- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.261
Karnıyarikligi firinda kizertip atiyorum cigden attigini cikarinca sogan ve salcayi kavurup uzerine buzlu haldeki patlicani atarsin ( sakin eritme) azicikta su koyarsin hafif olur. Cigden dondurdugun hic bi sebzeyi eritip kullanma pisirerek koyduklarini erit sadeceBak o da olabilir muskam.
Zaten az bir şey yeterli olacaktır.
Çok yenilmiyor.
Patlıcanı nasıl kullanabilirim sonra çıkarınca?
Kızartmalık mı?
İnternette görmüştüm geçen, karnıyarık yapmalık hazırlayıp atıyorlarmış.
Hatunun fiziği cidden pek güzelmiş.
Pilates çok güzel etkileyecektir bence.
Karnıyarikligi firinda kizertip atiyorum cigden attigini cikarinca sogan ve salcayi kavurup uzerine buzlu haldeki patlicani atarsin ( sakin eritme) azicikta su koyarsin hafif olur. Cigden dondurdugun hic bi sebzeyi eritip kullanma pisirerek koyduklarini erit sadece
Ay kiyamam bide utaniyo, bende son iki uc yilda ogrendim tatlım hersey zamanla ogreniliyor.Hızlı bir ders oldu bana, hepsini yazdım aklıma muskam teşekkür ediyorum.
Ben yine sorarım aklıma takıldıkça.
Ay kiyamam bide utaniyo, bende son iki uc yilda ogrendim tatlım hersey zamanla ogreniliyor.
canım listedesin zatenKızlar ben daha önce başka bi takımda olduğum ve izinsiz devamsızlık yaptığım için listeye giremiyor muyum ?
muskam yetişmişKızlar, yardıma ihtiyacım var.
Domates sosları nutella şişelerine koyulur mu? Acil biraz.
hedefim senin yüzden 2,82 değil 1,28 olacak tatlım yaaListe burada dursun kızlar.
Bir değişiklik olmazsa, böylece taşırız paylaşım alanına.
Maşallah bu arada sonucumuza da.
canım listedesin zaten
muskam yetişmiş
kızlar midem çok kötü bulanıyor yaaa öğleden beri başımı kaldıramoyorum merops nilfirim yspmadı mı
bu arada hedefim tebrikler tatlım çok iyi gidiyorsun
i
hedefim senin yüzden 2,82 değil 1,28 olacak tatlım yaa
canım listedesin zaten
muskam yetişmiş
kızlar midem çok kötü bulanıyor yaaa öğleden beri başımı kaldıramoyorum merops nilfirim yspmadı mı
madım ki önce çocuklar hastalandı bu sabahtan beri de benim midem çok kötü istifra etsem rahatlayacağım da bu şekilde çok kötü yaaGeçmiş olsun kaptanım bi Rahatsızlığınız mı var ? Yoksa sıcaklardan filan mı ?
valla tatlım keşke 2.82 olsaydı çok iyi olurduKaptanım, bu salgın feci kötü sanırım.
Herkeste aynı belirtiler var.
Umarım toparlanırsın bir an önce.
Teşekkür ediyorum, bu diyet bana yaradı kaptanım.
Aç kalmadım hiç.
Ben çok zor veriyorum, ona rağmen beğendim sonucumu.
Aaa ama ama ..
Pogaca yaparken icine iki uc tane haslanmis patatesvrendele hamurun ve sutle yogur, su ile degil. K.tozu ilde mayaylada yumusacik oluyo hic farketmiyo, ve daha gec bayatliyo.Muskam inan o kadar uzaktım ki yemek yapımından.
Elime tencere almamıştım.
Şimdi ufak ufak öğrenmeye bakıyorum ama bazı şeyler olmuyor.
Tatlı konusunda hiç fena değilim. Tatlıları sevmeme bağlıyorum bunu ama ne kadar uğraşırsam uğraşayım yumuşak poğaça yapamıyorum.
Salgindan sendemi etkilendin kaptanım, nane limon iyi gelir sankicanım listedesin zaten
muskam yetişmiş
Bu if bi bana yaramadi uc gun yaptim ilk gun gitti bi daha gitmedi biraktim.Kaptanım, bu salgın feci kötü sanırım.
Herkeste aynı belirtiler var.
Umarım toparlanırsın bir an önce.
Teşekkür ediyorum, bu diyet bana yaradı kaptanım.
Aç kalmadım hiç.
Ben çok zor veriyorum, ona rağmen beğendim sonucumu.
Aaa ama ama ..
Tuh! Uzuldum simdi tatilde olacak symi bu?hedef cim sen listeyi ana paylaşıma eklermisin
muska cım koca bi kupa içtim banq mısın demedi
Pogaca yaparken icine iki uc tane haslanmis patatesvrendele hamurun ve sutle yogur, su ile degil. K.tozu ilde mayaylada yumusacik oluyo hic farketmiyo, ve daha gec bayatliyo.
Salgindan sendemi etkilendin kaptanım, nane limon iyi gelir sanki
Bu if bi bana yaramadi uc gun yaptim ilk gun gitti bi daha gitmedi biraktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?