Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de takımdayım artık değil mi :)

Ay bu kadar poğaça muhabbetinden sonra minik minik poğaçalar yapıp fırına gönderdim bile
Sabah kahvaltıda 2 minik poğaça var :)
Ve extra yürüyüş :)

Benim romatoid artrit varya. Pazartesi sistiler salı sel goturdu burayı az buz yagmadı yani. İlaclarınıda kullanamıyorum yan etkileri yuzunden doktor kesti..

Kavanozlari kalin kuru bezle tut yoksa elin yanar. Kavanozu isitmiyorum ben sos kaynar olunca gerek kelmiyor.

İltihapli romatizma benim bas belam
çok geçmiş olsun muskacım

kizlar kilomda takildim kaldim bu hafta evdeydim dikkat ettim bayaca almadigima cok sukur ama

masallah bize

aynen cani pogacalarim eskiden ne guzel olurdu simdi pidelerim bpgacalarim sert oluyo baya

canım domates sosunu kaynatıyorsun ya hani, konservelerin içini üstünde buharına tutuyosun ısınıyorlar öyle çok sıcak olmasına gerek yok zaten o kadarcık yetiyor bi de tuz koy domateslere bolca
bende yapayom diyorum bu sene banada fikir oldu kizlar emeginize saglik

arkadaşlar çok teşekkür ederim,
kızım dün gece çok kötüydü,
sabaha karşı kusma, ateş yükselince acile götürdük,
testler yapıldı falan.
geçen haftadan beri çektiği, mide üşütmesinden kaynaklanıyormuş.

öğlene doğru ancak gelebildik.
bütün gün de keyifsizdi,
şimdi iyi çok şükür.

toplight sana da çok geçmiş olsun.
işte bizim de geçen c.tesiden beri ailece yaşadığımız rahatsızlık aynısı.
maalesef bir kaç gün çekiyorsun.

tek iyi tarafı; iştahsızlık.
çekilen sıkıntının yanında nekadar iyi görünürse:)

Ay bu kadar poğaça muhabbetinden sonra minik minik poğaçalar yapıp fırına gönderdim bile
Sabah kahvaltıda 2 minik poğaça var :)
Ve extra yürüyüş :)

Afiyet olsun şimdiden Gülsümcüm.

aynen cani pogacalarim eskiden ne guzel olurdu simdi pidelerim bpgacalarim sert oluyo baya

Benim hiç olmuyordu Fatmacım.
Eşimin annesi harika poğaça yapar.
Aynı benim yaptığım gibi yapıyor ama sıkıntı nerede anlamıyorum.

Kızlar şu Cassey ho egzersizine 4 dk dayanabildim. Kilitlendi bacaklarım resmen.

Gülsümcüm, demek ki doğru yoldasın. Çalışmayan bölümlerini çalıştırıyor.

Femmettecim ne kadarlık kızın?

Evet Canım devam edicem bugün :)

çok geçmiş olsun canım.. ben de bu yaz iki kere çektim bakteri çıktı bende salgınmış ama o iki rahatsızlık bana iyi verdirdi yani iki üç gün bişey yemeyip suyu bile içer içmez çıkarınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…