Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kavanozları nasıl ısıtıyoruz rakibem?

canım domates sosunu kaynatıyorsun ya hani, konservelerin içini üstünde buharına tutuyosun ısınıyorlar öyle çok sıcak olmasına gerek yok zaten o kadarcık yetiyor bi de tuz koy domateslere bolca

Kavanozlari kalin kuru bezle tut yoksa elin yanar. Kavanozu isitmiyorum ben sos kaynar olunca gerek kelmiyor.

İltihapli romatizma benim bas belam

Muskam, çok mu belli ettim ben burada kendimi?
Ben mutfağa girerim, eşim koşa koşa gelir.
Aman elini yapma ya da kesme diye.

Hemen hemen, ama ellerme vurması kotu sans genelde bacak yada ayak sisiyor.

Umarım uzun bir süre uzak olur senden şişlikler. Sağlık çok zor.

çok geçmiş olsun canım valla fenaymış allah acil şifa versin
Sagol canım napiyim allah daha buyuk dert vermesin
Muskam, çok mu belli ettim ben burada kendimi?
Ben mutfağa girerim, eşim koşa koşa gelir.
Aman elini yapma ya da kesme diye.

Umarım uzun bir süre uzak olur senden şişlikler. Sağlık çok zor.
:) ben ilk yaptigimda yanip kavanozu elimden attimda :)

Hedefcim ben de Anneme sordum da plastik Kapaklı o , olmaz dedi :) Kızlar zaten yardımına yetişmiş. Bide annem küçük yuvarlak biberlerden atıyor içine bazen :) Turşu gibi yaparken öyle de deneyebilir diye tavsiye verdi

Attım attım ondan tatlım.
Nasıl olacak çok merak ediyorum.
Hep eşimin annesi gönderiyordu. Bu sefer ben yapacağım bakalım.

Bisey degil tatlım, kavanozu iyice dilurup sikica kapat ve ter cevir soguyana kadar dursun. Akitan olursa onu hemen yiyin akıtmayanlari duz cevir. Onari isredigin zaman yiyebilirsin.

Ohh harika Muskam.
Bol bol yapmak istiyorum bu sene.
Bir de menemenlik yapayım birkaç kavanoz.

Menemeni aynı sekilde yapabilirsin, ama ben domates ve biberleri dograyip karistirip cigden buzdolabi posetlerine koyup buzluga atiyorum cikardiginda agzi acik pisirirsen suyu kalmiyor ve taze domatesten yapilmis gibi oluyor. Hen daha kolay.. Patlicanida dograyip cigden koyabilirsin oda guzel oluyor.

Kızlar basenler için Cassey ho diye bi kadının pilates videoları var. YouTubeda kanalı varmış galiba bi inceleyin. Ben bugün başlayacağım :) kollarım da kalın biraz onun da egzersizi vardı kanalda. Bakalım haftaya nasıl bi fark olacak :)

Bak o da olabilir muskam.
Zaten az bir şey yeterli olacaktır.
Çok yenilmiyor.

Patlıcanı nasıl kullanabilirim sonra çıkarınca?
Kızartmalık mı?
İnternette görmüştüm geçen, karnıyarık yapmalık hazırlayıp atıyorlarmış.

Hatunun fiziği cidden pek güzelmiş.
Pilates çok güzel etkileyecektir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…