- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.241
canım konserve yapman gerekiyor yoksa bozulur gider. konserve kavanozlarına içini ısıtıp domates soslarını koyacaksın sonra kapatıp ters çevireceksin soğuyana kadar öyle kalacak 1 gün dursun yani öyle
Tuslara parmaklar hala buyuk ama agrı yok en azından yazım yanlıslarini affedin artık
Kavanozları nasıl ısıtıyoruz rakibem?
Benim romatoid artrit varya. Pazartesi sistiler salı sel goturdu burayı az buz yagmadı yani. İlaclarınıda kullanamıyorum yan etkileri yuzunden doktor kesti..Ne demek yahu, lafı mı olur.
O gün soramadık pek yazamayacağın için.
Ne olmuş? Neden şişmişler?
canım domates sosunu kaynatıyorsun ya hani, konservelerin içini üstünde buharına tutuyosun ısınıyorlar öyle çok sıcak olmasına gerek yok zaten o kadarcık yetiyorbi de tuz koy domateslere bolca
Benim romatoid artrit varya. Pazartesi sistiler salı sel goturdu burayı az buz yagmadı yani. İlaclarınıda kullanamıyorum yan etkileri yuzunden doktor kesti..
Kavanozlari kalin kuru bezle tut yoksa elin yanar. Kavanozu isitmiyorum ben sos kaynar olunca gerek kelmiyor.Kavanozları nasıl ısıtıyoruz rakibem?
İltihapli romatizma benim bas belamcanım neden şişmiş peki parmakların
Hemen hemen, ama ellerme vurması kotu sans genelde bacak yada ayak sisiyor.Anladım rakibem.
Çok geçmiş olsun ya.
Zaman zaman şişip 1 hafta falan mı sürüyor?
Kavanozlari kalin kuru bezle tut yoksa elin yanar. Kavanozu isitmiyorum ben sos kaynar olunca gerek kelmiyor.
İltihapli romatizma benim bas belam
Hemen hemen, ama ellerme vurması kotu sans genelde bacak yada ayak sisiyor.
Sagol canım napiyim allah daha buyuk dert vermesin
:) ben ilk yaptigimda yanip kavanozu elimden attimda :)Muskam, çok mu belli ettim ben burada kendimi?
Ben mutfağa girerim, eşim koşa koşa gelir.
Aman elini yapma ya da kesme diye.
Umarım uzun bir süre uzak olur senden şişlikler. Sağlık çok zor.
Hemen hemen, ama ellerme vurması kotu sans genelde bacak yada ayak sisiyor.
Amin canım cok sagol..muskacım çok geçmiş olsun. Allah daha beterlerinden saklasın. En kısa zamanda iyileşirsin inşallah
Sagol canım napiyim allah daha buyuk dert vermesin
:) ben ilk yaptigimda yanip kavanozu elimden attimda :)
Bisey degil tatlım, kavanozu iyice dilurup sikica kapat ve ter cevir soguyana kadar dursun. Akitan olursa onu hemen yiyin akıtmayanlari duz cevir. Onari isredigin zaman yiyebilirsin.Yaparım yani ben de. Biliyorum kendimi, saol muskam.
Hedefcim ben de Anneme sordum da plastik Kapaklı o , olmaz dedi :) Kızlar zaten yardımına yetişmiş. Bide annem küçük yuvarlak biberlerden atıyor içine bazen :) Turşu gibi yaparken öyle de deneyebilir diye tavsiye verdi
Bisey degil tatlım, kavanozu iyice dilurup sikica kapat ve ter cevir soguyana kadar dursun. Akitan olursa onu hemen yiyin akıtmayanlari duz cevir. Onari isredigin zaman yiyebilirsin.
Menemeni aynı sekilde yapabilirsin, ama ben domates ve biberleri dograyip karistirip cigden buzdolabi posetlerine koyup buzluga atiyorum cikardiginda agzi acik pisirirsen suyu kalmiyor ve taze domatesten yapilmis gibi oluyor. Hen daha kolay.. Patlicanida dograyip cigden koyabilirsin oda guzel oluyor.Attım attım ondan tatlım.
Nasıl olacak çok merak ediyorum.
Hep eşimin annesi gönderiyordu. Bu sefer ben yapacağım bakalım.
Ohh harika Muskam.
Bol bol yapmak istiyorum bu sene.
Bir de menemenlik yapayım birkaç kavanoz.
Menemeni aynı sekilde yapabilirsin, ama ben domates ve biberleri dograyip karistirip cigden buzdolabi posetlerine koyup buzluga atiyorum cikardiginda agzi acik pisirirsen suyu kalmiyor ve taze domatesten yapilmis gibi oluyor. Hen daha kolay.. Patlicanida dograyip cigden koyabilirsin oda guzel oluyor.
Kızlar basenler için Cassey ho diye bi kadının pilates videoları var. YouTubeda kanalı varmış galiba bi inceleyin. Ben bugün başlayacağım :) kollarım da kalın biraz onun da egzersizi vardı kanalda. Bakalım haftaya nasıl bi fark olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?