da ipin ucunu kaçırıp yiyorum özellikle haftasonları sinir oldum kendime :'(

Yok canim ya regl siskinligim var biraz hala ama ona ragmen iyiyim :)

Ya insallah bir dahaki cumaya 56 gorecegim

Süper cidden Blanchecim.
Senin şu kilolarını görmek için sabırsızlanıyorum.
Bu arada, kaç ile başlamıştın sen?

Meropscum, kimi zamanlar ben de aynı moda giriyorum ama o dönemde yaptığım bir hata genellikle 2 haftaya neden oluyor.
O nedenle, farklı şekilde kafa dağıtmakta fayda var.

Neden Meropscum? Bence diyetine guzelce devam et, tartida eksilmeleri gordukce daha mutlu olacaksin; gorursun

62 kusurle baslamistim :)

çok ciddi bi yeme bozukluğum var ya dayanamıyorum illa o ağzıma bişey girecek

evde sürekli bu haldeyim

bunun hal çaresini biliyorum ben de cesaret edemiyorum

aslında sabah kahvaltıdan ekmeği çıkardığında aldığın keyifle yediğinde aldığın keyif arasında hiçbir fark yok canım. Zaten çok zengin bir kahvaltın var inan bana bir kaç güne ekmeği aramayacaksın bile..

bir de sadece sabahları ekmek yiyorum demişsin ama kepekli makarna da ekmek

ben bu kadar ekmeğin sana çok bi zarar vereceğini düşünmüyorum ama şeker az da olsa problem bence de

yürüyüş için sana kocaman bir alkış gönderiyorum ıslıklı mıslıklı

Ben cok şişmişim

Akşam tartıldım kilom 58.7 geldi neden ki? ((

Regl!

evet regl! ben de en az + 1,5-2 yi görüyorum olduğu gün +4 ü görmüşlüğüm var ya hamile olduğumdaki kadar şişiyor göbeğim ama iki günde geçiyor hemen

geçmiş olsun kaptanım ya valla şu hastalıklar senin iyice belini büktü bu yaz hep hastanedesin

Allah acil şifalar versin

Çok geçmiş olsun kaptanım. Ciddi bişeyi yoktur umarım.

Günaydın herkese :) 74,5 kilo ile başladım bu sabaha :)) cumaya 73 lü birşeyler göreceğim inş :))

İnşallah canım azmine hayranım :)

Biliyor musun aynısı bana da oldu. 80 kilolardan 67ye düşmüştüm. Sonra isyan etmeye başladım " ya ben hiç mi cips yiyemeyeceğim artık, hiç mi Hamburger yiyemeyeceğim, neden istediğim şeyi yiyemiyorum" diye ağlamıştım 1 hafta sonra diyeti bıraktım. Ve ardından kilolar geldi. Her gören çok zayıflamışsın derken bu sefer sen kilo mu aldın demeye başladılar bu daha Yıkıcı biliyor musun? Sakın bırakma sakın. Sıkıldıysan kilonu sabit tutarak devam et madem. Ama kilo alma.

canım tatilde belki biraz keyfin yerine gelir

dukan yapıcam diyordun canım noldu vaz mı geçtin? o kabızlık yapabilir canım. bekunisi falan boşver magnezyum calcine diye bi ilaç var onu al eczaneden 10 saatin içinde kesin çözüm araştır bi bak internetten. çok uzun süreli kabızlıkta ben kullanıyorum onu ama biraz sıvı çıkıyor onu diyim yani evde olacağın bi zamanda kullan

bence dukanın atağını 4 gün bi yap moralin yerine gelecek

Doğru diyosun canım ben hedefleyip yaptığım şeylere işaret koyunca başarmışım gibi hissediyorum :)

Canım if araştırdım biraz. O kadar açlıktan sonra fast food yemek yerine ev yemeği olsa daha sağlıklı değil mi ?

Rakibem; Magnezyum sık kullanıldığında bekuniste olduğu gibi sıkıntı yapıyor mu biliyor musun?

Aslında son derece haklısın Gülsümcüm ama sanırım acıkıyorum. Bir de diyetin esnek olmasını seviyorum.
Dün planım; kabak yemeği ile salata yemekti. Yoksa tonbalığı ile nugget yiyecek kadar saçma beslenmiyorum.
Bir anda canım deli gibi nugget istedi.
Onu yiyince, 1-2 saat sonra sadece ton balıklı salata yiyeyim dedim.

Ya hedef ben de katiliyorum gulsum'e. Kilolar gidiyor yine de IF'te fazlalik olunca ama bence saglik her seyden daha onemli.

Zeroyu da, fast food'u(ha nuggeti kendin yaptiysan ayri tabii mesela bence schnitzel de kendin yapinca sagliksiz degil) da birakmani oneririm sahsen :)

Onun yerine daha dogal seyler yesen daha iyi sanki.

başlayamadım ki başlasam süper olcak.canım bişey yapmak istemedi.o ilacı biliyorum ama inanılmaz kötü tadı mecbur içicem artık :'(

Blanchecim; kesinlikle bakış açısına saygı duyuyorum ama ben hayatımın tamamına bakınca, sürekli sağlıklı yaşayan bir insan değilim. Açıkçası, modern dünyanın buna izin verdiğini de düşünmüyorum.
Yediğimiz normal bir tavuk bile aslında hormon deposu ve sağlık düşmanıyken, tutup da kola, nugget gibi şeylerin hesabını yapmıyorum.
Sonuçta, kilomu verdikten sonra da cips keyfimi mutlaka yaşayacağım.
Ancak; yine de diyet sürecinde fast food abartmasam, kilo vermemi hızlandıracağını düşünüyorum. Bu konuda kesinlikle dikkat etmeye çalışacağım.

hedef38beden Yok canim ya benim en kilolu halim 63.6 idi zaten, ama normal kilosu 51-52 olan bir insan icin cok tabii :)

Yoksa normalde ben hicbir zaman kilolu olmadi; 36 beden dar da olsa hep oluyordu ustume :)

Maşallah nazar değmesin.
Ben de 36-38 arasında sabit kalırdım hep ama benimkisi sürekli dikkat ederek oluyordu tabi.
Beslenmem değişmese de tiroid saolsun, beni bir anda uçurdu fark edemeden.
Fark etmeliydim, hatalıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…