Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım dene bi :) ben 10 kilo verdim. O uygulamada hazırlıyorum kalori hesabıyla diyet yapıyorum. Daha güzel bence ne yediğimin hesabını biliyorum :)
şu h.sonlarını bir kurtarsam, eriyeceğim kesin :)
bazen sorunsuz atlatıyorum ama,
genellikle eşimin gazına geliyorum.

yarın sabahtan, bütün günümü yazacağım, inşallah işe yarar.

iş yerinde de çok zor bi gün geçirdimmm ağladım resmen sinirden tabi kaçamağımda oldu bu hafta çok kötüydüm haftaya acısını çıkartmalıyım yoksa kendime bayramlık almıycamm

1 haftada verebileceğim en yüksek kiloyu verip benim yüzümden düşen grup ortalamasını toparlarım evelallah merak etme kaptanım :) 76,5 den 74,3 e inerim hatta daha da zorlarım kilo vermiş olurum :) madem benim yüzümden, eh ceremesini de çekicez napalım :)

5. TAKIM 430. ETAP

Kollontai (59,9/59,8/0,1/%0,17)
blanche_ea (57,0)kilosu sabit
hedef 38beden (74,5/74/0,5//%0,67) izinli
candy_candy (112,1/111,4/0,7/%0,62)
Merops (72) 1. kez kg bildirmedi
fatmaaskin1(58,0/)sabit
ameliaa(70,5/69,7/0,8/%1,13)
morpapatyam(70.90/70,60/0,3/%0,21)gecen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
Okyanusya(74,3/76,5/-2,2/-%1,48) 2 kez bildirim yapmadığı için yüzdesi 3 e bölündü
NES84(75,9/75,8/0,1/%0,13)
femmette(64.0/62,7/1,3/%2,03)
gulsum462(64,1/62,8/1,3/2,03)

5. TAKIM ORTALAMASI %0,50
ebrusonmez 62/61,5/0,5/%0,81 yeni üye başlangıç
okyanusyaaa cilen toparlaman lazımm sen 400 gr vermiş değil 2,2 kg almış görünüyorsun
CallanPinckney 61,1/60,4/0,7/1,15

Teşekkür ederim moral oldu bana

Kaptanım yeni üye derken ben de artık asıl üye mi oluyorum. Yoksa hala denetimde miyim?

Hayirdir insallah, yoksa bebek mi?

Hedefcim inşallah kötü bir durum yoktur. Çok öpüyorum

hayırdır hedefciğim ne oldu,
umarım çok kötü bir şey değildir.

Kızlar, ancak yazabiliyorum kusura bakmayın.
Ciddi bir sıkıntı değil ama hoş durumlar da değil.
İşlerle ilgili 2 ay kadar şehir dışında olacağız.
Bir sürü uğraş, düzen değişimi, sıkıntı vs.
Onların derdi var. Tam bir netlik de olmayınca izinli görünmem daha doğru olur dedim.

Bu arada, direkt nasıl bebek geldi aklına Blanchecim. Gülümsedim. :)

Istedim ya herhalde senin için, sen pek düşünmüyorsun biliyorum ama.. bence sana yakışır bir bebiş :)

Bir de ben de çocuk sahibi olmayı çok istiyorum mesela ama .. daha var ona benim için.

kızlar sabah 3 yumurta, yarım çavdar ekmeği ( normal bildiğin ekmeğin yarısı) tereyağ ve bal yedim
akşam da salatayla 5 küçük lahmacun yedim
arada da 1 çikolata
bir insan evladı nasıl bukadar yer,yedim gerçekten
sabah 60,4 çıkınca moralim bozuldu
oysa gecen haftaya göre 0,7 kg vermiştim..demekki beklentileri çok yüksek tutmamak lazım

Kaptanım yeni üye derken ben de artık asıl üye mi oluyorum. Yoksa hala denetimde miyim?
canim sen haftaya listedesin ona gore dikkat et
blance canim haftaya cuma var bildirim bayram haftasi yok
hedefcim durumunu biliyorum tatlim allah kolaylik versin
callan cim iyi gidiyorsun bosver ben tartiya cikmiyorum
okyanusyam senden guzel bi sonuc bekliyorum
kizlar ben izne ayrildim gene bayram sonu ise baslayscagim cepten takip etmeye calisirim yarin memlekete gidecegim isyerindeki sikintilar yuzunden bu ara biraz ustuste izin kullandim bayramdan sonra bende yeni kg la gelip listeye girmeden duzenli menu bildirecegim

Bende okulda kilo alıyorum canım inşallah bu sefer almam

sağol canım :)

Menum
Kahvaltı yarım litre limonlu su
Öğle 5 kızarmış biber
1 dilim kepek ekmek
Akşam
5 yk. Menemen
7 adet lahana sarması
1 dilim ekmek
1 sütlü köpüklü kahve
Ara 2kuru kayısı
1 bardak şekersiz cay

kaptanım ben bi kac gundur kotuydum yeni yeni duzeldi midem, takımla hic ilgilenemedim, ama simdi iyiyim, buralardayız hepimiz gozun arkada kalmasın iyi tatiller simdiden :)

Menum
Kahvaltı yarım litre limonlu su
Öğle 5 kızarmış biber
1 dilim kepek ekmek
Akşam
5 yk. Menemen
7 adet lahana sarması
1 dilim ekmek
1 sütlü köpüklü kahve
Ara 2kuru kayısı
1 bardak şekersiz cay
canım ekmek cok olmus hele de aksam yemissin, kahvede sekerli sanırım menun cıss olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…